- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.741
PLOJO minnoşum başlamaz olur muyum 2 oturup 1 topluyorum
seni alıntılamışım ama atlamışım
sezenişko ne yapıyoo
DAMLAÇİKOLATA tatlışş ne güzel kızsın sen öylee
Hadi kolaygelsin zamani kovaliyoruz resmen..
Sezen cok degisik oldu yaa yoguruyorum ama az daha kiyamiyorumda ama ye beni diyor mimikleri laf atmalari :))
Gunaydin kizcelerr..
İstanbula annem bakar kagana azcik uyurum diye hayal kuruyordum taman annem kagana bakiyot ama ben gene uyuyamiyorum neden cunku benim bi ton zilli kuzenim var:)
ASENcimm tsk ederim canim topikce guzelizki biz..
Ama ben niye sizi hic gormuyorummmn
Kiyamam olsun en azindan 10 dk birinin tutmasi bile bazen ise yariyor,muhabbette sana iyi geliyordur :)
Beni gormustun di mi?
Heyyy millet naslsnz ben bol bol yatyrm ve dinlenyorum dun gricektm site hata verdi naslsnz yeni gelismeler varmi ben bugun inanilmaz keyfliym cnku kociskom geliyorrrrrr ve musmutluyummm cok ozledm onu :)))
Hadi gozunaydinnnnnn
Iyi oldugunada ayrica sevindim canim..
ama kızce öyle değilmi memnun olmayan kv.ler öyle ne yapsak tam tersini isterler hiç hoşnut olmazlarr...
ben 3-6 arasında kısmet olursaa... kendime ve cocuga ameliyat önlüğü almayı planlıyorum hahaha
yeğenim sağ olsun hep benim üzerime kusar
hele yemek yerken kıpırdayıp üzerime ağzını silmesini saymıyorm...bunun için tabi 9aydan sonra oluyor ama o yuzden 9ay için kendime kıyafet alıcam ahaha
neyse bebek bambaşka bişi yaaaa
annnaaammm bursalılar 4 olduuu
bize takılabiliirsin biz hep burdayız biri mutlaka var
Dogru dedin..ben kakayla cise bulandim ama daha kusmugu tutturamadik soyle yuze fln hadi kismet