- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.681
Bu 'sen gelemezsin zaten diye aramadik' muhabbetini hiiiic anlamam kabul de etmem..10 lere gelemem ama o gun gelebilecegim belki..cok kizdim onlara..oyle bi bahane sunarlarsa kiz onlara sen :)))
Aseeenn Kediiiiii
Bende anneme gidiyorum kizceler kayinvalidemler geliyor iftara
Hepimiz yamagız
Ev kedisi yurt disindan arkdsnmi gelio tam anlayamadm sendemi kalcakmis hizli ojuyunca aklmda kalmadida
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallahhhh işe yararlarrr.. ben biraz rahat bi insanım tatlım; o kadar kafama takıp sinir olacağım bi durum değil, pazartesi hallederim. hem benim gerilmemem gerek bu günlerde :) malum tedavi zamanı....
seninde alınma gününmüş galiba... eşin su istemen için mi eve gitmeni söyledi? ve bunun için mi küstün gerçekten
arkadaşların konusuna hiç yorum yapasım yok, ben olsam bu saatten sonra onlar aramadıkça pek görüşmezdim kendileriyle....
Ya kizlar uzun uzun yazmicam annemden yeni geldik kayn validem kp ve kayinco geldiler annemlerdede halam babanem kardeslerm anne babam ve esimle bn vardik.... her sey guzeldi oturuldu sohbet edildi fena deil ailem keyf aldida esim sikilio kendi ailesnden bide esmle kardesi anlasamaz kardesi biraz fazla dusuncesz ve cok patavatsz ailemn yaninda sen soylesin sen boylesin yok pazardan gyniosun iste kaliteli almiosn bilmem ne almaz almaz yani bxm bebegmz olcak ve brikim yapiorz bekar dilizki pantolona 200verelm hadi verdik veya vermedk sanane yani esim araba alcak yok iste sana fazla kacar sen otobusle gt boyle resil edio bnde verdm veristrdm tabiri caizse s.. agzina banane sen kimsn ailemn yannda kocami itin k... sokuosun patavatsz sey kv de dio ki nasil savunuo kocasni savunucam dedm siz utanmadan ailemn yannda kocama yuklenrsenz banada soz hakki duser kayinco iste bn abimle istedgm gbi konusurm annem babam bana karismadi bu zamana kadr sen de karismazsn demee getrdi bnde zaten onlar karissaydi zamannda suan bnden bunlari duymazzdn edep adap die bsy var her sey her yerde heleki bnm yanmda asla kati surette konusmazsn izin vermiorm dedm tani bu konusulanlar kavga gbi deildi yani tansiyon yukselmedi sakin bi konusmaydi ama tartstk oyle haksizmiyim smdide bnle konusmuo cokta umrumdaydi bnm it e bak yaaa dedm her sey her yerde konusulmaz haddini bil seviyeyi bozma ama dayanamadm esimde napsin sustu tatszlik olmasn die eve geldi beni optu ben hic bu kadr deer gormedm beni cok onurlandrdn dedi smdi odadayim snrden agliyrm ya offf
aleykum selam sende cok selam soyle duzelmesne sevndm
Ya korkunc bsy tabi ama sonucta ruya ve anlatman hosuma gtti ona komik diyorum :)
Sonunda evime geldimm
aynen öyleee bnde sinir oldumm ..görmemezlikten geldim bnde..hıhh
Herkz kvlerleee...
telden yazıyorum....
Ya kizlar uzun uzun yazmicam annemden yeni geldik kayn validem kp ve kayinco geldiler annemlerdede halam babanem kardeslerm anne babam ve esimle bn vardik.... her sey guzeldi oturuldu sohbet edildi fena deil ailem keyf aldida esim sikilio kendi ailesnden bide esmle kardesi anlasamaz kardesi biraz fazla dusuncesz ve cok patavatsz ailemn yaninda sen soylesin sen boylesin yok pazardan gyniosun iste kaliteli almiosn bilmem ne almaz almaz yani bxm bebegmz olcak ve brikim yapiorz bekar dilizki pantolona 200verelm hadi verdik veya vermedk sanane yani esim araba alcak yok iste sana fazla kacar sen otobusle gt boyle resil edio bnde verdm veristrdm tabiri caizse s.. agzina banane sen kimsn ailemn yannda kocami itin k... sokuosun patavatsz sey kv de dio ki nasil savunuo kocasni savunucam dedm siz utanmadan ailemn yannda kocama yuklenrsenz banada soz hakki duser kayinco iste bn abimle istedgm gbi konusurm annem babam bana karismadi bu zamana kadr sen de karismazsn demee getrdi bnde zaten onlar karissaydi zamannda suan bnden bunlari duymazzdn edep adap die bsy var her sey her yerde heleki bnm yanmda asla kati surette konusmazsn izin vermiorm dedm tani bu konusulanlar kavga gbi deildi yani tansiyon yukselmedi sakin bi konusmaydi ama tartstk oyle haksizmiyim smdide bnle konusmuo cokta umrumdaydi bnm it e bak yaaa dedm her sey her yerde konusulmaz haddini bil seviyeyi bozma ama dayanamadm esimde napsin sustu tatszlik olmasn die eve geldi beni optu ben hic bu kadr deer gormedm beni cok onurlandrdn dedi smdi odadayim snrden agliyrm ya offf
majoru özlemeni anladım da görümcesini niye özledin kızTünaydn kızlarr bn yine 10da kalkar kalkmaz geldim anneme teyzemler gelcek iftara...
Size bişi dicem ben...sanrım ben majorun görümcesini özledimmm....
nerdesin majoooorrr....
Devaaaaa
Svitttt
Cikolataaa
Unutulduuuk
telden yazıyorum....
Gunaydiiiinnnn
Bugun Mayis Anneler topigimizden arkadaslarla gorusecez
Darisi basimiza sizlerlee kizlaar
Damlacikolata ve sweaattt aklimdasiniz kiii :)
Iyisinizdir insallah
bende biraz sonra annemlere geçiyorum kuzumm bu akşam annemlere kvler ve annemin arkadaşları geliyoTünaydn kızlarr bn yine 10da kalkar kalkmaz geldim anneme teyzemler gelcek iftara...
Size bişi dicem ben...sanrım ben majorun görümcesini özledimmm....
nerdesin majoooorrr....
Devaaaaa
Svitttt
Cikolataaa
Unutulduuuk
telden yazıyorum....
Kizlarrr guzel pazarlariniz olsun...biz oglusumla yanliz kaldigimiz icin herseye yetirmeye calisiyorm tabi genel olarak oglumla ilgilenince pek biseye yetisemiyorum:) aklimdasiniz aklinizda olduguma da cok sevimdim.. Optum ki siziiii)
hu huuuuu efsane geri döndü sivitt geldiiiii
dün gece 1e doğru geldik eve..yeni yeni dinleniyorum...
eşim sağolsun çamaşırları yıkama asma işini üstlendi de kendime gedim..yaşasın hamilelik
çok gezdikk bizzzz
2.balayı oldu...Erdek'ten başladık ki annemlerle bikaç gün mükemmel ötesitdi..
annem bebek gibi baktı banayumurtamı bile soydu sabahları..hatta dedim eşime İzmire gitmesek mi hiç burdamı kalsak diye
Salı çeşmeye gittik...deniz çok iyi geldi bana mide bulantılarım tamamen geçti gibi
bi de İzmir de hem üniversiteden ev arkadaşımla hem de çok yakın başka bi arkadaşımla da buluştuk
çok özleşmişiz iyi geldi..eşlerimiz de kaynaştı..dolu dolu tatil oldu...
Alaçatı'ya,Şirinceye de gittik..gezerken hiçç yorgunluk yoktu ama bu sabah resmen uyanamadım :26:
veee hazin sonn yarın iş varrrr
olsun buna şükür kiiii...format attım kendimeeeee
sizi de çook özledim..gerçi hep takibimdeydiniz kiii
KELEBEKKK: çok gereksiz olmuş eşinin kardeşinin söyledikleri..ya annenlerdesiniz bi de söylemenin zamanı mı
neyse sen cevabını vermişin içinde kalmamış hiççç üzülme bence...eşin de üzülmesin...
Eylül nasıllll?göbiş büyüdü mü?benim bayağa çıktı :26:
PLOJOOO:ne güzel buluşma var bu gün hııı?
bebişleri de aldınız mı yanınızaaaa
inşallah topikçek buluşmak nasip olur....
PRENSES:ben olsam ben de çok bozulurdum yahu arkadaşlarına...
ama sen bişey demezlerse ses etme bozulduğunu da belli etme buluşalım da deme...
zaten evlenince bekar arkadaşlar da bazen tribal enfeksiyon olabiliyor
gerçi benim çoğu arkadaşım benden önce evlendi acaba ben de mi öyeydim onlara
ASENNNN : annenin evi aşevi olmuş yahuuu
kolay gelsin sizeee...
nasıl yemek yetiştiriyorsunuzzz..gerçi anneler aşçı gibi oluyor ama 5 kişi gelse benim elim ayağıma dolanır
menüyü sorayım mııı KELEBEK izin var mıııı
AMAYAAA : tedavi süreci resmen başladı sanırım..
hayırlı olsun bebiş gelsin inşallah hemencik...
ama içime olucakmış gibi doğdu bi anda....bu yaz sonunda topikçek hamiş olalım PLOJO hariç
artık buralardayım....yaşasınnnnn
majoru özlemeni anladım da görümcesini niye özledin kız
plojoooo inşallah bigün denk gelirizzzz
Svitiiimmmmm gelmissssss hosgelmisssssss.......
Aynen oyle oldu biraz macerali oldu ama sonuc itibariyle basladimmm. İki gundur bi gobisten bi totisten yiyom igneleriseviyom onlari onlar beni bebisime goturcekler kiiiiii haftayada izinliyimmm rahat rahat gidip geliyim diyeeee... Simdi neyse de yarin kalkmak zor gelecektir sana ise gitmek:120::120::120:
Aklma geliyor huysuzlukları bnm görümcem bna kıllık yapmadığı için onun davranıslarını düşündm bulaşk yıkarken..bnde anlamadm nerden geldi aklma....
Svitttt hoşgeldinnnn
Tatilin güzel geçmesine sevindim...dinlen dol dol yarn işş
Bişi demedim dememde ztn.hıh..
Bn yurt dısındn gelen arkdasma hoşgeldin dedim görevimi yaptm...
Anneme yardma devamm
Ahh asen ahh hep kosturmacadayım hakkatten
telden yazıyorum....
hoşbulduk kiiiii
o iğneler şifa olsun inşallah da ileride bu günleri gülerek hatırlarız...
sen benim yerime uyu yarın
herkes benim yerime uyusun
hoşbulduk canımmmm
sizin tatil ne zamandı?
biz de eşimle kuşadasını merak ettik ama vakit yetmedi sen git seneye de biz gidelim
Yarin saat 8:30 da fakultede olmam gerek, gelince uyusam olur muuuuu
alırlar alırlar sorun olmaz canım, zaten bi ara uğramam da lazım işlerim çoktu... çok yanlış zamanlama oldu bu iş ama nasip kısmet artık yapcak bi şey yok başladık bi kere.....olur kiiiiiiii
yarın ne için gidiyordun? aaa amayaaa ben sana yarın kitabı göndericem de iş arkadaşların alır mı kiii?
evde de değilsin bu hafta...
acaba size yakın bi kargo şubesine mi göndersem
hoşbulduk kiiiii
o iğneler şifa olsun inşallah da ileride bu günleri gülerek hatırlarız...
sen benim yerime uyu yarın
herkes benim yerime uyusun
hoşbulduk canımmmm
sizin tatil ne zamandı?
biz de eşimle kuşadasını merak ettik ama vakit yetmedi sen git seneye de biz gidelim
minnoşşş yarın işe mutlu mesut gitmen lazımmmhu huuuuu efsane geri döndü sivitt geldiiiii
dün gece 1e doğru geldik eve..yeni yeni dinleniyorum...
eşim sağolsun çamaşırları yıkama asma işini üstlendi de kendime gedim..yaşasın hamilelik
çok gezdikk bizzzz
2.balayı oldu...Erdek'ten başladık ki annemlerle bikaç gün mükemmel ötesitdi..
annem bebek gibi baktı banayumurtamı bile soydu sabahları..hatta dedim eşime İzmire gitmesek mi hiç burdamı kalsak diye
Salı çeşmeye gittik...deniz çok iyi geldi bana mide bulantılarım tamamen geçti gibi
bi de İzmir de hem üniversiteden ev arkadaşımla hem de çok yakın başka bi arkadaşımla da buluştuk
çok özleşmişiz iyi geldi..eşlerimiz de kaynaştı..dolu dolu tatil oldu...
Alaçatı'ya,Şirinceye de gittik..gezerken hiçç yorgunluk yoktu ama bu sabah resmen uyanamadım :26:
veee hazin sonn yarın iş varrrr
olsun buna şükür kiiii...format attım kendimeeeee
sizi de çook özledim..gerçi hep takibimdeydiniz kiii
KELEBEKKK: çok gereksiz olmuş eşinin kardeşinin söyledikleri..ya annenlerdesiniz bi de söylemenin zamanı mı
neyse sen cevabını vermişin içinde kalmamış hiççç üzülme bence...eşin de üzülmesin...
Eylül nasıllll?göbiş büyüdü mü?benim bayağa çıktı :26:
PLOJOOO:ne güzel buluşma var bu gün hııı?
bebişleri de aldınız mı yanınızaaaa
inşallah topikçek buluşmak nasip olur....
PRENSES:ben olsam ben de çok bozulurdum yahu arkadaşlarına...
ama sen bişey demezlerse ses etme bozulduğunu da belli etme buluşalım da deme...
zaten evlenince bekar arkadaşlar da bazen tribal enfeksiyon olabiliyor
gerçi benim çoğu arkadaşım benden önce evlendi acaba ben de mi öyeydim onlara
ASENNNN : annenin evi aşevi olmuş yahuuu
kolay gelsin sizeee...
nasıl yemek yetiştiriyorsunuzzz..gerçi anneler aşçı gibi oluyor ama 5 kişi gelse benim elim ayağıma dolanır
menüyü sorayım mııı KELEBEK izin var mıııı
AMAYAAA : tedavi süreci resmen başladı sanırım..
hayırlı olsun bebiş gelsin inşallah hemencik...
ama içime olucakmış gibi doğdu bi anda....bu yaz sonunda topikçek hamiş olalım PLOJO hariç
artık buralardayım....yaşasınnnnn
geçmiş olsun kuzummAklma geliyor huysuzlukları bnm görümcem bna kıllık yapmadığı için onun davranıslarını düşündm bulaşk yıkarken..bnde anlamadm nerden geldi aklma....
Svitttt hoşgeldinnnn
Tatilin güzel geçmesine sevindim...dinlen dol dol yarn işş
Bişi demedim dememde ztn.hıh..
Bn yurt dısındn gelen arkdasma hoşgeldin dedim görevimi yaptm...
Anneme yardma devamm
Ahh asen ahh hep kosturmacadayım hakkatten
telden yazıyorum....
bizim topiğinn minnoşlarıııcanım arkadaşlarım benimmm
sizi çok seviyorum kiiiiii
annemlerde yaptığımız 20 kişilik iftarı da güzel bi şekilde atlattıktan sonraa yarın ki 12 kişilik iftarla finali yapıyoruz
minnoşşş yarın işe mutlu mesut gitmen lazımmmbütünn kötü enerjini çesmede bırakmış olman lazım kuzumm
ağustostaki izninide yatarak yuvarlanarak geçirirsinn
valla canım tam aşevi oldu yarınkini de atlattığımızda zaten başka iftar kalmıyo yada aklıma geldide bi arkadaşlar var bize gelmek isteyen
geçmiş olsun kuzummeşin gelmiyo mu senle annenlere iftara çalıştığı için mi gelmiyo:44::44: benimki süper sehba çeker kirli yemek tabaklarını taşır
bizim koşuşturmalar bitmez ev kedisiii
Geçmiş olsn minnoşş az kaldıı desenee...
Eşim iftara doğru geliyo cnm uyuyo o evde....
Bu arada persmbe yurt dısındn geln arkdsm gelck...
telden yazıyorum....