Benıde listeye alabılır mısınızKizlar yanlislik listeden birini cikardim ama kim olduğunu göremedim kimse o bana kendini belli edebilir mi
Tabiki tabloya gore bilgilerini yazabilir misin :)Benıde listeye alabılır mısınız
1 kg ya razıyım 1.6 kg geldi bana bu haftaEveeeettt, haftada 1 kg alanlarda bugünnnnn...
ben!!!!!
Hafta 24+0
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.8
Ama çok da düzgün beslendiğim söylenemez abur cubur çok oldu bu hafta...
Canım beni de ekler misin tabloya gaza gelip belki az kilo alırım :)@sonbahacanim S sinsirella2 guncelleme yapicak misiniz kizlarrr
Bak buna sevindim.Yapicam canım
180 den falan başla canım 204te tam 28e giriyorlar ondan önceki yada sonraki haftada hic almadılar öyle aklımda kaldıNasıl yapmışlar bacım?ne yemişler?sayfa numarası kaç bakıcammmm
Geçmişi okurken bı yazın var canım 7.5 kiloda bitirmem imkansız falan diye tamda onu basardincool_lime canim sorun degil bende kendimi siliyorum kilo aldım şaka gibiyim
Neyse
Hamilelik baslangic 55
Bitis 62.5
Guncel 59
57 ye düşmüştüm amaolmadi oglenbirsey yemedim bugun biraz once bayilacaktim elim ayagim titredi emzirme dönemi de tehlikeliymis sen naptin nasıl gidiyor?
Ahhh cnm, geçtiğimiz haftalarda aynısı başıma gelmişti. Ama bir sonraki hafta sadece 100 gr almıştım. Arada oluyo demek ki diyelim...1 kg ya razıyım 1.6 kg geldi bana bu hafta
İnanamıyorum 6.3 almışım şimdiye kadar. 24 hafta bitti... 6 ayda 6 kg diyelim. Neyse 10 kg ile tamamlasam yeterKizlar yanlislik listeden birini cikardim ama kim olduğunu göremedim kimse o bana kendini belli edebilir mi
Ödemdir o ödemmmm.ödem atmak da üstüne tanımam1 kg ya razıyım 1.6 kg geldi bana bu hafta
Tabloda senin haftan 24 kalmış. Ayrıca bu kadar az kg alınır mı, seni kınıyorum arkadaşım. Kötü örnek oluyorsun banaÖdemdir o ödemmmm.ödem atmak da üstüne tanımam
Canım sana kötü haber 27+5 te 6 bitiyorİnanamıyorum 6.3 almışım şimdiye kadar. 24 hafta bitti... 6 ayda 6 kg diyelim. Neyse 10 kg ile tamamlasam yeterKapasitem belli, 10 kg kesin görürüm hatta geçebilirim bile. (İnş.geçmem)
Kim ben mi koruyacağım...Canım sana kötü haber 27+5 te 6 bitiyorkorursun inşallah tabi bizde
Bende baktım onunki guncellenmemis henüz ama yine de çok iyi benceTabloda senin haftan 24 kalmış. Ayrıca bu kadar az kg alınır mı, seni kınıyorum arkadaşım. Kötü örnek oluyorsun bana