- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.761
Aman kizce sende bi karar ver :)
Pasta yap iste ohh miss :)
Bende canim ne istiyorsa onu soyluyorum ama napiim isim olmasaydi cok istiyordum yapmak..
Sans,dugunde cok durmayin madem
Nasil oldun kizcee?
Ihlamur icebilirsin diye hatirliyorum ama danis tabii fazla bitki cayida iyi degil..
Masal'ı dusun gecer
Sorma neler yapti daha simdiden anlat anlat bitmezyapar Masalcikta hiiic merak etme,havadar olmayi seviyor bu bebisler
Ben geldim.Geçmişi fazla okuyamadım hızlıca geçtim.Çünkü birazdan evden çıkıcaz kızlar.Hasta olanlar geçmiş olsun,hemencik iyileşin inş...
Babam pazar günü bütün aileyi piknige götürcek amcalar, halalar ,kızlar,gelinler,torunlar,tosunlarEşimde bizi birazdan bırakcak annemlere,babamı aradım biz gelicez anneme söyleme diye,anneme sürpriz yapıcaz
Bugün öldüm bittim benSabah 06:45 de kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,saat 8 de yolladım onu..Güya camları silcektim hemencik..Kızımı uyandırıp emzirim dedim,demez olaydım..Uyandırdım,emzirdim ama uyumadı geriye,normalde uyur.İşim varya uyumaz hanımefendi..Neyse bir yandan kızımla oyalandım bir yandan camları silmeyi başardım.Tül perde yıkandı,tozları aldım,kapıları sildim,balkonu temizledim,heryeri dip köşe temizledim,elbise dolabını düzelttim bayagı dagılmıştı Yemek yaptım.Şimdide yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor.Allahtan eşim halimemi acıdı naptı bırakim sizi bugünden dedi.Banyo kaldı yıkancak ama neyse artık gelince yaparım onuda..Allaha emanet olun kızlar pazartesi görüşürüz.Biraz özleyin beni
Öpüldünüz hepiniz
Ben kek yaptim olur mu pasta uzun isAman kizce sende bi karar ver :)
Pasta yap iste ohh miss :)
Bende canim ne istiyorsa onu soyluyorum ama napiim isim olmasaydi cok istiyordum yapmak..
Sans,dugunde cok durmayin madem
Nasil oldun kizcee?
Ihlamur icebilirsin diye hatirliyorum ama danis tabii fazla bitki cayida iyi degil..
Masal'ı dusun gecer
Sorma neler yapti daha simdiden anlat anlat bitmezyapar Masalcikta hiiic merak etme,havadar olmayi seviyor bu bebisler
Kuzum niye yordun kendini bu kadar..yarin tatil yapBen geldim.Geçmişi fazla okuyamadım hızlıca geçtim.Çünkü birazdan evden çıkıcaz kızlar.Hasta olanlar geçmiş olsun,hemencik iyileşin inş...
Babam pazar günü bütün aileyi piknige götürcek amcalar, halalar ,kızlar,gelinler,torunlar,tosunlarEşimde bizi birazdan bırakcak annemlere,babamı aradım biz gelicez anneme söyleme diye,anneme sürpriz yapıcaz
Bugün öldüm bittim benSabah 06:45 de kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,saat 8 de yolladım onu..Güya camları silcektim hemencik..Kızımı uyandırıp emzirim dedim,demez olaydım..Uyandırdım,emzirdim ama uyumadı geriye,normalde uyur.İşim varya uyumaz hanımefendi..Neyse bir yandan kızımla oyalandım bir yandan camları silmeyi başardım.Tül perde yıkandı,tozları aldım,kapıları sildim,balkonu temizledim,heryeri dip köşe temizledim,elbise dolabını düzelttim bayagı dagılmıştı Yemek yaptım.Şimdide yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor.Allahtan eşim halimemi acıdı naptı bırakim sizi bugünden dedi.Banyo kaldı yıkancak ama neyse artık gelince yaparım onuda..Allaha emanet olun kızlar pazartesi görüşürüz.Biraz özleyin beni
Öpüldünüz hepiniz
Kuzumm kiyamam ki sana hem hasta olmus hem de ylla cikicakmis benim tatlisimminnoşkolaarryarın gidiyorumm karmakarışık duygular içindeyim... halılarımı kaldırdım perdelerimi indirdim balkon masalarımı içeri aldım ne zor evinden ve sevdiklerinden uzaklaşmak
ve de grip oldum sanırım sivitoşcum ve nenoşumda grip olmuşş aman güzel anneler siz dikkat edin varsın ben grip olayımmamann işte böyle pek bişeyler yazasım yok bugünn öpüyorumm ve iyi geceler diliyorum hepiciğinize sizi seviyorumm:):)
minnoşkolaarryarın gidiyorumm karmakarışık duygular içindeyim... halılarımı kaldırdım perdelerimi indirdim balkon masalarımı içeri aldım ne zor evinden ve sevdiklerinden uzaklaşmak
ve de grip oldum sanırım sivitoşcum ve nenoşumda grip olmuşş aman güzel anneler siz dikkat edin varsın ben grip olayımmamann işte böyle pek bişeyler yazasım yok bugünn öpüyorumm ve iyi geceler diliyorum hepiciğinize sizi seviyorumm:):)
Yaz vakti uzun kollu pijamalarla ve yelekle karsinizdayim
Ilk hedefim terlemek
Hasta ve hamile olunca kocis kiyamam parcalandi portakal sulari ihlamurlar
Simarmak guzelmis
Ben kek yaptim olur mu pasta uzun is
ama bize gelirsen sana pasta yaparim kii
Biraz iyilestim gibi ama bogazlarim hala sis
Ihlamur da 2 fincan ictim..korktum ben de fazlasi zarar diye...
Masali dusununce her seyi unutuyorum ki..
Sezos uyudu mu
Kuzum niye yordun kendini bu kadar..yarin tatil yap
Sana basketbol koclarinin mola isaretinden yapiyorum
Kuzumm kiyamam ki sana hem hasta olmus hem de ylla cikicakmis benim tatlisim
Icinin buruk olmasi normal ki kuzum..
Ama vandaki guzellikleri dusun..
Bu son olcak ki insallah..
Biz de seni cok seviyoruz kiiiii
Gunaydin kizlaaarr
Bu gun yine masali gormeye gidiyoruz
Gecen hafta ayrintili ultrasonda sadece radyoloji uzmanina gorunmustuk.bu gun kendi doktorumuz ile rutin kontrol var...
Ozlestik kiiii
Doktordan sonra kv ile carsiya cikicaz..masala battaniye ormusler de ona firfir yaptircakmisiz
Aksama daa esimin halasinin kizina gidicez yemege..buu 3.gidisimiz ve inanin diger 2sinde de hep hastaydim yatmistim onlarda...zaten esime diyorum hasta olmamin tek sebebi nese ablanlara gidicek olmamiz
Optum ki hepiciginiziiiiii
Pasta mi :)kiz ben diyet yapıyorum ne pastasi :) diyet pastasi varsa olabilir :)
Masallah sana ne zorun vardı acaba hepsini bir günde yaptın. Yarın benimde çok işim var evde bugün canım hiç istemedi yarın madem kocis işe gidiyor o zaman bende temizlik yaparım. Cam kapı açık bide inşaat var hastane yapılıyor evin arkasına hep toz
minnoşkolaarryarın gidiyorumm karmakarışık duygular içindeyim... halılarımı kaldırdım perdelerimi indirdim balkon masalarımı içeri aldım ne zor evinden ve sevdiklerinden uzaklaşmak
Yaz vakti uzun kollu pijamalarla ve yelekle karsinizdayim
Ilk hedefim terlemek
Hasta ve hamile olunca kocis kiyamam parcalandi portakal sulari ihlamurlar
Simarmak guzelmis
Ben kek yaptim olur mu pasta uzun is
ama bize gelirsen sana pasta yaparim kii
Biraz iyilestim gibi ama bogazlarim hala sis
Ihlamur da 2 fincan ictim..korktum ben de fazlasi zarar diye...
Masali dusununce her seyi unutuyorum ki..
Sezos uyudu mu
Kuzum niye yordun kendini bu kadar..yarin tatil yap
Sana basketbol koclarinin mola isaretinden yapiyorum
Kuzumm kiyamam ki sana hem hasta olmus hem de ylla cikicakmis benim tatlisim
Icinin buruk olmasi normal ki kuzum..
Ama vandaki guzellikleri dusun..
Bu son olcak ki insallah..
Biz de seni cok seviyoruz kiiiii
Bilemedim ben onuuu
Sen yemeyeceksin diye enistede mi yemeyecek yahu
mutlu haftasonlarııııı...
ayrıca da bayramımız kutlu olsunnnn,
Masalin da teyzelerine cok selami vardiYolunuz acik olsun kizcee,gordum fotografinizida..En azindan bekleyenlerinden biraktiklarin kadar keyifli :)
Saglik olsunda..
Uyumustuuu :)
Olurdu valla kekte,dun isim cok diye yapamadim ama bugun yapacam insallah :)
Masalaa selam soyleeeeeeeeee,sen gelene kadar Sezen'in kınkınları cikacakmis seni totondan isiracak deeeee hahahh
Sana da mutlu h.sonlari amayacik...mutlu haftasonlarııııı...
Tel.den yazayim derken senin alintini katlettim pardon kuzuahh canım benim ayrılmak zordur tabi evinden ama orda da evin varkii :)
hem az kaldı 1 seneden az sonra tayin olacaksın ki sen
bu arada geçmiş olsun canım bide iyiyolculuklar..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine masalı üzme annesi :)
ama o yerse ben dayanamam ki bende yerim :)
zaten bir temizlik tutturdum bugün şuanda sırtım ağrıyor yani yemek bile yapamadım.
çorba vardı dünden dedim aylardır mak
seninde bayramın kutlu ol:)
mutlu haftasonlarııııı...
ahh canım benim ayrılmak zordur tabi evinden ama orda da evin varkii :)
hem az kaldı 1 seneden az sonra tayin olacaksın ki sen
bu arada geçmiş olsun canım bide iyiyolculuklar..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine masalı üzme annesi :)
ama o yerse ben dayanamam ki bende yerim :)
zaten bir temizlik tutturdum bugün şuanda sırtım ağrıyor yani yemek bile yapamadım.
çorba vardı dünden dedim aylardır makarna yediğimiz yok bu seferlik böyle olsun makarna yaptım bende :)
seninde bayramın kutlu olsunkii :)
Yorgun bitkin hasta ama mutlu bi sivi geldii
Bu gun doktorumuza gittik ama nazli kizimizin elleri hep yuzunde gostermiyor yuzunu
Cok azicik gorebildik ama 1 haftada bile 2cm buyumus 50gr da kilo almis
Sonra kv ile carsiya ciktik veeeee kv bizi sok edici havalara ucucu bi supriz yaparak begendigimiz bebek arabasini aldii
Simdi esim onu kurmakla ugrasiyor..
Sonra yine bi kac tulum zibin aldik..
Vee esimin kuzenine gittik..ordan kv yi eve biraktik tesekkur icin biraz kple oturalim derkenn ben gribim ya bi fena oldum. Atesim cikti diye korktuk
Hemen kalkip acile gittik neyseki atesim yokmus..eve gelince biraz rahatladim...
Ayhh gunluk gibi oldu...
Bu arada polojom derdi de inanmazdim bebek gercekten kismeti ile geliyor..oda takimini da annemler alicak...geriye hep ufak tefekler kaliyor..
Bebek icin tereddutte olanlara duyurulur
Masalin da teyzelerine cok selami vardihakkatten masal dogunca sezen abla olcak kiii...valla isirir ay biz de sezeni isirsak ne guzel olurr
Benim annem hep isirarak sever cocuklari
Kek yaptin miiiiii
Sana da mutlu h.sonlari amayacik...
Ve tabi zafer bayramimiz kutlu olsunn
Tel.den yazayim derken senin alintini katlettim pardon kuzu
Biz de gecen gun corba makarna yedik.cok da guzel oluyor
Ne guzel mis olmus ev..ben de kendimi yarin iyi hissetsem de biraz temizlik yapsam..
Gorumce geldimiii ?
alıntı yapamadım kızlar iyigeceler hepinize
switcim ne güzell kv gönlünü aldı. Cok sevindim Masal kızın arabası geldi bile. Annenlerde oda takımı yaparsa baya rahat olur sizin için. Çok gecmis olsun. İşallah yarına hiçbirşeyin kalmaz.
asencim gittinmi vardınmı??
do_majörcüm yarın geliyorlar dimi??Neyse iyi oldu kafa dinlediniz.
Amayaacım ne güzel düşünmüssün 30 agustos bayramımız kutlu olsun.
plojocum ve yagmurdamlası nası yaptınız temizlik yahu? Valla helal olsun kızlar size hem bebek hem ev işleri iyi yetişiyorsunuz.
Bizde evde gecirdik bu haftasonunu. Zaten kış geldi burda hava gene yagmurlu. Esim futbol meraklısı sayesinde bende artık her macı izlemek durumunda kalıyorum. Hic sevmiyordum ama artık izliyorum bende. Ligde izlemediğimiz mac yok valla. Spor yorumcusu olsam yeridir. Hala yorum kanalları acık.
herkese iyi uykulaarrr
Günaydın cümle ten kizlar
Nasilsiniz
Yeni gelen hatunlar hosgeldiniz
Epeydir yoktum ve beni kimse hatirlamadimi yaaaaa
Aglamak istiyorum
Neyse ara ara girip okudum
Cikileta hemserim istanbula gelmisin eminonune hala gitmediysen birlkkte gitmeye ne dersin
Kizlar benim de bu ay bebis tutmadi
Günaydın cümle ten kizlar
Nasilsiniz
Aglamak istiyorum
Cikileta hemserim istanbula gelmisin eminonune hala gitmediysen birlkkte gitmeye ne dersin
Yok canim gidermiyim uzaktan takipteydimAllahtan esim takim tutmuyor ve mac hic sevmez :) gerci benim icin sorun olmazdi amcamdan alisiktim ama olsun..
Yaptim canim mecburen misafirlerim vardi 4 gun carsaflardi koltuklardi zaten yaz heryer toz..esimde malum hergun kiyafet degistiriyor hepp utulu kiyafetleri,utu yapincada ayri toz oluyor hepsini cikardim aradan
Sende basini alip gittin sandim ben artik o kadar alistik ki gidenlere
Sevindim geldigine..
Biz iuiyiz kizceyle sukur seni sormali?
Allahin izniyle olur insallah ennkisa zamanda canim
Haberleselim bende gitmedim epeydirdamlacikola: 36701482 .!.:Canimcim gunaydin dun. Eminonu nr gittim ama bi daha gidebilirimmm...onunuzdeki hafta olabilir saniyorum...haberlrselim ozeldn...
Gunaydinn kizcelerrrrr....
Konyanin yanan sicagindn sonra istanbul pek iyi geldi serin serin..uskudarda ucuyordum dun ruzgardan:)
kıyamam sanaaa..ama ev mis gibi olmuştur...Gecti ama kutlu olsun canim :)
Al bendende o kadar,utulerimin sonunu getirdim 2 gunde dusun ne kadar tabii misafirler gelincede cikmisti biraz..
Eviee dipkose temizledim anneme gelecez yemrk yapmayacam diye..Ama oyle yorgunum halsizim sirtim agriyor kii
Sezen'i emsiriyorum ama bildigin sirtim aciyor..
Cok cok sevindim gonlunuze gore olmuss,dogdugundan beri Sezen'e bi harcamamiz olmadi desem inanir misin?Yani ona gelenler hep,bayram harcligi vs si..Allah gercekten hem melegine hem ailesine yardim ediyor..
Yapmadim canim kek,canim cok istiyor tatli bisy aslinda 2 gundur ama dun ve bugun utulerimi bitirdim evide dip kose temizledim oyle yorgunum ki..Allahtan annene gelecez diye yemek derdi yoktu..
Sezen'i uyutuyorum simdide
Ama su yumuk eli onumde ya hey Allah'im gulesim geliyor :)
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
acaba ocak ayında havalar nasıl olcak oordaaalıntı yapamadım kızlar iyigeceler hepinize
switcim ne güzell kv gönlünü aldı. Cok sevindim Masal kızın arabası geldi bile. Annenlerde oda takımı yaparsa baya rahat olur sizin için. Çok gecmis olsun. İşallah yarına hiçbirşeyin kalmaz.
asencim gittinmi vardınmı??
do_majörcüm yarın geliyorlar dimi??Neyse iyi oldu kafa dinlediniz.
Amayaacım ne güzel düşünmüssün 30 agustos bayramımız kutlu olsun.
plojocum ve yagmurdamlası nası yaptınız temizlik yahu? Valla helal olsun kızlar size hem bebek hem ev işleri iyi yetişiyorsunuz.
Bizde evde gecirdik bu haftasonunu. Zaten kış geldi burda hava gene yagmurlu. Esim futbol meraklısı sayesinde bende artık her macı izlemek durumunda kalıyorum. Hic sevmiyordum ama artık izliyorum bende. Ligde izlemediğimiz mac yok valla. Spor yorumcusu olsam yeridir. Hala yorum kanalları acık.
herkese iyi uykulaarrr
biz de bizi bırakıp gittin sanmıştık biziiii tekrar hoşgeldiinnnGünaydın cümle ten kizlar
Nasilsiniz
Aglamak istiyorum
Hosbulduk canim bakiyodum arada isi biraktim ama evde pturmak hic bana gore degilmissivit hasta olunca bu saate kadar yazamadı
sabah bi kalktım hiç uyumamış gibiydim..her yerim ağrıyor nefes alamıyorum falan..
kociş hemen yoğun bakım yaptı bana..kahvaltı+ıhlamur sonrasında hırka eşliğinde battaniye altında terleyerek uyudum..
uyanınca duşa girdim açıldım...
vee süpriiizz eşim ben uyurken silmiş süpürümüş toz bile almış bi de portakal suyu sıkmış...
sevinçten ağlıcaktım valla...
annemler de Erdekten döndüler bugün yemeğe gelicekler ama dışarıdan söylicez yabancı değiller zaten
kıyamam sanaaa..ama ev mis gibi olmuştur...
bundan sonraki günlerde kaynanın grdüğü yerleri süpürmeye devam
ama o yumuk elleri yerim ben yaaa...
eşim de doğsun biran önce deyip duruyor dur diyorum zamanı var aklına soma çocuğun
görmemişin çocuğu olmuşçasına bebek arabasını gezdiriyor evde benimki
acaba ocak ayında havalar nasıl olcak oordaa
bu arada benim eşimin de maçla ilgisi yok..sorsan beşiktaşlı ama 3 futbolcu sayamaz..
ben de babamla deli gibi maç ve sonraki yorumları izlerdim..bu adam bendeki futbol aşkın öldürdü
Allah tersine veriyor..
biz de bizi bırakıp gittin sanmıştık biziiii tekrar hoşgeldiinnn
işi bıraktın mı sen çalışıyor musun?
bi de yorulmak yok çalışmalara devambebişin eli kulağındadır