- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.361
hadi yaa bende bana herşey yakışır izliomm onada bak,im barii
olur tatlımm keşke aynı şehirde olsayfdık topikcek görüşürdükkk gün kurardık günnn
lazer korkutuyo beni yaa acaba hangisi iyiki çokta bilmiom ama bende istiyorum aslında gitmek
işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:
sözünü dinledim ve yaptım tatlımmmmmmaferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da
inş hayırlısıyla güzel haberini alcaz sabret bncee
hey mınık kuslar ben geldım yahu ben bu topiği anlamıyorum
ben butun gun takılayım herkes hayalet gıbı bı gorunuo bı kayboluo ben 2 saat grmedm dizi izledm ayıptr sölemesibin sayfa yazılmıs sonra oku oku bıtmıo uyuz oluorum smdı bı baktm yıne kmse yok topıkte uyuz oldum sımdı hepınıze
neyse beauty lazer mi?bana lazer demeyın helekı alexand. hiç demeyin 6 senas gttım 2 yıl once sımdı gel bak eskısındende cok lanet olsun hemde çok ii bir yere gtmstm bi dünyada para vermstm yazın agda kısın jiletciyim hem ucuz daha asla lazere gtmem anca cok cok ii bi sistem cıkarsa o kadar acıyıda boşa cektim
geveze şişmsn psikolojktir o ,doktoro gıdın hele bı bakım kese mese varmı bebişkomuz nerelerde die sor doktora bnde şişim kız bu arada regl oldum teyze olamıcaksnzbelim melimde agrıo oyoyoy aksam sölim sevglmede bana biraz masaj yapsın belki şifa olur
aferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da
inş hayırlısıyla güzel haberini alcaz sabret bncee
hey mınık kuslar ben geldım yahu ben bu topiği anlamıyorum
ben butun gun takılayım herkes hayalet gıbı bı gorunuo bı kayboluo ben 2 saat grmedm dizi izledm ayıptr sölemesibin sayfa yazılmıs sonra oku oku bıtmıo uyuz oluorum smdı bı baktm yıne kmse yok topıkte uyuz oldum sımdı hepınıze
neyse beauty lazer mi?bana lazer demeyın helekı alexand. hiç demeyin 6 senas gttım 2 yıl once sımdı gel bak eskısındende cok lanet olsun hemde çok ii bir yere gtmstm bi dünyada para vermstm yazın agda kısın jiletciyim hem ucuz daha asla lazere gtmem anca cok cok ii bi sistem cıkarsa o kadar acıyıda boşa cektim
geveze şişmsn psikolojktir o ,doktoro gıdın hele bı bakım kese mese varmı bebişkomuz nerelerde die sor doktora bnde şişim kız bu arada regl oldum teyze olamıcaksnzbelim melimde agrıo oyoyoy aksam sölim sevglmede bana biraz masaj yapsın belki şifa olur
çok evham yapma bence, oluruna bırak... sağlıklı bir bebişin olacağını hayal et, olumlu duygular içinde ol.... senin her hareketin bebişi etkiliyor çünküama cuma gitmek istiyorsan da çok git... en fazla bir hafta sonra tekrar bakalım der ...
sabrediyorum annemo dednizi nası yapıyosnz bide şu komple yazılanları kopiliosnz bi syfada cvblıosnz bi beceremed m gitti cahillik başa bela :26:
ayy inşallah yavrum görürsünüz keseyii teyze yaparsın bizidee
bu arada ameliyat olacak kimdi:44: miyom vardı ya :44: çarşamba aldırcaktııı:44:
kızlaaaaaaaaaaarsizinle bi mutluluğumu paylaşmak istedimmm atama bekliyodum ve başbakan şubatta 10bin atama olacağını söylediii çok mutluyyummm
bu arada sende hoşgeldin tatlımmnasıl heyecan vardır şimdi sende
huhu tatlışkolar hemmen yemek yapıp geliyorummm
tatlım alıntı yap ın yanında mesaj baloncuğu gibi artı var ordan işaretleyip konuy cevap ver dicen
nasıl bi heycan var anlatamam:) yeni gelinlerden yapmamız ve yapmamamız gereken altın kurallar varsa öğrenebilirim
sabrediyorum annemo dednizi nası yapıyosnz bide şu komple yazılanları kopiliosnz bi syfada cvblıosnz bi beceremed m gitti cahillik başa bela :26:
inşallah kuzum inşallah teyze olcanızzzzevet kimdi kız bende karıştırıom
nasıl bi heycan var anlatamam:) yeni gelinlerden yapmamız ve yapmamamız gereken altın kurallar varsa öğrenebilirim
alıntı ile cevaplanın yanında " var onları isaretle sonrada cvp yaz hee bide avatar ekle karısmasın kim kimin ne oldugu ne etcek
kocam patetes siparişi verdi onu yapayım mak. vermişti kv. çeyizime onu denicem becerebilirim inş.
öğrendm onuda avatar nası oluyorsa :anlamadm patates mak ne kız çeyzne ne ver kv.. amaaan akşama gider mantı yaparm hemen valla yemekle uğraşamam
hoşgeldinn düğün ne zmn :)) hayırlı olsun şimdiden...
öncelikle altınlarını paralarını taksıtlere kv vs harcama yan tarafta tut yada bi kısmını sakla sonra lazm oluyor.
düğün gününü hiçkimsenin bozmasına izin verme.hayallerinden hiç vazgecme nsl hayal ediyorsan yaptır.
kv.mesafeni koru annecim annecim de ama uzak ol.
kesinlikle eşinin kıyafetlerini kirliler kir sepetine temizler dolaba onu öğret.taviz verme.
para kasası sende olsun.
kv. ile annenlere gitme muhabetini iyi ayarla şimdiden hazırla zemnini zırt pırt gitmee
şimdilik bunlar var aklmda
ay ömürsün annemgüldürdün beni ama mantıklı şeyler evet mesafeni koru en iyisi bu
ayy ne deniyo ona kızartma makinesi işteee
avatarını kullanıcı paneline gir avatar değiştire gir gecerli resim avatar kullan de
gülme bana küserim sana hahaha
mantıklı deillerimi ama
olmuş mu şimcikkız yok küsme mantıklı tabi ki söyledklern iyi yakalamışsın valla kv kesnlkle mesafe olmalı.. eşinede yardımcı olmayı öğretmeli demi krliler kirli sepetine sonra yemeklerde yardm etmeli toplamada kurmada.. aklıma başka bişi gelmio şuan dda