- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
Kız niye üzülüyon kilo almamışsın işte ne güzel. Mutlu olman lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız niye üzülüyon kilo almamışsın işte ne güzel. Mutlu olman lazım
Akşam yemeği yok mu? Dün cozutanlarda bizBende dün saçmaladım biraz
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin börek domates salatalık ballı su
Ara ceviz badem süt muz
Ara kahve 1 paket kremalı burçak bisküvi börek fındık ceviz 3-4 arası yedim
Acikinca 8 gibi yoğurt yedim
11 gibi de 1 mısır yedim
Yok canım yemedim canım istemediAkşam yemeği yok mu? Dün cozutanlarda biz
İşte buuuuuuuKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,3 çeri,3 salatalık,tuzlu peynir,bir sürü zeytin (sayamadim) ,bir lokma ekmek,çok az tereyağı ve beyaz peynir
Ara: 8 erik
Ara:2 top dondurma
Akşam: 1 kase tarhana,1 tabak imambayıldı,yoğurtlu kabak
Ara: 5 kayısı,3 malta eriği ve çilek olucak.
Bu hafta 200 gr vermişsin süpersin
Son haftalar çok kilo alınıyor diyorlar çok korkuyorum yaa...Bu hafta 200 gr vermişsin süpersin
Canım doğum yapan kızlar çokta almadilar ama o tezi curuteblirler yaniSon haftalar çok kilo alınıyor diyorlar çok korkuyorum yaa...
Merhaba :)Listeyi güncelledim. Bildirim yapmayanlar yrn yapabilir mi acaba? @Azra 1 @EslemEslemEslem O Oztrkbg @Sevdalikelebek
Dinimiz aminBence çok iyi gidiyosun canım Max 15le tamamlarsin ki ikiz seninki
Ama perintolog haftana göre çok hızlı kilo almışsın dedi en fazla 12 Alman lazım toplamında dedi 30 haftaya kadar kg alma dediKız niye üzülüyon kilo almamışsın işte ne güzel. Mutlu olman lazım
7 hafta dişini sık dedi desene. Mümkün mü ya o kdr zaman kilo almadan haftaların ilerlemesi?Ama perintolog haftana göre çok hızlı kilo almışsın dedi en fazla 12 Alman lazım toplamında dedi 30 haftaya kadar kg alma dedi
Canım doğum yapan kızlar çokta almadilar ama o tezi curuteblirler yani
Son haftalar çok kilo alınıyor diyorlar çok korkuyorum yaa...