Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tam yaticaktmmm 2 cumle de olsa yazayim dedimmmmm
bu aksam da kvlerdeydik orgu dersleri aldim kv den
kv super oruyo da ah bi de 3 4 yasa gore ormese tam super olucak

ASENN gozun aydin kuzumm Allah ayirmasin sizi hic
ben pazara kadar topige beklemiodum senii

topigimizdeki cekilis heyecanina bayikliyorummm
inanamazsiniz kii hediyelerim yani basimda bakip duruyorum
Iyi geceler tatli arkadaslarimmaaaa

Benimde hediyelerim karsimda Sezen'in dolabinin uzerinde duruyor..
Oyle sevindim ki..
Esim bile durup durup guluyor bize :)

Buarada tahmini dogru cikti..Hic sasirmadim tabii..

Annem,kuzenim,amcam cok begendiler..biliyorlardi..
Fotograflarim hazir bekliyor

Off cok sevindim cok..iyi ki varsiniz..
Ortak bir nokta secilip hepberaber bulusacagimiz birgun olursa mutlaka gelirim sımmmmsıkı kucaklamak icin hepinizi..
Citircikta gelmis olur belki Turkiyeye Asende tatile gelmis olur butarafa

Hani sessizce hepinizin yuzunu boyamistim ya bi gece isiklari kapatirkensimdi de sessizce bnm deyimimle minnacik optum yanaklarinizdan

Ama kelebegi ve sweati gobisten en cok ilaydayi ellerinden

gunaydin kizcelerrrr
havalar sogudu yataktan cikasim gelmiyor
bu hafta da cok uzun geldi bana bitmedi...
neyse olumlu dusunup hediyelerime ve minicik trkmelerime odaklaniyim
bu aradaaa ruyamda bile kargo bekliyordum
optum hepinizi oglen gorusuruzx

Günaydın heyecanlı gelinler :)
Bende hediyelere yapilan yorumlari okuyunca çok mutlu oluyorum galiba çok güzel bir şey yaptık :)

Plojo eşinin burcu balık mi :)
Bende her iki tahminimde hiç yanilmadim da ben balikim.

Eşin neden gülüyor hem

Boğa burcu :)
Anlatamayacagim kadar coktur,direk nokta atisi yapar

Hosuna gitti ben bu kadar mutlu olunca..Bide onlar bahsettigimiz kadariyla biliyor ya boyle gercek seyler gorunce degisik geldi

Gunaydiinnnn

Bugun Asya'nin dogum gunune gidecegiz kizcemle,arkadasim cok oisi olmayacak Sezen Asya'nin arkadasi cok istiyorum resimleri olsun demisti ona istinaden su yesili gusel bir resim cercevesi aldim hani beyaz olur ya genelde alci gb de degil neyse iste ondan :) bide gecen Sezen'e de aldigimiz hem fular hem onluk gb duran o cicili seylerden aldim
Annesinede hediye aldim taki asmak icin kuslu agac demir
Ne de olsa o da yeniden dogdu

Buarada Asya 32 haftalik dogmustu yani premature bir bebek,cok zor yollardan gectiler ana kiz..Simdi kocaman cizgi film kahramani gb

Bende sabah sabah ütü yaptım yine evi temizleyecegim ama daha saat çok erken süpürge acamam ki öyle bekliyorum.
Kv geliyor malumunuz ev temiz aslinda ama şu inşaat tozu yok mu gece saat 1'e kadar calistilar ya hatta size fotograf ekliycem durun bi

Gunaydin kizceler... Haydi ne zmn eklicez hediye fotolarini...cok metak ediyorum...3 aylik cocugu olan bi kadin olarak bu sabah 8 e kadar uyudum annem saolsun.:) kocisimi ozledim bayrama gelicek daha cok varkiii
Ayrilik atesten bir ok... Modundayjm.:'(

Eşin konyada dimi canım onada zor olur yemek çamaşır falan kağan paşa sağolsun : )

sivit günü yarıladıı haftasonu tatilinee sonnn 6 saat
PLOJOM çerçeveyi iyi düşünmüşsün..su yeşilini de pek severimm

yerın Masal'la -plojomun deyimiyle-görüntülü konuşucazz
gerçi bizim kızçe nazlı iki eliyle yüzünü kapatıyor gül cemalini göremiyoruz....
ısırıcam o ellerini vi doğsun..
sabahtan şeker yüklemesi yapılıcak...inşallah çıkmaz..PKO hastaları risk grubundaymış.
bi de bu ay 3 kilo aldım doktor kesin dikkat et dana gibi olucan dicekk
ama ben yemiyorum kii Masal yiyorrrr

Merhaba şirineler

Ne güzel dün herkes hemen hemen hediyesine kavuşmuş. Kavuşmayan asen var başka var mı acaba?

Havalar burda da baya soğudu. Cam açtım baya baya kış soğuğu. Herkes gibi yazı daha çok severim ama kış keyfi de başka, şimdi önümüzde yılbaşı var. Çam ağacı süsü falan çook güzel. Kışın da tadı ayrı.

Aslında kelebeğin dediği gibi toplu bir buluşma olursa çok güzel olur. Biz yazın2 - 3 hafta için geliyoruz Türkiyeye. Ortak bir noktada buluşma için ben de ne yapıp ne edip katılmaya çalışırım. Bir masada oturup sohbet ettiğimizi düşünsenize.. Ayy ne keyifli olurdu.

Svitoş bakalımm kızın yüzünü yarın da gizlicek miiii

Merhaba cici gelinleerr
Bugün bizim temizlik günümüz
Ara ara bakarım size
plojovic İlaydanın ellerini ayaklarını öptüm teyzesi
Hediyelerin fotolarını sabırsızlık ve heyecanla bekliyorum
Hepiciginizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…