Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
dediğin gibi keyfini çıkarayım bari bu 3 günün, pazartesi gene iş başı...
benimde gitmem gerekiyorda haftaya giderim büyük ihtimal, kocişim gelmeden önce bu arada kızlar ben koltukaltıma ve genitale lazer yaptırdım, kesinlikle yaptırın, çok memnunum çıkmıyor değil, çook çok az çıkıyor, koldaki tüyler gibi ama o da 2 ayda bir falan.... 2-3 ayda bir gidip tekrar yaptırıyorum...bacak çok pahalı, o yüzden şimdilik o askıda... kayınvaldem tüm vücut gidiyor, sinir oluyorum, üstelik ben tavsiye ettim gittiği yeri ... kıskanıyorum galiba... hani artık gelmiş kaç yaşına ne gerek var ona diyerek düşünüyorum...

sen unuttun bizi
yoksa hamişler topiğiyle mi aldatılıyoruz

kızlar bakın baştan diyorum hamiş olunca gitmeyin ya...geveze ye lafım özellikle bilgilendirin bizi de deneyimlerinizde....

İyiyiz biz asıl sen ve beiş nasıl?başladı mı bulantılar şikayetler?

bende şükür iyiyim.. yok gızzz ne gezer bulantı neyim yok bende ay tek bebk sağlıklı olsnda bulantım olmasın inş.. haftaya cuma dra gtcez bakalım kee görünecek mi bi diyorum eşime gidelm bekleyemycem bi diyorum aman neyse bekleyelm bari kalp atşyla beraber keseyide çıkarırız aradan öyle saçma bi durumdayım ki... hem korkuyorum kaygılanıyorum aksi bi durum varsa die hemde amn zaten ne kaldı az bekleym diyorum

amooooooo ne kıskanıosn kadını sen fıstık gibisin o kartlaşmş ama yaşına göre gtmeside maşallah yaniii geri kalmıyor bakımından da kız gitmiyorum bi yerlere buradayım kuzum tabi anlatırım tecrübelerimi

Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere
acaba gittiğim yer mi iyi değil di bilemedim...

ben gidiyorum mecburiyette 6da görüşükk

huhu kızlaaarrr ne çok konuşmuşsunuz yav 1 saatte anca okudum bu süre zarfında bende mutfağımı yatak odamı topladım nevresim değiştirdim onları makineye attım anca oturdum
temizlik demee yaa valla halılardan cıkan tozlar bni çıldırtıyoo

sweat nasılsın denk gelmiyoz bayadır?

:44:anlamadım ben
evet o halı tozları artık bi gitse ne iyi olacakkk

hoşgeldin tatlım topiğimizeee
evet bende çok zorlanıyorum temizliktee ama napalım yapıyoruz mecbur bende çalışmıyorum çalışsak kimbilir ne olacak
sakın seramik tencerenin içini telleme dışını cifleyebilirsinn benmde tencerelerimin sapları yanıyo ve pis koku yayılıyo ondan sonra

ii diyelim ii olalım buna şükürr seni sormalı

nolsun kuzum yaa bende şişmiş şeklde geziyorum :26: karnım öyle şiş ki kilo aldm galiba ayyy onu geçtm sanki 9 aylk hamileym nası rahatsızım sorma yaa acayip bi afedersn gaz şişknliği felan kocaman bi karnım var gibi geliyor pantolnlarm dar gelio sığamıyorum allahım ( garip bi şişnknlk ya

çok heyecanlısın ama biraz daha beklesen diyorum... erken gidersen dr gene keseyi falan göremez , canın sıkılır, birazcık daha sabret, öyle gidersin....

Ya ben de gittim lazere düğünden önce 4 seans falan o zaman azaldı ama sonra gitmeyince eski formun kavuşmak üzere

alexdra lazer benimkisi, vücuduna yaparken değmemesi gerekiyor.. hani jel falan sürmeyecekler... diğerleri işe yaramıyor malesef

kızlaar gelin kahve yapim size yaa yalnız içilmiyoo

kzılar toplucak yazcamm yemekteyız cok hararetlii ona kaptırdım kendimi bi sayfa artımıs
lazer bnde istiyorum dusunuyorum ama suanda mumkun deil belki 2-3ay sonra..inş iyi bi yer bulurm hastenelerde yapıyolarmıs belki öyle yaparm ama önce baska dr lara gitmem lazmm..
2 bucukta orda olmam lazm bn kacıyorum kahveyi sonra içelim asen olurmu

hadi yaa bende bana herşey yakışır izliomm onada bak,im barii
olur tatlımm keşke aynı şehirde olsayfdık topikcek görüşürdükkk gün kurardık günnn

lazer korkutuyo beni yaa acaba hangisi iyiki çokta bilmiom ama bende istiyorum aslında gitmek

gevezecaann hoş geldinnn görünmüyosun bu sıralarr sankimm:44: nasıl gidiyo hamilelik tatlışımmmm

kuzummmm buralardayım gızzz ya şişlk dışnda iyiyim bazen belrti var bazen yok hamle değil gibiym :)) bakalım bekliyorum haftaya cuma gtcez dra inş.. keseyi bi görsem tmm hamileym dicem :26:

işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:

işde bende ondan korkuyorum yine göremezse diye :26:sonra diyorum ya aksi bi durum varsa erken blnmesi daha iyi olur sonra diyorum az kaldı haftayı bekle ayyy hayırlısı tek sağlıklı olsunda :26:

çok evham yapma bence, oluruna bırak... sağlıklı bir bebişin olacağını hayal et, olumlu duygular içinde ol.... senin her hareketin bebişi etkiliyor çünkü ama cuma gitmek istiyorsan da çok git... en fazla bir hafta sonra tekrar bakalım der ...

kuzummmm buralardayım gızzz ya şişlk dışnda iyiyim bazen belrti var bazen yok hamle değil gibiym :)) bakalım bekliyorum haftaya cuma gtcez dra inş.. keseyi bi görsem tmm hamileym dicem :26:

ayy inşallah yavrum görürsünüz keseyii teyze yaparsın bizidee
bu arada ameliyat olacak kimdi:44: miyom vardı ya :44: çarşamba aldırcaktııı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…