- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sabah 5 den beri hastaneye gelip.gidiyoruz 1 saat once yatisim yapıldı uzun bir gece beni bekliyor :) sancilar siddetlendi. Umarim uzun sürmez. Bana dua edin kızlar, kolay bir dogum olsun.
Doğdu mu doğdu mu?Canim sabah 5 den beri hastaneye gelip.gidiyoruz 1 saat once yatisim yapıldı uzun bir gece beni bekliyor :) sancilar siddetlendi. Umarim uzun sürmez. Bana dua edin kızlar, kolay bir dogum olsun.
Ay hemencecik doğmuştur inşallahCanim sabah 5 den beri hastaneye gelip.gidiyoruz 1 saat once yatisim yapıldı uzun bir gece beni bekliyor :) sancilar siddetlendi. Umarim uzun sürmez. Bana dua edin kızlar, kolay bir dogum olsun.
Ah cnm.nerde. sanci manci gitti. Dun gece yattim hastaneye. Acilma 3 cm de kalıyor, sancilarim.vardi gitti. Suni sanciyla dogurcam sanırım. Allah guc versin ama halim gucum.kalmadi dun sabah 5 den beri çekiyorum.Ay hemencecik doğmuştur inşallah
Suyun geldi mi cnm senin? Gelmediyse çıkarsalardı ya demekki gerçek sancı diilmiş yoksa niye artmasınkiAh cnm.nerde. sanci manci gitti. Dun gece yattim hastaneye. Acilma 3 cm de kalıyor, sancilarim.vardi gitti. Suni sanciyla dogurcam sanırım. Allah guc versin ama halim gucum.kalmadi dun sabah 5 den beri çekiyorum.
Bu 30. Haftada bir sihir olmalı
Bebesin naz yapıyor annesi suyun gelmediyse kendini sıkma bol bol uyu yemek ye dinlen enerjini topla, bugün yarın gelecem diyorAh cnm.nerde. sanci manci gitti. Dun gece yattim hastaneye. Acilma 3 cm de kalıyor, sancilarim.vardi gitti. Suni sanciyla dogurcam sanırım. Allah guc versin ama halim gucum.kalmadi dun sabah 5 den beri çekiyorum.
Canım beklesen mı acaba ya kendi sancini suni sancı da kolay değil galiba yaşamadım ama okuduğum kadarıylaAh cnm.nerde. sanci manci gitti. Dun gece yattim hastaneye. Acilma 3 cm de kalıyor, sancilarim.vardi gitti. Suni sanciyla dogurcam sanırım. Allah guc versin ama halim gucum.kalmadi dun sabah 5 den beri çekiyorum.
Kimmiş o kilo almayanKilo almayanlar size gıcık oldum haberiniz var mı acaba 600 Gr razı oldum 1 kg olmasın da artık en azından o 600 Gr 300 gramini bebekler almıştır inşallah