- 4 Aralık 2017
- 1.537
- 5.848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel menüSabah; 1 yumurta, peynir zeytin salatalık, roka maydanoz taze nane dereotu, yarım istanbul simiti, portakal suyu
Öğle; 6 köfte (ekmeksiz) 1 bardak ayran
Ara; 1 muz
Akşam; fırında çipura ya da sardalya düşünüyorum yanında salata olur. Ara olarak erik yiyeceğim.
Şu meyve sularına da çözüm bulsak iyi olcakKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 küp kaşar,1 bardak meyve suyu
Öğle: 4 bisküvi Hamurisi yememek içindi oda.
Ara: 2 salatalık,tuzlu peynir
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase tarhana
Ara: 3 kayısı,1 kase çilek,findik-ceviz
Eveet Ne yapsak ki,şekersiz çaya mi donsem yineŞu meyve sularına da çözüm bulsak iyi olcak
Valla bu menüyle kilo almaman lazım.açsın bence...Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,2 küp kaşar,1 bardak meyve suyu
Öğle: 4 bisküvi Hamurisi yememek içindi oda.
Ara: 2 salatalık,tuzlu peynir
Akşam: 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase tarhana
Ara: 3 kayısı,1 kase çilek,findik-ceviz
Evet bozmadım çipura salata yaptım, erik ile günü kapatıyorumÇok güzel menü
Taze sıkılmış meyve suyu iç canımEveet Ne yapsak ki,şekersiz çaya mi donsem yine
Kaç haftalıksın canım ? Bebeğinin kilosu artıyordur mutlaka,vücut dengelıyordur onukızlar ben son 3 haftadir ayni kilodayim bebegim beslenemiyormu acaba ?
bu hafta sonu bayagi yedim almisimdir kesin orasi ayrida
Alıyorum malesef ya Arkadaşların dediği gibi ya meyve suyu ya da düzensiz oglen yediklerim yüzünden olabilir.Aksami ve kahvaltıyı hafif geçiriyorum.Ama acikmiyorum Yemek yemeyi sevmiyorum diye sanırımValla bu menüyle kilo almaman lazım.açsın bence...
Ya bunu basarabilsem keşke şu usengecligimle Eskiden yumurta haslamakta zor gelirdi gerçi,onu pratiklestirdim Çok sağol canım önerin için,en azından haftasonu zaman konusunda rahat kahvaltılarda bunu denemeye baslayabilirim Bu arada menun çokTaze sıkılmış meyve suyu iç canım
Cnm senin kilo fazlan var diye almıyor olabilirsin. Bnm bir arkadaşım sıfır kilo ile bitirdi bebeği de tosun gibi çıktı. Depolardan rahatça beslenebiliyor.kimse cevap vermemiş..:/
Biz yapışık gezerdik kuzumla çok normal annesiArakadaşlar bebegi saatlerce emen var mi ? 2 gundur saatlerce emiyor bırakınca ağlıyor, aksamlari oluyor bu durum, anlayamıyorum?
Kefir içebiliyorsan içebilirsin. Ben hsonları çay içiyorum hiçi hiç bişiEveet Ne yapsak ki,şekersiz çaya mi donsem yine
Süt?Eveet Ne yapsak ki,şekersiz çaya mi donsem yine
Bende öyleyim canım haftaici ya süt yada bişey içmiyorum kahvaltıda eşimle kahvalti yapacağımız zaman çay hazirliyorumKefir içebiliyorsan içebilirsin. Ben hsonları çay içiyorum hiçi hiç bişi ☺
teşekkür ederim. son 3 ay cok kilo alınıyor diye cok cok az besleniyordum korktum bir an..doktorumda birsey demeyince tecrübeli sizlere sormak istedim..Cnm senin kilo fazlan var diye almıyor olabilirsin. Bnm bir arkadaşım sıfır kilo ile bitirdi bebeği de tosun gibi çıktı. Depolardan rahatça beslenebiliyor.
28 olcak bikac güne..kilom fazla olduguicin az besleniyordum son 3 ay cok alınıyor diye..korktum açıkçasıKaç haftalıksın canım ? Bebeğinin kilosu artıyordur mutlaka,vücut dengelıyordur onu