kahve saati geçti ama gece kahvesi de fena olmazdı dimi asencim
keşke aynı şehirde olsaydık...
yaa ben avatarımı yapamıyorum..ayprenses bi daha anlatsana ben de bulmaya çalışayım..umarım yaparım..
nenaaa aynen ben de öyle alexandır mıydı ne zıkkımdı düğünden önce gittim 8 ay 4 seans falan sonra bıraktım veee aynen senin gibi sonuç
verdiğim paraya çektiğim acıya yazık..ama yaptırdıktan sonra 1.5 ay falan tertemiz oluyor ya o rahatlık paha biçilemez
canımm biz de tam 6 sene çıkıp 8 ay da nişanlı kaldık...şubatta evliliğimizin 8.ayı birlikteliğimizin 8.yılı olucak
birbirimizi çok iyi tanıyarak evlendik ünv.tede birlikteydik hep...karakter olarak değişti diyemem hiç..iyi-kötü özellikleri hep aynı ama eviliğin getirdiği sorumluluklar farklı oluyor...ben çalışıyorum...sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama bayan da yük daha çok oluyor bu da bazen göze batıyor
onun dışında çok değişen bişey yok zaten benimki çıkarken de çiçekler alıp şarkılar şiirler söyleyen biri değildi
evlilğin iyi yanı olarak tartıştık mı hemencik barışıveriyoruz önceden daha uzun sürebilrdi...sen de çok mutlu olursun inşallah..
canım çok üzüldüm..ama daha gençsiniz,yeni evlisiniz...çalışmalara devam
hamişim yazdığın gün yakındır