- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.741
PLOJO minnoşum başlamaz olur muyum 2 oturup 1 topluyorum
seni alıntılamışım ama atlamışım
sezenişko ne yapıyoo
DAMLAÇİKOLATA tatlışş ne güzel kızsın sen öylee
Gunaydin kizcelerr..
İstanbula annem bakar kagana azcik uyurum diye hayal kuruyordum taman annem kagana bakiyot ama ben gene uyuyamiyorum neden cunku benim bi ton zilli kuzenim var:)
ASENcimm tsk ederim canim topikce guzelizki biz..
Ama ben niye sizi hic gormuyorummmn
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu :)))
ama kızce öyle değilmi memnun olmayan kv.ler öyle ne yapsak tam tersini isterler hiç hoşnut olmazlarr...
ben 3-6 arasında kısmet olursaa... kendime ve cocuga ameliyat önlüğü almayı planlıyorum hahaha
yeğenim sağ olsun hep benim üzerime kusar
hele yemek yerken kıpırdayıp üzerime ağzını silmesini saymıyorm...bunun için tabi 9aydan sonra oluyor ama o yuzden 9ay için kendime kıyafet alıcam ahaha
neyse bebek bambaşka bişi yaaaa
annnaaammm bursalılar 4 olduuu
bize takılabiliirsin biz hep burdayız biri mutlaka var
ne güzel ablandan tecrubelisin sen canım..Telden yazıyorm cnm...kesinlikle kv.leri memnun edemeyizzz..onlar kv. :)
Kıyafetlerden konusulmuş sanırm... 0-6ay için cok almayın ne olursa olsn...kuçuck kalıveriyo...birde cok zıbın lazm oluyorr yeğenden biliyorm
bak ben bile duygulandım son demler falan demişin yaminnoşkolaaarr ben geldimmm
bugünn gezmelerimizi yaptık anane babane kv kendi annemlergeldik sonra 10 da
şuan da evimin son demlerini yaşıyorum
canım beğendim azcık sarı oldumeşim pek sarışın sevmez ama bu sefer bişey demedi uçlarında olunca
valla öyle canım seneye inşallah dönerim de evimde yatar yuvarlanırım
canım sen ne enerjik bi hatunsun yahuu
maşallahh
bence kulaklarına tıkaç takıyıp uyuGunaydin kizcelerr..
İstanbula annem bakar kagana azcik uyurum diye hayal kuruyordum taman annem kagana bakiyot ama ben gene uyuyamiyorum neden cunku benim bi ton zilli kuzenim var:)
ASENcimm tsk ederim canim topikce guzelizki biz..
Ama ben niye sizi hic gormuyorummmn
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu :)))
ameliyat önlüğü fikrine bayıldımmmmama kızce öyle değilmi memnun olmayan kv.ler öyle ne yapsak tam tersini isterler hiç hoşnut olmazlarr...
ben 3-6 arasında kısmet olursaa... kendime ve cocuga ameliyat önlüğü almayı planlıyorum hahaha
yeğenim sağ olsun hep benim üzerime kusar
hele yemek yerken kıpırdayıp üzerime ağzını silmesini saymıyorm...bunun için tabi 9aydan sonra oluyor ama o yuzden 9ay için kendime kıyafet alıcam ahaha
neyse bebek bambaşka bişi yaaaa
annnaaammm bursalılar 4 olduuu
bize takılabiliirsin biz hep burdayız biri mutlaka var
aydın günleeerrrr diyecektim ki öğlen olmuş bileeeee
Hadi kolaygelsin zamani kovaliyoruz resmen..
Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari :))
Kiyamam olsun en azindan 10 dk birinin tutmasi bile bazen ise yariyor,muhabbette sana iyi geliyordur :)
Beni gormustun di mi?
Hadi gozunaydinnnnnn
Iyi oldugunada ayrica sevindim canim..
Dogru dedin..ben kakayla cise bulandim ama daha kusmugu tutturamadik soyle yuze fln hadi kismet
saol hemserm gozum aydin valla okadr ozledmki nasil anlatcgmi bile bilmiyrm hyecandan dilim damagm kuruo keyfm cok yernde ama gel gorki sanrm hasta olcam bas avrisi burun cekme grip sinyal verio olablr zaten salgnda var bakalm insallah olmam.... bnm bal kaymagim napio instadan takip ediyrm o nasil bir tatliliktr insallah bnm kizimda cok tatli bsy olucak sezen ablasna benzicek...Hadi kolaygelsin zamani kovaliyoruz resmen..
Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari :))
Kiyamam olsun en azindan 10 dk birinin tutmasi bile bazen ise yariyor,muhabbette sana iyi geliyordur :)
Beni gormustun di mi?
Hadi gozunaydinnnnnn
Iyi oldugunada ayrica sevindim canim..
Dogru dedin..ben kakayla cise bulandim ama daha kusmugu tutturamadik soyle yuze fln hadi kismet
kuzummm sen de mi hasta olucaksın olmaaaaSivit kus senn msj alintilanmadi burdan yaziom evet kocisim gelio bugun keyfm yernde ama sen ve eniste hastami oldnz Kıyamam yaaa sen smdi btki cayida icemzsn valla bnde hasta gbiyim insallah aksama toparlarm bide kocise bulastrmim
canım valla kolay gelsin. İşallah bu kadar emeğinin karşılığını alırsın ve sınavda başarılı olursun. O stres zor birşey. Baya zormuş ya bide anlattığına göre tarihi falan baya üstünkörü geçmişsiniz. Evde senin çok çalışman gerekicek. İşalah başarıcaksın.canım sorma yaaaa... görevde yükselme sınavım var 13 eylül de bursa il milli eğitim de kurs açmış, burdan 5 arkadaş işten çıkınca gidiyoruz saat 18 de başlıyo 20:30-21:00 gibi bitiyo, ben eve dönene kadar 1 saat daha geçiyo... sınav olana kadar devam... daha önce aynı sınava girenler - sanırım 5 yıl önce olmuştu, benim çalışma sürem tutmuyodu o zaman- 3 hafta izinli sayılmışlar ve aynı seminere katılmışlardı. ama seminer sabahtan akşama kadar 10 saat şeklindeydi yani 15 iş günü X 10 saat = 150 saat ders görmüşlerdi. biz günde 3 saat görüyoruz ki kurs bittiğinde toplamda 45 saat eğitim almış olcaz. böyle diye hocalar 3 saate dersi işlemeye çalışıyo, düşün işte atatürk ilke ve inkılapları tarihi 3 saatte bitti1. dünya savaşı, çanakkale, trablusgarp saavaşları, lozan paris mondros sonra osmanlıyı yıktık cumhuriyeti kurduk inkılapları yaptık.... hepsini 3 saatte bitirdik.... nası anlatıldığını düşün. hadi bu tarih yani yıllardır okulda da öğrendiğimiz, bi de mesleki dersler var işte 657 sayılı kanun, 222 sayılı kanun, 4734 sayılı kanun, protokol kuralları vs. bunlar nolcak nası olcak hiç bilmiyorum. bide zaten çalışmış yorulmuşsun üstüne bi saat yol çekip gidiyosun, ilk saat yine dinleniyoda, sonra masal gibi geliyo uyku bastırıyo ay ne anlattım be bi dokundun bin ah işittin.....
Ohh ne güzel değişiklik çok iyi geliyor insana. Hem birde vana yerleşiyorsun sanırım yeni yer yeni imaj. Ombre çok moda burda herkesin saçı ombre.minnoşkolaaarr ben geldimmm
bugünn gezmelerimizi yaptık anane babane kv kendi annemlergeldik sonra 10 da
şuan da evimin son demlerini yaşıyorum
canım beğendim azcık sarı oldumeşim pek sarışın sevmez ama bu sefer bişey demedi uçlarında olunca
valla öyle canım seneye inşallah dönerim de evimde yatar yuvarlanırım
canım sen ne enerjik bi hatunsun yahuu
maşallahh
Ben bayıldım sizeeeeee.. Ne tatlı bir anne kızsınız. Hele Sezen.. Allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz çok tatlısınız o yumuş ayaklar beni bitirdi....Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari
canım çok geçmiş olsun. İlaçta alamıyorsun birde dimi? Çok zor neyse haftasonu geldi bol bol dinlenirsin.tünaydınlarrrr tatlı gelinler
sanırım hast olucam
eşim de dün akşam boğazlarım kötü halsizim demişti ya ondan geçti ya beraber cereyanda falan kaldık...
sonuç boğazlarım yanıyor burnu akıyor vee kafamı kaldırcak takatim yok
ıhlamur içtim..neyse inşallah bebiş iyidir..yoksa grip dediğin nedir kiii
O zamaaannn hep beraber vana gidelim yemegeeehello kızlaaar
canım valla kolay gelsin. İşallah bu kadar emeğinin karşılığını alırsın ve sınavda başarılı olursun. O stres zor birşey. Baya zormuş ya bide anlattığına göre tarihi falan baya üstünkörü geçmişsiniz. Evde senin çok çalışman gerekicek. İşalah başarıcaksın.
Ohh ne güzel değişiklik çok iyi geliyor insana. Hem birde vana yerleşiyorsun sanırım yeni yer yeni imaj. Ombre çok moda burda herkesin saçı ombre.
Bu arada vana gitmiştim ben. Çok güzel biryer van. Birde hayatımda yediğim en güzel dürümü yemiştim orda. Etin tadını unutamıyorum. Kahvaltısına hiç değinmeyeyim zaten. Hamişlerin canı istemesin şimdi.
Ben bayıldım sizeeeeee.. Ne tatlı bir anne kızsınız. Hele Sezen.. Allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz çok tatlısınız o yumuş ayaklar beni bitirdi....
canım çok geçmiş olsun. İlaçta alamıyorsun birde dimi? Çok zor neyse haftasonu geldi bol bol dinlenirsin.
Mısra da harika bir isim. Edebiyatla aranız var sanırım? Masal ve Mısrada çok uyumlu olur.
valla vanda yemekler güzeldi. Canım ülkemde heryerde yemekler güzel. Burda kendilerine özel bizim kadar yemek çeşitliliği yok. 2-3 tane meşhur yemekleri var onun dışında çin lokantası, italyan lokantası fln.. Türk sokağı var orda heryer türk restoranı biz kahvaltıya gidiyoruz. Türkiye'de aranan yemeklerde var ayrıca ben evde de yapıyorum. Malzeme de var. ama bir ülkem değil.O zamaaannn hep beraber vana gidelim yemegeeesizin ordaki yemekler nasil farkli mi bizimkilerden?
Bu arada esim edebiyat ogretmeni o yuzden cocuklarimizin ismi edebi oldu
hello kızlaaar
canım valla kolay gelsin. İşallah bu kadar emeğinin karşılığını alırsın ve sınavda başarılı olursun. O stres zor birşey. Baya zormuş ya bide anlattığına göre tarihi falan baya üstünkörü geçmişsiniz. Evde senin çok çalışman gerekicek. İşalah başarıcaksın.
Ohh ne güzel değişiklik çok iyi geliyor insana. Hem birde vana yerleşiyorsun sanırım yeni yer yeni imaj. Ombre çok moda burda herkesin saçı ombre.
Bu arada vana gitmiştim ben. Çok güzel biryer van. Birde hayatımda yediğim en güzel dürümü yemiştim orda. Etin tadını unutamıyorum. Kahvaltısına hiç değinmeyeyim zaten. Hamişlerin canı istemesin şimdi.
Ben bayıldım sizeeeeee.. Ne tatlı bir anne kızsınız. Hele Sezen.. Allah nazarlardan saklasın çok güzelsiniz çok tatlısınız o yumuş ayaklar beni bitirdi....
canım çok geçmiş olsun. İlaçta alamıyorsun birde dimi? Çok zor neyse haftasonu geldi bol bol dinlenirsin.
Mısra da harika bir isim. Edebiyatla aranız var sanırım? Masal ve Mısrada çok uyumlu olur.
Seni gordum kiii ama gene gorebilirim kiii
Ama kusmuk sanslisi bizde olamadik daha ama ama daha az rvvrl bile banyoya sokuyordum tam brzini cikardim kiii uzerimr cisss:) bu kacinci acep pipimiz acigi gorunce daha memnun oluyor sanirim
saol hemserm gozum aydin valla okadr ozledmki nasil anlatcgmi bile bilmiyrm hyecandan dilim damagm kuruo keyfm cok yernde ama gel gorki sanrm hasta olcam bas avrisi burun cekme grip sinyal verio olablr zaten salgnda var bakalm insallah olmam.... bnm bal kaymagim napio instadan takip ediyrm o nasil bir tatliliktr insallah bnm kizimda cok tatli bsy olucak sezen ablasna benzicek...
canişkolarr gece kuşu olarak aranızdayımm kuaförden çıktımm şarjım bitti eşimde 12 de gelince beni annemlerden almaya ancak bu saat girebildim valiz topluyorum bi yandan o kadar zor ki insanın bi yere alışıp sonra bambaşka düzene geçmesi
bana dua edin de hayırlısıyla vana ulaşalımm ve seneye tekrardan komple memleketime dönelimm
majorcan da kv yi yollamış görümceye de bi pusu kurduk mu tamamdırarkadaşımı çağırmış olsa ne
tünaydın tatlışkolarrrr
sarhoş gibiyim bugün nedende kafamı koysam uyuyp kalıcam gözlerimi açamıyorum
dün akşam kvlere gittik..yemekten sonra biraz yürüyelim dedik kv eşim ben..
yolda bebek kıyafetleri satan bi yere girdik..normalde bebek beklemeyenlerin çoğu bile kız kıyafetlerine içi gider di mi rengi modeli daha güzeldir-süslüdür..benim kv girer girmez erkek tulumlarına bakıyor ay ne güzel diye
gıcık oldum ama sustum..
akşam eve gelince eşime dedim annene bi erkek torun veremedin bak diye şakayla karışık
o da anladı tabi ne demek istediğimi alınganlık yapıyorsun dedi
ben de ben niye alınıyım Y kramazomunu sen veremedin sen alın üzerine dedim
şakayla gülerek kapattım konuyu ama gıcık oldum..
ki biz baştan beri kız istiyorduk benim içime erkek doğunca eşim inşallah kızdır diye dua etti..
bu arada benim bu "alınganlığımın"asıl başlangıç noktası cinsiyeti öğrendik kv yi aradı eşim sevinçle söylemeye
tepki şu "olsun olsun"teselli edercesine..
offf şiştim yaaa
mis gibi kızım olucak benim..
son dk müşteri bastırınca alıntıları yazamadım..
yemek yiyim gelince kaldığım yerden devam edicem kiiii
haftayı bitirmenin heyecanı ile yazarken pat diye gitti silindi yazdıklarım
şöyle özetlilyim acele çünkü eve gidicem
EVKEDİSİ çabuk temizle virüsleri de gel biran önce
ÇITIRCIK belki bizim kızlar adaş olur
senin aklında hangi isimler var?
PLOJOOO Sezen neler yaptı öyle
ah benimki de doğsa da tepeme yapsa
MAJORRR sopalıcaz senii
istersen kv'yi ara da özledim canım sıkıldı çabuk gel de
neyse bu gece yalnızsınız yuppiii
çocuk işini bi daha düşünün derim fırsat varken
kızlarr evde sıkıntıdan patlıcam ya valla ben alışmışım hep evde birilerinin olmasına galiba :)
bu yalnızlık bana göre değil midir nedir anlamadım ki ben :)
bu söylediklerim yüzünden hepinizden dayak yesem yeridir :)
görümceyi arkadaşı çağırmış şekerim bu gece evde yoookkk :)
bu arada sende gittiğin yerlerde zamanı çabucak geçireceksin inşallah ve seneye evinde olacaksın :)
kv'ne gerçekten sinir oldum cinsiyeti belli değilken yapsa bu hareketi hadi bi nebze ama nedir bu ya ismini bile belirlemişsin artık kız geliyor sen git erkek kıyafetlerine bak.
çok istiyorsa kendisi doğrusun erkek hahaha :)
haftayı bitirmenin heyecanı ile yazarken pat diye gitti silindi yazdıklarım
şöyle özetlilyim acele çünkü eve gidicem
EVKEDİSİ çabuk temizle virüsleri de gel biran önce
ÇITIRCIK belki bizim kızlar adaş olur
senin aklında hangi isimler var?
PLOJOOO Sezen neler yaptı öyle
ah benimki de doğsa da tepeme yapsa
MAJORRR sopalıcaz senii
istersen kv'yi ara da özledim canım sıkıldı çabuk gel de
neyse bu gece yalnızsınız yuppiii
çocuk işini bi daha düşünün derim fırsat varken