- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.721
tünaydın tatlışkolarrrr
sarhoş gibiyim bugün nedende kafamı koysam uyuyp kalıcam gözlerimi açamıyorum
dün akşam kvlere gittik..yemekten sonra biraz yürüyelim dedik kv eşim ben..
yolda bebek kıyafetleri satan bi yere girdik..normalde bebek beklemeyenlerin çoğu bile kız kıyafetlerine içi gider di mi rengi modeli daha güzeldir-süslüdür..benim kv girer girmez erkek tulumlarına bakıyor ay ne güzel diye
gıcık oldum ama sustum..
akşam eve gelince eşime dedim annene bi erkek torun veremedin bak diye şakayla karışık
o da anladı tabi ne demek istediğimi alınganlık yapıyorsun dedi
ben de ben niye alınıyım Y kramazomunu sen veremedin sen alın üzerine dedim
şakayla gülerek kapattım konuyu ama gıcık oldum..
ki biz baştan beri kız istiyorduk benim içime erkek doğunca eşim inşallah kızdır diye dua etti..
bu arada benim bu "alınganlığımın"asıl başlangıç noktası cinsiyeti öğrendik kv yi aradı eşim sevinçle söylemeye
tepki şu "olsun olsun"teselli edercesine..
offf şiştim yaaa
mis gibi kızım olucak benim..
son dk müşteri bastırınca alıntıları yazamadım..
yemek yiyim gelince kaldığım yerden devam edicem kiiii
canişkolarr gece kuşu olarak aranızdayımm kuaförden çıktımm şarjım bitti eşimde 12 de gelince beni annemlerden almaya ancak bu saat girebildim valiz topluyorum bi yandan o kadar zor ki insanın bi yere alışıp sonra bambaşka düzene geçmesi
bana dua edin de hayırlısıyla vana ulaşalımm ve seneye tekrardan komple memleketime dönelimm
canım o kadar güzel düşünüyosun kisenin gibi düşünebilmeyi çok isterdim Allah sana nasip edicek inşallah bi bebiş bende inanıyorum senin inandığın kadar. çok güzel bi anne olursun eminim
canım hoşgeldin valla arayı baya bi açmıssın gitme artık
sivitoş bugünn erken çıkmışşşş
bu arada minik masal bugün annesine merhaba dedi haeminim çok güzel bi duygudurr
gidebildiniz mi kız sonunda kv lere
plojocaan sende valla bayadır yoksunngerçi bende yoktum sanırım
nasıldı buluşmanız güzel geçtimii
resminizide gördümm sezoş annesinin kucağında tatlış tatlış poz vermişkii
bu aradaa KELEBEEKK ciiciimm kayıplara karıştı annesinde kocasının özlemiyle
EVKEDİSİ de gelmemiş bugünnn
majorcan da kv yi yollamış görümceye de bi pusu kurduk mu tamamdırarkadaşımı çağırmış olsa ne
tünaydın tatlışkolarrrr
sarhoş gibiyim bugün nedende kafamı koysam uyuyp kalıcam gözlerimi açamıyorum
dün akşam kvlere gittik..yemekten sonra biraz yürüyelim dedik kv eşim ben..
yolda bebek kıyafetleri satan bi yere girdik..normalde bebek beklemeyenlerin çoğu bile kız kıyafetlerine içi gider di mi rengi modeli daha güzeldir-süslüdür..benim kv girer girmez erkek tulumlarına bakıyor ay ne güzel diye
gıcık oldum ama sustum..
akşam eve gelince eşime dedim annene bi erkek torun veremedin bak diye şakayla karışık
o da anladı tabi ne demek istediğimi alınganlık yapıyorsun dedi
ben de ben niye alınıyım Y kramazomunu sen veremedin sen alın üzerine dedim
şakayla gülerek kapattım konuyu ama gıcık oldum..
ki biz baştan beri kız istiyorduk benim içime erkek doğunca eşim inşallah kızdır diye dua etti..
bu arada benim bu "alınganlığımın"asıl başlangıç noktası cinsiyeti öğrendik kv yi aradı eşim sevinçle söylemeye
tepki şu "olsun olsun"teselli edercesine..
offf şiştim yaaa
mis gibi kızım olucak benim..
son dk müşteri bastırınca alıntıları yazamadım..
yemek yiyim gelince kaldığım yerden devam edicem kiiii
Merhabaa güzel günler herkesee
valla insanın ülkesi gibi yok. Çok iyi geldi birde eşim gelemedi ben annemin evinde kaldım. Eskisi gibi geçti çok güzeldi ama burdaki evimi de özledim.
Tek kötü yan burası buzz gibi. Gerçekkten çok garip birşey kışlık montla geziyorum ben kışın ne giycem kiii
İşallah canım gün gelir o da olur. İyi gene sen güzel idare ediyorsun. Onların yanında tartışmıyorsunuz. Çünkü gerçekten etkileyebilirler ilişkiyi.
Ayy ne güzelmiş. Dünyanın en büyük mucizesi. Onu hissetmek süper olsa gerek
Plojocum merhaba nasılsın? ya ben seni de özledim Sezen'ciği de ama nickini unutmusum tam nasıldı diye emin olamadım ondan yazmadım
Nasıl gidiyor annelik? 8 mayıs tı doğum sanırım dimi?? Koskaca kız olmuş artık o. 4 ay olucak nerdeyse haftaya.
yaaa ilerde torununa deli gibi düşkün olduğunda, onunla oynadığında ,babaanne desin diye gözünün içine baktığında dersin noldu anne erkek istiyordun diye
Birde kendisi de kadın . Cidden kız erkek ayrımı olmaz ama kadın olmak bence bir ayrıcalık. Doğum yapma mucizesi bizde birkere. Bu bir insanın sahip olacağı en üst meziyet diye düşünüyorum.
Bende ilerde hamile kalınca kız istiyorum (tabi sağlık en önce). Bence çok şanslısın arkadaşım kız annesi olmak çok güzel birşey bence. Kıyafetler cidden çok güzel erkek çocuk kıyafetleri dümdüz ama kızlarda tüller süsler şahane
soy devam etsin diye saçma mantık hala devam ediyor sanırım. Sanki kızda soy devam etmiyor. Soy birtek soyadla oluyo çünkü !!
İşallah darısı başına olur asencim. Ombren nası oldu beğendinmi??
doydum ve geldiimmmmm
aynen canım mucize gibi ki hala inanamıyorum ben..
Allah isteyen herkese nasip etsin...
özlemez olur muyuz kızçe seni
demek kk buluşması yaptınız...ama kıskandım ki ben
biz de buluşmalıyız topikçekkk
sen yazınca fark ettim ki uyumak dışında bu aralar sırt üstü uzanmaya hiç vaktim olmamış..
dün gece kvlerden geldik..12den sonra mercimek çorbası yaptım
ama bu akşam inşallah sırt üstü yatıp Masalı beklicem
doğru diyorsun kuzum..tam bi yere alışıyorsun hop valiz hazırlıkları..
ama çok şükür atandın eşin yanında secdiklerin bir telefon uzağında biz de burdayzı 7/24
e daha ne olsun tatlışım
keşke açık açık dese de ben de cevap versem kibarca...
ama belki de ben mi alınganım ya bilemedim bak
amaan boşver Allah gönlümüze göre verdi..sağlıklı olsun da..
senin de kızın ne tatlı olurrrrr
bu arda tecrubeli anneler son bi soruuu hastane çıkışı takımlar var ya kaç ay giydirebildiniz bebişlere..??
bizde herkes bi hastane çıkışı alma merakında kv görümcemler annem hastane çıkışını biz alalım diyorlar..
anneme sen başka bişey al dedim
selam her daim yeni kalacak gelincikleeerrr
hala yorgun hala koşan bi amayaa var karşınızda, öğlen eve gidip mercimek çorbası ve dolma yaptım koşarak işe geldim.... dolma tam pişemedi malesef, gece geldiğimde tamamlarım artık... dün arabası olan arkadaşın annesi rahatsızlandığından kursu ektik, eve gidip bi güzel temizlik yaptım.... oysa bi gece önceden yemek yapmıştım ve kendimi çok yorgun hissediyodum ayaklarımı uzatıp keyif yapacaktım... ama her yan toz içinde... balkon kapıları sürekli açık olduğundan. hafta sonu da evde olmadığımdan yapamamıştım.... eşim işten gelip de benim halıları süpürüp kaldırdığımı yerleri sildiği ve en sonda bütün koltukları yerlerinden ettiğimi görünce "kim bastı senin tuşuna, noldu kime kızdın???" dedi ... adam tanıyo :) ama kimseye kızdığım yoktu... "sadece çok pisiz azcık temizlenmemiz lazım" dedim. yardım etti toparladık ortalığı yemeği yedik saat 21:30 du.... maç izlemeye çıktı kocam... bende kitap okumaya oturdum, bulaşıkları bile bıraktım sonunu çok merak ediyodum kitabın; bitirdim kitabı kaldırdım zil çaldı kocam geldi, bulaşıkları yıkayıp biraz sohbet edip duş aldım saat 1:30 du.... sabah tabi gözlerimi zor açtım
çıtırcık hoşgelmişsin tekrardannnn
Svitiiii takılma sen kv ye, ayrıca bence soy devam etsinden ziyade çocuklarını geleceğe yatırım olarak görevlerin ilerde bize erkek bakmak zorunda mantığından ileri geliyo bu durum; oysa evladın kızı erkeği değil hayırlısı hayırsızı vardır :) bu kadar basit.... hele hele kız olduğunu bildiği halde erkek kıyafetlerine bakması senin alınganlığınla değil onun gıcıklığıyla alakalı....
plojocummm öporum
aaa olabilir. aslında amayanın dediği gibi belki erkek güvence mantığıyla gaza geliyorlar.benim kv'nin kızları ile arası pek iyi değil ondan mı acaba
beni bile görümcemlerden daha çok kayırır
eşimi ayrı sever belki de ondan içinden erkek çocuk geçiyordu..
ama dediğin gibi kız annesi olmak süper olmalı..biz onla büyüyünce alışverişe çıkarız falan ayyyhh çok heyecanlıı
sen de işe başlamasaydın yap bi tane hemen derdim
bu arada gönder bize de soğuk havaları...yanıyorum benn
hoşbuldum.. O nasıl bir tempo ya. Valla helal olsun. çalışıyorun arada koşup yemek yapıyorsun temizlik yapıyorsun bide çocuk için tedaviye koşturuyorsun. Evde otururken çok tembel oldum hiç kalkıp birşey yapasım olmuyor. Dışarı çıkıyorum yada evde oturuyorum. Eşim sölemeden temizlik yemek yapasım da yok. Hep miskinim. Çalışırken herşeye koşuyor insan ve güç buluyor kendinde. Evde otur otur yaşlandım ben yahuselam her daim yeni kalacak gelincikleeerrr
hala yorgun hala koşan bi amayaa var karşınızda, öğlen eve gidip mercimek çorbası ve dolma yaptım koşarak işe geldim.... dolma tam pişemedi malesef, gece geldiğimde tamamlarım artık... dün arabası olan arkadaşın annesi rahatsızlandığından kursu ektik, eve gidip bi güzel temizlik yaptım.... oysa bi gece önceden yemek yapmıştım ve kendimi çok yorgun hissediyodum ayaklarımı uzatıp keyif yapacaktım... ama her yan toz içinde... balkon kapıları sürekli açık olduğundan. hafta sonu da evde olmadığımdan yapamamıştım.... eşim işten gelip de benim halıları süpürüp kaldırdığımı yerleri sildiği ve en sonda bütün koltukları yerlerinden ettiğimi görünce "kim bastı senin tuşuna, noldu kime kızdın???" dedi ... adam tanıyo :) ama kimseye kızdığım yoktu... "sadece çok pisiz azcık temizlenmemiz lazım" dedim. yardım etti toparladık ortalığı yemeği yedik saat 21:30 du.... maç izlemeye çıktı kocam... bende kitap okumaya oturdum, bulaşıkları bile bıraktım sonunu çok merak ediyodum kitabın; bitirdim kitabı kaldırdım zil çaldı kocam geldi, bulaşıkları yıkayıp biraz sohbet edip duş aldım saat 1:30 du.... sabah tabi gözlerimi zor açtım
Evkedisi merhaba sen prenses misin?? Sanırım nickin değişmiş? Güzel olmuş. Sen nasılsın en son iş denemesi yapıp bırakmıştın ve çocuk istiyordun. Sanırım çalışmıyorsun ve çocuk çalışmaları devam. İşallah olur tez zamanda.tünaydınnn.....
bnm pcye virüs girdii okuyamıyorum yazamıyorum sayfalar acılıyoo..kk sayfası gidiyo başka bişi ckıyorr deli oldummm
sviiitt takma kafana kv.ler hep öyleler....erkek olsaydı kız isterdi...
geçen eşim de görümcemin küçüğü için "abla bera keşke kız olsaymış,maviş maviş cok şirin olcakmış"dediii
kv.de de kafasını uzattı salona "artık sizinki kız olur" dedi..siparişi verdiiii....bnde dicektimm olsaa keşke olmuyo ne kızı diyee....
kısmet bu işler siparişle yada istmekle olmuyor....
canım sorma yaaaa... görevde yükselme sınavım var 13 eylül de bursa il milli eğitim de kurs açmış, burdan 5 arkadaş işten çıkınca gidiyoruz saat 18 de başlıyo 20:30-21:00 gibi bitiyo, ben eve dönene kadar 1 saat daha geçiyo... sınav olana kadar devam... daha önce aynı sınava girenler - sanırım 5 yıl önce olmuştu, benim çalışma sürem tutmuyodu o zaman- 3 hafta izinli sayılmışlar ve aynı seminere katılmışlardı. ama seminer sabahtan akşama kadar 10 saat şeklindeydi yani 15 iş günü X 10 saat = 150 saat ders görmüşlerdi. biz günde 3 saat görüyoruz ki kurs bittiğinde toplamda 45 saat eğitim almış olcaz. böyle diye hocalar 3 saate dersi işlemeye çalışıyo, düşün işte atatürk ilke ve inkılapları tarihi 3 saatte bittiaaa olabilir. aslında amayanın dediği gibi belki erkek güvence mantığıyla gaza geliyorlar.
Ben aslında şu an kendimi henüz hazır hissetmiyorum. Biraz çalışıp buraya alışmak maddi manevi hazırlanmak istiyorum. 2 sene sonra olsa çok şugar olur. Ama açıkçası özel bir yöntemde yok olursa olur yani.
İstanbul çok fenaydı temmuzda nefes alınmıyordu. Soğukta zor ama sıcak daha fena sanırım.
Masal çoook güzel bir isim. Hem nadir de.. Adı gbi bahtı da güzel olsunn
hoşbuldum.. O nasıl bir tempo ya. Valla helal olsun. çalışıyorun arada koşup yemek yapıyorsun temizlik yapıyorsun bide çocuk için tedaviye koşturuyorsun. Evde otururken çok tembel oldum hiç kalkıp birşey yapasım olmuyor. Dışarı çıkıyorum yada evde oturuyorum. Eşim sölemeden temizlik yemek yapasım da yok. Hep miskinim. Çalışırken herşeye koşuyor insan ve güç buluyor kendinde. Evde otur otur yaşlandım ben yahu
Evkedisi merhaba sen prenses misin?? Sanırım nickin değişmiş? Güzel olmuş. Sen nasılsın en son iş denemesi yapıp bırakmıştın ve çocuk istiyordun. Sanırım çalışmıyorsun ve çocuk çalışmaları devam. İşallah olur tez zamanda.
Ben hastane cikisini bir hafta giydirdim canim..bide degisir tabi ana alt ust takimlari kullanisli bulnuyorum ben tek parca tulumlar daha kullanisli bence..hastanr cikislari bi ton para..sinir oluyorum ben. Cok almayin hastane cikisi bence.doydum ve geldiimmmmm
sen yazınca fark ettim ki uyumak dışında bu aralar sırt üstü uzanmaya hiç vaktim olmamış..
ama çok şükür atandın eşin yanında secdiklerin bir telefon uzağında biz de burdayzı 7/24
e daha ne olsun tatlışım
bu arda tecrubeli anneler son bi soruuu hastane çıkışı takımlar var ya kaç ay giydirebildiniz bebişlere..??
bizde herkes bi hastane çıkışı alma merakında kv görümcemler annem hastane çıkışını biz alalım diyorlar..
selam her daim yeni kalacak gelincikleeerrr
Svitiiii takılma sen kv ye, ayrıca bence soy devam etsinden ziyade çocuklarını geleceğe yatırım olarak görevlerin ilerde bize erkek bakmak zorunda mantığından ileri geliyo bu durum; oysa evladın kızı erkeği değil hayırlısı hayırsızı vardır :) bu kadar basit.... hele hele kız olduğunu bildiği halde erkek kıyafetlerine bakması senin alınganlığınla değil onun gıcıklığıyla alakalı....
plojocummm öporum
ayhh çok güldüm yorumunaaatünaydınnn.....
bnm pcye virüs girdii okuyamıyorum yazamıyorum sayfalar acılıyoo..kk sayfası gidiyo başka bişi ckıyorr deli oldummm
sviiitt takma kafana kv.ler hep öyleler....erkek olsaydı kız isterdi...
geçen eşim de görümcemin küçüğü için "abla bera keşke kız olsaymış,maviş maviş cok şirin olcakmış"dediii
kv.de de kafasını uzattı salona "artık sizinki kız olur" dedi..siparişi verdiiii....bnde dicektimm olsaa keşke olmuyo ne kızı diyee....
kısmet bu işler siparişle yada istmekle olmuyor....
Pff basladin mi toplanmaya..kiyamam..neyse ki birsuru melek onlara ogreteceklerin icin seni bekliyor :)
Dugun dernek misafirler derken bos zamanlarda uyuyskaldim genelde
Bir cift evlenmis ve demisler ki kim gelirse gelsin kapiyi acmayacaz birsure..
Ertesi sabah damadin annesiyle babasi gelmis kapiyi calmis calkis acmamislar..
Bir sure sonra da gelinin annesi ve babasi kapiyi calmaya baslamis kiz aglamaya baslamis ve ben yapamam demis acmis kapiyi..
Adamin erkek cocuklarindan sonra kizi oldugunda buyuk bir parti vermis sormuslar neden digerlerinde yapmadinda simdi parti diye, bana birgun kapisini o acacak demis..
Ilk kizlar bereketlidirde derler..
Fakat hersey bir kenara Rabbim bi melek emanet ediyorsa cinsiyete burun kivirmak bir kulun en buyuk hatasidir bence..
Hiiic takilma kizce
Bende hep erkek olsun istedim kucuklugumden beriama insan basina gelince anliyor..Her birinin tadi bambaskadir..
Iyiyimmmsen nasilsinn?
10 mayisti buyudu masallah..instagramin varsa ekleyim seni de..
Annelik tamamen kabullenmek isi :)
Alisincada tamamdir :)
Sende gezmissin en iyisini yapmissin,insanin bildigi sevdigi memleketi gb hicbisy olmaz galiba..
Artik ara verme bak :)
Kiyamamm,zaman akiyor azcik dur dinlen,ayrica sizin yuruyusler gezmek olmus
Uzan bakalim suan o kipir kipir aslinda ama daha kucuk ve suyunun icinde rahat oldugu icin etkisi azhadi insallah hissedersin,zaten artik devami gelir
Gelincikler ben geldim kiiii...merhaba diyip sizi opup gitcem kiii..
SİVİTİCİMMM gecmisi okudum hemen sunu solim benim de cinsiyeti ogrenince kv uzulmeyin olsun olsun ikincisi kiz olur dedi..ben uzulmedim anne ama sen baya yas titcan sanirim dedim ohh iyikide dedim icimde kalmadi..:)
İstanbul kazan biz kepce modundayiz oglumda sukur o kargasada uyuyor yazik yavrum yoruluyor sanirim:)
Xikilata sizi oper ve kacar..:)
1 haftacık mı giydiiiiBen hastane cikisini bir hafta giydirdim canim..bide degisir tabi ana alt ust takimlari kullanisli bulnuyorum ben tek parca tulumlar daha kullanisli bence..hastanr cikislari bi ton para..sinir oluyorum ben. Cok almayin hastane cikisi bence.
Selam Anneler selam Kizlar,
Bebegi olanlarda burdalarmi? Benim 15 Aylik bir Kizim war sizinle biraz derleseyim dedim eger Annelerde warsa burda aramizda beni anlar diye yaziyorum.
Bebegim Mayis 2013 de dogdu we dogdugundan beri cok aglayan bir bebekti hep gazi war diye düsündük acilerden hic cikmiyorduk. Suan bebegim 15 Aylik oldu arada sirada gazini cikartamayincada cok agliyor . Fark ettimde agzi olsada olmasada cok aglayan bir Cocuk hic bir cevremde görmedim cok zor günler geciriyoruz bazen Allaha sükrediyorum ama bazende beni cok yoruyor ve cileden cikartiyor bir Bebek neden bu kadar cok aglar diye kendime cok sordum doktora götürdüm birseyi yok diyip geri eve yollyuorlardi ben Almanyada yasiyorum ve aslinda cok tasinmak istiorum burdan ama bebegim cok agladigi icin tasinmaya bile korkuyorum aglama degil artik resmen Ciglik atip kendini yere atiyor nicin diyorum hep kendi kendime dogdugundan beri memlun degil. bana biraz bu konuda yardimci olursaniz yada ayni yasayan Anneler varsa ilerde
cocuklari aglamasi kac aylikken bitiyse benimle paylasin lütfen cevaplariniz icin simdiden tsk ediyorum.
Gelincikler ben geldim kiiii...merhaba diyip sizi opup gitcem kiii..
SİVİTİCİMMM gecmisi okudum hemen sunu solim benim de cinsiyeti ogrenince kv uzulmeyin olsun olsun ikincisi kiz olur dedi..ben uzulmedim anne ama sen baya yas titcan sanirim dedim ohh iyikide dedim icimde kalmadi..:)
İstanbul kazan biz kepce modundayiz oglumda sukur o kargasada uyuyor yazik yavrum yoruluyor sanirim:)
Xikilata sizi oper ve kacar..:)
müfettişleri bu akşamlık evlerine uğurlarken sevinçle sesleniyorum sizeee
Masal da içeriden pıt pıt yapıyor..acıktı yavrum
sorma amayacım yaa şu yazın cam kapı açık olunca temizlik yetişmiyor..
sanki ev hep pis gibi geliyor bana..
ama ne yazık ki hala haftada 1 temizlik yapıyorum tozlara inat
sadece mutfakla oturduğumuz odayı süpürüyorum küçük süpürgeyle hafta içi bi de wc temizliyorum
onun dışınd hafta içi kapalıyız
bu arada bence tespitin çok doğru erkek çocukta..
mesela en ufak bir şeyde eşim koşturuyor onların işlerine...
biz arabayı alırken yardım etmek bi yana ne gerek var dedi kp ama şimdi hastaneye götür oraya götür bunu getir...
neysee ne dolmuşum beee
ama Allah annemlere uzun sağlıklı ömür versin de onlar hapşırsa ben çok yaşa demeye giderim yanlarına..
yetiştirmekle ilgili olabilir..
ayhh çok güldüm yorumunaaa
erkek olsaydı kız isterdi demişin ya haklısın sanırım
benm içime senin oğlun olucağının doğması kızının olucağının en büyük kanıtı
PLOJOMM gel aynı anda 2.lere hamile kalıp oğlanları doğuralımm
şaka bi yana 2 kız da çok güzel geliyor kulağa..çok isterdim kız kardeşim ya da ablam olsun..
2.kız olursa adı Mısra olucak şimdiden ismi de hazır Masalla &Mısra
inanmıyorum kayınvalideneee
burda EVKEDİSİni doğruluyor yazdığın senin kesin kız olaydı da erkek doğuramadın derdi...
halbuki niye yorum yapıyorlar kii....ya da benimki 50 tane kız tulumu içinde ne diye erkek tulumuna bakar kiii..
benim kv iyi bir insan aslında ama kayınvalidelik iç güdüsü farklı bir şey galiba
müfettişleri bu akşamlık evlerine uğurlarken sevinçle sesleniyorum sizeee
Masal da içeriden pıt pıt yapıyor..acıktı yavrum
sorma amayacım yaa şu yazın cam kapı açık olunca temizlik yetişmiyor..
sanki ev hep pis gibi geliyor bana..
ama ne yazık ki hala haftada 1 temizlik yapıyorum tozlara inat
sadece mutfakla oturduğumuz odayı süpürüyorum küçük süpürgeyle hafta içi bi de wc temizliyorum
onun dışınd hafta içi kapalıyız
bu arada bence tespitin çok doğru erkek çocukta..
mesela en ufak bir şeyde eşim koşturuyor onların işlerine...
biz arabayı alırken yardım etmek bi yana ne gerek var dedi kp ama şimdi hastaneye götür oraya götür bunu getir...
neysee ne dolmuşum beee
ama Allah annemlere uzun sağlıklı ömür versin de onlar hapşırsa ben çok yaşa demeye giderim yanlarına..
yetiştirmekle ilgili olabilir..
ayhh çok güldüm yorumunaaa
erkek olsaydı kız isterdi demişin ya haklısın sanırım
benm içime senin oğlun olucağının doğması kızının olucağının en büyük kanıtı
PLOJOMM gel aynı anda 2.lere hamile kalıp oğlanları doğuralımm
şaka bi yana 2 kız da çok güzel geliyor kulağa..çok isterdim kız kardeşim ya da ablam olsun..
2.kız olursa adı Mısra olucak şimdiden ismi de hazır Masalla &Mısra
inanmıyorum kayınvalideneee
burda EVKEDİSİni doğruluyor yazdığın senin kesin kız olaydı da erkek doğuramadın derdi...
halbuki niye yorum yapıyorlar kii....ya da benimki 50 tane kız tulumu içinde ne diye erkek tulumuna bakar kiii..
benim kv iyi bir insan aslında ama kayınvalidelik iç güdüsü farklı bir şey galiba
canım beğendim azcık sarı oldumMerhabaa güzel günler herkesee
valla insanın ülkesi gibi yok. Çok iyi geldi birde eşim gelemedi ben annemin evinde kaldım. Eskisi gibi geçti çok güzeldi ama burdaki evimi de özledim.
Tek kötü yan burası buzz gibi. Gerçekkten çok garip birşey kışlık montla geziyorum ben kışın ne giycem kiii
İşallah canım gün gelir o da olur. İyi gene sen güzel idare ediyorsun. Onların yanında tartışmıyorsunuz. Çünkü gerçekten etkileyebilirler ilişkiyi.
Ayy ne güzelmiş. Dünyanın en büyük mucizesi. Onu hissetmek süper olsa gerek
Plojocum merhaba nasılsın? ya ben seni de özledim Sezen'ciği de ama nickini unutmusum tam nasıldı diye emin olamadım ondan yazmadım
Nasıl gidiyor annelik? 8 mayıs tı doğum sanırım dimi?? Koskaca kız olmuş artık o. 4 ay olucak nerdeyse haftaya.
yaaa ilerde torununa deli gibi düşkün olduğunda, onunla oynadığında ,babaanne desin diye gözünün içine baktığında dersin noldu anne erkek istiyordun diye
Birde kendisi de kadın . Cidden kız erkek ayrımı olmaz ama kadın olmak bence bir ayrıcalık. Doğum yapma mucizesi bizde birkere. Bu bir insanın sahip olacağı en üst meziyet diye düşünüyorum.
Bende ilerde hamile kalınca kız istiyorum (tabi sağlık en önce). Bence çok şanslısın arkadaşım kız annesi olmak çok güzel birşey bence. Kıyafetler cidden çok güzel erkek çocuk kıyafetleri dümdüz ama kızlarda tüller süsler şahane
soy devam etsin diye saçma mantık hala devam ediyor sanırım. Sanki kızda soy devam etmiyor. Soy birtek soyadla oluyo çünkü !!
İşallah darısı başına olur asencim. Ombren nası oldu beğendinmi??
valla öyle canım seneye inşallah dönerim de evimde yatar yuvarlanırımdoydum ve geldiimmmmm
e daha ne olsun tatlışım
canım sen ne enerjik bi hatunsun yahuuselam her daim yeni kalacak gelincikleeerrr
plojocummm öporum
Pff basladin mi toplanmaya..kiyamam..neyse ki birsuru melek onlara ogreteceklerin icin seni bekliyor :)
Dugun dernek misafirler derken bos zamanlarda uyuyskaldim genelde
Bir cift evlenmis ve demisler ki kim gelirse gelsin kapiyi acmayacaz birsure..
Ertesi sabah damadin annesiyle babasi gelmis kapiyi calmis calkis acmamislar..
Bir sure sonra da gelinin annesi ve babasi kapiyi calmaya baslamis kiz aglamaya baslamis ve ben yapamam demis acmis kapiyi..
Adamin erkek cocuklarindan sonra kizi oldugunda buyuk bir parti vermis sormuslar neden digerlerinde yapmadinda simdi parti diye, bana birgun kapisini o acacak demis..
Ilk kizlar bereketlidirde derler..
Fakat hersey bir kenara Rabbim bi melek emanet ediyorsa cinsiyete burun kivirmak bir kulun en buyuk hatasidir bence..
Hiiic takilma kizce
Bende hep erkek olsun istedim kucuklugumden beriama insan basina gelince anliyor..Her birinin tadi bambaskadir..
Iyiyimmmsen nasilsinn?
10 mayisti buyudu masallah..instagramin varsa ekleyim seni de..
Annelik tamamen kabullenmek isi :)
Alisincada tamamdir :)
Sende gezmissin en iyisini yapmissin,insanin bildigi sevdigi memleketi gb hicbisy olmaz galiba..
Artik ara verme bak :)
Kiyamamm,zaman akiyor azcik dur dinlen,ayrica sizin yuruyusler gezmek olmus
Uzan bakalim suan o kipir kipir aslinda ama daha kucuk ve suyunun icinde rahat oldugu icin etkisi azhadi insallah hissedersin,zaten artik devami gelir
Ben hastane cikisini bir hafta giydirdim canim..bide degisir tabi ana alt ust takimlari kullanisli bulnuyorum ben tek parca tulumlar daha kullanisli bence..hastanr cikislari bi ton para..sinir oluyorum ben. Cok almayin hastane cikisi bence.
Telden yazıyorm cnm...kesinlikle kv.leri memnun edemeyizzz..onlar kv. :)
Kıyafetlerden konusulmuş sanırm... 0-6ay için cok almayın ne olursa olsn...kuçuck kalıveriyo...birde cok zıbın lazm oluyorr yeğenden biliyorm
aramıza hoşgeldinnn....
ne kdrlık evlisin yoksa 2014 gelinimisinn :)
1eylülde 1 yıl oluyor bizim...inş..bursada yaşıyorum sen nerelisin ?
Onlar kvcok guldurdun beni kizce..bizler nasil olacaz acaba kizimi uzmesinde almayim ayagimin altina onu
Evet buarrada 0-6 degilde 0-3 pek kullanilmiyor ama 3-6 yine bayaa degisiyor ust tukurukler kusmalar vs cogaliyor
hoşbuldum canımm..
6 ekimde 1 yıl olucak benimde 2013 geliniyim yani:))
seninle aramızda çok fark yokmuşş.. bende bursalıyım bursada yaşıyorum...
işyerindeyim şuan işimiz pek yok bende ne var ne yok bakıyorum forumlara :)