Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

bugün karnımdaki catlaklari gördüm maalesef çatlamış dikkat etmeme rağmen..biraz üzüldüm açıkçası ama kızım ıçin deger dedim. oysaki 30 hafta 9 kilo aldım cokta su iciyorum yaglar sürüyorum bilemedim. fikri olan varmı kırmızıyken gecirmek mümkün mü?
Valla kuzum benim çatlaklar geçmedi. Gerçi olduktan sonra bişi de yapmadım🙈 bacaklarımda ve meme altlarımda var. Göbeğimde olmamıştı. Ama bunda göbek önden gidiyor bilemiyorum olur mu..

Dün bi arkadaşıma toplamda 6 kg aldım dedim oo demekki toplamda 14 fln alırsn sen dedi. Yahu 27. Haftaya gelmişim 6 kg ile, kalmış şurda 12 hafta 8 kg daha mı alcam sanki? Niye insanı demoralize ederler anlamıyorum ki. Kendi 18 kg aldı oysa hem de kilolu gebe kaldı. Çekememezlik değildir de nedir bu? Ben de yok olmaz öyle ben son aylarda kilo alanlardan değilim dedim artık ne dicem.
Amannn bana da diyorlar,kilo almak sana yakıştı,yüzün toparlandı falan diye.ne alaka diyeceğim,olmuyor.
Bi arkadaşta geçen bebeğin kilosunu sordu.2kg idi en son dedim.aaa çok zayıf,sen az yiyorsun onunla alakalıdır .ben kızımda 28kilo aldım 5.500 doğdu kızım dedi.onun sizin 28kilo almanızla alakası yoktur desem de alakası olmaz mı var diye iddia etti.dr 3 kg üstü doğar,gayet normal dedi diyorum.yok yok sen beslenemiyorsun diyor.verem etti beni.vazgeçtim,sıkıldım anlatmadım.
bugün karnımdaki catlaklari gördüm maalesef çatlamış dikkat etmeme rağmen..biraz üzüldüm açıkçası ama kızım ıçin deger dedim. oysaki 30 hafta 9 kilo aldım cokta su iciyorum yaglar sürüyorum bilemedim. fikri olan varmı kırmızıyken gecirmek mümkün mü?
Evet kırmızı ise geçer.kantaron,gerçek zeytinyağı,badem yağı,organik Hindistan cevizi yağı,buğday yağı,kakao,avakado ,kayısı çekirdeği yağı ve varsa çilek yağı ayrıca e vitamini ampülünü eşit oranlarda karıştır .günde 2 defa sür.benim annem çatır çatır çatlamış.ben genetik olduğuna inanmıyorum,doğru yağları zamanında kullanırsan hiçbirşey olmuyor.ben bu karışımı 1 gün kullanmasam deli gibi kaşınıyorum,kızarıyor.ayrıca lierac,mustela,biooil gibi pahalı kremler de kullandım ama onlar bana fayda etmedi.kaşınmaya devam etti.yani benimde çatlamaya müsait yapım var.ama ben mümkün olduğunca izin vermiyorum.uğraşırsan geçer.ben oğlumda aktara yaptırmıştım karışımı.şimdi daha uygun fiyata,daha güvenir yağları kendim karıştırdım.

Amannn bana da diyorlar,kilo almak sana yakıştı,yüzün toparlandı falan diye.ne alaka diyeceğim,olmuyor.
Bi arkadaşta geçen bebeğin kilosunu sordu.2kg idi en son dedim.aaa çok zayıf,sen az yiyorsun onunla alakalıdır .ben kızımda 28kilo aldım 5.500 doğdu kızım dedi.onun sizin 28kilo almanızla alakası yoktur desem de alakası olmaz mı var diye iddia etti.dr 3 kg üstü doğar,gayet normal dedi diyorum.yok yok sen beslenemiyorsun diyor.verem etti beni.vazgeçtim,sıkıldım anlatmadım.

Evet kırmızı ise geçer.kantaron,gerçek zeytinyağı,badem yağı,organik Hindistan cevizi yağı,buğday yağı,kakao,avakado ,kayısı çekirdeği yağı ve varsa çilek yağı ayrıca e vitamini ampülünü eşit oranlarda karıştır .günde 2 defa sür.benim annem çatır çatır çatlamış.ben genetik olduğuna inanmıyorum,doğru yağları zamanında kullanırsan hiçbirşey olmuyor.ben bu karışımı 1 gün kullanmasam deli gibi kaşınıyorum,kızarıyor.ayrıca lierac,mustela,biooil gibi pahalı kremler de kullandım ama onlar bana fayda etmedi.kaşınmaya devam etti.yani benimde çatlamaya müsait yapım var.ama ben mümkün olduğunca izin vermiyorum.uğraşırsan geçer.ben oğlumda aktara yaptırmıştım karışımı.şimdi daha uygun fiyata,daha güvenir yağları kendim karıştırdım.
aktardan aldığımız yaglar güvenilir mi marka verebilirmisiniz.zaten saf zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum ama bir gun zeytinyağı birgun baska yag.o yüzden mi etki etmedi acaba.

Bildiğin şekeri falan vardı heralde çok anormal ve sağlıksız bı kiloyu bişey başarmış gibi dayatması çok sacma

aktardan aldığımız yaglar güvenilir mi marka verebilirmisiniz.zaten saf zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum ama bir gun zeytinyağı birgun baska yag.o yüzden mi etki etmedi acaba.
Seninkilerin hiçbir etkisi olmaz ki tek başına,vücut yapında müsaitse çatlaman çok normal.aktarlara güvenmediğim için arifoğlunun internet sitesinden aldım canım.2 yağ alana 1 bedavaydı,büyük boylardan aldım.bebek doğunca onun poposu ve vücuduna da kullanacağım.fazlasıyla yetti bana.avakado,çilek ve kayısı yağını daha az miktarlarda kullanabilirsin.

Hakkaten ha şekeri falan olmalı.zaten gece uyanıp ekmeğe bal tereyağ sürüp yiyormuş 😂😂
Aboo🙈 kesin vardır kesin. Hem 28 kg almak hem de bebiş 5,5 kg!!. Normal üstü değerlere sevinmesi çok çok ilginç. Oysa ben nerde hata yaptım demeliydi. Bi dahakine ay senin durumu dr a sordum ne kdr kötü olmuş arkadaşına yazık. Dedi dersin😎 intikamm 😜

Kahvaltı
2 yumurta
Peynir
Domates
Avakado
Roka
Dukan ekmek

Öğlen yeşilçay muz ( yeşilçayı ayda bir içiyorum dr her gün bile içebilirsin demişti bir bardak ama yine de temkinli olasım var)

Gün içinde limonlu su( sıcaktan çok ödemim oldu inşallah işe yarar)

Sabah: 2 kare pide,kasar,zeytin,çok az meyve suyu ve bir çay kasigi çikolata
Öğle: 2 haşlanmış yumurta,2 çeri,3 salatalik,bol beyaz peynir ve zeytin
Ara: Kuru incir,fındık,siyah üzüm karisimi
Akşam: 1 kase çorba, yarım tabak kadar et sote, bol salata, küçük kase yogurt
Ara: Kayısı,kiraz bir tabak 🙈

Sabah: 2 kare pide,kasar,zeytin,çok az meyve suyu ve bir çay kasigi çikolata
Öğle: 2 haşlanmış yumurta,2 çeri,3 salatalik,bol beyaz peynir ve zeytin
Ara: Kuru incir,fındık,siyah üzüm karisimi
Akşam: 1 kase çorba, yarım tabak kadar et sote, bol salata, küçük kase yogurt
Ara: Kayısı,kiraz bir tabak 🙈
Senin hep kahvaltılarınla öğle yemeklerin yer değiştirmiş şekilde 😂

Düzensiz yeme aliskanliklarim😅 Öğle yemeğiyle aram yok diye,ne yesem sağlıklı olsa da yarasa mantığı canım🙈 yarın ki tartıdan felaket korkuyorum,karnım gözle gorulur derecede fark attı geçen haftaya 😳
Senin haftalarda benimde birden karnım çıkmıştı. Rahmin de büyüyor kuzum ya ondan. Çıksın minnoş göbüşlerrrr çok tatlı🥰

Bayram için 2 saatlik bir otobüs yolculuğu yapmak istiyorum,evde tıkılıp kaldık.dr gitmemen daha iyi dedi yalnızca.kararsız kaldım 😑

Sabah : 1 uzun tam buğday ekmeği arasına inçe beyaz peynir,1 çeri,1 yeşil biber,çay
Öğle : çeyrek kase mantar çorbası
Akşam : sanırım 5-6 adet iri kabak mücver yoğurtla(doyana kadar yedim işte)saymayı unuttum,çay
Ara : 10 kadar çilek ,soda

X