Aramızda bazı arkadaşlar varKimmiş o kilo almayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda bazı arkadaşlar varKimmiş o kilo almayan
Bu bebeler bana evrim geçirtti canım evrim teorisini tek başıma ispatlıyor şu an vücudumun şekli ve duruşuCanım sen ikiz gebeliksin, ben tek. Ama kafa kafaya gidiyoruz. Hiiiççç gıcık olma
Fazla yürüyüşten ödem olmuştur. Bir de kabızsın çok normal cnm bnm. Bol su iç biraz da dinlen. Kabızlık da giderse diğer haftaya kilo almamış bile olabilirsintatildeydik baya gezdik yuruduk tempolu.normalde o kadar yürüyemem en fazla 8 bin adım
.esim karsimda beyti kebaplari yerken ben aksamlari sadece corba ictim düşünün..
Bak yine kurabiye yemişKahvaltı omlet biraz pide peynir salatalık cay
Ara katmer peynir erik
Ara kurabiye ceviz kahve
Aksam yeşil fasulye bulgur pilavı salata yoğurt
Ara tarçınlı süt
Bu ara suyu çok azalttim
ayyy inşallahFazla yürüyüşten ödem olmuştur. Bir de kabızsın çok normal cnm bnm. Bol su iç biraz da dinlen. Kabızlık da giderse diğer haftaya kilo almamış bile olabilirsin
Bitmedi daha bugün biterBak yine kurabiye yemiş
Ben dondurucuya attım en son misafir agirladigimda usenip cikarmiyom yiyemiyomBitmedi daha bugün biter
selammmSelamlar kızlarrrrr
Başın sağolsun canım Allah sabır versin.Yarin tarti gunum ve cok kaçırdım bu hafta. Ananem vefat etti cenaze evinde ayak ustu dunyalari yiyo insan.. bakalim kac cikicam almamis olayimda onada raziyim...
Sagol canim teşekkürler
başınız sağolsunYarin tarti gunum ve cok kaçırdım bu hafta. Ananem vefat etti cenaze evinde ayak ustu dunyalari yiyo insan.. bakalim kac cikicam almamis olayimda onada raziyim...
Başın sağolsun canımYarin tarti gunum ve cok kaçırdım bu hafta. Ananem vefat etti cenaze evinde ayak ustu dunyalari yiyo insan.. bakalim kac cikicam almamis olayimda onada raziyim...
En iyisi canım bakalım ekmek bitti çok almayiz artık belki arada ramazan pidesi o da haftasonu falan kurabiyede bitti şükürBen dondurucuya attım en son misafir agirladigimda usenip cikarmiyom yiyemiyom
Hoşgeldin canım kilo bildirimini merakla bekliyorumSelamlar kızlarrrrr
başınız sağolsun
Sagolun kizlarBaşın sağolsun canım
Neler yapıyorsunuz canimBu aralar yogunum eltim ile beraber ev yapimi urunler yapıp satmaya basladik tahminimizden fazla ilgi gordu hic buraya bakamadim o yuzden. Burda kendi sayfalarimizin reklamini yapabiliyor muyuz yoksa yasak mi bunla ilgili bisey gormedim daha once yanlis bisey yapiyosam uyarin :)