Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
takma cnm kafana yanlızlıgın keyfini cıkar bnde hafta basından beri annemlerdeyım ablam geldi diye yada onlar geldi bi kendimle kalamadım.
oturup netten dizilerimi izleyemedim yani o derecee:KK52:
birazdan bnde ağdaya gidicem:KK17::KK17: belim ağrıyo deli olcam yaa:KK53:
dediğin gibi keyfini çıkarayım bari bu 3 günün, pazartesi gene iş başı...
benimde gitmem gerekiyorda haftaya giderim büyük ihtimal, kocişim gelmeden önce :KK51: bu arada kızlar ben koltukaltıma ve genitale lazer yaptırdım, kesinlikle yaptırın, çok memnunum :KK34: çıkmıyor değil, çook çok az çıkıyor, koldaki tüyler gibi ama o da 2 ayda bir falan.... 2-3 ayda bir gidip tekrar yaptırıyorum...bacak çok pahalı, o yüzden şimdilik o askıda... kayınvaldem tüm vücut gidiyor, sinir oluyorum, üstelik ben tavsiye ettim gittiği yeri ... kıskanıyorum galiba... hani artık gelmiş kaç yaşına ne gerek var ona diyerek düşünüyorum...

sen unuttun bizi :KK37:
yoksa hamişler topiğiyle mi aldatılıyoruz :KK16:

kızlar bakın baştan diyorum hamiş olunca gitmeyin ya...geveze ye lafım özellikle :KK9: bilgilendirin bizi de deneyimlerinizde....

İyiyiz biz asıl sen ve beiş nasıl?başladı mı bulantılar şikayetler?

bende şükür iyiyim.. yok gızzz ne gezer bulantı neyim yok bende :KK1: ay tek bebk sağlıklı olsnda bulantım olmasın inş.. haftaya cuma dra gtcez bakalım kee görünecek mi bi diyorum eşime gidelm bekleyemycem bi diyorum aman neyse bekleyelm bari kalp atşyla beraber keseyide çıkarırız aradan öyle saçma bi durumdayım ki... :KK1: hem korkuyorum kaygılanıyorum aksi bi durum varsa die hemde amn zaten ne kaldı az bekleym diyorum :KK25:

benimde gitmem gerekiyorda haftaya giderim büyük ihtimal, kocişim gelmeden önce :KK51: bu arada kızlar ben koltukaltıma ve genitale lazer yaptırdım, kesinlikle yaptırın, çok memnunum :KK34: çıkmıyor değil, çook çok az çıkıyor, koldaki tüyler gibi ama o da 2 ayda bir falan.... 2-3 ayda bir gidip tekrar yaptırıyorum...bacak çok pahalı, o yüzden şimdilik o askıda... kayınvaldem tüm vücut gidiyor, sinir oluyorum, üstelik ben tavsiye ettim gittiği yeri ... kıskanıyorum galiba... hani artık gelmiş kaç yaşına ne gerek var ona diyerek düşünüyorum...

kızlar bakın baştan diyorum hamiş olunca gitmeyin ya...geveze ye lafım özellikle :KK9: bilgilendirin bizi de deneyimlerinizde....

amooooooo :KK53: ne kıskanıosn kadını sen fıstık gibisin o kartlaşmş :KK1: ama yaşına göre gtmeside maşallah yaniii geri kalmıyor bakımından da :KK1: kız gitmiyorum bi yerlere buradayım kuzum :KK16: tabi anlatırım tecrübelerimi :KK70:

Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere :KK53:
acaba gittiğim yer mi iyi değil di bilemedim...

ben gidiyorum mecburiyette 6da görüşükk :KK52:

huhu kızlaaarrr:KK52: ne çok konuşmuşsunuz yav 1 saatte anca okudum bu süre zarfında bende mutfağımı yatak odamı topladım nevresim değiştirdim onları makineye attım anca oturdum:KK1:
temizlik demee yaa valla halılardan cıkan tozlar bni çıldırtıyoo

sweat nasılsın denk gelmiyoz bayadır?

:44:anlamadım ben
evet o halı tozları artık bi gitse ne iyi olacakkk:KK30:

Merhaba kızlaaarrr:KK3::KK3:

bende yeni evliyim, henüz çalışmıyorum ve ev işlerinden şi:KK3:iden bıktım
halılarım çok fazla yün çkartıyor kocaman evi hergün süpür sil çok zor
bu konuda yardımcı olabilecek var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.:KK6:

hoşgeldin tatlım topiğimizeee:nazar::KK16:
evet bende çok zorlanıyorum temizliktee ama napalım yapıyoruz mecbur bende çalışmıyorum çalışsak kimbilir ne olacak :KK52::KK52:
sakın seramik tencerenin içini telleme:KK52: dışını cifleyebilirsinn:KK52: benmde tencerelerimin sapları yanıyo ve pis koku yayılıyo ondan sonra :KK25:

ii diyelim ii olalım buna şükürr seni sormalı

nolsun kuzum yaa bende şişmiş şeklde geziyorum :26: karnım öyle şiş ki kilo aldm galiba ayyy onu geçtm sanki 9 aylk hamileym :KK1: nası rahatsızım sorma yaa acayip bi afedersn gaz şişknliği felan kocaman bi karnım var gibi geliyor :KK43: pantolnlarm dar gelio sığamıyorum allahım :KK43:( garip bi şişnknlk ya :KK43:

bende şükür iyiyim.. yok gızzz ne gezer bulantı neyim yok bende :KK1: ay tek bebk sağlıklı olsnda bulantım olmasın inş.. haftaya cuma dra gtcez bakalım kee görünecek mi bi diyorum eşime gidelm bekleyemycem bi diyorum aman neyse bekleyelm bari kalp atşyla beraber keseyide çıkarırız aradan öyle saçma bi durumdayım ki... :KK1: hem korkuyorum kaygılanıyorum aksi bi durum varsa die hemde amn zaten ne kaldı az bekleym diyorum :KK25:

çok heyecanlısın ama biraz daha beklesen diyorum... erken gidersen dr gene keseyi falan göremez , canın sıkılır, birazcık daha sabret, öyle gidersin....

Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere :KK53:

alexdra lazer benimkisi, vücuduna yaparken değmemesi gerekiyor.. hani jel falan sürmeyecekler... diğerleri işe yaramıyor malesef :KK50:

kızlaar gelin kahve yapim size yaa yalnız içilmiyoo:KK5::KK17:

kzılar toplucak yazcamm :KK70: yemekteyız cok hararetlii:KK1: ona kaptırdım kendimi bi sayfa artımıs:KK24:
lazer bnde istiyorum dusunuyorum ama suanda mumkun deil belki 2-3ay sonra..inş iyi bi yer bulurm hastenelerde yapıyolarmıs belki öyle yaparm ama önce baska dr lara gitmem lazmm..
2 bucukta orda olmam lazm bn kacıyorum kahveyi sonra içelim asen olurmu :KK34:

kzılar toplucak yazcamm :KK70: yemekteyız cok hararetlii:KK1: ona kaptırdım kendimi bi sayfa artımıs:KK24:
lazer bnde istiyorum dusunuyorum ama suanda mumkun deil belki 2-3ay sonra..inş iyi bi yer bulurm hastenelerde yapıyolarmıs belki öyle yaparm ama önce baska dr lara gitmem lazmm..
2 bucukta orda olmam lazm bn kacıyorum kahveyi sonra içelim asen olurmu :KK34:

hadi yaa bende bana herşey yakışır izliomm onada bak,im barii:KK52:
olur tatlımm keşke aynı şehirde olsayfdık topikcek görüşürdükkk gün kurardık günnn:KK52::KK52::KK16::KK56:

lazer korkutuyo beni yaa acaba hangisi iyiki çokta bilmiom ama bende istiyorum aslında gitmek :KK6::KK5:

gevezecaann hoş geldinnn görünmüyosun bu sıralarr sankimm:44: nasıl gidiyo hamilelik tatlışımmmm:KK49:

kuzummmm :KK16: buralardayım gızzz ya şişlk dışnda iyiyim bazen belrti var bazen yok hamle değil gibiym :)) bakalım bekliyorum haftaya cuma gtcez dra inş.. keseyi bi görsem tmm hamileym dicem :26:

çok heyecanlısın ama biraz daha beklesen diyorum... erken gidersen dr gene keseyi falan göremez , canın sıkılır, birazcık daha sabret, öyle gidersin....

alexdra lazer benimkisi, vücuduna yaparken değmemesi gerekiyor.. hani jel falan sürmeyecekler... diğerleri işe yaramıyor malesef :KK50:

işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:

işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:

çok evham yapma bence, oluruna bırak... sağlıklı bir bebişin olacağını hayal et, olumlu duygular içinde ol.... senin her hareketin bebişi etkiliyor çünkü :KK34: ama cuma gitmek istiyorsan da çok git... en fazla bir hafta sonra tekrar bakalım der ...

kuzummmm :KK16: buralardayım gızzz ya şişlk dışnda iyiyim bazen belrti var bazen yok hamle değil gibiym :)) bakalım bekliyorum haftaya cuma gtcez dra inş.. keseyi bi görsem tmm hamileym dicem :26:

ayy inşallah yavrum görürsünüz keseyii teyze yaparsın bizidee :KK1::nazar:
bu arada ameliyat olacak kimdi:44: miyom vardı ya :44: çarşamba aldırcaktııı:44:

X