Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canlaaaarrrrr bir cumartesiii günü uyuyordum kiiiiii dün okulda banaaaa ulaşamayan kargom geldii:KK71::KK71::KK71:
çok güzel bi hediyeye gözlerimi açmış oldumm:KK68::KK68: katilime burdaan sesleniyorummmmm:KK28::KK28: sen bir harikasınnn:KK22::KK22::KK37::KK37: hepsi sevdiğim şeylerr ve hepsini de çok severek kullanıcam inşallah :KK39::KK37::KK37::KK73::KK73: koydum bi köşeye uyanınca eşimede göstericem hepsini:cool::cool::KK73::KK73: hatta bugün görüşeceğimiz arkadaşlarımadaaa:-):-)

bu arada günaydın minnoşkolaaar:KK3: bugünün erkencileriii plojo ve amayaya da selam olsunnn:KK39::cool::cool:
eşinede başarılarr amaya :KK70: dumanlı kafa geçmiştir inşallah:confused::confused: bende geçen sene alese öyle girmiştim :KK22::KK22:

plojoocan doğum günün güzel geçmesimne sevindimm darısı mayısta sezenişkoya inşallaah:KK37::KK37:
güzel anne hazırlar yine el emeği güzel şeyler:KK37:

majorcaaan sana da günaydınnn:p:p bozma moraliniii :KK68: olumsuz düşündükçe insanın içinde büyüyo herşey:)

canlaaaarrrrr bir cumartesiii günü uyuyordum kiiiiii dün okulda banaaaa ulaşamayan kargom geldii:KK71::KK71::KK71:
çok güzel bi hediyeye gözlerimi açmış oldumm:KK68::KK68: katilime burdaan sesleniyorummmmm:KK28::KK28: sen bir harikasınnn:KK22::KK22::KK37::KK37: hepsi sevdiğim şeylerr ve hepsini de çok severek kullanıcam inşallah :KK39::KK37::KK37::KK73::KK73: koydum bi köşeye uyanınca eşimede göstericem hepsini:cool::cool::KK73::KK73: hatta bugün görüşeceğimiz arkadaşlarımadaaa:-):-)

bu arada günaydın minnoşkolaaar:KK3: bugünün erkencileriii plojo ve amayaya da selam olsunnn:KK39::cool::cool:
eşinede başarılarr amaya :KK70: dumanlı kafa geçmiştir inşallah:confused::confused: bende geçen sene alese öyle girmiştim :KK22::KK22:

plojoocan doğum günün güzel geçmesimne sevindimm darısı mayısta sezenişkoya inşallaah:KK37::KK37:

Sagol canimm:KK19:
Insallah 1. dogum gununu cok guzel kutlayip dgerlerini kendi istekleri dogrultusunda secene kadar sadece ailece kendi yaptigim pastalari keserek gecirmek istiyorum..O yuzden 1.ye bayagi bi emek harcayacam gb,insallah tabii maddi manevi hazir olmayada bagli:KK51:

Insallah 1. dogum gununu cok guzel kutlayip dgerlerini kendi istekleri dogrultusunda secene kadar sadece ailece kendi yaptigim pastalari keserek gecirmek istiyorum..O yuzden 1.ye bayagi bi emek harcayacam gb,insallah tabii maddi manevi hazir olmayada bagli:KK51:
çok doğru düşünmüşsün canım :KK28: ilk doğum günü çok öenmli zaten yaa:KK68: inşallah maddi manevi hazır olursunuzda çok güzel bi doğum günü olur sezenişkonun:KK68:

Kizlar pazartesi yine is görüşmesine gidiyorum ben

aaa hadi hayırlısı olsun canımmm:KK39:inşallahh olurr ve senin için hayırlısıdır:KK24: sen banka sınavı girmişmiydiin bu arada?

kıyamam canım sana yaa o_O neyse eşin bayramda gelecekmiş çok az kaldıkiiii:KK68: kağan var aslan gibi oğlun:KK69::KK69:

bu arada yine bir cumartesi yine kimse yokk:p:p

Oyy kiyamam..Kendimi senin yerine koyup dusunmeye calisiyorum teselli icin ama ,koyamiyorum bile :KK51:
Saglik olsunda kizce az kaldi az :KK19:
Bayramdan sonra gitcek gene...araliga kadar boyle..cok zor ya kocisim otda biz burada:KK43:

Musmutlu haftasonlarıı:KK37:

Çikolatacım sabır diliyorum sana. Biz de evliliğimizin başında 6 ay ayrı kaldık. Çok zor birşey evlendikten sonra. 2 ay kalmış işallah 2 ay sonra hep beraber olucaksınız.:KK36:

Plojocum senin elinden gelir. Parti malzemeleri satan mağazalarda doğumgünleri için hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var. Çok güzel süslersiniz. Ben de hala doğumgünlerinde en çok annemin yaptığı pastayı severim :) pastane pastalarına göre çok daha hafif ve lezzetli oluyo bence ev pastası.

Asenciiimm gözün aydınn hem eşin hem hediyen için :)

Hepinizi çoook öpüyorumm

çok doğru düşünmüşsün canım :KK28: ilk doğum günü çok öenmli zaten yaa:KK68: inşallah maddi manevi hazır olursunuzda çok güzel bi doğum günü olur sezenişkonun:KK68:

aaa hadi hayırlısı olsun canımmm:KK39:inşallahh olurr ve senin için hayırlısıdır:KK24: sen banka sınavı girmişmiydiin bu arada?

Yok canım ya girmedim hazirlanmadim ki çok zordu hem alan hem genel yani alan derslerini yapamam diye girmedim işte :KK43:

Bugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibi :-) uzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O

Çikolatacım sabır diliyorum sana. Biz de evliliğimizin başında 6 ay ayrı kaldık. Çok zor birşey evlendikten sonra. 2 ay kalmış işallah 2 ay sonra hep beraber olucaksınız.:KK36:

Plojocum senin elinden gelir. Parti malzemeleri satan mağazalarda doğumgünleri için hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var. Çok güzel süslersiniz. Ben de hala doğumgünlerinde en çok annemin yaptığı pastayı severim :) pastane pastalarına göre çok daha hafif ve lezzetli oluyo bence ev pastası.

Hepinizi çoook öpüyorumm

Sana da canimm:KK19:
Guzel planlarim var bakalim nasipse..Evet susler cok var mevlut icin sabunlara fln bakarken cok gezinince:KK53: konsepte gore tabaklar susler vs iste,esim kesin Hello Kitty ister:-) nyse ki Seze'in sevip sevmedigi seyler az cok belli olur o zaman..

Bugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibi :-) uzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O

Ohh sifa osun sut olsun :) minise vitamin olsun :)
Ne zaman oldu dogumun?1 senelik evliydin galiba di mi?

Hepinizi çoook öpüyorumm

Sana da canimm:KK19:
Guzel planlarim var bakalim nasipse..Evet susler cok var mevlut icin sabunlara fln bakarken cok gezinince:KK53: konsepte gore tabaklar susler vs iste,esim kesin Hello Kitty ister:-) nyse ki Seze'in sevip sevmedigi seyler az cok belli olur o zaman..

Ohh sifa osun sut olsun :) minise vitamin olsun :)
Ne zaman oldu dogumun?1 senelik evliydin galiba di mi?

hu huuu ben geldimmmm:KK49:
sabah 10da dokora bi ciktik simdi geldik evee:KK28:
bebisimiz cok sukur cok iyi hata 1 hafta onden gidiyor tosidik kizimmm:KK70:
ama seker yuklemesi moralimi bozdu:KK43:
sinir 140mis 143 cikinca csamba tekrar detayli yukleme ve olcum yapilicak...
insallag seker cikmaz hamilelikten sonra geciyor ama uzucu yine:cry:
sonra bana butun gun bluz baktik..calisan anne adaylarini dusunmemisler ne yazikki..
ben de xl falan aldim idare edicem artik:KK73:
her yerde bayram kalabaligi var basimiz dondu ama kocis sesini cikarmadi gik demedi ama asigim ben yaaa:KK31:

aaa asosun da hediyesi gitmis taaa vanlaraa:KK73:
senin gibi de tatliymis ki hediyelerin:KK37:

Gunaydin kizceler...istanbul agliyorr:KK43: cikileta agliyor kocisini ozledii:'(
Asrndr kavustu hediyelerine eee kimler kaldii??
bayrama az kaldi kiiiii:KK73::KK73::KK73:
canimm ben de simdiden 1.yasgununu dusunuyorum:confused:
senden kopya cekerim kiii:KK73::KK73:
ay sezen 1 yasindayken masal 4 aylik olucak:KK37::KK37:
Kizlar pazartesi yine is görüşmesine gidiyorum ben
canim oncelikle kv gelmis hosgelmis insallah supriz bekliyodur onu minik majorr:KK70:
is gorusmesi de hayirli olsun insallahh...

AMAYAAA seni alintilamamisim tatliss pis sivit:confused:
esinin sinavi insallah guzel gecmistir de 657 li bi aile olursunuz:KK70:
Gonule de bizden selamlarrr:KK37::KK37:

Game Of Thrones dan mı etkilendin :KK76: Kulaga çok hoş geliyor..
Game of thrones'u hic izlemedim müzikle ilgili olduğum için istemiş olabilirim sanki
Operada
solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, genellikle kendi içinde bütünlüğü olan sarki arya :KK66:
valla ben de sana dicektim arya yii...esimin muzik ogretmeni arkadasi kizina koymustu mayis ayindaa..cok guzel bi isimmm:KK9:

Müzikle ilgili kiz ismi varda erkek olursa ne olacak bakalım :)

X