-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.381
valla bn ewdeykn bna yardm etmezse bnde çalısmam ew hanımı olurum görür gününü hersey karsılıklı.. oo ew işi senin görevin derse bnde para kaznmak da senin görevin derimsıkıyosa yardım etmesin heheh
amoooooooo sen ne zekisin var yaaa ee mecbur yardm etcek sana her bişi karşılıklı k bakmasınlarrr aynen öylee demi bende hep diom sen çalışıosan bende çalışıom aynı saatte çıkıoz aynı saatte girioz ben kçı koymadan mutfağa giriosam sende gelp yardm etcen diom yok öyle valla
yaniii bırkcm işi demeye bsla bk nsl yardm edickk
hoşgeldinn düğün ne zmn :)) hayırlı olsun şimdiden...
öncelikle altınlarını paralarını taksıtlere kv vs harcama yan tarafta tut yada bi kısmını sakla sonra lazm oluyor.
düğün gününü hiçkimsenin bozmasına izin verme.hayallerinden hiç vazgecme nsl hayal ediyorsan yaptır.
kv.mesafeni koru annecim annecim de ama uzak ol.
kesinlikle eşinin kıyafetlerini kirliler kir sepetine temizler dolaba onu öğret.taviz verme.
para kasası sende olsun.
kv. ile annenlere gitme muhabetini iyi ayarla şimdiden hazırla zemnini zırt pırt gitmee
şimdilik bunlar var aklmda
Kızlar merhabaa
9 Eylül'de düğünüm oldu 2.5 aydır evliyiz
Veeee sali gunü hamile oldugumu öğrendim
Zaten calişiyordum yorgundum şimdi nasıl olacak bilmiyorum
sağol tatlışkommm yaptım yedim bitti
evettttttttttt öğrendm çok tşk ederimmmmmmmmmmohhh kolay gelsn yap bakalım yemekleri
hoşgeldin tatlım topiğimizeeeKızlar merhabaa
hoşgeldinn düğün ne zmn :)) hayırlı olsun şimdiden...
öncelikle altınlarını paralarını taksıtlere kv vs harcama yan tarafta tut yada bi kısmını sakla sonra lazm oluyor.
düğün gününü hiçkimsenin bozmasına izin verme.hayallerinden hiç vazgecme nsl hayal ediyorsan yaptır.
kv.mesafeni koru annecim annecim de ama uzak ol.
kesinlikle eşinin kıyafetlerini kirliler kir sepetine temizler dolaba onu öğret.taviz verme.
para kasası sende olsun.
kv. ile annenlere gitme muhabetini iyi ayarla şimdiden hazırla zemnini zırt pırt gitmee
şimdilik bunlar var aklmda
amoooooooo sen ne zekisin var yaaa ee mecbur yardm etcek sana her bişi karşılıklı k bakmasınlarrr aynen öylee demi bende hep diom sen çalışıosan bende çalışıom aynı saatte çıkıoz aynı saatte girioz ben kçı koymadan mutfağa giriosam sende gelp yardm etcen diom yok öyle valla
hoşbuldukdüğün kısmetse 4 ay sonra cok teşekkür edrim taktiklerin için 6 yıldır birlikteyiz ama sanırım evlenince hersey değişiyormuş sölediklerini kesinlikle dikkate alıcam.
Kızlar merhabaa
beauty tatlım sen miydin ameliyat olacak olan :44: okuyosun gördüüümmm
Kızlar merhabaa
owff bulamadık:44:güzel tesbitler vallahiyardım etme konusunda da nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor...
valla benim kocişim şimdilik yardım ediyor da ilerde ne olur bilmiyorum
banada değişir demişlerdi aman ne değişecek derdimama cidden değişiyor....
canım her şey yoluna girer... hayırlı olsun , yardımcı olacak biri yok mu sana...
ben değilim ya... birinin eşi ameliyat olacaktı hatta işten ayrılacaktı o yüzden.... öyle hatırlıyorum ben :44:
kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olmasıçok sinirim bozuk çoookkkk
kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olmasıçok sinirim bozuk çoookkkk
Kızlar merhabaa
hayırlı olsun canım
owff bulamadık:44:
tatlım üzülme gerçekten çok erken daha vakti zamanı gelmemiştir bu arada hamile kalmadan kadın doğuma gidiyomusunuz kızlar
kızlar çok sinirliyim , sizden de objektif olarak yorum bekliyorum:
şimdi benim kayınvaldem, kendi anneme daha önce ankaraya gelirsen hbr ver demişti... ama bunu 2-3 defa söyledi... annem de sinir oldu... bu ne ya dedi... ben niye haber veriyorum, aklı sıra geldiğimden haberi olacak demişti.... neyse gel gelelim annemler ankaraya gitti... giderken bizim eve de uğrayıp hem benim eşyalarımı, hem de eşime yaptığım yemekleri koyacaklardı... ben eşime söyledim iki gün öncesinden uğrayacaklarını.... eşimde tamam o zaman, evi toplayayım dedi... annemler gitti eşyaları ve yemekleri koydular.... bugüne kadar problem yoktu.... ta ki eşim kendi annesine yemeğe gidene kadar...
Bugün annesine yemeğe gitti, ne dediler bilmiyorum ama telefonda neden annemler onun ailesini geldik diye aramamış, aramaları gerekmezmiydi.... eve eşyaları koyduktan sonra beni arayıp , eşyaları bıraktık demeleri gerekmezmiydi diyor.... beni arıyorlar ben sana veriyorum bilgiyi zaten diyorum.... özellikle seni mi aramaları gerekiyor diyorum, kıvırmaya başlıyor.... yok öyle değil de.... usulü böyle değil midir diyerek.... sinir oldum, bunların hepsini kayınvaldem demiştir eşime.... ne dediyse artıkçünkü hiç bir sorun yokken şimdi ortaya çıkıyor bu olay... sizce kendi anneme demeli miyim... daha bugün sabah konuşmuştuk halbuki, arama demiştim ben...
kızlar çok sinirliyim , sizden de objektif olarak yorum bekliyorum:
şimdi benim kayınvaldem, kendi anneme daha önce ankaraya gelirsen hbr ver demişti... ama bunu 2-3 defa söyledi... annem de sinir oldu... bu ne ya dedi... ben niye haber veriyorum, aklı sıra geldiğimden haberi olacak demişti.... neyse gel gelelim annemler ankaraya gitti... giderken bizim eve de uğrayıp hem benim eşyalarımı, hem de eşime yaptığım yemekleri koyacaklardı... ben eşime söyledim iki gün öncesinden uğrayacaklarını.... eşimde tamam o zaman, evi toplayayım dedi... annemler gitti eşyaları ve yemekleri koydular.... bugüne kadar problem yoktu.... ta ki eşim kendi annesine yemeğe gidene kadar...
Bugün annesine yemeğe gitti, ne dediler bilmiyorum ama telefonda neden annemler onun ailesini geldik diye aramamış, aramaları gerekmezmiydi.... eve eşyaları koyduktan sonra beni arayıp , eşyaları bıraktık demeleri gerekmezmiydi diyor.... beni arıyorlar ben sana veriyorum bilgiyi zaten diyorum.... özellikle seni mi aramaları gerekiyor diyorum, kıvırmaya başlıyor.... yok öyle değil de.... usulü böyle değil midir diyerek.... sinir oldum, bunların hepsini kayınvaldem demiştir eşime.... ne dediyse artıkçünkü hiç bir sorun yokken şimdi ortaya çıkıyor bu olay... sizce kendi anneme demeli miyim... daha bugün sabah konuşmuştuk halbuki, arama demiştim ben...
hoşgeldin aramızaa hayırlı olsun canm..burda hepimiz yeni ewliyiz ve aramızda senin gibi şanslı anne adayları var gelen bereketiyle gelir...
eşinle konusun çalışabildiğin kdr çalışırsın ztn izne çıkıyosun 8.ayda
amaniiiiiiinn yeni yeni gelincikler gelmişş :))
olsunn üzme kendini hayırlısı böyleymiş de olur daha içini ferah tut :)
swaet işten ayrılıyodu sanırm onun eşi amlyt olcak yanlışmı hatırlıyorm???
canm bazı noktaları bilmiyorum ama .. okuduğum kadar objektif olarak cvp veriyorum... belki kv nezakten demiştir görüşmek ağırlamak isteniştir vs. annen de haber vermediyse bozulmustur. bnde olsam bozulurum öyle bi durumda tabiii tam bilmiyorum bazı seyleri...
annene söyle ama bu sinirle söyleme bnce annende tavır alırsa kv annen arasında mesafe oluşur sonra arya buzlar girer arada siz üşürsünüzz
ben geldiiimm..annemlerdeydik şimdi geldik eve.ben yokken yine sayfaları coşturmuşunuz..geçmişe bakmadan sondan başlıyayım sonra geçmişe döneyim..
canım bence annene deme..annen boşu boşuna eşine-kv de cephe almasın..yarın sen unutursun o başka bişeyde lafını apar huzurun bozulur..sen sinirlendikçe gel buraya yaz rahatla hatta başına anne diye yaz annene anatıormuş gibi beynini kandır
yokk kııız ben işten ayrılmıyorum..keşke ayrılsam nerdeeee
amayaa ameliyat olucaktı miyomdan...nasıl olsu acaba ?umarım iyidir...
şimdi geçmişe gideyim buralardayım ben bir tık uzağınızda
kızlaar gelin kahve yapim size yaa yalnız içilmiyoo
aferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da
inş hayırlısıyla güzel haberini alcaz sabret bncee
hey mınık kuslar ben geldım yahu ben bu topiği anlamıyorum
ben butun gun takılayım herkes hayalet gıbı bı gorunuo bı kayboluo ben 2 saat grmedm dizi izledm ayıptr sölemesibin sayfa yazılmıs sonra oku oku bıtmıo uyuz oluorum smdı bı baktm yıne kmse yok topıkte uyuz oldum sımdı hepınıze
neyse beauty lazer mi?bana lazer demeyın helekı alexand. hiç demeyin 6 senas gttım 2 yıl once sımdı gel bak eskısındende cok lanet olsun hemde çok ii bir yere gtmstm bi dünyada para vermstm yazın agda kısın jiletciyim hem ucuz daha asla lazere gtmem anca cok cok ii bi sistem cıkarsa o kadar acıyıda boşa cektim
geveze şişmsn psikolojktir o ,doktoro gıdın hele bı bakım kese mese varmı bebişkomuz nerelerde die sor doktora bnde şişim kız bu arada regl oldum teyze olamıcaksnzbelim melimde agrıo oyoyoy aksam sölim sevglmede bana biraz masaj yapsın belki şifa olur
hoşbuldukdüğün kısmetse 4 ay sonra cok teşekkür edrim taktiklerin için 6 yıldır birlikteyiz ama sanırım evlenince hersey değişiyormuş sölediklerini kesinlikle dikkate alıcam.
kahve saati geçti ama gece kahvesi de fena olmazdı dimi asencim
keşke aynı şehirde olsaydık...
yaa ben avatarımı yapamıyorum..ayprenses bi daha anlatsana ben de bulmaya çalışayım..umarım yaparım..
nenaaa aynen ben de öyle alexandır mıydı ne zıkkımdı düğünden önce gittim 8 ay 4 seans falan sonra bıraktım veee aynen senin gibi sonuçverdiğim paraya çektiğim acıya yazık..ama yaptırdıktan sonra 1.5 ay falan tertemiz oluyor ya o rahatlık paha biçilemez
canımm biz de tam 6 sene çıkıp 8 ay da nişanlı kaldık...şubatta evliliğimizin 8.ayı birlikteliğimizin 8.yılı olucak
birbirimizi çok iyi tanıyarak evlendik ünv.tede birlikteydik hep...karakter olarak değişti diyemem hiç..iyi-kötü özellikleri hep aynı ama eviliğin getirdiği sorumluluklar farklı oluyor...ben çalışıyorum...sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama bayan da yük daha çok oluyor bu da bazen göze batıyoronun dışında çok değişen bişey yok zaten benimki çıkarken de çiçekler alıp şarkılar şiirler söyleyen biri değildi evlilğin iyi yanı olarak tartıştık mı hemencik barışıveriyoruz önceden daha uzun sürebilrdi...sen de çok mutlu olursun inşallah..
canım çok üzüldüm..ama daha gençsiniz,yeni evlisiniz...çalışmalara devamhamişim yazdığın gün yakındır