Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
minnoşlarr vana geldikk yemek yedik eve geldik çamaşır yıkadım eşyaları yerleştirdim felan derken ancak oturdum ve yarın ki pazartesi sendromunu derinden yaşıyorum

canımm geçmiş olsun çok yaa ateşin çıkmasın valla dikkat et kendine bolca portakal suyu iç bari her otu içemiyosunn
bu arada kv nin yaptığı süpriz ne güzel olmuş kiiii aferin kv ye ne mutlu olmuşsunuzduur güle güle kullanmak nasip olsun inşallaah

canım sağolsanı bugün akşam ulaştık şükür ki şimdi evimizdeyizz

hatırladım ki beeen nasılsın canım tekrardan hoşgeldin bi daha gitmeee

asencim sendromsuz pazartesi mi olurmuş.... pehhhh!!!!! ama çarçabuk geçecek; hem işe iyi yönünden bak, sadece seminer döneminde olcaksınız, yaniiii öğlen gibi çıkarsınız muhtemelen :)))))

svitiii dikkat et tatlım salgın galiba; kelebek sende dikkat et olar mıııı??? gebesiniz ya siz... her şeyi de içemiyosunuz.... iş eniştelerde....

plojocummm, yorma kendini güzel anne :))))))

atlascım seni bende hatırladım, inşallah tez vakitte gelir bebişin, benimki de gelmedi.... :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

evkedisiiiii nerelerdesinnnn????

çikolataaaaaa kağan paşayı mıncıkla yerime, nazar değmesin sizeeee

hu huuuu elimde ballı ıhlamurum ayaklarımı uzatmış sesleniyorum sizeee
annemler bizdeydi gittiler..neyseki artık hep bursadalar..zaten Masal doğsun annemle 24saat beraberiz 3 kuşak

kuzucumm hoş gitttin Van'laraaa
sendromlu p.tesilere de hoş gedin
bendeki sendromu tahmin edemezsin bi de yarın arkadaş izinde olduğu için 10 gün boyunca bireysel gişedeyim..yani en kalabalık yerde..bu hasta ve hamiş halimleeeama sallamıcam yavaşta alıcam yani inşallah
bebek arabasına da çok mutlu olduk asoşum..ben arabadan çok eşimin mutlu oluşuna mutu oldum..çünkü ailesi ilgisiz kalıcak diye üzülüyordu neyseki sağolsunlar koşturuyor onlarda..

Seminer eşin uyanmadan biter kiiii...
eve gider bi güzel de kahvaltı yaparsnız...aa 1.sınıfar erken başlıcak dimi okulaaa?
biz dee öğlen gibi çıksak yaa amayaaane olur kii dimiii bi kerecikkkkk
enişteler görev başındaeşim o kadar fazla yardımcı ve şımartıyor ki beni dedim ona ben hep hasta ve hamile mi kalsamee suyumu bile o getiriyor
sizin seminerler zorunlu muydu?yarın kaç yine seminerdn

PLOJOOOOO hakli ciktin yineee
Sirt ustu yatinca tekmeleri cok net hissettik
Gerci esim her saniye tekme atmasini beklese de bayaga bi tekme hissettik

günaydın iyi haftalar olsun inşallah....
ben güne biraz kötü başladım. belki haberlerde duymuşsunuzdur, uludağ yolunda bir otobüs kaza yaptı; fabrika çalışanlarını pikniğe götürmüş dönüş yolunda olmuş kaza.... bizim dairede çalışan bir arkadaş vardı onun bacanağı da o fabrikadaymış, pikniğe arkadaşı da çağırmışlar, şimdi daha yaşına girmemiş çocuğunun vefat ettiğini eşinin de yoğun bakımda olduğunu öğrendim.... çok çok üzüldüm....

çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...

Ohh suprizli hafta,ellerine saglik enistenin..

Benimkide ben otursam tasir valla suna bak diye niyetlenmisti,eslerin heyecanlari insani daha cok mutlu ediyor..:)

Yordum ama degdi rahat rahat gezdim oh miss

PLOJOOOOO hakli ciktin yineee
Sirt ustu yatinca tekmeleri cok net hissettik
Gerci esim her saniye tekme atmasini beklese de bayaga bi tekme hissettik

Sirtustu yatmalara cikolata yemek meyvesuyu icmekte eklenir yakinda sonrasi zaten sen yatinca bol depik

Off..
Allah rahmet eylesin..
Gercekten kimseyi evlat acisiyla sinamasin,kimse kimsenin canini evladiyla yakmasin..

Gunaydinn kizlaar

Yorgunlugu aksam kuzenimin dogum gununu Poyrazlarda gece piknigiyle kutlayarak atlattim..
Yine kalabalik bi sekilde biara yagmurunda bize katilmasiyla atlattik

Yeni bi hafta yeni bir ay hatta en sevdigimdir Eylül..E bir eylul cocugu olarak

Sonbahar sıkıntılarınızı döksün,yeni yeni sevincler getirsin yureklerinize hanelerinizee

kv'nin kafasına taş düştü heralde
neyse iyi olmuş şekerim şimdi mesela bende hamiş olsam bizimkilerde aynı şeyi yaparlar eminim
galiba artık gerçekten çok istiyorum.
yani nedense ben eylül ayında doğum olsun istiyorum acaba isteyince hemen bebiş olur mu çok merak ediyorum
kışın büyütürüm rahatlıkla yazında gezeriz tontişimle diye iş bulamazsam bi kaç aya doğurcam artık bende valla artık iş bulamamak için dua eder oldum çünkü işe girersem en az 1 yıl ertelemek zorunda kalabilirim

Gecti ama kutlu olsun canim :)

Ama su yumuk eli onumde ya hey Allah'im gulesim geliyor :)
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..

amin canımm

Kizlarr ben vana ulastimm aksama yazarimki sizeee

hadi bakalım 2014-2015 okul sezonundaki ilk iş günün hayırlı olsun

o haberi dün gördüm çok üzülmüştüm böyle anlatınca daha da çok üzüldüm.
allah kimseye böyle dertler vermesin. bebekleri melek olmuş inş. eşi kurtulur
nasılda severim yiğit ismini ah yavrum ya

baldızı ve iki bebeği de ölmüş aynı kazada... sabah beri elim bi işe de gitmiyo

Kızlar orkideyi bugün suda beklettim sulanması için sonra kaldirdim ki me göreyim suyun icinde küçük bir tirtil var acaba köklerine zarar verdi mi baska var mi toprağında cok merak ediyorum. Ne olacak şimdi bendw hiç anlamam ki ya

Eklentiler

• 2014-09-01-12-46-23.png
    355,2 KB · Görüntüleme: 69
toprağını değiştirebilirsin eğer üzerinde çiçeği yoksa... gerçi ben çiçek varken de değiştirdim bi şeycik olmadı :)

toprağını değiştirebilirsin eğer üzerinde çiçeği yoksa... gerçi ben çiçek varken de değiştirdim bi şeycik olmadı :)

üzerinde çiçek yok. sen bu işten anlıyorsun galiba yakaladımm :)
3 ay olmuştur çiçekleri döküleli ama ben budamadım.
şimdi boğumlarından bir şeyler yeşerdi.
artık çiçek mi çıkacak yaprak mı bilmiyorum.
o yeşeren yerlerin az üstünden budasam olur mu acaba?

Merhaba güzeller. Mutlu haberler alacağımız çok güzel bir hafta olsun işallah

Valla ellerine sağlık. Temizlik yapmaya insan başta üşeniyor ama yapıncada şahane oluyo. Ev mis gbi kokuyo. Birde ne bilim ben sanırım seviyorum. Yapmaya başlayınca güzel ama yapmaya karar verme kısmı çok zorlu geçiyo. Ama Sezen'le iyi hallediyorsun herşeyi. Bravo arkadaşım.
Ahhh eminönü... Ne güzel ne otantik yerdir. Her aradığında bulunur. Çok severim.

Canım sen doğum yapmışsın. Kaancık gelmiş. Hoşgelmiş. Ben yoktum. Sağlıkla güzellikle büyüsün işallah.
Ohh süper switcim sanslısın. Eşin yardımcı oluyor ne güzel. Kahvaltı temizlik ihlamur iyi bakmış enişte. Benim eşimde beşiktaşlı. Bende beşiktaşlıyım. Hiç ilgilenmezdim. Ama artık sabahtan akşama maç izleyerek sevmeye başladım sanırım. Biz sadece 1. lig değil. Avrupa liglerini falan da takip ediyoruz. Valla Allah tersine veriyor sanırım.

Ocak ayı havasını tahmin edemiyorum. Donucaz kesinn buzz gibidir.
Hosbulduk canim bakiyodum arada isi biraktim ama evde pturmak hic bana gore degilmis
Cok gecmisolsun sanada
Bebis hayirlisi ne zamansa gelir İnsallah calismalara devam
Merhaba canım. Ben de eskiden çalışırdım 1 sene oldu çalışmıyorum. Evde oturmak zor birşey. Hergüne bir iş çıkarmaya çalışıyorum yoksa baya zor oluyor. Sen neden bıraktın işini? Tekrar çalışmayı düşünmüyormusun?
Ohhh süpersin ya ne hızlı yerleştin. Yeni eğitim yılı hayırlı uğurlu olsuunn

Hamiş hamiş gişede mi olucan kuzum çok kolay gelsin. Sizin bankada doğum izni rahat alınabiliyor mu?
Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Mekanları cennet olsun.
İşallah majörcüm senden de güzel haber bekliyoruz. Hamilelik harika bir dönem ya. Bebeği hissetmek zaten muhteşem ama eşinin, ailesinin üstüne düşmesi. Herkesin seni düşünmesi süper. Tadını çıkarmak lazım bol bol.Ben ikiz bebek çok istiyorum. Eşimde ''neden tek hamilelikle bitircen 2 kere hamile kal daha çok naz yap'' diyo. Madem naz istiyor kendisini kırmamak lazım dimi ama

ahh nasıl istiyorum ikiz olsun :)
benim kv'nin ikizi var o yüzden daha bi çok istiyorum daha bi fazla hevesliyim :)

kocanda doğru söylüyor ama doğum yapmaktan çok korkuyorum ben ya çok zor olduğunu düşünüyorum?

tünaydın kızlarrr
hala hastayım ve üzerine öksürük de eklendi..
ve arkadaş izinde diye koskoca şubede gişede tek başımayım ve rapor bile alamıyorum
eşim çıldırıyor en azından öğleden sonra çalışma diye ama 5te izin alırsam şükredicem...

yazdıklaırımın hepsi AMAYAnın yazdıklarına karışmış
valla ağlıcam
bi de müşteriler geldi düzenleyemedim ama amayanı yazısını genişletirseniz okunuyor..

Ailede varsa ihtimal var diyorlar. Olur işallah sizinde. Bencede harika birşey. Büyütme kısmı zor ama herşey halloluyor o da hallolur. Benim de ananem ikiz teki. Gerçi ikizi yaşamamış ama. Belki olur kısmet.

Doğumdan ben de korkuyorum ama sezaryen var. Gene daha kolay normale göre.

olur tatlım... aslında orkide sanıldığı kadar zor bakılan bir çiçek değildir.... hatta şöyle söyliyim ben tabağına su dökmek suretiyle baktım orkideme 5-6 yıldır benimle... sonra 2 orkidem daha oldu onları tıpkı söylenildiği yazıldığı gibi suya batırarak yada üzerinden sadece topraklarını ıslatarak suladım ı ı diğeri gibi değiller.... ama ilk orkideme her sabah günaydın kızım diyerek selamlardım, yerini hiç değiştirmedim iş yerimde camın kıyısında dururdu... yapma çiçek mi diye sorarlardı; o kadar çok açardı ki.... sonra ben evlendim, izin aldım yıllık iznim ve evlilik izni ile sanırım 3 hafta izin yaptım.... sonra bu arada ilk haftanın sonunda iş yerime gidip orkidemi aldım görümceme bıraktım. tatile gittik gelince aldım eve götürdüm... çiçeklerini bi döktü, işte geçen kış açtı. onda da yan komşum geldi, iki yaprağına dokundu dokunduğu yapraklara sanki sıcak su dökmüşsünde yanmış gibi oldu.... o yaprakları kestim, yeni yaprak çıkardı yeni dal uzattı ve 2 tane de çiçek açtı.... diğer ikisi henüz yeni birkaç ay oldu alalı.... orkide gübresi aldım çok özen gösteriyorum ama nazlılar felaket... oysa ki ilk orkideme her sabah aynı şarkıyı çalar, günaydınlaşır ve dans ederdik (ervet evet çiçekle dans ediyodum ben :)) ama süperdi.... eski haline dönse... çok mutlu olcam. yaprakları cansız eskisi gibi değil, çiçeği de çoookkk uzun zamandır var ama sadece 2 tanecik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…