Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

aferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da

işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:

inş hayırlısıyla güzel haberini alcaz sabret bncee

Son düzenleme:
hey mınık kuslar ben geldım yahu ben bu topiği anlamıyorum

ben butun gun takılayım herkes hayalet gıbı bı gorunuo bı kayboluo ben 2 saat grmedm dizi izledm ayıptr sölemesi bin sayfa yazılmıs sonra oku oku bıtmıo uyuz oluorum smdı bı baktm yıne kmse yok topıkte uyuz oldum sımdı hepınıze

neyse beauty lazer mi?bana lazer demeyın helekı alexand. hiç demeyin 6 senas gttım 2 yıl once sımdı gel bak eskısındende cok lanet olsun hemde çok ii bir yere gtmstm bi dünyada para vermstm yazın agda kısın jiletciyim hem ucuz daha asla lazere gtmem anca cok cok ii bi sistem cıkarsa o kadar acıyıda boşa cektim

geveze şişmsn psikolojktir o ,doktoro gıdın hele bı bakım kese mese varmı bebişkomuz nerelerde die sor doktora bnde şişim kız bu arada regl oldum teyze olamıcaksnzbelim melimde agrıo oyoyoy aksam sölim sevglmede bana biraz masaj yapsın belki şifa olur

aferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da

sözünü dinledim ve yaptım tatlımmmmmm

aynen bende yazıyorum ve en sona kalıyorumm

sabrediyorum annem o dednizi nası yapıyosnz bide şu komple yazılanları kopiliosnz bi syfada cvblıosnz bi beceremed m gitti cahillik başa bela :26:

kız heeee neyse gari şiştm kaldım tüh görüomusn sen teyze olamadık desene neyse bi daha ki aylra kısmet kız patron gelio npim kapamak zorunda kalıorum hele iş varsa bakamıyorum da

evet bliyorum o yzden de iyi dşnmek istiyorum ama bakalım az kaldı zaten şurda ne kaldı diğer cumaya demi ama tşk ederim desteğin için

sabrediyorum annem o dednizi nası yapıyosnz bide şu komple yazılanları kopiliosnz bi syfada cvblıosnz bi beceremed m gitti cahillik başa bela :26:

tatlım alıntı yap ın yanında mesaj baloncuğu gibi artı var ordan işaretleyip konuy cevap ver dicen

nasıl bi heycan var anlatamam:) yeni gelinlerden yapmamız ve yapmamamız gereken altın kurallar varsa öğrenebilirim

nasıl bi heycan var anlatamam:) yeni gelinlerden yapmamız ve yapmamamız gereken altın kurallar varsa öğrenebilirim

hoşgeldn topiğimizeeee bak şimdii çalışıyorsan özellkle çalışmasanda gerçi şuna alıştr sana yardım etsn mutlka :))) ölmez ya masayı kursa demii onun gibi buna kesnlkle evlennce alıştrmalısın nası geldi öyle gidiyor

inşallah kuzum inşallah teyze olcanızzzz evet kimdi kız bende karıştırıom

alıntı ile cevaplanın yanında " var onları isaretle sonrada cvp yaz hee bide avatar ekle karısmasın kim kimin ne oldugu ne etcek

kocam patetes siparişi verdi onu yapayım mak. vermişti kv. çeyizime onu denicem becerebilirim inş.

öğrendm onuda avatar nası oluyorsa : anlamadm patates mak ne kız çeyzne ne ver kv.. amaaan akşama gider mantı yaparm hemen valla yemekle uğraşamam

hoşgeldinn düğün ne zmn :)) hayırlı olsun şimdiden...
öncelikle altınlarını paralarını taksıtlere kv vs harcama yan tarafta tut yada bi kısmını sakla sonra lazm oluyor.
düğün gününü hiçkimsenin bozmasına izin verme.hayallerinden hiç vazgecme nsl hayal ediyorsan yaptır.
kv.mesafeni koru annecim annecim de ama uzak ol.
kesinlikle eşinin kıyafetlerini kirliler kir sepetine temizler dolaba onu öğret.taviz verme.
para kasası sende olsun.
kv. ile annenlere gitme muhabetini iyi ayarla şimdiden hazırla zemnini zırt pırt gitmee

şimdilik bunlar var aklmda

öğrendm onuda avatar nası oluyorsa : anlamadm patates mak ne kız çeyzne ne ver kv.. amaaan akşama gider mantı yaparm hemen valla yemekle uğraşamam

ayy ne deniyo ona kızartma makinesi işteee
avatarını kullanıcı paneline gir avatar değiştire gir gecerli resim avatar kullan de

ay ömürsün annem güldürdün beni ama mantıklı şeyler evet mesafeni koru en iyisi bu

ayy ne deniyo ona kızartma makinesi işteee
avatarını kullanıcı paneline gir avatar değiştire gir gecerli resim avatar kullan de

gülme bana küserim sana hahaha
mantıklı deillerimi ama

olmuş mu şimcik kız yok küsme mantıklı tabi ki söyledklern iyi yakalamışsın valla kv kesnlkle mesafe olmalı.. eşinede yardımcı olmayı öğretmeli demi krliler kirli sepetine sonra yemeklerde yardm etmeli toplamada kurmada.. aklıma başka bişi gelmio şuan dda

valla bn ewdeykn bna yardm etmezse bnde çalısmam ew hanımı olurum görür gününü hersey karsılıklı.. oo ew işi senin görevin derse bnde para kaznmak da senin görevin derim sıkıyosa yardım etmesin heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…