Kızlar tablodan da gördüğünüz üzere 33 haftada 10 kilo aldım. 10 kg altında bitiren arkadaşlar çok dikkat ediyordu, ben aşırı kasmadım. Abartı olmamak suretiyle ekmek de yedim, makarna da, tatlı da, dondurma da, gazoz da içtim. Zaten menülerimi yazıyorum. Yazmadığım günler de çok farklı bir şey olmadı. Onları da tüketmemiş olsaydım belki 10 kg altında olurdum. Sadede geleyim, bugün tam 3 senedir görüşmediğim bir arkadaşımla karşılaştık. Beni hamile olarak görünce şok oldu, haberi yokmuş. Kaç kilo aldığımı sordu. “Hala bıraktığım gibisin, göbeğini görmesem hamile olduğuna da 10 kilo aldığına da inanmazdım” dedi. Acayip motive oldum tabi... Ara ara etrafımdan da duyuyorum. Aynaya baktığımda çok bir değişiklik görmüyorum, hala hamilelik öncesi bedenimden giyiyorum, hatta hamilelik öncesi bluzlerimi/tişörtlerimi/geceliklerimi giyiyorum hala. Sadece iç çamaşırlarımı birer beden büyük giyiyorum artık. Herhalde ben aldığım kiloyu kendime almadım dimi? Biraz bunun rahatlığıyla yeme içmede kısıtlamadım kendimi ben.