- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.781
minnoşlarr vana geldikk yemek yedik eve geldik çamaşır yıkadım eşyaları yerleştirdim felan derken ancak oturdum ve yarın ki pazartesi sendromunu derinden yaşıyorum
bu arada kv nin yaptığı süpriz ne güzel olmuş kiiii aferin kv ye ne mutlu olmuşsunuzduur güle güle kullanmak nasip olsun inşallaah
hatırladım ki beeen nasılsın canım tekrardan hoşgeldin bi daha gitmeee
canımm geçmiş olsun çok yaa ateşin çıkmasın valla dikkat et kendine bolca portakal suyu iç bari her otu içemiyosunnYorgun bitkin hasta ama mutlu bi sivi geldii
Bu gun doktorumuza gittik ama nazli kizimizin elleri hep yuzunde gostermiyor yuzunu
Cok azicik gorebildik ama 1 haftada bile 2cm buyumus 50gr da kilo almis
Sonra kv ile carsiya ciktik veeeee kv bizi sok edici havalara ucucu bi supriz yaparak begendigimiz bebek arabasini aldii
Simdi esim onu kurmakla ugrasiyor..
Sonra yine bi kac tulum zibin aldik..
Vee esimin kuzenine gittik..ordan kv yi eve biraktik tesekkur icin biraz kple oturalim derkenn ben gribim ya bi fena oldum. Atesim cikti diye korktuk
Hemen kalkip acile gittik neyseki atesim yokmus..eve gelince biraz rahatladim...
Ayhh gunluk gibi oldu...
Bu arada polojom derdi de inanmazdim bebek gercekten kismeti ile geliyor..oda takimini da annemler alicak...geriye hep ufak tefekler kaliyor..
Bebek icin tereddutte olanlara duyurulur
Masalin da teyzelerine cok selami vardihakkatten masal dogunca sezen abla olcak kiii...valla isiriray biz de sezeni isirsak ne guzel olurr
Benim annem hep isirarak sever cocuklari
Kek yaptin miiiiii
Sana da mutlu h.sonlari amayacik...
Ve tabi zafer bayramimiz kutlu olsunn
Tel.den yazayim derken senin alintini katlettim pardon kuzu
Biz de gecen gun corba makarna yedik.cok da guzel oluyor
Ne guzel mis olmus ev..ben de kendimi yarin iyi hissetsem de biraz temizlik yapsam..
Gorumce geldimiii ?
bu arada kv nin yaptığı süpriz ne güzel olmuş kiiii aferin kv ye ne mutlu olmuşsunuzduur güle güle kullanmak nasip olsun inşallaah
canım sağolsanı bugün akşam ulaştık şükür ki şimdi evimizdeyizzalıntı yapamadım kızlar iyigeceler hepinize
switcim ne güzell kv gönlünü aldı. Cok sevindim Masal kızın arabası geldi bile. Annenlerde oda takımı yaparsa baya rahat olur sizin için. Çok gecmis olsun. İşallah yarına hiçbirşeyin kalmaz.
asencim gittinmi vardınmı??
do_majörcüm yarın geliyorlar dimi??Neyse iyi oldu kafa dinlediniz.
Amayaacım ne güzel düşünmüssün 30 agustos bayramımız kutlu olsun.
plojocum ve yagmurdamlası nası yaptınız temizlik yahu? Valla helal olsun kızlar size hem bebek hem ev işleri iyi yetişiyorsunuz.
Bizde evde gecirdik bu haftasonunu. Zaten kış geldi burda hava gene yagmurlu. Esim futbol meraklısı sayesinde bende artık her macı izlemek durumunda kalıyorum. Hic sevmiyordum ama artık izliyorum bende. Ligde izlemediğimiz mac yok valla. Spor yorumcusu olsam yeridir. Hala yorum kanalları acık.
herkese iyi uykulaarrr
Günaydın cümle ten kizlar
Nasilsiniz
Yeni gelen hatunlar hosgeldiniz
Epeydir yoktum ve beni kimse hatirlamadimi yaaaaa
Aglamak istiyorum
Neyse ara ara girip okudum
Cikileta hemserim istanbula gelmisin eminonune hala gitmediysen birlkkte gitmeye ne dersin
Kizlar benim de bu ay bebis tutmadi
hatırladım ki beeen nasılsın canım tekrardan hoşgeldin bi daha gitmeee