Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlaaarr ara ara bakıyodun kimse yoktu şimdi herkes gelmişşş
bu arada tatlım eşin kesinlikle kv den etkilenmiş bence orada bişeyler konuşulduğu kesin.. bilmiyorum kv nin içini bilemem ama bencede belki ağırlamak istemiştir bunu en iyisi sen bilirsin, fesatlanacak bi insan mı?
bence anene direk anlatma belki anne istersen bi kv mi bi ara geldim uğrayamadım kusura bakmayın dese en azından boşu boşuna huzursuzluk olmasın bence
çünkü bu olay seni gereksiz yere üzer ki şu da var kv nin büyüteceği bi olay değil .. ama kesinlikle anene direk anlatma dolaylı yoldan aramasını isteyebilirsin

ben annemlerle yaşarken günde 3 fincan kahve içen insandım şimdi kocamda içmiyo yalnız başıma içiyorum:2:
aaa doğru allahım bi bulamadık kimdi:44: ay inşallah iyi geçmiştirr

hmm bn seni diye hatırlıyorumm hoşgeldin nasılsın

iyiyim prensescim sen nasılsın?bu aradaaa kal geldi bana kullanıcı panelini bulamıyorum ben şaka gibi..uzağı göremiyordum yakında da problem var galiba kullanıcı paneli nerde prenses üstte mi sağda mı ...kör diyebilirsin gülebilirsin bana :44:

ay benim eşim de öyle..zararı olmadığını bilse 5 tane bile içer..ben 1 tane içiyorum onu da o yapıyor kahve uzmanı olarak

yaşasınn bu gün cumaaa yarın öğlene kadar uyucam inşallahhh..

ayprensessss müjdeee kullanıcı kontrol veee avatrın nasıl değiştiğini budum yaşasınnnnn

vee hatta benim de bir avatarım var..topikçe rahat bi nefes alabiliriz

Son düzenleme:

ohhh uyu tatlımm valla kim bilir nası hasretsindir uykuya uykuya hasret kalmayı özledim atanmak istiyorumm

uyumuyomusunuz kızlar ?
hayırrr cin gbiyimmm
kuzu yaaa zamanında 50 alanlar atandı sınıftan ama 4+4 kötü oldu sizin için..
ay sen ne tatlı sınıf öğret.olursun mini mini birlere

aynen ben mezun olmadan bi sene önce 7500 kişi alındı mezun oldum 300e düştü 2 senedir 85le neler çekiyorum amaann tc de ne ne kadar adaletli ki aminn tatlım inşallahh hakeden atansın ya çok haksızlıklar dönüüyo sadece bizim bölümede değil
aman neyse boşver
anlatın bişeyler dinleyelimmm

uyumuyomusunuz kızlar ?

showdaki yarışmayı izliyoruz kocişle...yatsam uyurum ama haftasonu diye inadına oturuyorum

asencim üzülme sen almışın puanını miss gibi elinden geleni yapmışın..inşallah şubatta hakettiğini alıcaksın kuzu
öğretmenlik okumadığıma her gün pişman oluyorum gerçi sabır yokki ben de kardeşime ders anlatamazdım hiç gelecek nesil için isabet olmuş

leylim leyyy şarkı dinliyorm

ohh otur kocişinle ne güzel benmkide yanımda oyun oynuyo
showda ne yarışması var kııı ben beyazı izliom
yok tatlım öğretmnlik okumadığına hiç pişman olma gerekli değil hiç bi memuriyete giremiyosun başa bela

leylim leyyy şarkı dinliyorm
ne dinlyosun kızz

bnde beyazı izliyorum canm öğretmenlik en ii meslek boşver elbet atanırsın seçim gelio

1 milyon kimin diye yarışma var ya hani soru kitapçıklarını önceden vermişler ordan soruyolar...
kociş pür dikkat izliyor..ben ondan çok sizleyim
beyazı da kaçırdık bak konuklar da fena değildi bu gece

gece olunca kimse yok topiğimizde... yeni arkdaşlar da bi yazıyor bi kayboluyor biz demirbaş kaldık

aynen tatlım gelip cee deyip gidiyolar olsun o da bi renk katıyo topiğimizee

aynen 1-2 yazıyolar sonra gidiyorlar ama biz gelen herkeze açığızz. biz bize kalıyorz genelde böylece daha samimi oluyoruz

kızlarr yukarıda topiğimize değerlendirme yapsanızaa

aynen tatlım gelip cee deyip gidiyolar olsun o da bi renk katıyo topiğimizee

bizim topikimiz hep renkli çok renkliii...

asencik ve prensescikk ben kaçıyorum yoksa bu kadar çok pc le iç içe olursam kociş bozulcak gibi...

hepinize iyi mutlu aşklı geceler

öptüm çokça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…