Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yarasın yavrunaaaa

Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta fix yoksa doymuyorum cikolata yedim 40 gram kadar canım hep tatlı istiyor napim sonrada midem yanıyorgün içinde yemek cok aramıyorum sürekli bişeyler tıkıştırıyorum. Akşam taze fasulye az pilav az yogurt 1 dilim ekmek birazda karpuz. Simdi canım krem peynir istedi 2 dilim ekmekle yedim.Hani gün boyu sürekli bişeyler atıyorum agzıma oyüzden açlık hissi oluşamıyor

Almayım dedikçe geliyor kilolar Bi sal kendini madem her türlü geliyor bari ağzının tadıyla ye keyfini cıkar.

Arada meyve kuruyemiş tarzı yesen mi acaba Ben sırf bunlarla yasayabilirim diye belki böyle diyorumdur ama sıvılarla akşamı yapmışsın
vakit yoktu ondan temizlik Fln yoksa yemek cıkmıyor aklımdan
Almayım dedikçe geliyor kilolar Bi sal kendini madem her türlü geliyor bari ağzının tadıyla ye keyfini cıkar.
Evet saldım gibi zaten napayım
Sadece abartmamaya calısacagım

vakit yoktu ondan temizlik Fln yoksa yemek cıkmıyor aklımdan

Evet saldım gibi zaten napayım
Sadece abartmamaya calısacagım
Bak haftada 2 gün sal insan nefsini doyurmayınca gözü de doymuyor valla 2 gün cok ye 2 gün az 3 gün normal ozaman insan daha az zorlanıyor. Sürekli sıktıkça beyin sadece yemek düşünüyor

Günaydın kızlarrr bugün tartıldım 63 olmuşum. Ama ellerim dün cok şişti hep bu tatlı seyler yüzünden sürekli yesem bıkmam yemek yemesem hep abur cubur yesem yok demem elim ayağım nasıl yanıyor buyüzden

Bak haftada 2 gün sal insan nefsini doyurmayınca gözü de doymuyor valla 2 gün cok ye 2 gün az 3 gün normal ozaman insan daha az zorlanıyor. Sürekli sıktıkça beyin sadece yemek düşünüyor
Bugün bol su iç o zmn...
Benim de ayaklarım şişmeye basladı. Sanırım elim de sisiyor artık alyansımı cıkardım sıkıyor
Havalar da cok fena sıcak
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Bugün bol su iç o zmn...
Benim de ayaklarım şişmeye basladı. Sanırım elim de sisiyor artık alyansımı cıkardım sıkıyor
Havalar da cok fena sıcak
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Aminn şöyle Bi yağmur yağsa serin serin. Hiç susamıyorum ya zorla içiyorum. Sende demek ki azalttın suyu ondan oluyor bu şişmeler.

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, domates,salatalık,köy peyniri,lor peynir,zeytin,kaşar,çay
Ara:7-8 minik erik
Ara: Az pekmez ve ceviz
Akşam: 1 tabak et sote,3 kaşık patates kavurması,salata,yoğurt
Ara: 3 mor erik,uzum

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir domates salatalık biber maydanoz karısımı salata
2 yumurtadan peynirli omlet cay
Ara
Türk kahvesi soda
Ara 2 top dondurma
Aksama da sulu köfte yogurt var

Kahvaltım her zamanki
Öğlen cheesecake dondurma
Ara 2 şeftali
Akşama kıymalı patlıcan yicem

Cheesecake ten 2 dilim kaldı şükür. Birini kocama birini kızıma kaktırdım mı kurtuluyorum. Bu cuma çok çıkcam ama diğer cumaya kdr dikkat edicem artık. Benim de resmen bir hafta cozutma bir hafta dengeleme oldu

Bende bugün dedim eşime eve bişey alma nolur benden kimseye kalmıyor zaten bana yazık yemek dert degil sonrası ateşim cıkıyor deliriyorum bunalıyorum.

Kız sıra sana geliyorr şakamaka doğurcan ha az daha sabırr

Canım güncel kilo 62,6

İlginç bir tartı sabahı
Yeni evimin mutfak,misafir odasi,iki ayrı banyosunda 61,9 um
Yatak odasi,çocuk odası,antresinde 62,9
Mermer parke diye ayıracak olsam yatak odası misafir odası yer döşemesi aynı,sonuç niye farklı
Sabah sabah kafayı yedirtti bana tartım
pufboregi biz 62,9 yazalım güncelde yarın 29.haftaya giriyorum ve geri kalan zamanımda kendime sadece +5 hak tanıyorum,az mı
68le doğuma girsem harika olur

banyo iyidir hep aynı yerde tartıl cnm bundan sonra onu baz alalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…