Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

amoooooooo sen ne zekisin var yaaa ee mecbur yardm etcek sana her bişi karşılıklı k bakmasınlarrr aynen öylee demi bende hep diom sen çalışıosan bende çalışıom aynı saatte çıkıoz aynı saatte girioz ben kçı koymadan mutfağa giriosam sende gelp yardm etcen diom yok öyle valla

yaniii bırkcm işi demeye bsla bk nsl yardm edickk

yaniii bırkcm işi demeye bsla bk nsl yardm edickk

:)) valla öyle yanii bırakcam dmiyorum da bebiş olsun çalışmam zati diyorum evimn kadını olcam diyorum ama bakalım sıklrsam felan çalışırım yine ama cdden bunu anlmıolar bazn oda çalışıo sende ama sen yemeği yap önne getr istio eeee bende yorldm akşama kadr işde biride bana yapsnb getrsn demi ama bazen çok anlayışlı ama bazn hiççççç anlamıooo

hoşbulduk düğün kısmetse 4 ay sonra cok teşekkür edrim taktiklerin için 6 yıldır birlikteyiz ama sanırım evlenince hersey değişiyormuş sölediklerini kesinlikle dikkate alıcam.

Kızlar merhabaa
9 Eylül'de düğünüm oldu 2.5 aydır evliyiz
Veeee sali gunü hamile oldugumu öğrendim
Zaten calişiyordum yorgundum şimdi nasıl olacak bilmiyorum

geldim kiii geldim kiiii oh yemek işi de bitti

evettttttttttt öğrendm çok tşk ederimmmmmmmmmm ohhh kolay gelsn yap bakalım yemekleri
sağol tatlışkommm yaptım yedim bitti 1 günü daha atlattık

Kızlar merhabaa
hoşgeldin tatlım topiğimizeee
bu arada hayırlı olsunnn bir bebik daha eklendi yanii bizim topiğe maşallahh
kaç yaşındasın tatlım? bide beklemediğin bi zamanda mı oldu:44:

güzel tesbitler vallahi yardım etme konusunda da nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor...

valla benim kocişim şimdilik yardım ediyor da ilerde ne olur bilmiyorum

hoşbulduk düğün kısmetse 4 ay sonra cok teşekkür edrim taktiklerin için 6 yıldır birlikteyiz ama sanırım evlenince hersey değişiyormuş sölediklerini kesinlikle dikkate alıcam.

banada değişir demişlerdi aman ne değişecek derdim ama cidden değişiyor....

Kızlar merhabaa

canım her şey yoluna girer... hayırlı olsun , yardımcı olacak biri yok mu sana...

beauty tatlım sen miydin ameliyat olacak olan :44: okuyosun gördüüümmm

ben değilim ya... birinin eşi ameliyat olacaktı hatta işten ayrılacaktı o yüzden.... öyle hatırlıyorum ben :44:

kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olması çok sinirim bozuk çoookkkk

owff bulamadık:44:

kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olması çok sinirim bozuk çoookkkk

tatlım üzülme gerçekten çok erken daha vakti zamanı gelmemiştir bu arada hamile kalmadan kadın doğuma gidiyomusunuz kızlar

üzülme canım ya, hayırlısıyla seninde sağlıklı bir bebişin olacak... bir dahaki ay olur inş, önemli olan bebişimizi sağlık içinde kucağımıza alabilmemiz...

kızlar çok sinirliyim , sizden de objektif olarak yorum bekliyorum:

şimdi benim kayınvaldem, kendi anneme daha önce ankaraya gelirsen hbr ver demişti... ama bunu 2-3 defa söyledi... annem de sinir oldu... bu ne ya dedi... ben niye haber veriyorum, aklı sıra geldiğimden haberi olacak demişti.... neyse gel gelelim annemler ankaraya gitti... giderken bizim eve de uğrayıp hem benim eşyalarımı, hem de eşime yaptığım yemekleri koyacaklardı... ben eşime söyledim iki gün öncesinden uğrayacaklarını.... eşimde tamam o zaman, evi toplayayım dedi... annemler gitti eşyaları ve yemekleri koydular.... bugüne kadar problem yoktu.... ta ki eşim kendi annesine yemeğe gidene kadar...

Bugün annesine yemeğe gitti, ne dediler bilmiyorum ama telefonda neden annemler onun ailesini geldik diye aramamış, aramaları gerekmezmiydi.... eve eşyaları koyduktan sonra beni arayıp , eşyaları bıraktık demeleri gerekmezmiydi diyor.... beni arıyorlar ben sana veriyorum bilgiyi zaten diyorum.... özellikle seni mi aramaları gerekiyor diyorum, kıvırmaya başlıyor.... yok öyle değil de.... usulü böyle değil midir diyerek.... sinir oldum, bunların hepsini kayınvaldem demiştir eşime.... ne dediyse artık çünkü hiç bir sorun yokken şimdi ortaya çıkıyor bu olay... sizce kendi anneme demeli miyim... daha bugün sabah konuşmuştuk halbuki, arama demiştim ben...

Kızlar merhabaa

hoşgeldin aramızaa hayırlı olsun canm..burda hepimiz yeni ewliyiz ve aramızda senin gibi şanslı anne adayları var gelen bereketiyle gelir...
eşinle konusun çalışabildiğin kdr çalışırsın ztn izne çıkıyosun 8.ayda

hayırlı olsun canım

amaniiiiiiinn yeni yeni gelincikler gelmişş :))

olsunn üzme kendini hayırlısı böyleymiş de olur daha içini ferah tut :)

owff bulamadık:44:

tatlım üzülme gerçekten çok erken daha vakti zamanı gelmemiştir bu arada hamile kalmadan kadın doğuma gidiyomusunuz kızlar

swaet işten ayrılıyodu sanırm onun eşi amlyt olcak yanlışmı hatırlıyorm???

canm bazı noktaları bilmiyorum ama .. okuduğum kadar objektif olarak cvp veriyorum... belki kv nezakten demiştir görüşmek ağırlamak isteniştir vs. annen de haber vermediyse bozulmustur. bnde olsam bozulurum öyle bi durumda tabiii tam bilmiyorum bazı seyleri...
annene söyle ama bu sinirle söyleme bnce annende tavır alırsa kv annen arasında mesafe oluşur sonra arya buzlar girer arada siz üşürsünüzz

ben geldiiimm..annemlerdeydik şimdi geldik eve.ben yokken yine sayfaları coşturmuşunuz..geçmişe bakmadan sondan başlıyayım sonra geçmişe döneyim..

canım bence annene deme..annen boşu boşuna eşine-kv de cephe almasın..yarın sen unutursun o başka bişeyde lafını apar huzurun bozulur..sen sinirlendikçe gel buraya yaz rahatla hatta başına anne diye yaz annene anatıormuş gibi beynini kandır

yokk kııız ben işten ayrılmıyorum..keşke ayrılsam nerdeeee
amayaa ameliyat olucaktı miyomdan...nasıl olsu acaba ?umarım iyidir...
şimdi geçmişe gideyim buralardayım ben bir tık uzağınızda

hmm bn seni diye hatırlıyorumm hoşgeldin nasılsın

kızlaar gelin kahve yapim size yaa yalnız içilmiyoo

kahve saati geçti ama gece kahvesi de fena olmazdı dimi asencim
keşke aynı şehirde olsaydık...
aferim kız sana avatarı yapmıssın şimdi sıra gevezedeee..sonra da thebeauty ve sweat da

inş hayırlısıyla güzel haberini alcaz sabret bncee

yaa ben avatarımı yapamıyorum..ayprenses bi daha anlatsana ben de bulmaya çalışayım..umarım yaparım..

nenaaa aynen ben de öyle alexandır mıydı ne zıkkımdı düğünden önce gittim 8 ay 4 seans falan sonra bıraktım veee aynen senin gibi sonuç verdiğim paraya çektiğim acıya yazık..ama yaptırdıktan sonra 1.5 ay falan tertemiz oluyor ya o rahatlık paha biçilemez

canımm biz de tam 6 sene çıkıp 8 ay da nişanlı kaldık...şubatta evliliğimizin 8.ayı birlikteliğimizin 8.yılı olucak
birbirimizi çok iyi tanıyarak evlendik ünv.tede birlikteydik hep...karakter olarak değişti diyemem hiç..iyi-kötü özellikleri hep aynı ama eviliğin getirdiği sorumluluklar farklı oluyor...ben çalışıyorum...sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama bayan da yük daha çok oluyor bu da bazen göze batıyor onun dışında çok değişen bişey yok zaten benimki çıkarken de çiçekler alıp şarkılar şiirler söyleyen biri değildi evlilğin iyi yanı olarak tartıştık mı hemencik barışıveriyoruz önceden daha uzun sürebilrdi...sen de çok mutlu olursun inşallah..

canım çok üzüldüm..ama daha gençsiniz,yeni evlisiniz...çalışmalara devam hamişim yazdığın gün yakındır

canm kullanıcı paneli--avatar deiştir--geçerli avatarı kullan tıkla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…