10 kılo da almazsın ya abartmıs odem olabılır ama kılo alınmaz 2.5 ay kalmıs. Ben 3 hafta tartılmadm bakalm kac almısımpufboregi
Canım 31. Hafta 90 kilo olmsm;( aşırı meyveye düştüm özellikle karpuz ve kiraz ondan mi aldım bebek büyüyor ondan mi bilemdm dee.
Sağlık ocagi hemşire 10 kilo daha alırsın dedi cok bozuldum
64 gun hatta10 kılo da almazsın ya abartmıs odem olabılır ama kılo alınmaz 2.5 ay kalmıs. Ben 3 hafta tartılmadm bakalm kac almısım
34. Hafta ben bakalm 70 olmusmuyum baska tartılar benı 1 1.5 kılo kadar az gosterıyor o yuzden tutmuyor eve gıdınce bakalm artk. Eger uc kılo almıssam 10 kılo alırsın gercekten64 gun hattameyveye bile korkar oldum canım yaa patavatsz hemşire diyeym avutaym kendimi. Kacinci haftadsn
ay ne güzel kavuşuyorsun yavruna..Allah sag salim kucağına almayi.nasip etsin inşallah..Gunaydin kizlar dogumdan onceki son bildirimimi yapiyorum 67.9
Hayırlısıyla inşallah canim tesekkur ederimay ne güzel kavuşuyorsun yavruna..Allah sag salim kucağına almayi.nasip etsin inşallah..
Doktorda günde 2yumurta ve her gün et,tavuk,balıktan birini yiyerek proteine ağırlık ver dedi canım haklısın.omega içiyorum bende,onla ilgili değil demek ki.geçen aylarda 2hafta önden gittiği de oldu şimdi geride.neye göre değişiyor anlamış değilim.Et ve yumurtaya mı ağırlık versen? Bir de ben omega içiyorum belki ondan mı bilmiyorum 2 hafta önden gidiyordu
pufboregi 37.hafta 59.0
Canım sağlıkla kucağına al bebişini,doğum yapınca yazmaya çalış haber ver bize de merak ederiz..Gunaydin kizlar dogumdan onceki son bildirimimi yapiyorum 67.9
Saçmalamış bence ya, bünyeye göre değişir kilo olayı. Meyvelerin yanında yoğurt ye canım, şekerini dengeler.pufboregi
Canım 31. Hafta 90 kilo olmsm;( aşırı meyveye düştüm özellikle karpuz ve kiraz ondan mi aldım bebek büyüyor ondan mi bilemdm dee.
Sağlık ocagi hemşire 10 kilo daha alırsın dedi cok bozuldum
Cnm demekki bnm bebişin önden gitme sebebi her gün 2 yumurta yemem. Hatta bazen akşam yeneğinde bile yiyorum biliyorsun kabağın üstüne otların üstüne kırıp. Protein gerçekten de işe yarıyor. Şimdi demirim artsın diye ete de ağırlık verdim bnm bebiş ne halde acabaDoktorda günde 2yumurta ve her gün et,tavuk,balıktan birini yiyerek proteine ağırlık ver dedi canım haklısın.omega içiyorum bende,onla ilgili değil demek ki.geçen aylarda 2hafta önden gittiği de oldu şimdi geride.neye göre değişiyor anlamış değilim.
pufboregi canım 37.hafta 58.6 olacak.sonunda WC ye gittim de
Canim bende neredeyse hergun 2 haslanmis yumurta tükettim ama beslenme dışında bi şeylere bence onun etkileriCnm demekki bnm bebişin önden gitme sebebi her gün 2 yumurta yemem. Hatta bazen akşam yeneğinde bile yiyorum biliyorsun kabağın üstüne otların üstüne kırıp. Protein gerçekten de işe yarıyor. Şimdi demirim artsın diye ete de ağırlık verdim bnm bebiş ne halde acaba
Tamam tatlim carsamba sabah giricem bakalimCanım sağlıkla kucağına al bebişini,doğum yapınca yazmaya çalış haber ver bize de merak ederiz..