- 22 Haziran 2019
- 13
- 4
Benim de ayni sizin gibi olmuştu. Gebe olabilirsiniz. Erken donemde negatif cikmisti. Bence kan testi deneyin.kızlar ben de son 4 aydır hep 31 ya da 32 günde adet oluyordum bu ay bebek yapmaya karar verdik ve 38.gün hala adet olmadım en son 4 gün once testte idrar negatif çıkmıştı ve yaklaşık 4 ya da 5 gündür sanki adet olcakmışım gibi sancım var ama ne adet oldum ne leke sabah tekrar test yapcam sizce hamile olabilir miyim
Hemen gidip test alın. :)Benim de ayni sizin gibi olmuştu. Gebe olabilirsiniz. Erken donemde negatif cikmisti. Bence kan testi deneyin.
Sağ ya da sola dönük uyumussam uyku arası sırt üstü olduğumda benim de karnım kasiliyordu.Sorunu anladım mi bilmiyorum ama insallah bir aksilik yoktur yani..Kızlar 17 haftalik hamileyim dün gece karnimimin ici bir bezi sıkar gibi kasildi ne olduğunu anlayamadım sizce bu normal mi
Bebek kasildi gibime geldi böyle bisey mümkün müSağ ya da sola dönük uyumussam uyku arası sırt üstü olduğumda benim de karnım kasiliyordu.Sorunu anladım mi bilmiyorum ama insallah bir aksilik yoktur yani..
Bebek bir yerde durup toplanıp sertlesiyordur.Bende de oluyor.Ama sevip oksadikca yumuşuyor orası.Doktor bana normal dedi.İnsallah senin için de sıkıntı yoktur.Bebek kasildi gibime geldi böyle bisey mümkün mü
Benim de gecen hafta sag tarafım sabahtan aksama kadar agrıdı. Gece de dediğiniz gibi kasıldı agrıdan resmen bagıra ek uyandım bç1 dk sürmüştür. Ne dönebildim ne kıpırdayabildim ertesi gün doktora gittim birsey yoktu şükürBebek kasildi gibime geldi böyle bisey mümkün mü
Cnm belediyeyi arayıp durumu anlat, saldırgan olan köpekleri alıp götürürler. Durum daha tehlikeli olmasın.kızlar merhaba son 1 ay da kac kilo alırım sizce..
yürüyus yaptığım parkta bir sürü sokak köpekleri var dun yine bir çocuğa saldirip bacağından ısırmış artık yürüyüş yapamicam
.zaten korkarak gidiyordum.ne yapcam bilmiyorum
Haftasonları benim de kahvaltıda gevrek simit poğaça pişi ne ararsan oluyor :) haftaici yokMerhaba,
Bu sabah yarım simit ve 1 küçük poğaca yedim maalesef...
Öğlen 3 kasık yogurt, 1 yk yulaf ezmesi, 5 kuru kayısı
Aksam da fırında köfte patates
Bol bol su...
maalesef kisirlastirip geri getiriyorlarmisCnm belediyeyi arayıp durumu anlat, saldırgan olan köpekleri alıp götürürler. Durum daha tehlikeli olmasın.
Yaaa, çocuk parkı olduğu için barınağa filan götürürler diye düşündüm , burada öyle oluyor. Başka yerde yürüyeceksin artık napalımmaalesef kisirlastirip geri getiriyorlarmisbugun korkudan yürümedim çok üzgünüm