Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
minnoşkolaaaar ben geldimmm
tam okuldan çıktık servisteykeen kargocu aradı gelmiş hocam nerdesin kargon var dediii dedim ben yoldayım geri dönemm imkansız sen çarşıya gelecekmisinn köylere geçecekmiş gelmesi mümkün olmadığı için ve şubeyede bırakamadığı için yarın eve getirmeye çalışacakk inşallaah kargoşum yarın sabah elimde olacak
çok heyecanlıyımmm acaba bana ne geliyoo veeee kimden geliyooooo

iyi ki varsınız kızçelerrr bu arada benim kargom diyarbakırdaymışş sanırım yarına yetişmez benim kurbanım sanırım pazartesini bekllicek mecbur kurbanımdaan çok çok çok özür diliyorum kiiii

oleyy yaşasın cuma akşamları
yaşasın hediyelerimiz
ay bu alakasız oldu ama konuyu hediyelere bağlıyım dedim

kuzummmm hediyeni geç buldun çabuk kaybetti hhıı
kıyamam inşallah yarın eline ulaşır...
çok güzel bi duyguu

ahhhh o kadar yardima ihtiyacim var ki ne olur bana bi seyler söyleyin ((( 6 yillik evliyim ilk evlendigimizden beri zaten cok ta yogun olmayan bir cinsel hayatimiz vardi ilk 2 yil ayda 1-2 belki 3 defa sonra kizim oldu o da benim ayarlamalarimla tabi (ovaluasyon gününe denk getirdim zorlaim biraz) neyse sonra hamile kaldigimi ögrendim ve zaten az olan cinsel hayatimiz hic kalmadi ve son 4 yildir 2 defa iliskimiz oldu ( herseyi denedim kavga ettim - ayrilicam dedim- doktora gitmesini bunu cözmesini istedim (cünkü sorun ya psikolojik yada ereksiyon sorunu hangisi bende bilmiyorum) aldaticam seni dedim herseyi denedim ama artik tükendim.... depresyona giriyorum galiba cünkü son 2 aydir kendimi toparlayamiyorum bi türlü her an aglamk istiyorum.... kendime olan güvenim yerlebir vaziyette... yalnizim mutsuzum hemde o kadar mutsuzum ki (( ayrilmalimiyim ne yamaliyimm ( yardim edin bana lütfen ....

Herkes hosgelmis,bi bakip kacayim dedim..
Dogum gunu cok guzeldi..
Sonrada esimin yanina gectim sonrada hazir hava biraz daha iyiyken gezelim dedim yemek yedik vs 11 de geldik..

Sezeniskom uyudu esim icerde fotograflari bilgisayara atarken sizdi sanirim simdi onu bi kucaklayip yataga getireyim hahahh deeermisim

Cook uykum var opuldunuz..

Mutlu haftasonlari gelincikleeerrrrr.... Gece ygenimmdeydikkkk.... Yemek yiyene kadar normal olan yegenim yemekten sonra gebe oldu Karni cikti yahuuuu.... Ay cok guzeldi. Sonra insten resimlerinize baktik.... Kocam bugun hic calismadigi kpssye giriyo. Gece de bi guzel demlendiler damat beyle... Sabah dedim kpss de 100 alan goksel bey haber butenimize konuk oldu,nasil hazirlandiginizi anlattin lutfen diye seni programa alsalar kotu ornek olcan

Canim yakin bir arkadasim da da var ayni sey, ustelik iki de cocugu var. Aklima gelen her seyi soyledim denedi ama sonuc degismedi... İki cocuk nasil oldu dersen nasip... O cok nadir birlikteliklerden ustelik hic ovulasyonunu takip etmeden... Keske yardimim dokunabilseydi bir fikrim olsaydi... Rabbim yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…