- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.741
kıyamam canım sana yaaGunaydin kizceler...istanbul agliyorrcikileta agliyor kocisini ozledii:'(
Asrndr kavustu hediyelerine eee kimler kaldii??
canlaaaarrrrr bir cumartesiii günü uyuyordum kiiiiii dün okulda banaaaa ulaşamayan kargom geldii
çok güzel bi hediyeye gözlerimi açmış oldummkatilime burdaan sesleniyorummmmm sen bir harikasınnn hepsi sevdiğim şeylerr ve hepsini de çok severek kullanıcam inşallah koydum bi köşeye uyanınca eşimede göstericem hepsini hatta bugün görüşeceğimiz arkadaşlarımadaaa
bu arada günaydın minnoşkolaaarbugünün erkencileriii plojo ve amayaya da selam olsunnn
eşinede başarılarr amayadumanlı kafa geçmiştir inşallah bende geçen sene alese öyle girmiştim
plojoocan doğum günün güzel geçmesimne sevindimm darısı mayısta sezenişkoya inşallaah
güzel anne hazırlar yine el emeği güzel şeyler
Gunaydin kizceler...istanbul agliyorrcikileta agliyor kocisini ozledii:'(
çok doğru düşünmüşsün canımSagol canimm
Insallah 1. dogum gununu cok guzel kutlayip dgerlerini kendi istekleri dogrultusunda secene kadar sadece ailece kendi yaptigim pastalari keserek gecirmek istiyorum..O yuzden 1.ye bayagi bi emek harcayacam gb,insallah tabii maddi manevi hazir olmayada bagli
Kizlar pazartesi yine is görüşmesine gidiyorum ben
kıyamam canım sana yaaneyse eşin bayramda gelecekmiş çok az kaldıkiiii kağan var aslan gibi oğlun
bu arada yine bir cumartesi yine kimse yokk
Bayramdan sonra gitcek gene...araliga kadar boyle..cok zor ya kocisim otda biz buradaOyy kiyamam..Kendimi senin yerine koyup dusunmeye calisiyorum teselli icin ama ,koyamiyorum bile
Saglik olsunda kizce az kaldi az
çok doğru düşünmüşsün canımilk doğum günü çok öenmli zaten yaa inşallah maddi manevi hazır olursunuzda çok güzel bi doğum günü olur sezenişkonun
aaa hadi hayırlısı olsun canımmminşallahh olurr ve senin için hayırlısıdır sen banka sınavı girmişmiydiin bu arada?
Musmutlu haftasonlarıı
Çikolatacım sabır diliyorum sana. Biz de evliliğimizin başında 6 ay ayrı kaldık. Çok zor birşey evlendikten sonra. 2 ay kalmış işallah 2 ay sonra hep beraber olucaksınız.
Plojocum senin elinden gelir. Parti malzemeleri satan mağazalarda doğumgünleri için hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var. Çok güzel süslersiniz. Ben de hala doğumgünlerinde en çok annemin yaptığı pastayı severim :) pastane pastalarına göre çok daha hafif ve lezzetli oluyo bence ev pastası.
Asenciiimm gözün aydınn hem eşin hem hediyen için :)
Hepinizi çoook öpüyorumm
Bugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibiuzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O
Musmutlu haftasonlarıı
Çikolatacım sabır diliyorum sana. Biz de evliliğimizin başında 6 ay ayrı kaldık. Çok zor birşey evlendikten sonra. 2 ay kalmış işallah 2 ay sonra hep beraber olucaksınız.
Plojocum senin elinden gelir. Parti malzemeleri satan mağazalarda doğumgünleri için hem uygun fiyatlı hem de çok güzel şeyler var. Çok güzel süslersiniz. Ben de hala doğumgünlerinde en çok annemin yaptığı pastayı severim :) pastane pastalarına göre çok daha hafif ve lezzetli oluyo bence ev pastası.
Asenciiimm gözün aydınn hem eşin hem hediyen için :)
Hepinizi çoook öpüyorumm
Bugün kpssye girdim ,çok zordu keşke atanmak nasip olsaydı:-( ordan da balıkçıya gittik ,sonra künefe sanki kazanmışm gibiuzun zamandır dışarı çıkmıyordum doğumdan beri=-O
canlaaaarrrrr bir cumartesiii günü uyuyordum kiiiiii dün okulda banaaaa ulaşamayan kargom geldii
çok güzel bi hediyeye gözlerimi açmış oldummkatilime burdaan sesleniyorummmmm sen bir harikasınnn hepsi sevdiğim şeylerr ve hepsini de çok severek kullanıcam inşallah koydum bi köşeye uyanınca eşimede göstericem hepsini hatta bugün görüşeceğimiz arkadaşlarımadaaa
bu arada günaydın minnoşkolaaarbugünün erkencileriii plojo ve amayaya da selam olsunnn
eşinede başarılarr amayadumanlı kafa geçmiştir inşallah bende geçen sene alese öyle girmiştim
plojoocan doğum günün güzel geçmesimne sevindimm darısı mayısta sezenişkoya inşallaah
güzel anne hazırlar yine el emeği güzel şeyler
bayrama az kaldi kiiiiiGunaydin kizceler...istanbul agliyorrcikileta agliyor kocisini ozledii:'(
canimm ben de simdiden 1.yasgununu dusunuyorumSagol canimm
Insallah 1. dogum gununu cok guzel kutlayip dgerlerini kendi istekleri dogrultusunda secene kadar sadece ailece kendi yaptigim pastalari keserek gecirmek istiyorum..O yuzden 1.ye bayagi bi emek harcayacam gb,insallah tabii maddi manevi hazir olmayada bagli
canim oncelikle kv gelmis hosgelmis insallah supriz bekliyodur onu minik majorrKizlar pazartesi yine is görüşmesine gidiyorum ben
Arkidisler ben kızım olursa adını arya koymaya karar verdim :)
Kocisede söyledim o da sevdi kiii :)
valla ben de sana dicektim arya yii...esimin muzik ogretmeni arkadasi kizina koymustu mayis ayindaa..cok guzel bi isimmmArkidisler ben kızım olursa adını arya koymaya karar verdim :)
Kocisede söyledim o da sevdi kiii :)
Game of thrones'u hic izlemedim müzikle ilgili olduğum için istemiş olabilirim sankiGame Of Thrones dan mı etkilendinKulaga çok hoş geliyor..
valla ben de sana dicektim arya yii...esimin muzik ogretmeni arkadasi kizina koymustu mayis ayindaa..cok guzel bi isimmm