Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
minnoşlar iyi geceler
bugünn size yazdıktan sonra eşcağızımla arkadaşlara gittik soakklara saldık kendimizi kaş bıyık merasiminden sonra bi yerlerde oturduk yemeğe gittik her cumartesi yemeğe gitmek klasiğimiz oldu arkadaşlarla sonrada maç varmış yine arkadaşlarda oturup eve geldik. onlar olmasa baya sıkılırdık sanırım
şimdide evi topladık eşimle yatmak üzereyim yarın sınav görevim var erken kalkmak çok sıkıcı hele yarın pazar olunca

sağol canımm çok teşekkür ederimmm

Yok canım ya girmedim hazirlanmadim ki çok zordu hem alan hem genel yani alan derslerini yapamam diye girmedim işte

sanki giricem diyodun kuzumm ondan sordumm:) neyse inşallah pazartesi günki görüşmen inşallah çok güzel geçerr:):)
bu arada siz o ses türkiyeye katılmayı düşünüyodunuzzz ne olduuuuuu elemeleri ne zamankii başlamıyo muu:)

Bugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibi uzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O
afiyet olsun kuzumm:) bebişin kaç aylık kız mı erkek mii ismi nee
evetttt benim hediyelerim benden tatlıııı
maşşallah enişteye nazar değömesin kzuum gerçekten bayram öncesi mağazalar insanı çileden çıkarabiliyo

Arkidisler ben kızım olursa adını arya koymaya karar verdim :)

Kocisede söyledim o da sevdi kiii :)
çooook güzel bi isim kuzummm bende duyduğumda çok beğenmiştimm inşallah bi kızınız olurkiii
ben de kız çok istiyorum (tabi allah nasip ederse) isminide sare istiyorumm
bakalım küçük arya gelecek mii bu ay

O ses e katilmadik ki
Pazartesi başlıyor eğer elemeler hala devam ediyorsa gidicem :)
Bende sare ismini cok begeniyordum ama basbakanin esinin adi sareymis şimdi moda olur herkes sare koyar kızının adını bence vazgeçtim

Tatlim sen bayaaa isim dusunmeye bile basladin... Hic test yaptin mi yada regl tarihine ne kaldi?

Masallah Masal'a uslu kizce :)
Yediklerine dikkat et canim hamurisi makarna pilav vs nisasta seker bakimndan zengin olanlara tabii sekerlilerede testide etkiler beslenme seklin meyve fln fazla kacirma,biliyorsun ki meyvenin fazlasi seker :)
Simdi tam Sezen'in hali gb olacak demek ki ha 4 ha 4 bucuk diyecegim ama inan ki 15 gunde neler oluyor :) hadi insallah saglikla gelsinde prenses..Cok uzak gb geliyordur ama simdi bu dusunceler gulumsetiyor :)

gunaydkn kizlaarrrrrrr
puslu yagmurlu ve soguk bi pazara uyandikkocis uyuyor kahvalti hazirlamadan size kostum
dunku gezmenin acisini bu gun temizlik yaparak cikaricaz..tabi kocisin bu planimdan haberi yok

bundan sonra dikkat edicem canim..
bebise zarar verir diye korkuyorum
aynenn simdi cok uzak geliyor Masalin 4 aylik olususanki hep karnimda kalicak gibi

bu arada herkes hediyesini aldi mi kıi
bi asosun kurbani kaldi sanki

Bi de ben kaldim svityyy... Pztesi bende alirim muhtemelen bi tek asosun kurbanindan haber bekleriz o da alirsa paylssiriz resimleriiii... Sabirsizlandiginizi anliyorum. Bende sabirsizimmmm

Aynen oyle oluyor gerci o kadarda cabuk gecmiyor tabi ama het an'in tadini cikarirsin kizce Ben gobisimi cok ozluyorum yaa..
Boyle diye diye yeni bi gobis gelecek basima

Naptin kiiii??

Dip not:kocam bana merakli taze der :))))

Aradımm meeerhaaabaaaa diye

Tatlim sen bayaaa isim dusunmeye bile basladin... Hic test yaptin mi yada regl tarihine ne kaldi?

Canım isimi öylesine düşündük ya hamisim diye değil. Hiç isim yoktuda aklımızda ondan :) zaten muhtemelen hamile değilim hic oyle hisseymiyorum yarın regl olmam gerek. Yarın iş görüşmesi var işe girmek istiyorum çalışmam gerek sonra yaparız bebis once senden yigen bekliyoruz :)

SWEATTTT
Seni ruyamda gordum..
Ayni vapurda ya da gemi mi demeliyim bilemedim oyle birseyde yolculuk yapiyorduk su mukemmeldi..
Bi yandan yaziyorduk ayni yerde oldugumuzu biliyorduk ama konusmadik.
Saclarin cok guzeldi..Acik kumral uzun hafifce toplamistin yarim..Yuzun fotograflarindaki gb cok sirindi..Yanyana gectik..Bu kaaa

kahvaltı hazırla topla+temizlik yap+yemek yap+bulaşık yerleştir veee popom yeni yer gördüüü
gerçi eşim de yardım etti ama yine de çalıştığım için şanslı mıyım diye düşündüm
tamam hak veriyorum ev hanımları daha çok yoruluyor galiba evdeyken iş bitmiyormuş

ayyyy çok etkilendim Pojom yaa
çok huzur verdi rüyan..rüyada deniz vapur vb.oldu mu ben bayılırım
ah aynı ortamda olsak koca göbeğemle gelir koşar sarılırdım sana
hayra çıksın inşallah rüyan su gibi temiz haberler versin bizeeee

Pazar sessizligiii :)

Firtina oncesi sessizlik
Bu hafta cok hareketli olacaaakkkk

Canimm
Bende sarilirdim..
Amin insallaahhh

Ayyy yoookkkkk bitmeyecek bu utu... Kisliklari xikariyorum...bi daha giycek bi seyim yok dersem Allah da beni tas yapar muhtemelen....:)))) ucte basladim ara vererwk devam ettim hala devam ediyorum. Kazanli utum onca utunun ustune kirec bosaltmaya karar verdi... Ay dinlenmek istiyorum ben yaaaaa.... Yarin da malesef ki pazartesi, isim de pek yogun.... Bi durulasim var ki sormayin gitsin....

Keşke süt olsa ama yok yok:-( minismi doyuramiyorm :-( 50günlük anneyim , evet bir sene oldu ;-)

Ohh sifa osun sut olsun :) minise vitamin olsun :)
Ne zaman oldu dogumun?1 senelik evliydin galiba di mi?[/QUOTE]

teşekkürler 50 günlük.. Adı Berat ..

afiyet olsun kuzumm:) bebişin kaç aylık kız mı erkek mii ismi nee

evetttt benim hediyelerim benden tatlıııı
maşşallah enişteye nazar değömesin kzuum gerçekten bayram öncesi mağazalar insanı çileden çıkarabiliyo

çooook güzel bi isim kuzummm bende duyduğumda çok beğenmiştimm inşallah bi kızınız olurkiii
ben de kız çok istiyorum (tabi allah nasip ederse) isminide sare istiyorumm
bakalım küçük arya gelecek mii bu ay[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…