- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.321
Merhaba kızlaaarrr
bende yeni evliyim, henüz çalışmıyorum ve ev işlerinden şiiden bıktım
halılarım çok fazla yün çkartıyor kocaman evi hergün süpür sil çok zor
bu konuda yardımcı olabilecek var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.
Merhaba kızlaaarrr
sorma nenacımmm yaa göklerdeyiz
cam silmek sıkıntı..ama silmeyince pek dert olmuyor zaten
her gelen sakin silme camları diyor ben de görünen yerleri pek uzanmadan siliveriyorum..yardımcı kadınlar bile gelmiyor o camlara bi d kocaman kocaman camlar...artık çocuk yürüyene kadar otururuz da sonra paranoyak olurum valla camlar mı açık çocuk nerde diye
Merhaba kızlaaarrr
annem seramiğe tel sürme demişti o yüzden denemedim ama insan içine çıkacak hali kalmadı tencerenin deneyeyim bir .
var aslında da orada bulaşık makinasına atmayınız yazıyor ben ilk günden beri bulaşık makinasına yıkıyorum seramiklerimi
tabiki yazarlarsa her birini değerlendireceğim.
Hoşbuldum bu arada =))
valla halılarına yapıccak bsy yok yenı oldgu ıcın emınımkı hepımz aynı dertten muzdarııbız makınanın fırcalı kısmıyla supur ben oyle yapıyorum ve yıkatmak ii gelıomus 2-3 defa yıkandıktan sonra o dert bıtıomus ama yenı halıları yıkatmak ne kadr akıllıca bılemıyorum:26:ev temzlıgı konusuna gelınce burda hepımzz nerdeyse claısıyoruz bı kac arkdsmz harıc calıstgmz ıcınde izinli günlermzde yanı haftada 1 gün en azndan kendım ıcın soylım sadece c.tesi gunlerım iş ve yemek yapmakla gecıyor....
tenceren sarar dıysa ne yapılır bılemıyorum ama ben karbonatı denerdım heralde saedece fikir işe yarar mı yaramazmı bılemıyorum
sen gene görünen yerleri siliyormuşsun, ben hiç dokunmuyorum daha doğrusu dokunamıyorum , yükseklik korkum var, eşiminde yükseklik korkusu var, çocuk gibi el ele tutuşarak cam kenarına gidiyoruz nolcak halimiz bilmiyorum valla bu arada ay prensesini göremedim henüz de, çoook güzelsin
valla yünlere yapılacak bir şey yok gibi geliyor, kayınvaldem biraz geçsinde yıkatalım demişti... daha azalıyormuş herhalde yünleri, annemde yıkatma , kirli değil ömrünü azaltır diyor... bilmem ne yapacağımher gün yapmak yerine haftada 2 kez falan yapabilirsin, ben çalışıyorum o yüzden haftada iki gün süpürge tutuyorum , bir gün de genel temizlik işte... öyle her gün süpür süpür nereye kadar seramik tencerelerle ilgili de benim öyle bir sorunum olmadı, ama seramik tencerenin kısık ateşte kullanılması gerektiğini biliyorum... yanıkları vim ve telle çıkarmayı denedin mi hiç...
var aslında da orada bulaşık makinasına atmayınız yazıyor ben ilk günden beri bulaşık makinasına yıkıyorum seramiklerimi
tabiki yazarlarsa her birini değerlendireceğim.
Hoşbuldum bu arada =))
sweatoş bugun aktif rol oynuosun topikteasen desen aşagılarda normalde prenseste eşlik edio bize ohh yandannn
aynen kuzu ya ne çektik biz halılardan...gerçi ilk zamanki kadar çok çıkmıyor..5.ayda azalmaya başladı.5.ayımız az kalmışşvalla halılarına yapıccak bsy yok yenı oldgu ıcın emınımkı hepımz aynı dertten muzdarııbız makınanın fırcalı kısmıyla supur ben oyle yapıyorum ve yıkatmak ii gelıomus 2-3 defa yıkandıktan sonra o dert bıtıomus ama yenı halıları yıkatmak ne kadr akıllıca bılemıyorum:26:ev temzlıgı konusuna gelınce burda hepımzz nerdeyse claısıyoruz bı kac arkdsmz harıc calıstgmz ıcınde izinli günlermzde yanı haftada 1 gün en azndan kendım ıcın soylım sadece c.tesi gunlerım iş ve yemek yapmakla gecıyor....
sen gene görünen yerleri siliyormuşsun, ben hiç dokunmuyorum daha doğrusu dokunamıyorum , yükseklik korkum var, eşiminde yükseklik korkusu var, çocuk gibi el ele tutuşarak cam kenarına gidiyoruz nolcak halimiz bilmiyorum valla bu arada ay prensesini göremedim henüz de, çoook güzelsin
ayy çok güldüm sizin cam kenarına gidişinizebiz alıştık gibi balkondan bakıyoruz gelene geçene
bu arada sağol kuzum da seni de görmek isteriz...
valla yünlere yapılacak bir şey yok gibi geliyor, kayınvaldem biraz geçsinde yıkatalım demişti... daha azalıyormuş herhalde yünleri, annemde yıkatma , kirli değil ömrünü azaltır diyor... bilmem ne yapacağımher gün yapmak yerine haftada 2 kez falan yapabilirsin, ben çalışıyorum o yüzden haftada iki gün süpürge tutuyorum , bir gün de genel temizlik işte... öyle her gün süpür süpür nereye kadar seramik tencerelerle ilgili de benim öyle bir sorunum olmadı, ama seramik tencerenin kısık ateşte kullanılması gerektiğini biliyorum... yanıkları vim ve telle çıkarmayı denedin mi hiç...
Bu aralar kızlar beni sürekli topikte görebilirsiniz, çünkü tek başıma evdeyimannemler , kardeşime gittiler, 10 gün falan kalırlar, kocam yok, off... dalga geçiyor arkadaşlarım , evlimisiniz değilmisiniz belli değil diye
vallahi öyle ama, böyle öğrenciyken erkek arkadaşın olur ya... şu an o moddayızneyse haftaya ben gidemeyeceğim gene ama eşim gelecek... otel ayarladım annemlerin yanında rahat olamıyoruz haliyle... bir gün de olsa keyfini çıkartırırız
oo süperrr 1 günlük balayı
bu arada yeni arkadaşımız da hoşgelmişş.ama gelen cee deyip gidiyor..kalın bizimmle...
Bu aralar kızlar beni sürekli topikte görebilirsiniz, çünkü tek başıma evdeyimannemler , kardeşime gittiler, 10 gün falan kalırlar, kocam yok, off... dalga geçiyor arkadaşlarım , evlimisiniz değilmisiniz belli değil diye
vallahi öyle ama, böyle öğrenciyken erkek arkadaşın olur ya... şu an o moddayızneyse haftaya ben gidemeyeceğim gene ama eşim gelecek... otel ayarladım annemlerin yanında rahat olamıyoruz haliyle... bir gün de olsa keyfini çıkartırırız
kendimi spora verdim... hafta sonu kararlıyım günde 2 saat spor yapacağım... (3 gün boyunca)
saat 3 gibi de kuaföre gidip dip boya yaptıracağım.... kendimi kişisel bakıma verdim bu aralar
oooo bi gün gelmeyince neler neler konşlmş insan okuyamıyor da :26: maşallah kızlar bu arada merhaba
oooo bi gün gelmeyince neler neler konşlmş insan okuyamıyor da :26: maşallah kızlar bu arada merhaba
sen unuttun bizi
yoksa hamişler topiğiyle mi aldatılıyoruz
aynen gevezecim acık olunca genelde kimse olmaz bi gün girmeyeyim ooooo diyorum..3-5sayfa birden artmışş
sen unuttun bizi
yoksa hamişler topiğiyle mi aldatılıyoruz
aynen canım yaa okuyamıyor da insan muhabbet ne onuda anlamıyohalı tencere :)))
online kimse olmayınca tek tek okuyorum ben ama sayfalar artıkca yetişemiyorum üstten üstten atlayarak gidiyorum napiim
heeeç napcan demi amaakmse yokken okunuyor da syflar arttkça yetişmek ne mümkn anammm hepimizin çene maşallah syf naaappsn eee nasısınız bakem iyi gördüm sizleri