- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.701
Napiyosunuz bebisler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hediyelerim karsimda Sezen'in dolabinin uzerinde duruyor..
Oyle sevindim ki..
Esim bile durup durup guluyor bize :)
Buarada tahmini dogru cikti..Hic sasirmadim tabii..
Annem,kuzenim,amcam cok begendiler..biliyorlardi..
Fotograflarim hazir bekliyor
Off cok sevindim cok..iyi ki varsiniz..
Ortak bir nokta secilip hepberaber bulusacagimiz birgun olursa mutlaka gelirim sımmmmsıkı kucaklamak icin hepinizi..
Citircikta gelmis olur belki Turkiyeye Asende tatile gelmis olur butarafa
Hani sessizce hepinizin yuzunu boyamistim ya bi gece isiklari kapatirkensimdi de sessizce bnm deyimimle minnacik optum yanaklarinizdan
Ama kelebegi ve sweati gobisten en cok ilaydayi ellerinden
Günaydın heyecanlı gelinler :)
Bende hediyelere yapilan yorumlari okuyunca çok mutlu oluyorum galiba çok güzel bir şey yaptık :)
Plojo eşinin burcu balık mi :)
Bende her iki tahminimde hiç yanilmadim da ben balikim.
Eşin neden gülüyor hem
herkese merhaba bir senelik evliyim yeni mi?
Gunaydnnn biz uyandk tyzeleri.... mama yedik smdide melisa cayi icip uzandk kitap okuyozzzz kiii
Gunaydin kizceler... Haydi ne zmn eklicez hediye fotolarini...cok metak ediyorum...3 aylik cocugu olan bi kadin olarak bu sabah 8 e kadar uyudum annem saolsun.:) kocisimi ozledim bayrama gelicek daha cok varkiii
Ayrilik atesten bir ok... Modundayjm.:'(
Yok canim esimDe ankarada..o egitime gitti ankaraya ben konyada yanliz kalmayim diye anneme istanbula geldim..Eşin konyada dimi canım onada zor olur yemek çamaşır falan kağan paşa sağolsun : )
Hosgeldiinn :)
bizim topikteki gelinler her gecen gun yenilenenlerden tazeciksin..
Nerelisin?
Yok keyf yapamioz uzuo beni agrim var baya batma gbi neresi batiosa cozemedgm agrilarm var tuhafff
Ohh Eylül hanima bak sen full konfor,maksimum keyif