Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Inanilmaz yorgnluk var uzermde nedense son 10gundr hic bsye enerjm yok halszlesiyrm bugunde cok yanma var vucudumda uyku halimdr fena napcam ben ya carsamba bi kac dr görüşmemiz var bakalim ne olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlaarr

Gunaydin canim hayirlisi olur İnsallah. Guzel haberlerini alicaz burdan biliyorum

Gunaydin citir kizcelerrr
Nasilsiniz bakalimm..ben ve kagan baby uykusuz ama mutluyuz gecinip gidiyorz..evde cok sıkıldik su 40 i cikmasi lazim muhabbetindn bunaldim valla lik lik gezesim var oglumuda alip yari 40 iniz dun oldu az daha dayanicazzz sicakta bi yandan...optuk ki sizii..

Nasilsin canim bende sizi öptum darisi benimde basima artik su kirk muhabbeti her yörede var ama bildiğim kadarıyla bbidat yani sonradan çok bilmislerin uydurduğu birşey Allah bana da hayirlisiyla saglikli bir evlat verirse kirk falan dinlemem kimse tutamaz beni evde
Şu sicak havada yazık yani canim aaaaa

İnsallah darisi basina cok buyuk mutluluk tarifi inkansiz...valla batil inanc gibi bu 40 meselesi ama buyuklerimz oyle diyor iste dinliyoruz mecburen..hava sicak iste bide onu dusunuyorum cocuk disarda pistirik olur cikarsak konya cayir cayir valla...

Amin İnşallah buraya takilmaya basladim dahada bi heveslendim zaten bi hamis olsam ne zaman doğacakbu ddiye catlarim valla
Büyüklerimiz sagolsunlar zaten herşeye uydurmuşlar bisey . Ben pek tinlamiyorum orasi başka ama tabi konu bebek olunca dinlemek zorunda kalir insan ya bisey olursa diye konyaya hic gitmedigim için sicaklik nasildir bilemiyorum sinopla İstanbul arasında çokfark yok nem hhariç tabi anadolu yakasi boyle en azindan son günlerde aasiri sicakta oluyor bazen tabi aman neyse edebiyat yaptim bee
Cenem bi düşmesin yeter ki

İnsallah en kisa zamanda hamis olacn sende durmak yok denemeye devam:)
Evet buyukler uydurmuslar bisiler ama bi cogununda dogrulugu var inanmasamda bazen karsilasiyoruz..konya kuru sicak hic cekilesi yok sinop gibi fln diil denizdn bi serinlik gelir az da olsa..

Bak orasi doğru işte yali kahvesinde oturup cay icecen muhabbetin dibine vurcan öff bee huzunlendim

Insallah guzel haberlerini alin minisin
Bol bol dinleneceksin kizce elden baska birsey gelmez..Menapozlu sayilirsin e bide hormonlar tavan yapinca malum sıkıntı..

Amanin :)
Kizce erken saatlerde Kagan'i alip yuruyus yapsana ikinizede iyi gelir,ben 11 den once yani..Bu 40 meselesi bence dogrudur ama eskisi gb külün,su birikintisinin vs ustunden gecmek mumkun degil artik,e kapkaranlikta olmuyor..
Bende cikmadim gerci ama sadece gece :)
Zaten bu kadar kucukken acikcasi cikincada hemen kafani bi yerlere sokasin geliyor ha emecek ha sicacak diye.
Dun avmde 37 gunluk bir bebis vardi maksatta cikmak olmasin tabi,o kadar kucucuk bebegin o spotlarin o enerjinin altinda olmasi cok gereksiz,bizr kolay geliyor diye boylr olmamali..

Anneannelerimizin babaannelerimizin soyledigi cogu sey bilimsel olarak bir sebebe baglaniyor :) vayy anasini diyorsun sonra..
40 isi farkli tabi,herseyede inanmak gerekmiyor :)
Ama dedigin gb soz konusuda cocuk olunca ister istemez dikkat ediyorsun sac kestirmemek gb :) amaaan diyorsun dogunca kestiririm :))))
Sicak havada bebisle olunabilecek en iyi yer ya agaclarla kapli bir yer ya da ev :)
Bence bizlere bebek olmadan once gercekleri anlatacak biri lazimmis :)

Amin hemserm ya aminnn bakalm carsamba dr amcasi neler dicek cok merak ediyoum :)

Hamilelikte saç kesilmezmi
Gerçi benim kocisim kestirmez zaten
Ağustosta hamile kalirsam baharda doğacak zaten planli programli olursa tabi

tünaydınlarrrr
yine aynı saatte sizlerleyimmmm
beklediğimden daha çabuk alıştı işe..
işin tek güzelliği iş arkadaşlarımı seviyorum..bi de sağolsunlar moral verdiler göbeğin çok çıkmamış vb diye uçtum havalara
bu gazla cumayı getiririm ben

KELEBEKKK yorgun olman çok normal kuzu..
vücudumuz ayrıca enerji sarfediyor bebiş için..
ben dün bütün gün uzandım tv karşısında ama akşam yine yorgundum
sen rapor almıcan mı kuzu?

ÇİKOLATAAA
şu 40 muhabbeti bizde de var..
ki ben kışın ortasında doğum yapıcağımdan zaten bahara kadar pek çıkamam dışarı
artık benim depresyonuma ortak olursunuz burda
alıştın mı anneliğe

PLOJOOO ne güzel buluşmuşunuzz..
bebişler de anlaşmış
artık ne güzel rahat rahat dışarıda geziyorsunuz Sezen kocaman kız oldu

günaydınn kızlarr nasılsınızzz
3gün sonra biraz uyudum..ama daha da yorgun kalktımm

AAA konuştunuz mu tatlımm laf soktun muuu sitem ettin mii ben olsam lafları ard arda sokardımm

yok cnm bn aramadım ztnn o msj atmıss..bnde gelirsin bize dedim olur dediii....gelsin o zmn aaaa siz buluştunuzmu bana nedn haber vermedinizzz hıh dicemm

buluşma mııı ayy ne gariptir yaaa...güzel geçmesine sevindim kızçee
onların buluşması tesadüf değildiii çünküü getirdiği çikolataları fln çekmiş koymuşş faceyee...
ztn her yaptıklarını facede paylaşırrrr..öyleleri de yakında wc ye gittim büyüğünü yaptım küçüğünü yaptım diceklerr....

iyim canm sen nasılsın dr.a mı gitceksin bu haftaaa inş. iyi şeyler duyarın....sağlıklıdır eylül...

atlass....
sen hamile kalamak istiyorsan bi bak dedim hamilelikte neler yasak neler yasak bi bilsen
çilek yemek--kırmızı kırmızı kalıcı leke yaparmışş
çiğ ciğere dokunmak--kalıcı lele yaparmış...
saç boyatamazsın..kastiemezsin... aklma bunlar geldi şimdilikk:44:

çikolataaa...
bu sıcakta napcaksn kız dışardaaa ewde otur serin serin...ama akşam gezmesi iyi olurdu sanrm...:26:
iyisinizdir inş...

sviiittt...
bugun p.tesi tatil sonu işe gitmek en zor p.tesidirr...en sendromlusundan ama neyse ki haftaya yine tatil...bayrmm
kızın nasıll...

amayaaa...
dr.a randevun nasl geçti...ne dedi...

kelabek ve svitt...
göbişler çıkmadımı dahaa.... plojo gibi paylaşsanızaa bizleee

naber sweeet rapor almıcam ama dr 1-2 gun verırse alırım bana en asagı 1 haftaa 10 gun yazmakıstıolarda onu ıs yerıne vermeye yuzum yok yıne derse oyle ısı bırakıcam barı evd eyatım kımse bnm keyfmı beklemez ıs yernde napalım bu ay kı paramı alır çıkarım... send ecok yoruluosn kıyamam sana yaaaa gelsene sarılalıp uyuyalım ıkı tombık

Hamilelikte saç kesilmezmi
Gerçi benim kocisim kestirmez zaten
Ağustosta hamile kalirsam baharda doğacak zaten planli programli olursa tabi

Kesilmez'mis'
Bende Agustosta kalmistim canim,planliydi,oldu Allah'in izniyle :)

Amin hemserm ya aminnn bakalm carsamba dr amcasi neler dicek cok merak ediyoum :)

Heyecanli lalaa :)
Birak su isi artik bak keyfine,soyluyorum bak dinlen bol bol )))

Tabii ya :) valla kumesten cikmis tavuk gbydim,kuzenimle magazada konusuyoruz kiz bana bakiyor ben hem anlatip hem giysilere napiim zaman kisitli

Hani bize gobis resmi?

Hmmm anladim..Oluyor boyle kirginliklar,bahaneside yok gb bosver :)
Bekar onlar ne anlarlar seni
Simdi bana bekarlar bir toy geliyor

Canim sağol ciğeri biliyordum da çileği ilk defa duydum ne alakaymis ki:44:
Neyse artik çilek mevsimi gelmeden dogurmak lazim demekki
Saka bi yana sizden ogrenecegim çoksşey var galiba ben çocuk gelişimi okumama rağmen zir cahilim anlasilan
Peki birşey sorayim hamile kalmadan önce doktora gitmem gerekir mi herhangi bi sorunum yok daha öncelerde girmiştim bikacyil önce tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…