- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.681
ben geçen defadan tecrübeli olduğumdan hepsini kutuya koymuştum işte.....huhu canlarrr ben geldiimm
ben hediye ancak bugün gönderebildimmmdün eşim geldi gidemedim felan cumartesi yada en geç pazartesiii kurbanımın elinde olacak inşallaaaaah
benim katilim huhuuuu ben almadım hediyemi , okulum bi beldede olduğu için ulaşamamış olabilirbaktınız katilim bende ses yok sende göndermişseen bana haber edinn alayım şubeden
bu arada resmen artık alan alamayandan anlaşılıyo hediyeler
plojo vaaar atlas var bunlardan birisi bana almış
bu arada paketi gönderirken paketimi açmaya çalıştı adam bu taraftan çünkü geçenlerde kargonun birinde yasadışı şeyler yakalamışlar o yüzden amcayla baya kavga ettikazcık paketlerimi bozdu kurbanım kusura bakmasın resmen yarım saat dil döktüm bozmayın ben öyle şeyler yapmam abi dedim
açmadı allahtanben geçen defadan tecrübeli olduğumdan hepsini kutuya koymuştum işte.....
neyse canım içindeki paketleri açmadıysa sorun yok :)))))) ben de almadığıma göre benim katilim sen olabilir misin acabaaaaaaaa
Ben daha çekiliş yapılmadan önce bana kimin hediye göndereceğini biliyordum ve hiçte yanilmamisim kızlar. Artık bir an önce hediyelerin paylasilmasini istiyorum sizlere neler geldiğini çok merak ediyorum.
ama benim kurban hediyesini aldıııııı :)))))
aaaa o zaman o beniiimmmAseeenn benimm kurbanimm daha almadiiii ama ben tatildeydim ya daha verememis olabilirimm paketimi kargoya ya da belki yarin belki yarindanda yakin
anommmm o zaman bana alan sensin kzuumm
ya hesaplama yapamadım yada sensiiinn neyse yaa bilmemek daha iyi
Okudukca kalpten gidecem benim heyecanim hala gecemedi galiba hediyelerime dokunamadigimdan daha
Hala gelecek hissi var,ara ara fotogragiyla yetiniyorum,mikemmel hediyelerim birazda fazlaca
Bilen biri almis gb cok ozel birseyle karsilastim cok cok sasirdimmm
Yazmak istedigim cok sey var da icimde patladii yani suan paketimle ilgili gelenle ilgil vs artik catliciiiiimmmm
Benim kafam sanırım çok karıştıneyse gelince görürümkii ben hediyeden çok bana alanı merak ediyorum
aaaa o zaman o beniiimmm
Bence sana plojo aldi kii :)
Belkide insanlarin isteklerini tahmin etme yeteneği olan birisidir
Bence sana plojo aldi kii :)
Belkide insanlarin isteklerini tahmin etme yeteneği olan birisidir
vallaha çatlaım haaa alıncaa boooy booooy paylaşcam hediyemin resimleriniii siz çatlayacaksınız ahahahHeyyy ben burdayim hediyemi cokgam aldimki yuppiyekssss bnm hediyemde ulasti ohh ohhasen kudurdu hediyesni alamo die ahahahh yerim kiz seni
Bende aldim hediyemiii hemde ilk ben aldjmmm ki ama sizE caktirmadim kiii:) fogtograflarin paylasilmasinicok metakla bekliyorm bende...cok senlikli yahu..yehuuuu:)) benim kurbanimda cok begenmiski bende cok sevindim Kiii..bende cok begendin ki hediyelerimi..kurbanimi ve katilimi cok opuyorjm ve sizlerii:)
keşkee kuzum ama bence birazcık zorrHediyelerle bu topik bu kadr senlendiyse hepimz ortak bi zaman ayarlaylm onumzdeki yaz mesela bi bulusma yapalim herkes 1gun fedakarlik yapacak bulusucz sart oldu yani
ahaha kocaya da topiğede yetişirim evelallahAsen napiosn kizzz kocisin geldi sen topiktesn
niye zormus yaaa bnce zor dil yanu tabi seb dogudasn ama smdi bulismicaz zaten bidaha kibyaz falan bebisler azck buyusun.... afern sana bnde aynen kocis acmis vadiyi yuzume bile bakmio bnde ona inat kafami tlfndan kaldrmiomkeşkee kuzum ama bence birazcık zorrkeşkeee olsa hayali bile çok güzeeel
ahaha kocaya da topiğede yetişirim evelallah