Baharat da var tabi aman unutmaCnm şöyle yapıyorum. Soğanı zeytinyağında önce biraz çeviriyorum. Üzerine kapya biber ve yeşil biber de doğrayıp yumuşayana kdr kavuruyorum. Kabakları da küçük küçük doğrayıp ekliyorum. Karıştıra karıştıra kavruluyor. İyice pişince üstüne yumurta kırıyorum karıştırıyorum menemen gibi. Oh mis. Üstne yoğurt harika oluyo tavsiye ederm
Evt vitamin iştah acıyor bir de hafta ilerledikçe kilo alırsın vücut doğuma kendine hazırladığı için kan seviyen vs artıyorKızlar 19. Haftaya kadar 600 gr almıştım. Ama birden haftada 1 kg almaya başladım. Doktor vitamin ve demir hapına başladı bununla bir ilgisi olabilir mi ?
Yaa hic vaktim yok ki :) bebis iyi. Allaha sukurler olsun ki uykuyu seven bir kizim var. masallah nazar degmesin. Biz kilo almada sorun yasadik. Sadece Anne sutuyle kilo alamadi ve formula ile takviye Etmeye basladik. E tabi zamanla sutum azalmaya kizimda memeyi almamaya basladi
Bende ödem atmışım 61.3 üm 700 gram atmış.Günaydın kızlar. Sabah tartıldım ve geçen günkü fazlalıklarım gitmiş. Ödemimi attım. Daha bence gidecekler de var. Ztn kontrolsüzce beslendiğimden de hızla almıştım. Bakalım cumaya kdr ne kdr yol katetcem. Şu an 68 çıkıyorum. Geçen haftaki bildirimden 500 gr eksik yani.
Dolunay da gittiğine göre fazlalıklarımız bizi terketsin artık. Resmen ödemden göbeğim gergindi. Nefes alamıyordum şimdi rahatladım oh be
Ne yaptınız ödemler gitti?Bende ödem atmışım 61.3 üm 700 gram atmış.ama bence hala var
SüperGünaydın....
Dün +500 gr bugün - 800
Dün zorla 4lt su içtim ve sıfır karbonhidrat ondan mı acaba?
Bugünkü kahvaltım:salatalık domates peynir cay 1 dilim organik tam bugday
Canım ben cok dengesiz besleniyorum yemeden kaynaklı artı su az tüketiyorum yememe az dikkat edip su içince atıyor. Abur cubur yemeyince mesela direk atıyor. Bide iştah açması için aldıgım ilaçta ödem yapıyor bende artık hafta da 1 alıyorum ilacıda. Öyle yaniNe yaptınız ödemler gitti?
İşte buuuBende ödem atmışım 61.3 üm 700 gram atmış.ama bence hala var
İnşallah fazla kilo aldırmaz bu ilaçlar. Decavit e alerjim olduğu için doktor ocean mummy e başladı. İçinde balık yağı var onun da kilo yaptığını duymuştumEvt vitamin iştah acıyor bir de hafta ilerledikçe kilo alırsın vücut doğuma kendine hazırladığı için kan seviyen vs artıyor
Bana vitamin vermedi iyi besleniyorum diye kan ilacı ve omega3 verdiİnşallah fazla kilo aldırmaz bu ilaçlar. Decavit e alerjim olduğu için doktor ocean mummy e başladı. İçinde balık yağı var onun da kilo yaptığını duymuştum
Ben de suyu arttırdım tuz ztn hiç yok. Hamur işini kesersem geriye sadece sıcaklık faktörü kalacakCanım ben cok dengesiz besleniyorum yemeden kaynaklı artı su az tüketiyorum yememe az dikkat edip su içince atıyor. Abur cubur yemeyince mesela direk atıyor. Bide iştah açması için aldıgım ilaçta ödem yapıyor bende artık hafta da 1 alıyorum ilacıda. Öyle yani
Ben aylardır ocean mummy kullanıyorum merak etme kilo aldırmıyor iştahım da açılmadı.İnşallah fazla kilo aldırmaz bu ilaçlar. Decavit e alerjim olduğu için doktor ocean mummy e başladı. İçinde balık yağı var onun da kilo yaptığını duymuştum
markettekiler bi ise yaramaz diye duymuştum aliyim o zamanYok tatlım marketten alıyorum. Kendim yapamıyorum şu an. Doktorum farketmez iç yeterki demişti. Biber bildiğin yeşil acı biber yiyorum.
Bizim burası cok serin şansıma yaz hiç gelmiyorBen de suyu arttırdım tuz ztn hiç yok. Hamur işini kesersem geriye sadece sıcaklık faktörü kalacak