Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
PLOJO minnoşum başlamaz olur muyum 2 oturup 1 topluyorum
seni alıntılamışım ama atlamışım
sezenişko ne yapıyoo

DAMLAÇİKOLATA tatlışş ne güzel kızsın sen öylee

Hadi kolaygelsin zamani kovaliyoruz resmen..
Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari :))

Kiyamam olsun en azindan 10 dk birinin tutmasi bile bazen ise yariyor,muhabbette sana iyi geliyordur :)
Beni gormustun di mi?

Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu :)))

Hadi gozunaydinnnnnn
Iyi oldugunada ayrica sevindim canim..

Dogru dedin..ben kakayla cise bulandim ama daha kusmugu tutturamadik soyle yuze fln hadi kismet

tünaydınlarrrr tatlı gelinler
sanırım hast olucam
eşim de dün akşam boğazlarım kötü halsizim demişti ya ondan geçti ya beraber cereyanda falan kaldık...
sonuç boğazlarım yanıyor burnu akıyor vee kafamı kaldırcak takatim yok
ıhlamur içtim..neyse inşallah bebiş iyidir..yoksa grip dediğin nedir kiii
Telden yazıyorm cnm...kesinlikle kv.leri memnun edemeyizzz..onlar kv. :)

Kıyafetlerden konusulmuş sanırm... 0-6ay için cok almayın ne olursa olsn...kuçuck kalıveriyo...birde cok zıbın lazm oluyorr yeğenden biliyorm
ne güzel ablandan tecrubelisin sen canım..
az çok aşinalığın var bebişlere..
bak ben bile duygulandım son demler falan demişin ya
üzülme amaa..Van'da da evin var ki seninnnn..
geçen sene şubatı hatırla bilinmezliğe gitmiştin kiii..
şimdi yuvana ve 101 arkadaşlarına gidiyorsunnn
bence kulaklarına tıkaç takıyıp uyu
ama ne güzel kuzenlerin varr....
benim bi tane kız kuzenim var erkeği aratıcak cinsten
çok isterdim arkadaş gibi olalım amaa napalım siz benim kuzenim olun
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu :)))

oo kimler gelmiş efendimmmmm
gözünaydın keleboş sonunda kavuşuyorsun kocişine...
benim için de yat dinlen...
Eylül nasıl tepikliyor mu
ameliyat önlüğü fikrine bayıldımmmm
bunu uygulamaya alayım ben
aydın günleeerrrr diyecektim ki öğlen olmuş bileeeee

öğlen oldu kiiiii
hafta sonu geldi bile kiii

Seni gordum kiii ama gene gorebilirim kiii
Ama kusmuk sanslisi bizde olamadik daha ama ama daha az rvvrl bile banyoya sokuyordum tam brzini cikardim kiii uzerimr cisss:) bu kacinci acep pipimiz acigi gorunce daha memnun oluyor sanirim

saol hemserm gozum aydin valla okadr ozledmki nasil anlatcgmi bile bilmiyrm hyecandan dilim damagm kuruo keyfm cok yernde ama gel gorki sanrm hasta olcam bas avrisi burun cekme grip sinyal verio olablr zaten salgnda var bakalm insallah olmam.... bnm bal kaymagim napio instadan takip ediyrm o nasil bir tatliliktr insallah bnm kizimda cok tatli bsy olucak sezen ablasna benzicek...

Sivit kus senn msj alintilanmadi burdan yaziom evet kocisim gelio bugun keyfm yernde ama sen ve eniste hastami oldnz Kıyamam yaaa sen smdi btki cayida icemzsn valla bnde hasta gbiyim insallah aksama toparlarm bide kocise bulastrmim

Sivit kus senn msj alintilanmadi burdan yaziom evet kocisim gelio bugun keyfm yernde ama sen ve eniste hastami oldnz Kıyamam yaaa sen smdi btki cayida icemzsn valla bnde hasta gbiyim insallah aksama toparlarm bide kocise bulastrmim
kuzummm sen de mi hasta olucaksın olmaaaa
ıhlamur içitim ama sanki ıhlamurun zararı var mıydı ki
bi de öğlen çorba içtim o da iyi geldi biraz..
kociş de portakal arıcak bugün bulursa suyunu sıkıcaz...

hello kızlaaar
canım valla kolay gelsin. İşallah bu kadar emeğinin karşılığını alırsın ve sınavda başarılı olursun. O stres zor birşey. Baya zormuş ya bide anlattığına göre tarihi falan baya üstünkörü geçmişsiniz. Evde senin çok çalışman gerekicek. İşalah başarıcaksın.

Ohh ne güzel değişiklik çok iyi geliyor insana. Hem birde vana yerleşiyorsun sanırım yeni yer yeni imaj. Ombre çok moda burda herkesin saçı ombre.
Bu arada vana gitmiştim ben. Çok güzel biryer van. Birde hayatımda yediğim en güzel dürümü yemiştim orda. Etin tadını unutamıyorum. Kahvaltısına hiç değinmeyeyim zaten. Hamişlerin canı istemesin şimdi.
Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari
Ben bayıldım sizeeeeee.. Ne tatlı bir anne kızsınız. Hele Sezen.. Allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz çok tatlısınız o yumuş ayaklar beni bitirdi....
canım çok geçmiş olsun. İlaçta alamıyorsun birde dimi? Çok zor neyse haftasonu geldi bol bol dinlenirsin.

Mısra da harika bir isim. Edebiyatla aranız var sanırım? Masal ve Mısrada çok uyumlu olur.

O zamaaannn hep beraber vana gidelim yemegeeesizin ordaki yemekler nasil farkli mi bizimkilerden?
Bu arada esim edebiyat ogretmeni o yuzden cocuklarimizin ismi edebi oldu

O zamaaannn hep beraber vana gidelim yemegeeesizin ordaki yemekler nasil farkli mi bizimkilerden?
Bu arada esim edebiyat ogretmeni o yuzden cocuklarimizin ismi edebi oldu
valla vanda yemekler güzeldi. Canım ülkemde heryerde yemekler güzel. Burda kendilerine özel bizim kadar yemek çeşitliliği yok. 2-3 tane meşhur yemekleri var onun dışında çin lokantası, italyan lokantası fln.. Türk sokağı var orda heryer türk restoranı biz kahvaltıya gidiyoruz. Türkiye'de aranan yemeklerde var ayrıca ben evde de yapıyorum. Malzeme de var. ama bir ülkem değil.

eşinden belli oldu durum. Masal çok değişik bir isim. Çok hoşuma gitti. Ben nadir ve modern isimleri beğeniyorum. Masal tam da öyle bir isim.

Tesekkur ederiiizzz
Sende cok guzelsin,cok naif..
Citircikta ayri bir kokos masallah

Seni gordum kiii ama gene gorebilirim kiii
Ama kusmuk sanslisi bizde olamadik daha ama ama daha az rvvrl bile banyoya sokuyordum tam brzini cikardim kiii uzerimr cisss:) bu kacinci acep pipimiz acigi gorunce daha memnun oluyor sanirim

Tekrar yuklemeyim diye sormustum ama duruyor sanitim zaten fotograflar :)
Buraya yukleyemiyorum pek ama denerim senin icin kisce..

Bende omuzuma almis kakasini yaptirmaya calisiyordum ki birgun,gogsumden taa kasiklarima kadar sicacik akiverdi

Tabii kii olacak cunku o melek ve junior nena
Allah baska ayriliklar vermesin canim..topikcek eski asklar geride kaldi lafini yalanliyoruz bu yuzden daha cok seviyorum topigimizi

kızlarr evde sıkıntıdan patlıcam ya valla ben alışmışım hep evde birilerinin olmasına galiba :)
bu yalnızlık bana göre değil midir nedir anlamadım ki ben :)
bu söylediklerim yüzünden hepinizden dayak yesem yeridir :)

görümceyi arkadaşı çağırmış şekerim bu gece evde yoookkk :)

bu arada sende gittiğin yerlerde zamanı çabucak geçireceksin inşallah ve seneye evinde olacaksın :)

kv'ne gerçekten sinir oldum cinsiyeti belli değilken yapsa bu hareketi hadi bi nebze ama nedir bu ya ismini bile belirlemişsin artık kız geliyor sen git erkek kıyafetlerine bak.
çok istiyorsa kendisi doğrusun erkek hahaha :)

haftayı bitirmenin heyecanı ile yazarken pat diye gitti silindi yazdıklarım

şöyle özetlilyim acele çünkü eve gidicem

EVKEDİSİ çabuk temizle virüsleri de gel biran önce
ÇITIRCIK belki bizim kızlar adaş olur
senin aklında hangi isimler var?

PLOJOOO Sezen neler yaptı öyle
ah benimki de doğsa da tepeme yapsa

MAJORRR sopalıcaz senii
istersen kv'yi ara da özledim canım sıkıldı çabuk gel de
neyse bu gece yalnızsınız yuppiii
çocuk işini bi daha düşünün derim fırsat varken

iyi fikir dur arıyım ben bi ya

ama bu akşam düğün var birazdan düğüne gidicez, sabahta eşimin işi varmış işe gidicek çok sinir oldum.
bi hafta sonu sabahı yalnız kalacaktık onda da işi çıktı

Aman kizce sende bi karar ver :)
Pasta yap iste ohh miss :)
Bende canim ne istiyorsa onu soyluyorum ama napiim isim olmasaydi cok istiyordum yapmak..

Sans,dugunde cok durmayin madem

Nasil oldun kizcee?
Ihlamur icebilirsin diye hatirliyorum ama danis tabii fazla bitki cayida iyi degil..
Masal'ı dusun gecer

Sorma neler yapti daha simdiden anlat anlat bitmez yapar Masalcikta hiiic merak etme,havadar olmayi seviyor bu bebisler

Ben geldim.Geçmişi fazla okuyamadım hızlıca geçtim.Çünkü birazdan evden çıkıcaz kızlar.Hasta olanlar geçmiş olsun,hemencik iyileşin inş...

Babam pazar günü bütün aileyi piknige götürcek amcalar, halalar ,kızlar,gelinler,torunlar,tosunlar Eşimde bizi birazdan bırakcak annemlere,babamı aradım biz gelicez anneme söyleme diye,anneme sürpriz yapıcaz

Bugün öldüm bittim ben Sabah 06:45 de kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,saat 8 de yolladım onu..Güya camları silcektim hemencik..Kızımı uyandırıp emzirim dedim,demez olaydım..Uyandırdım,emzirdim ama uyumadı geriye,normalde uyur.İşim varya uyumaz hanımefendi..Neyse bir yandan kızımla oyalandım bir yandan camları silmeyi başardım.Tül perde yıkandı,tozları aldım,kapıları sildim,balkonu temizledim,heryeri dip köşe temizledim,elbise dolabını düzelttim bayagı dagılmıştı Yemek yaptım.Şimdide yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor.Allahtan eşim halimemi acıdı naptı bırakim sizi bugünden dedi.Banyo kaldı yıkancak ama neyse artık gelince yaparım onuda..Allaha emanet olun kızlar pazartesi görüşürüz.Biraz özleyin beni

Öpüldünüz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…