Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar napıyosunuz sesiniz cıkmıyor 🙄 O kalan yemekleri maalesef kedilere verdim çünkü eşim sıkıldı aynı şeyleri yemekten.

Bugun de yemeksizim. Ne yemek yapsam, şöyle çabuk pişen, en fazla 30 dk da hazır olan, pratik? :)

Kızlar napıyosunuz sesiniz cıkmıyor 🙄 O kalan yemekleri maalesef kedilere verdim çünkü eşim sıkıldı aynı şeyleri yemekten.

Bugun de yemeksizim. Ne yemek yapsam, şöyle çabuk pişen, en fazla 30 dk da hazır olan, pratik? :)
Yayla corba ve duduklu tencerede sebze (7 8dakikada pisiyor ) veya yanina hazir kofte kızartabilirsiniz.
Ben bugun icin yayla corbasi eriste ve yogurtlu semizotu salatasi yaptim.
Tarhana corbasi da cok hizli oluyor.

Sabah: 2 dilim pideye çikolata sürdüm.Bir şey içmedim,suyla ilaç o kadar🙈
Öğlen : Disardaydim gün boyu da ayakta olunca karışık tost ,limonata ve patates kızartması 😳
Akşam: Bir parça kirmizi et yerim sadece,tostun vicdan azabindayim🙈
Ara: Bir kase erik,4 kayisi
Kuzum sen şu çikolata ekmek yerine yumurta ya geç en azından sabah ki vitaminleri karşılarsın ya da peynir sür

Sabah 1 simit zeytin peynir salatalık domates biber
Ara öğün 2 ceviz badem, 4 kayısı
Öğlen Ayran aşı çorbası salata 3 kaşık patlıcan yemeği
Ara öğün 2 dilim %80 bitter çikolata, muz, yoğurt
Akşam yemeği, taze fasülye ayran
Ara öğün yoğurt
Akşam tatlısı güllaç, çay
Meyve 2 şeftali , erik

Maşallah amma yemiişim😂

Kuzum sen şu çikolata ekmek yerine yumurta ya geç en azından sabah ki vitaminleri karşılarsın ya da peynir sür
Bu sabah düzenime döndüm canımm😍 sabahı yumurtayla açtım💃

Kahvalti: 1 haşlanmış yumurta, 1 kare dilim pide,1 küp kaşar,çay
Ara: 2 kare çikolata
Öğlen: 1 bardak kadar meyveli kefir, elma, 2 mercimekli köfte
Akşam: 1 kase tarhana,1 tabak yeşil fasulye
Ara: 1 kase erik,3 kayısı,3 malta eriği 💃

Kahvaltıda
2 yumurta
Roka
Dukan ekmek
Peynir
Zeytin
Kefir

Öğlen dukan ekmek peynir
Muz
Badem

Akşam
siyez bulgurundan pilav
Barbunya
Yoğurt

pufboregi pufboregi
Guncel kilom 81.5 gecen ay kilo almadim ama bu hafta masallah 600 gram birden almisim.
Toplamda 6 kilo almis oldum.
Tatlım cumaları bildirebilirsrn sevinirim. Bir tek dolly diyetisyene gittiği günler bildirim yapıyor. Ger kalanımız cumaları. Karışıklık olmasın hem, hem de düzenli takip oluyor her haftanın aynı günü olunca.
Bol su iç bakalım belki ödemdir atar vücudun

Cuma aksamı iftarda misafirlerim vardı. Kayınvalide bir sürü şey yapmış ama hepsini bizde bırakıp gitti. Bizde yenmez atılır bunlar günah anne sen götür diyorum , kocan yer o çok sever sen ona koy bunları diyor. Yemiyor dedim, yer yer o çok sever ben hep yapardım ona diyor. Ya eşim 40 yaşına gelmiş adama hergün bunları yedirsem adamda şeker kolestrol bi sürü rahatsızlık başlar. Dolapta 10 gün yiyebileceğimiz kadar börek çörek, tatlı, köfte patates pilav ve nohut var. Eşime yemek hazırlayayım mı bak dolapta şunlar var diyorum, başka yemekler istiyor o da. Çıldıracağım atmaya da kıyamıyorum... Doktor bana kızdı bunları yememeliyim diye üstüne basa basa anlattım ama bütün yemekleri bana bırakıp gitti çok sinirliyim gerçekten.
Aman sinirlendiğin şeye bak.sen uyuz kaynana görmemişsin.bence seninki düşünceli.bilmem kaç yaşındaki kadının ezberini sağlıklı yemek,karbonhidrat vs ile bozmaya çalışıp sinir harbi yapacağına ellerine sağlık annecim deyip o gidince istediğini yap.alan memnun satan memnun olur.komşuya dağıt,iftar yemeği düzenle,olmadı çöpe.ne de olsa sen ne kadar anlatırsan anlat o bildiğini okuyacak,sen de bildiğini oku.gereksiz polemiğe girip kendini yıpratma.
Kizlar nasilsiniz ? Ben pek giremiyorum malesef siki tili donemlerden geciyoruz. Bebegim 2 gundur uyumuyor asiri yogun gaz varmis lavman yaptilar, o agliyor ben agliyorum gececek diyorlar, geciyor mu gercekten ? Okdr dayanilmaz cigliklar atiyorki icim parcalaniyor tum gece ne yapcagimizi şaşırdık. Hamileliğinizi sakin geçirin kızlar, kilo falan takmayin simdi bakiyorum da nasil takmisim diyorum kiloyu. Inanin dogum öncesi kilomun altina düştüm kosturmaktan keske azcik fazlam olsaydi da bebegim huzurlu olsaydı.
Geçmiş olsun canım.bebeklerin dünyaya adapte olabilen en son organı bağırsaklar ve bu 3 ayı buluyor.öyle hemen 40ında geçmesi hayal olur biraz.ama inş sen de farklı olur.bebek bu gazı olacak mecbur.relaxxxx,sütün en önemli şey şu anda.
Canimmm ins bir iki gunde gecen birsey olur 40 i çıkana kadar duzelse de olur.

Tatlım cumaları bildirebilirsrn sevinirim. Bir tek dolly diyetisyene gittiği günler bildirim yapıyor. Ger kalanımız cumaları. Karışıklık olmasın hem, hem de düzenli takip oluyor her haftanın aynı günü olunca.
Bol su iç bakalım belki ödemdir atar vücudun
Tamam canim. Su iciyorum ama kilo almadim diye yemek olayini abarttim sanırım.

kızlar günaydın. 2 3 gündür aşırı bel ve sırt ağrım var maalesef bugun yürüyüşe gidemicem.yuruyus sonrasi felc gibi oluyorum hertarafjm agriyo yerimden kalkamıyorum. bu durumu yaşayan varmı. doktora sordum magnezyum eksikligi olabilir dedi..içtiğim 2 ilacta da magnezyum var gerçi. doguma daha 3 ay var çok korkuyorum böyle devam edecek diye.
evde yapabilecegim yürüyüşle es deger bir egzersiz vs varmi bildiğiniz? :KK43: daha simdiden 9 kilo aldim kendkmi cok kotu hissediyorum :KK43:

kızlar günaydın. 2 3 gündür aşırı bel ve sırt ağrım var maalesef bugun yürüyüşe gidemicem.yuruyus sonrasi felc gibi oluyorum hertarafjm agriyo yerimden kalkamıyorum. bu durumu yaşayan varmı. doktora sordum magnezyum eksikligi olabilir dedi..içtiğim 2 ilacta da magnezyum var gerçi. doguma daha 3 ay var çok korkuyorum böyle devam edecek diye.
evde yapabilecegim yürüyüşle es deger bir egzersiz vs varmi bildiğiniz? :KK43: daha simdiden 9 kilo aldim kendkmi cok kotu hissediyorum :KK43:
Cnm benim de vardı ağrılarım. Dr kalsiyum magnezyum dvit içereni verdi geçti. Bir de mutlaka her gün maden suyu içiyorum o da iyi geliyor

Leslie yapabilirsin canım ben hiçbir şey yaomiyorum artık hemen yoruluyorum çünkü baya halsiz bırakıyor çok ayakta kalinca

Cnm benim de vardı ağrılarım. Dr kalsiyum magnezyum dvit içereni verdi geçti. Bir de mutlaka her gün maden suyu içiyorum o da iyi geliyor
kullandığım vitaminlerde magnezyum var hergun bitane maden suyu da içiyorum ama yokk :KK43: ne güzel yürüyüş yapiyodum hergün:KK43: daha 3ay var Allah hamilelerin yardımcısı olsun

kullandığım vitaminlerde magnezyum var hergun bitane maden suyu da içiyorum ama yokk :KK43: ne güzel yürüyüş yapiyodum hergün:KK43: daha 3ay var Allah hamilelerin yardımcısı olsun
Bızım arkadasında agrısı vardı doktor ona belıne baskı yapıyor cocuk demıs. Magnezyum aldıgı halde agrısı oluyordu. Istersen doktoruna bır danıs

X