Kaçıncı haftadadasin canım niye hamilelik takvimi eklemiyosun imzanahalsizlikten ziyade ayağımı bile kaldiramadim sanki inme indi :)
28+5 hamilelik takvimi nasıl ekleniyor kiKaçıncı haftadadasin canım niye hamilelik takvimi eklemiyosun imzana
Bizim takvimler var ya, orda en altta hamilelik günlüğü eklemek için tıklayın dyor onu tıkla çıkcak karşına28+5 hamilelik takvimi nasıl ekleniyor ki
Çok iyiSabah
Peynir zeytin yumurta salatalık domates süt
Ara öğün
3 cebiz 6 badem
Öğle yemeği
Mercimek çorbası 4 kaşık taze fasülye salata
Ara öğün
4 kayısı 1 kase yoğurt
Akşam yemeği
Izgara tavuk ve salata (olacak )
Valla sen hamileliğinde aç geziyordun,bizden çok daha az yiyordun.hem de saat 3-4gibi yemeyi kesiyordun.hatırlatayımKizlar listelerinize bakıyorum da MASALLAH yani :)
Ben boyle beslensem cok rahat kilo veririm. Cok kontrollu gidiysunuz
Çok geçmiş olsun cnm. Karanfil at ağzınaSabah : 1 dilim çavdar ekmeği arasına inçe beyaz peynir,1 çeri,1 salatalık,çay
Öğle : 4kaşık ciğer tava,ayran,salata
Ara : 1 ince kakaolu kek,çay,leblebi,1ceviz
Akşam: 1kase tarhana çorbası
Belki çilek yerim biraz sonra...boğazım feci ağrıyor,yutamıyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah bugün daha iyi olursun bu haftaya bomba gibi geliyorum kızlar +1.2Sabah : 1 dilim çavdar ekmeği arasına inçe beyaz peynir,1 çeri,1 salatalık,çay
Öğle : 4kaşık ciğer tava,ayran,salata
Ara : 1 ince kakaolu kek,çay,leblebi,1ceviz
Akşam: 1kase tarhana çorbası
Belki çilek yerim biraz sonra...boğazım feci ağrıyor,yutamıyorum.
Ayy dimi ne gunlerdi suan imkansız gibi geliyoValla sen hamileliğinde aç geziyordun,bizden çok daha az yiyordun.hem de saat 3-4gibi yemeyi kesiyordun.hatırlatayım
3 4 den sonda yememek mi.Ayy dimi ne gunlerdi suan imkansız gibi geliyo
Geç yatıyorsan uygulama bence. Ben 5 te yiyorum mesela sonra yemiyorum ama 21.30-22 gibi uyuyorum3 4 den sonda yememek mi.bebege zararı olmadi demi..yoksa bende aynısını uygulayacağım
Canım suan kısarsan zararlı olur bak tam bebısın kılo alım zamanı. Bence bu kadar takma . Ben yürüsümğ fılan yapıyorum bogazımdan kısmıyorum bu ara hıc daha kısmam cunku tam kılo alacak zamanlar.3 4 den sonda yememek mi.bebege zararı olmadi demi..yoksa bende aynısını uygulayacağım
evet 12 ye dogru yatıyorum haklısın..Geç yatıyorsan uygulama bence. Ben 5 te yiyorum mesela sonra yemiyorum ama 21.30-22 gibi uyuyorum
dogru diyosun canım. bikac gundur yuruyus yapamıyorum bel ve sirt agrim çok. kendimi cok rahatsiz hissediyorum yürümeyince. insallah gecerde geri başlarımCanım suan kısarsan zararlı olur bak tam bebısın kılo alım zamanı. Bence bu kadar takma . Ben yürüsümğ fılan yapıyorum bogazımdan kısmıyorum bu ara hıc daha kısmam cunku tam kılo alacak zamanlar.