- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
O nasıl oluyor ya?ne şanslı insanlar var yarabbim!!Bnm elti 12 kg aldı. 40 ı çıktığında 12 kg gitmişti. Nasıl oluyor gerçekten anlamıyorum. En azından 3-4 kg sunun bi süre kalması gerekmiyor muydu? Hepsi mi süt oldu yahu? Yo yo hayır kıskanmıyorummm
Kaçamaksız ama bebek için yetersiz bir menü gibi geldi bana canım.Sabah kahvaltıda
2 yumurta
1 avakado
Dukan ekmek
Peynir
Roka
Öğlen
Kefir ve muz ceviz
Akşam
Peynirli omlet
Annem rahatsızlanmış yemek yapamamış mecburen omlet yedim. Bugünlük böyle oldu
Amaaa kaçamaksız 3. Günüm tamamdır
Valla bende 700gr ile geliyorum,sinir oldum.Bu hafta bomba gıbı gelıyorum sımdıden 1 kılo almısım
Aynı dert bende de var.hemen yoruluyorum ve karnımın altında çoook kasılma oluyor.bebek kafasını kanala sokmuş,kanalda taşıyormuşum bebeği.ve bu çok canımı acıtıyor.2. Trimesterda bende yaptım ama artık yapmam çok zor ya çabuk yoruluyorum
Valla çok canım öekiyor benim de sıcak sıcak.ama çok geç saatte çıkıyor.ama yemem lazımmmmahahahha afiyet olsun.pideye bende dayanamıyorum ama almıyorum yememek icin..bi ara kendimi kandırmıştım amannn ramazanda yiyebiluyoruz sadece diye
ramazandan sonra dikkat ederiz napalim
Benimki tersti en son kg falan kaç bebisin canım benim 31+0da 30+0 a uyumlu 1545 Gr di kasik ve bacak ağrısı çok oluyor spor yapıp hamlamis gibi oluyorum biraz yoruluncaAynı dert bende de var.hemen yoruluyorum ve karnımın altında çoook kasılma oluyor.bebek kafasını kanala sokmuş,kanalda taşıyormuşum bebeği.ve bu çok canımı acıtıyor.
diyetisyene sordum ..en iyisi yürüyüş leslie yapmayin uygun degil dedi.
instgramda bi diyetisyeni takip ediyorum mesajyazmistim olmaz dedi..bende bidaha soramadim.aslinda yaptim sormadan önce. hic zorlanmadim bende şaşırdımYA neden uygun olmadığını söyledi . Aslında çok zor hareketler yok . Hamile pilatesi daha fena :))
Doktorum meyveyi öğleden önce ve 1 porsiyon yiyeceksin dedi. O yüzden öğlen tercih ediyorum. Kahvaltım çok doyurucu acıkmıyorumki ara öğün yapayım. Öğlene de acıkmadığımdan ama yine de nolur nolmaz diye yiyorum kefir muz cevizi. Akşam da en geç 16-17 gibi yiyorum yemeğimi. O da erken ztn anca denk geliyor. 21:30 da uyuyorum☺Ama sen kefir ve muz ile cevizi ara öğün olarak ye. Oglen de ogle yemegi ye. Sulu yemek veya baska birsey. Ben sende ogle yemegi gormedim. Birgun ogle yemegimi yemedim de bebek ultrasonda hep yuzustu yatti dönmedi.
Sabah 7.15 de kahvalti yapiyorum. 10 gibi ara öğün ve 12 gibi de oglen yemegi yiyorum o da menemen veya gozleme veya tost.
Saat 3 veya 4 gibi elma veya yarim Kilo yesil erik. Aksam da corba ve sebze yemegi yiyorum. Genel beslenmem bu sekilde. Ara öğünleri atliyorum bazen. Ve bu ay cok sukur kilo almamışım. Biraz da et yiyebilsem. Onu icim istemiyir.
Ama kuzum benim kadar çok kahvaltıda yemek yiyen yok. Listelere bakıyorum da. Yani bir avakado iki yumurta fln yiyen kim varki. Genelde bi börek poğaçayla geçiştiriyor herkes. Acıkamıyorum bunlarla. Acıksam dayanamam ztn. Heleki dukan ekmek fena tok tutuyor. Bi öğlen sıkıntı belki ama kefir ve muz ceviz de doyurucu ya. Akşamda ya sebze ya et. Ben ara öğünü ztn ömrüm boyunca yapmadım.acıkmadıysan yeme prensibimO nasıl oluyor ya?ne şanslı insanlar var yarabbim!!
Kaçamaksız ama bebek için yetersiz bir menü gibi geldi bana canım.
Valla bende 700gr ile geliyorum,sinir oldum.
Aynı dert bende de var.hemen yoruluyorum ve karnımın altında çoook kasılma oluyor.bebek kafasını kanala sokmuş,kanalda taşıyormuşum bebeği.ve bu çok canımı acıtıyor.
Cnm beni ilk üç ay folik asit şişirmişti bir de gaz çok oluyor ödem de. Üç ayı devir düzelirsin. İçebiliyorsan bol su içKizlar yardim edin kendimi cok sis hissediyorum hamilelikten dolayi canim zaten tatli istemiyor aksam yemeginden sonra hicbirsey yemiyorum eskiye gore cok az yiyorum ama hep sisiyormusum gibi geliyor kollarim bacaklarim bol su iciyorum ödem mi topluyor acaba vucudum ne yapmam gerek ayrica isim geregi gunluk 2 saatten fazla yuruyorum
Daha yolun basındasın canım cok degısık seyler olacak kendımden pay bıcerek dıyorumKizlar yardim edin kendimi cok sis hissediyorum hamilelikten dolayi canim zaten tatli istemiyor aksam yemeginden sonra hicbirsey yemiyorum eskiye gore cok az yiyorum ama hep sisiyormusum gibi geliyor kollarim bacaklarim bol su iciyorum ödem mi topluyor acaba vucudum ne yapmam gerek ayrica isim geregi gunluk 2 saatten fazla yuruyorum
Ayy hadi insallah duzelirim yoksa boyle giderse halim dumanCnm beni ilk üç ay folik asit şişirmişti bir de gaz çok oluyor ödem de. Üç ayı devir düzelirsin. İçebiliyorsan bol su iç
Canimm cok sagol mesajin icin 2 kilo almisim hamile kaldiktan sonra ama nasil aldim bilmiyorum bari yesem herseyide oyle alsamDaha yolun basındasın canım cok degısık seyler olacak kendımden pay bıcerek dıyorumsısersın benım gıbı 3 kılo berıp 10 kılo vermıs gıbı olursun. Ilk aydan kıloda alırsın. Hamılelıge vucudun nasıl tepkı verecegı kısıye ozel benım ıstahım asırı kapanmıstı 16 haftaya kadar dogru duzgun hıcbır sey yıyemedım. Ama sıslık gıbı bırsey vardı. Galıba vucut cocuk ıcın hazırlık yapıyor. Endıselenme canım bırsey olmaz. Yürümen güzel d vıtamını eksıklıgın olmaz.
Iste her hamılelık farklı canım vucud cok farklı korkma amaCanimm cok sagol mesajin icin 2 kilo almisim hamile kaldiktan sonra ama nasil aldim bilmiyorum bari yesem herseyide oyle alsamolmayan gobegim suan 5 aylik gibi su icsem sisiyor
Ben suan isimden dolayi yuruyorum ama isi birakincada bol bol yurucem yurumek guzel ya dogumuda kolaylastirir insallahhavalar çok ısındı bugun cok zorlandım. sizler günün hangi saatjnde yürüyor sunuz..ne yapsam bilemedim
Canım ben sımdıden karardım. Havalar cok ısındı yemegımı yapıp 5.30 gıbı yuruycez olmadı sabah 9.30 gıbı anlastık arkadasla doguda oldugumuzdan erken okunuyor ezan anca hazırlıklar yetısırhavalar çok ısındı bugun cok zorlandım. sizler günün hangi saatjnde yürüyor sunuz..ne yapsam bilemedim
sabah 9 da da sicak olmazmi..eltim sabah 6 da yürüyor mis gibiCanım ben sımdıden karardım. Havalar cok ısındı yemegımı yapıp 5.30 gıbı yuruycez olmadı sabah 9.30 gıbı anlastık arkadasla doguda oldugumuzdan erken okunuyor ezan anca hazırlıklar yetısır
Bızım bura anca ısınıryor canım agrıdayım bensabah 9 da da sicak olmazmi..eltim sabah 6 da yürüyor mis gibi
neyse bende bi çaresine bakacağım artik