- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.761
minnoşlar iyi geceler
bugünn size yazdıktan sonra eşcağızımla arkadaşlara gittik soakklara saldık kendimizi kaş bıyık merasiminden sonra bi yerlerde oturduk yemeğe gittik her cumartesi yemeğe gitmek klasiğimiz oldu arkadaşlarla sonrada maç varmış yine arkadaşlarda oturup eve geldik. onlar olmasa baya sıkılırdık sanırım
şimdide evi topladık eşimle yatmak üzereyim yarın sınav görevim var erken kalkmak çok sıkıcı hele yarın pazar olunca
sağol canımm çok teşekkür ederimmm
sanki giricem diyodun kuzumm ondan sordumm:) neyse inşallah pazartesi günki görüşmen inşallah çok güzel geçerr:):)
bu arada siz o ses türkiyeye katılmayı düşünüyodunuzzz ne olduuuuuu elemeleri ne zamankii başlamıyo muu:)
maşşallah enişteye nazar değömesin kzuum gerçekten bayram öncesi mağazalar insanı çileden çıkarabiliyo
inşallah bi kızınız olurkiii
ben de kız çok istiyorum (tabi allah nasip ederse) isminide sare istiyorumm
bakalım küçük arya gelecek mii bu ay
bugünn size yazdıktan sonra eşcağızımla arkadaşlara gittik soakklara saldık kendimizi
şimdide evi topladık eşimle
Musmutlu haftasonlarıı
Çikolatacım sabır diliyorum sana. Biz de evliliğimizin başında 6 ay ayrı kaldık. Çok zor birşey evlendikten sonra. 2 ay kalmış işallah 2 ay sonra hep beraber olucaksınız.
Plojocum senin elinden gelir. Parti malzemeleri satan mağazalarda doğumgünleri için hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var. Çok güzel süslersiniz. Ben de hala doğumgünlerinde en çok annemin yaptığı pastayı severim :) pastane pastalarına göre çok daha hafif ve lezzetli oluyo bence ev pastası.
Asenciiimm gözün aydınn hem eşin hem hediyen için :)
Hepinizi çoook öpüyorumm
sağol canımm çok teşekkür ederimmm
Yok canım ya girmedim hazirlanmadim ki çok zordu hem alan hem genel yani alan derslerini yapamam diye girmedim işte
sanki giricem diyodun kuzumm ondan sordumm:) neyse inşallah pazartesi günki görüşmen inşallah çok güzel geçerr:):)
bu arada siz o ses türkiyeye katılmayı düşünüyodunuzzz ne olduuuuuu elemeleri ne zamankii başlamıyo muu:)
afiyet olsun kuzumm:) bebişin kaç aylık kız mı erkek mii ismi neeBugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibiuzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O
evetttt benim hediyelerim benden tatlııııhu huuu ben geldimmmm
sabah 10da dokora bi ciktik simdi geldik evee
bebisimiz cok sukur cok iyi hata 1 hafta onden gidiyor tosidik kizimmm
ama seker yuklemesi moralimi bozdu
sinir 140mis 143 cikinca csamba tekrar detayli yukleme ve olcum yapilicak...
insallag seker cikmaz hamilelikten sonra geciyor ama uzucu yine
sonra bana butun gun bluz baktik..calisan anne adaylarini dusunmemisler ne yazikki..
ben de xl falan aldim idare edicem artik
her yerde bayram kalabaligi var basimiz dondu ama kocis sesini cikarmadi gik demedi ama asigim ben yaaa
aaa asosun da hediyesi gitmis taaa vanlaraa
senin gibi de tatliymis ki hediyelerin
bayrama az kaldi kiiiii
canimm ben de simdiden 1.yasgununu dusunuyorum
senden kopya cekerim kiii
ay sezen 1 yasindayken masal 4 aylik olucak
canim oncelikle kv gelmis hosgelmis insallah supriz bekliyodur onu minik majorr
is gorusmesi de hayirli olsun insallahh...
AMAYAAA seni alintilamamisim tatliss pis sivit
esinin sinavi insallah guzel gecmistir de 657 li bi aile olursunuz
Gonule de bizden selamlarrr
maşşallah enişteye nazar değömesin kzuum
çooook güzel bi isim kuzummm bende duyduğumda çok beğenmiştimmArkidisler ben kızım olursa adını arya koymaya karar verdim :)
Kocisede söyledim o da sevdi kiii :)
ben de kız çok istiyorum (tabi allah nasip ederse) isminide sare istiyorumm
bakalım küçük arya gelecek mii bu ay