Bebıs ne kadar olmus canımBu arada Dr bana az kilo almışsın dedi beslenmemi artirmamj istedi
2096 Gr canım göbek çevresi 2 hafta geriden geliyor 1 haftaydi normalde hem direnç hemde diyetinle alakalı olabilir dediBebıs ne kadar olmus canım
Bu arada Dr bana az kilo almışsın dedi beslenmemi artirmamj istedi
Canım senin aldığın kilo ile bebeğin aldığı kilonun alakası var mıymış?ayrıca 33.haftada 2.096 gr iyi bence,benimkininde öyle olmalı.ve Dr gayet iyi demişti.perşembe gideceğim bende.bildiğim kırmızı et bebeğin kilosuna çok faydalı.hergün kırmızı et tüket,hemen fark eder.ayrıca muz ekle her güne.direkt bebeğe yarar.2096 Gr canım göbek çevresi 2 hafta geriden geliyor 1 haftaydi normalde hem direnç hemde diyetinle alakalı olabilir dedi
Valla da yedim gitti bile.tamam bundan sonra yemeyeyim.gerçekten acayip su tutuyor.cumaya geçse bari...Yok yok yeme ben bır ıkı kere cıg kofte ıclı kofte fılan yedım sonra denedım kendımı tartıda cok cıktı bır daha yemedım. Sımdıde yemıyorum.
Sıskınlıkte yapıyor. Ödem yapacak seylerı tuketmemeye calısıyorum son aylar yaza gelecek sısmeyelım ıyıce. Kılo sorun degılde odem cok kotu oluyormus.Valla da yedim gitti bile.tamam bundan sonra yemeyeyim.gerçekten acayip su tutuyor.cumaya geçse bari...
Dr diyetinle alakası olabilir dedi canım aslında çok ta diyetlik bı durumum yok özelikle 30 dan sonra topu bana attı bayaCanım senin aldığın kilo ile bebeğin aldığı kilonun alakası var mıymış?ayrıca 33.haftada 2.096 gr iyi bence,benimkininde öyle olmalı.ve Dr gayet iyi demişti.perşembe gideceğim bende.bildiğim kırmızı et bebeğin kilosuna çok faydalı.hergün kırmızı et tüket,hemen fark eder.ayrıca muz ekle her güne.direkt bebeğe yarar.
Sen diyet yapmıyorsun ki?dr onu nerden çıkardı?Dr diyetinle alakası olabilir dedi canım aslında çok ta diyetlik bı durumum yok özelikle 30 dan sonra topu bana attı baya
Yapar tabi. Bulgurun inanılmaz su tutma özelliği var. Bulgur yediğimin ertesi günü hiç tartılmam benSanırım bende de yapıyor.1 haftada 2 kilo almış olamam.gider diye ümit edeceğim ama bugün gene kısır yedim
Allah allah gayet de normal aslında kilo alımın. 5 kg olsa tmm dicem de ztn doğuma hep dedikler gibi en az 10-11 olurBu arada Dr bana az kilo almışsın dedi beslenmemi artirmamj istedi
Çok az almissiniz dikkat mi ettiniz dedi bende dikkat etmeye çalıştım dedim ordan diyet sonucuna vardıSen diyet yapmıyorsun ki?dr onu nerden çıkardı?
Bencede ya kızım da 16 kg almıştım bu haftaya kadar gayet iyi aslında 8Allah allah gayet de normal aslında kilo alımın. 5 kg olsa tmm dicem de ztn doğuma hep dedikler gibi en az 10-11 olur
Boşver tatlım bana bile bu haftaya aldığım 8 kiloyla sissmissin diyenler oluyoDün bi arkadaşıma toplamda 6 kg aldım dedim oo demekki toplamda 14 fln alırsn sen dedi. Yahu 27. Haftaya gelmişim 6 kg ile, kalmış şurda 12 hafta 8 kg daha mı alcam sanki? Niye insanı demoralize ederler anlamıyorum ki. Kendi 18 kg aldı oysa hem de kilolu gebe kaldı. Çekememezlik değildir de nedir bu? Ben de yok olmaz öyle ben son aylarda kilo alanlardan değilim dedim artık ne dicem.
AY anlamıyoım insanları valla. Keşke senin haftana geldiğimde bende 8 kg almış olsamBoşver tatlım bana bile bu haftaya aldığım 8 kiloyla sissmissin diyenler oluyo
kendiyle kıyaslamış..kendi aldiya sizde almak zorundasınızDün bi arkadaşıma toplamda 6 kg aldım dedim oo demekki toplamda 14 fln alırsn sen dedi. Yahu 27. Haftaya gelmişim 6 kg ile, kalmış şurda 12 hafta 8 kg daha mı alcam sanki? Niye insanı demoralize ederler anlamıyorum ki. Kendi 18 kg aldı oysa hem de kilolu gebe kaldı. Çekememezlik değildir de nedir bu? Ben de yok olmaz öyle ben son aylarda kilo alanlardan değilim dedim artık ne dicem.
Canım naparsan yap genetikle ilgili sonrasında kantoron iyi geliyor biraz diye okumuştumbugün karnımdaki catlaklari gördüm maalesef çatlamış dikkat etmeme rağmen..biraz üzüldüm açıkçası ama kızım ıçin deger dedim. oysaki 30 hafta 9 kilo aldım cokta su iciyorum yaglar sürüyorum bilemedim. fikri olan varmı kırmızıyken gecirmek mümkün mü?