- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.781
canımm geçmiş olsun çok yaa ateşin çıkmasın valla dikkat et kendine bolca portakal suyu iç bari her otu içemiyosunnYorgun bitkin hasta ama mutlu bi sivi geldii
Bu gun doktorumuza gittik ama nazli kizimizin elleri hep yuzunde gostermiyor yuzunu
Cok azicik gorebildik ama 1 haftada bile 2cm buyumus 50gr da kilo almis
Sonra kv ile carsiya ciktik veeeee kv bizi sok edici havalara ucucu bi supriz yaparak begendigimiz bebek arabasini aldii
Simdi esim onu kurmakla ugrasiyor..
Sonra yine bi kac tulum zibin aldik..
Vee esimin kuzenine gittik..ordan kv yi eve biraktik tesekkur icin biraz kple oturalim derkenn ben gribim ya bi fena oldum. Atesim cikti diye korktuk
Hemen kalkip acile gittik neyseki atesim yokmus..eve gelince biraz rahatladim...
Ayhh gunluk gibi oldu...
Bu arada polojom derdi de inanmazdim bebek gercekten kismeti ile geliyor..oda takimini da annemler alicak...geriye hep ufak tefekler kaliyor..
Bebek icin tereddutte olanlara duyurulur
Masalin da teyzelerine cok selami vardihakkatten masal dogunca sezen abla olcak kiii...valla isirir ay biz de sezeni isirsak ne guzel olurr
Benim annem hep isirarak sever cocuklari
Kek yaptin miiiiii
Sana da mutlu h.sonlari amayacik...
Ve tabi zafer bayramimiz kutlu olsunn
Tel.den yazayim derken senin alintini katlettim pardon kuzu
Biz de gecen gun corba makarna yedik.cok da guzel oluyor
Ne guzel mis olmus ev..ben de kendimi yarin iyi hissetsem de biraz temizlik yapsam..
Gorumce geldimiii ?
canım sağolsanı bugün akşam ulaştık şükür ki şimdi evimizdeyizzalıntı yapamadım kızlar iyigeceler hepinize
switcim ne güzell kv gönlünü aldı. Cok sevindim Masal kızın arabası geldi bile. Annenlerde oda takımı yaparsa baya rahat olur sizin için. Çok gecmis olsun. İşallah yarına hiçbirşeyin kalmaz.
asencim gittinmi vardınmı??
do_majörcüm yarın geliyorlar dimi??Neyse iyi oldu kafa dinlediniz.
Amayaacım ne güzel düşünmüssün 30 agustos bayramımız kutlu olsun.
plojocum ve yagmurdamlası nası yaptınız temizlik yahu? Valla helal olsun kızlar size hem bebek hem ev işleri iyi yetişiyorsunuz.
Bizde evde gecirdik bu haftasonunu. Zaten kış geldi burda hava gene yagmurlu. Esim futbol meraklısı sayesinde bende artık her macı izlemek durumunda kalıyorum. Hic sevmiyordum ama artık izliyorum bende. Ligde izlemediğimiz mac yok valla. Spor yorumcusu olsam yeridir. Hala yorum kanalları acık.
herkese iyi uykulaarrr
Günaydın cümle ten kizlar
Nasilsiniz
Yeni gelen hatunlar hosgeldiniz
Epeydir yoktum ve beni kimse hatirlamadimi yaaaaa
Aglamak istiyorum
Neyse ara ara girip okudum
Cikileta hemserim istanbula gelmisin eminonune hala gitmediysen birlkkte gitmeye ne dersin
Kizlar benim de bu ay bebis tutmadi
minnoşlarr vana geldikk yemek yedik eve geldik çamaşır yıkadım eşyaları yerleştirdim felan derken ancak oturdum ve yarın ki pazartesi sendromunu derinden yaşıyorum
canımm geçmiş olsun çok yaa ateşin çıkmasın valla dikkat et kendine bolca portakal suyu iç bari her otu içemiyosunn
bu arada kv nin yaptığı süpriz ne güzel olmuş kiiiiaferin kv ye ne mutlu olmuşsunuzduur güle güle kullanmak nasip olsun inşallaah
canım sağolsanı bugün akşam ulaştık şükür ki şimdi evimizdeyizz
hatırladım ki beeennasılsın canım tekrardan hoşgeldin bi daha gitmeee
biz dee öğlen gibi çıksak yaa amayaaaasencim sendromsuz pazartesi mi olurmuş.... pehhhh!!!!! ama çarçabuk geçecek; hem işe iyi yönünden bak, sadece seminer döneminde olcaksınız, yaniiii öğlen gibi çıkarsınız muhtemelen :)))))
svitiii dikkat et tatlım salgın galiba; kelebek sende dikkat et olar mıııı??? gebesiniz ya siz... her şeyi de içemiyosunuz.... iş eniştelerde....
plojocummm, yorma kendini güzel anne :))))))
atlascım seni bende hatırladım, inşallah tez vakitte gelir bebişin, benimki de gelmedi.... :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
evkedisiiiii nerelerdesinnnn????
çikolataaaaaa kağan paşayı mıncıkla yerime, nazar değmesin sizeeee
sivit hasta olunca bu saate kadar yazamadı
sabah bi kalktım hiç uyumamış gibiydim..her yerim ağrıyor nefes alamıyorum falan..
kociş hemen yoğun bakım yaptı bana..kahvaltı+ıhlamur sonrasında hırka eşliğinde battaniye altında terleyerek uyudum..
uyanınca duşa girdim açıldım...
vee süpriiizz eşim ben uyurken silmiş süpürümüş toz bile almış bi de portakal suyu sıkmış...
sevinçten ağlıcaktım valla...
annemler de Erdekten döndüler bugün yemeğe gelicekler ama dışarıdan söylicez yabancı değiller zaten
kıyamam sanaaa..ama ev mis gibi olmuştur...
bundan sonraki günlerde kaynanın grdüğü yerleri süpürmeye devam
ama o yumuk elleri yerim ben yaaa...
eşim de doğsun biran önce deyip duruyor dur diyorum zamanı var aklına soma çocuğun
görmemişin çocuğu olmuşçasına bebek arabasını gezdiriyor evde benimki
acaba ocak ayında havalar nasıl olcak oordaa
bu arada benim eşimin de maçla ilgisi yok..sorsan beşiktaşlı ama 3 futbolcu sayamaz..
ben de babamla deli gibi maç ve sonraki yorumları izlerdim..bu adam bendeki futbol aşkın öldürdü
Allah tersine veriyor..
biz de bizi bırakıp gittin sanmıştık biziiii tekrar hoşgeldiinnn
işi bıraktın mı sen çalışıyor musun?
bi de yorulmak yok çalışmalara devambebişin eli kulağındadır
asencim sendromsuz pazartesi mi olurmuş.... pehhhh!!!!! ama çarçabuk geçecek; hem işe iyi yönünden bak, sadece seminer döneminde olcaksınız, yaniiii öğlen gibi çıkarsınız muhtemelen :)))))
svitiii dikkat et tatlım salgın galiba; kelebek sende dikkat et olar mıııı??? gebesiniz ya siz... her şeyi de içemiyosunuz.... iş eniştelerde....
plojocummm, yorma kendini güzel anne :))))))
atlascım seni bende hatırladım, inşallah tez vakitte gelir bebişin, benimki de gelmedi.... :) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
evkedisiiiii nerelerdesinnnn????
çikolataaaaaa kağan paşayı mıncıkla yerime, nazar değmesin sizeeee
PLOJOOOOO hakli ciktin yineee
Sirt ustu yatinca tekmeleri cok net hissettik
Gerci esim her saniye tekme atmasini beklese de bayaga bi tekme hissettik
günaydın iyi haftalar olsun inşallah....
ben güne biraz kötü başladım. belki haberlerde duymuşsunuzdur, uludağ yolunda bir otobüs kaza yaptı; fabrika çalışanlarını pikniğe götürmüş dönüş yolunda olmuş kaza.... bizim dairede çalışan bir arkadaş vardı onun bacanağı da o fabrikadaymış, pikniğe arkadaşı da çağırmışlar, şimdi daha yaşına girmemiş çocuğunun vefat ettiğini eşinin de yoğun bakımda olduğunu öğrendim.... çok çok üzüldüm....
çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
Yorgun bitkin hasta ama mutlu bi sivi geldii
Bu gun doktorumuza gittik ama nazli kizimizin elleri hep yuzunde gostermiyor yuzunu
Cok azicik gorebildik ama 1 haftada bile 2cm buyumus 50gr da kilo almis
Sonra kv ile carsiya ciktik veeeee kv bizi sok edici havalara ucucu bi supriz yaparak begendigimiz bebek arabasini aldii
Simdi esim onu kurmakla ugrasiyor..
Sonra yine bi kac tulum zibin aldik..
Vee esimin kuzenine gittik..ordan kv yi eve biraktik tesekkur icin biraz kple oturalim derkenn ben gribim ya bi fena oldum. Atesim cikti diye korktuk
Hemen kalkip acile gittik neyseki atesim yokmus..eve gelince biraz rahatladim...
Ayhh gunluk gibi oldu...
Bu arada polojom derdi de inanmazdim bebek gercekten kismeti ile geliyor..oda takimini da annemler alicak...geriye hep ufak tefekler kaliyor..
Bebek icin tereddutte olanlara duyurulur
Masalin da teyzelerine cok selami vardihakkatten masal dogunca sezen abla olcak kiii...valla isirir ay biz de sezeni isirsak ne guzel olurr
Benim annem hep isirarak sever cocuklari
Kek yaptin miiiiii
Sana da mutlu h.sonlari amayacik...
Ve tabi zafer bayramimiz kutlu olsunn
Tel.den yazayim derken senin alintini katlettim pardon kuzu
Biz de gecen gun corba makarna yedik.cok da guzel oluyor
Ne guzel mis olmus ev..ben de kendimi yarin iyi hissetsem de biraz temizlik yapsam..
Gorumce geldimiii ?
Gecti ama kutlu olsun canim :)
Ama su yumuk eli onumde ya hey Allah'im gulesim geliyor :)
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
Kizlarr ben vana ulastimm aksama yazarimki sizeee
ben güne biraz kötü başladım. belki haberlerde duymuşsunuzdur, uludağ yolunda bir otobüs kaza yaptı; fabrika çalışanlarını pikniğe götürmüş dönüş yolunda olmuş kaza.... bizim dairede çalışan bir arkadaş vardı onun bacanağı da o fabrikadaymış, pikniğe arkadaşı da çağırmışlar, şimdi daha yaşına girmemiş çocuğunun vefat ettiğini eşinin de yoğun bakımda olduğunu öğrendim.... çok çok üzüldüm....
çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
baldızı ve iki bebeği de ölmüş aynı kazada... sabah beri elim bi işe de gitmiyoo haberi dün gördüm çok üzülmüştüm böyle anlatınca daha da çok üzüldüm.
allah kimseye böyle dertler vermesin. bebekleri melek olmuş inş. eşi kurtulur
nasılda severim yiğit ismini ah yavrum ya
toprağını değiştirebilirsin eğer üzerinde çiçeği yoksa... gerçi ben çiçek varken de değiştirdim bi şeycik olmadı :)
Valla ellerine sağlık. Temizlik yapmaya insan başta üşeniyor ama yapıncada şahane oluyo. Ev mis gbi kokuyo. Birde ne bilim ben sanırım seviyorum. Yapmaya başlayınca güzel ama yapmaya karar verme kısmı çok zorlu geçiyo.Allahtan esim takim tutmuyor ve mac hic sevmez :) gerci benim icin sorun olmazdi amcamdan alisiktim ama olsun..
Yaptim canim mecburen misafirlerim vardi 4 gun carsaflardi koltuklardi zaten yaz heryer toz..esimde malum hergun kiyafet degistiriyor hepp utulu kiyafetleri,utu yapincada ayri toz oluyor hepsini cikardim aradan
Ahhh eminönü... Ne güzel ne otantik yerdir. Her aradığında bulunur. Çok severim.Canimcim gunaydin dun. Eminonu nr gittim ama bi daha gidebilirimmm...onunuzdeki hafta olabilir saniyorum...haberlrselim ozeldn...
Gunaydinn kizcelerrrrr....
Konyanin yanan sicagindn sonra istanbul pek iyi geldi serin serin..uskudarda ucuyordum dun ruzgardan:)
Ohh süper switcim sanslısın. Eşin yardımcı oluyor ne güzel. Kahvaltı temizlik ihlamur iyi bakmış enişte.sivit hasta olunca bu saate kadar yazamadı
sabah bi kalktım hiç uyumamış gibiydim..her yerim ağrıyor nefes alamıyorum falan..
kociş hemen yoğun bakım yaptı bana..kahvaltı+ıhlamur sonrasında hırka eşliğinde battaniye altında terleyerek uyudum..
uyanınca duşa girdim açıldım...
vee süpriiizz eşim ben uyurken silmiş süpürümüş toz bile almış bi de portakal suyu sıkmış...
sevinçten ağlıcaktım valla...
annemler de Erdekten döndüler bugün yemeğe gelicekler ama dışarıdan söylicez yabancı değiller zaten
kıyamam sanaaa..ama ev mis gibi olmuştur...
bundan sonraki günlerde kaynanın grdüğü yerleri süpürmeye devam
ama o yumuk elleri yerim ben yaaa...
eşim de doğsun biran önce deyip duruyor dur diyorum zamanı var aklına soma çocuğun
görmemişin çocuğu olmuşçasına bebek arabasını gezdiriyor evde benimki
acaba ocak ayında havalar nasıl olcak oordaa
bu arada benim eşimin de maçla ilgisi yok..sorsan beşiktaşlı ama 3 futbolcu sayamaz..
ben de babamla deli gibi maç ve sonraki yorumları izlerdim..bu adam bendeki futbol aşkın öldürdü
Allah tersine veriyor..
biz de bizi bırakıp gittin sanmıştık biziiii tekrar hoşgeldiinnn
işi bıraktın mı sen çalışıyor musun?
bi de yorulmak yok çalışmalara devambebişin eli kulağındadır
Merhaba canım. Ben de eskiden çalışırdım 1 sene oldu çalışmıyorum. Evde oturmak zor birşey. Hergüne bir iş çıkarmaya çalışıyorum yoksa baya zor oluyor. Sen neden bıraktın işini? Tekrar çalışmayı düşünmüyormusun?Hosbulduk canim bakiyodum arada isi biraktim ama evde pturmak hic bana gore degilmis
Cok gecmisolsun sanada
Bebis hayirlisi ne zamansa gelir İnsallah calismalara devam
Ohhh süpersin ya ne hızlı yerleştin. Yeni eğitim yılı hayırlı uğurlu olsuunnminnoşlarr vana geldikk yemek yedik eve geldik çamaşır yıkadım eşyaları yerleştirdim felan derken ancak oturdum ve yarın ki pazartesi sendromunu derinden yaşıyorum
canımm geçmiş olsun çok yaa ateşin çıkmasın valla dikkat et kendine bolca portakal suyu iç bari her otu içemiyosunn
bu arada kv nin yaptığı süpriz ne güzel olmuş kiiiiaferin kv ye ne mutlu olmuşsunuzduur güle güle kullanmak nasip olsun inşallaah
canım sağolsanı bugün akşam ulaştık şükür ki şimdi evimizdeyizz
hatırladım ki beeennasılsın canım tekrardan hoşgeldin bi daha gitmeee
Hamiş hamiş gişede mi olucan kuzum çok kolay gelsin. Sizin bankada doğum izni rahat alınabiliyor mu?hu huuuu elimde ballı ıhlamurum ayaklarımı uzatmış sesleniyorum sizeee
annemler bizdeydi gittiler..neyseki artık hep bursadalar..zaten Masal doğsun annemle 24saat beraberiz 3 kuşak
kuzucumm hoş gitttin Van'laraaa
sendromlu p.tesilere de hoş gedin
bendeki sendromu tahmin edemezsin bi de yarın arkadaş izinde olduğu için 10 gün boyunca bireysel gişedeyim..yani en kalabalık yerde..bu hasta ve hamiş halimleeeama sallamıcam yavaşta alıcam yani inşallah
bebek arabasına da çok mutlu olduk asoşum..ben arabadan çok eşimin mutlu oluşuna mutu oldum..çünkü ailesi ilgisiz kalıcak diye üzülüyordu neyseki sağolsunlar koşturuyor onlarda..
Seminer eşin uyanmadan biter kiiii...
eve gider bi güzel de kahvaltı yaparsnız...aa 1.sınıfar erken başlıcak dimi okulaaa?
biz dee öğlen gibi çıksak yaa amayaaane olur kii dimiii bi kerecikkkkk
enişteler görev başındaeşim o kadar fazla yardımcı ve şımartıyor ki beni dedim ona ben hep hasta ve hamile mi kalsam ee suyumu bile o getiriyor
sizin seminerler zorunlu muydu?yarın kaç yine seminerdn
İşallah majörcüm senden de güzel haber bekliyoruz. Hamilelik harika bir dönem ya. Bebeği hissetmek zaten muhteşem ama eşinin, ailesinin üstüne düşmesi. Herkesin seni düşünmesi süper. Tadını çıkarmak lazım bol bol.kv'nin kafasına taş düştü heralde
neyse iyi olmuş şekerim şimdi mesela bende hamiş olsam bizimkilerde aynı şeyi yaparlar eminim
galiba artık gerçekten çok istiyorum.
yani nedense ben eylül ayında doğum olsun istiyorum acaba isteyince hemen bebiş olur mu çok merak ediyorum
kışın büyütürüm rahatlıkla yazında gezeriz tontişimle diye iş bulamazsam bi kaç aya doğurcam artık bende valla artık iş bulamamak için dua eder oldumçünkü işe girersem en az 1 yıl ertelemek zorunda kalabilirim
amin canımm
hadi bakalım 2014-2015 okul sezonundaki ilk iş günün hayırlı olsun
Merhaba güzeller. Mutlu haberler alacağımız çok güzel bir hafta olsun işallah
İşallah majörcüm senden de güzel haber bekliyoruz. Hamilelik harika bir dönem ya. Bebeği hissetmek zaten muhteşem ama eşinin, ailesinin üstüne düşmesi. Herkesin seni düşünmesi süper. Tadını çıkarmak lazım bol bol.Ben ikiz bebek çok istiyorum. Eşimde ''neden tek hamilelikle bitircen 2 kere hamile kal daha çok naz yap'' diyo. Madem naz istiyor kendisini kırmamak lazım dimi ama
çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
canımm o kadar üzüldüm ki anlatamam..
içim cız etti gözlerim doldu..
Allah sabır versin..melek olmuş..
Gunaydinn kizlaar
Yorgunlugu aksam kuzenimin dogum gununu Poyrazlarda gece piknigiyle kutlayarak atlattim..
Yine kalabalik bi sekilde biara yagmurunda bize katilmasiyla atlattik
Yeni bi hafta yeni bir ay hatta en sevdigimdir Eylül..E bir eylul cocugu olarak
Sonbahar sıkıntılarınızı döksün,yeni yeni sevincler getirsin yureklerinize hanelerinizee
vayy gece pikniğii kulağa çok hoş geliyoor
bana da eylül ayında bi hüzün çöker yaz bitiyor diye..yaz çocuğuyum ya ondan olsa gerek
kv'nin kafasına taş düştü heralde
neyse iyi olmuş şekerim şimdi mesela bende hamiş olsam bizimkilerde aynı şeyi yaparlar eminim
galiba artık gerçekten çok istiyorum.
yani nedense ben eylül ayında doğum olsun istiyorum acaba isteyince hemen bebiş olur mu çok merak ediyorum
kışın büyütürüm rahatlıkla yazında gezeriz tontişimle diye iş bulamazsam bi kaç aya doğurcam artık bende valla artık iş bulamamak için dua eder oldumçünkü işe girersem en az 1 yıl ertelemek zorunda kalabilirim
amin canımm
hadi bakalım 2014-2015 okul sezonundaki ilk iş günün hayırlı olsun
canım hakkınızda ne hayırlı ise o olsun inşallah
ama dediğin gibi işe girersen en az 1 yıl ertelersin..
ama çocuk da güzel be majorr inan evlilğimiz renklendiii
Ailede varsa ihtimal var diyorlar. Olur işallah sizinde. Bencede harika birşey. Büyütme kısmı zor ama herşey halloluyor o da hallolur. Benim de ananem ikiz teki. Gerçi ikizi yaşamamış ama. Belki olur kısmet.ahh nasıl istiyorum ikiz olsun :)
benim kv'nin ikizi var o yüzden daha bi çok istiyorum daha bi fazla hevesliyim :)
kocanda doğru söylüyor ama doğum yapmaktan çok korkuyorum ben ya çok zor olduğunu düşünüyorum?
olur tatlım... aslında orkide sanıldığı kadar zor bakılan bir çiçek değildir.... hatta şöyle söyliyim ben tabağına su dökmek suretiyle baktım orkideme 5-6 yıldır benimle... sonra 2 orkidem daha oldu onları tıpkı söylenildiği yazıldığı gibi suya batırarak yada üzerinden sadece topraklarını ıslatarak suladım ı ı diğeri gibi değiller.... ama ilk orkideme her sabah günaydın kızım diyerek selamlardım, yerini hiç değiştirmedim iş yerimde camın kıyısında dururdu... yapma çiçek mi diye sorarlardı; o kadar çok açardı ki.... sonra ben evlendim, izin aldım yıllık iznim ve evlilik izni ile sanırım 3 hafta izin yaptım.... sonra bu arada ilk haftanın sonunda iş yerime gidip orkidemi aldım görümceme bıraktım. tatile gittik gelince aldım eve götürdüm... çiçeklerini bi döktü, işte geçen kış açtı. onda da yan komşum geldi, iki yaprağına dokundu dokunduğu yapraklara sanki sıcak su dökmüşsünde yanmış gibi oldu.... o yaprakları kestim, yeni yaprak çıkardı yeni dal uzattı ve 2 tane de çiçek açtı.... diğer ikisi henüz yeni birkaç ay oldu alalı.... orkide gübresi aldım çok özen gösteriyorum ama nazlılar felaket... oysa ki ilk orkideme her sabah aynı şarkıyı çalar, günaydınlaşır ve dans ederdik (ervet evet çiçekle dans ediyodum ben :)) ama süperdi.... eski haline dönse... çok mutlu olcam. yaprakları cansız eskisi gibi değil, çiçeği de çoookkk uzun zamandır var ama sadece 2 tanecik....üzerinde çiçek yok. sen bu işten anlıyorsun galiba yakaladımm :)
3 ay olmuştur çiçekleri döküleli ama ben budamadım.
şimdi boğumlarından bir şeyler yeşerdi.
artık çiçek mi çıkacak yaprak mı bilmiyorum.
o yeşeren yerlerin az üstünden budasam olur mu acaba?