-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.341
dediğin gibi keyfini çıkarayım bari bu 3 günün, pazartesi gene iş başı...takma cnm kafana yanlızlıgın keyfini cıkar bnde hafta basından beri annemlerdeyım ablam geldi diye yada onlar geldi bi kendimle kalamadım.
oturup netten dizilerimi izleyemedim yani o derecee
birazdan bnde ağdaya gidicembelim ağrıyo deli olcam yaa
sen unuttun bizi
yoksa hamişler topiğiyle mi aldatılıyoruz
İyiyiz biz asıl sen ve beiş nasıl?başladı mı bulantılar şikayetler?
dediğin gibi keyfini çıkarayım bari bu 3 günün, pazartesi gene iş başı...
benimde gitmem gerekiyorda haftaya giderim büyük ihtimal, kocişim gelmeden öncebu arada kızlar ben koltukaltıma ve genitale lazer yaptırdım, kesinlikle yaptırın, çok memnunum çıkmıyor değil, çook çok az çıkıyor, koldaki tüyler gibi ama o da 2 ayda bir falan.... 2-3 ayda bir gidip tekrar yaptırıyorum...bacak çok pahalı, o yüzden şimdilik o askıda... kayınvaldem tüm vücut gidiyor, sinir oluyorum, üstelik ben tavsiye ettim gittiği yeri ... kıskanıyorum galiba... hani artık gelmiş kaç yaşına ne gerek var ona diyerek düşünüyorum...
kızlar bakın baştan diyorum hamiş olunca gitmeyin ya...geveze ye lafım özelliklebilgilendirin bizi de deneyimlerinizde....
benimde gitmem gerekiyorda haftaya giderim büyük ihtimal, kocişim gelmeden öncebu arada kızlar ben koltukaltıma ve genitale lazer yaptırdım, kesinlikle yaptırın, çok memnunum çıkmıyor değil, çook çok az çıkıyor, koldaki tüyler gibi ama o da 2 ayda bir falan.... 2-3 ayda bir gidip tekrar yaptırıyorum...bacak çok pahalı, o yüzden şimdilik o askıda... kayınvaldem tüm vücut gidiyor, sinir oluyorum, üstelik ben tavsiye ettim gittiği yeri ... kıskanıyorum galiba... hani artık gelmiş kaç yaşına ne gerek var ona diyerek düşünüyorum...
kızlar bakın baştan diyorum hamiş olunca gitmeyin ya...geveze ye lafım özelliklebilgilendirin bizi de deneyimlerinizde....
evet o halı tozları artık bi gitse ne iyi olacakkktemizlik demee yaa valla halılardan cıkan tozlar bni çıldırtıyoo
sweat nasılsın denk gelmiyoz bayadır?
:44:anlamadım ben
Merhaba kızlaaarrr
bende yeni evliyim, henüz çalışmıyorum ve ev işlerinden şiiden bıktım
halılarım çok fazla yün çkartıyor kocaman evi hergün süpür sil çok zor
bu konuda yardımcı olabilecek var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.
heeeç napcan demi amaakmse yokken okunuyor da syflar arttkça yetişmek ne mümkn anammm hepimizin çene maşallah syf naaappsn eee nasısınız bakem iyi gördüm sizleri
ii diyelim ii olalım buna şükürr seni sormalı
merhaba bende geldim aranıza 3,5 aylık evli bir gelin olarak :)
şimdiye kadar bu konuyu hiç görmemişim
bende şükür iyiyim.. yok gızzz ne gezer bulantı neyim yok bendeay tek bebk sağlıklı olsnda bulantım olmasın inş.. haftaya cuma dra gtcez bakalım kee görünecek mi bi diyorum eşime gidelm bekleyemycem bi diyorum aman neyse bekleyelm bari kalp atşyla beraber keseyide çıkarırız aradan öyle saçma bi durumdayım ki... hem korkuyorum kaygılanıyorum aksi bi durum varsa die hemde amn zaten ne kaldı az bekleym diyorum
Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere
acaba gittiğim yer mi iyi değil di bilemedim...
ben gidiyorum mecburiyette 6da görüşükk
Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere
acaba gittiğim yer mi iyi değil di bilemedim...
ben gidiyorum mecburiyette 6da görüşükk
kızlaar gelin kahve yapim size yaa yalnız içilmiyoo
nie sustunuz ki ben gelince
kzılar toplucak yazcammyemekteyız cok hararetlii ona kaptırdım kendimi bi sayfa artımıs
lazer bnde istiyorum dusunuyorum ama suanda mumkun deil belki 2-3ay sonra..inş iyi bi yer bulurm hastenelerde yapıyolarmıs belki öyle yaparm ama önce baska dr lara gitmem lazmm..
2 bucukta orda olmam lazm bn kacıyorum kahveyi sonra içelim asen olurmu
merhaba bende geldim aranıza 3,5 aylık evli bir gelin olarak :)
şimdiye kadar bu konuyu hiç görmemişim
gevezecaann hoş geldinnn görünmüyosun bu sıralarr sankimm:44: nasıl gidiyo hamilelik tatlışımmmm
çok heyecanlısın ama biraz daha beklesen diyorum... erken gidersen dr gene keseyi falan göremez , canın sıkılır, birazcık daha sabret, öyle gidersin....
alexdra lazer benimkisi, vücuduna yaparken değmemesi gerekiyor.. hani jel falan sürmeyecekler... diğerleri işe yaramıyor malesef
işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:
kuzummmmburalardayım gızzz ya şişlk dışnda iyiyim bazen belrti var bazen yok hamle değil gibiym :)) bakalım bekliyorum haftaya cuma gtcez dra inş.. keseyi bi görsem tmm hamileym dicem :26: