Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yanlis yere yukledim iyi mi :)

Aman tanrim sezosa bak yerimmmm ne tatli bsyyy opmelik isirmalik patlatmalik hepsi bi arda bide elbise gydrmis ayycildrdm burda onun kicini morartrim ben gorrsun masallah nazar boncuklariula susle bebegni cok guzel birbebek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eh iyi madem bugun daha gec yat yarn basla 1haftada anca duzene grersn tatliskom :)

inşallah gitmiycem :) 26 yaşındayım ankara'dayım. evdeyim çalışmıyorum. oturduğum yer küçük bi kasaba pek fazla arkadaş yok dertleşecek birilerine ihtiyacım oluyo :)

Hoşgeldin o zmn tekrar..
bnde kucuk bi yerde oturyuyorm hatta bim a101 ve sayhanlar diye ni marketten baska buyuk markt yok düşün yani ne kdr saçma sapn bi yer

Geldm ama herkez uyumuş boşuna gelmiş oldm ewde işlerim vardıı

Aferimmm kızçe bittimi işlerin
Git annene gitt işin de yokmuşş

Amaaa bn cok piss kıskanclık yaparımmm
bnde merk ettim göbişleri
bnde görmek istiyormm
bnmde var instgrmmım
bnde ndn yoksunuzzz
bni sevmiyormusunuzzz
bnde bnde bndeeee:84::84::84::84:

Aaa kiskanma ekleselim yaz bana ozelden hemencik eklim seni :)

Temizlik
(2 tane ayni olmusta )

Son düzenleme:

Ben cok erik istedigimde de incir istedigimde de oyle yedim,ya cok canimin istediginden bilmiyorum ayni tadi aldim :) bekleme sansimda olmayinca
Bekle bence o zaman,taze taze ye..
Esimin yegenide cok yemis,kasayla almislar :)))((

Biz cocuklarla ilgilendigimizden onlar kadar konusamadik :)
Bir basladilar muhabbete..

Sekerpare demeeeeee:)))))
Canimi cektirdiniz yahuu..
Hic sevmezdim halbuki serbetli tatli.

Belki hemen oldu :)

Hamilelikte disler ozellikle sonlara dogru cok etkileniyor o yuzden demistim,biraz onlem alirsan daha iyi olur agri vs acisindan..

Saskin ordek gbi gozler portlemis agzi acik pis tukuruklu kizin var eheheheh :)

Ye yee al :))) isir totosundan :))))))
Bitane totolu cekecem senin icin :)))) hahah
Cok tukuruklu artik :))

Hehh uyumuslar :)
Su dok azcik onlara ya da yuzlerini boya
Kina gecelerinde kim erken uyursa onu boyariz biz
Anneme gitmedim kizce ancak bu saatten sonra cikmam lazim e zaten 6da iftar icin cikacaz hic ordan oraya yapmayim dedim.
Evett bende gormek istiyorum illa instagram mi acalim yanii cık cık cık

Ay isircam valla hicte izin alamam zaten gozleri ayni sen bnm hemsermn oyy ne guzel bosnak kizi olcak cimcime tukuruklu pisss bebek ayakla minicik ay plojooooo nolur isittir bana onu dislerm kamasti yerimmm kiii maymuneyi :)nazarlar degemsn yahu tatli tatli bahsetmeyn tatlidan zaten kilo aldm bu ara hamuru ve tatliyi kacrdm bugun duzene soktm insallah boyle devam ederm :)yoksa panda gibi olcam esim smdiden panda panda pandaaaaaa panda enfes dondurma dio bana ahahahah sapsal herifim brnim

enistenin serenatta bi harika..
Bende 58 e dusmustum ya 60 oldum yine yemekten,buara acyip bir istah pis bir damak zevki olustu herseyi yiyorum,iftarda tatlilaar diyorlar herkes sonra alalim diyor ben zipliyorum ben alayimda sonra yiyemem belki unuturum diye

Senin izin almana gerek yok tabii yicen
Ama dun bayanin biri alabilir miyim dedi,dedim simdi bisy bakmak icin indik arabadan emiyordu biraz huysuzlanir dedim vermedim biride sirtindada tutsana dedi,ben dengesini ayarliyorum kuvvetim zaten geride dedim
Esim diyor ki hic eyvallahin yok,niye olsun ki dedim ben cocugumu bilmiyor muyum
Digerine de niye vereyim ki zaten yalanip duruyor cocuk ona tutunacak fln sevmem ben oyle tanimiyorum etmiyorum kadini sonucta

Son düzenleme:
öhömm öhömm

selam bebişlerr ben geldim

nasılsınız bakalım ne var ne yok?
en son 03.07.2014 perşembe yazmışım bir daha ortalıkta görünmemişim.
işten ayrılmak bana yaramadı sizden çok uzaklaştım

Önlem alamiyorum şöyleki 4 tane mi ne kanal var on disler ikinci kez doldu kompozit yaptilar yine catladi kanallardan birinin dolgusu düştü ama oraya dolgu yapmiyorlar marmara üniversitesine yolladilar onlarda gün falan vermedi bir iki yila kadar cagiricaz dediler saka yapmiyorum gerçekten ayrica diş etlerinden asinma var diş eti geriye doğrusiyriliyor ddişin dibi meydana cikiyor bunlara da bisey yapamiyorlar marmara üniversitesine cagiracaklar diye bekliyorum onlar cagirana kadar ben protez yaptiririm herhalde 17 yasindan beri boyle o zamanlarda bile yasin büyük olsa protez yapicaklardi gittiği yere kadar artık kalitsal sanirim annemde 30 yaslarinda falan protez yaptirmisti artik Allah tan hayirlisi yapacak bisey yok.

ev kedisi kim biri kullanıcı adını mı değiştirdi?

switin bebeğinin cinsiyeti ne?

nenanın kız biliyorum instagramdan öğrendim

Evet! :)
Nasilsinn? Nasil gidiyor?
Hep annemdeyim de

Oyy oyy..Allah yardimcin olsun..Insallah hamilelikte yasamazsin ayrica sorun..
Diste hicbiseye benzemiyor.

hepimiz seni çok merak ettik...

:54

hepimiz seni çok merak ettik...

Hep annemdeyim de

bende sizi merak ettimde giremedim bir türlü :26:
kardeşimin bilgisayarını getirdim artık kendime onu kullanıyorum
iş arıyorum çok sıkıldım evde olmak hiç bana göre değil.
dün ailecek denize gittik yandım kavruldum canım acıyor nasıl yandığımı bende anlamadım.
4 günlük tatilde bile böyle yanmadım yaa

kızçelerimmm eşim yolda beni almaya geliyor kvlere gidicez 10 dkda yazmam lazımmmm
umarım yazarım :26:

göbiş çıktııııı en yakın zamanda foto gelicek teyzelereeee ama sadece göbişi yüklemyim korkarsınız
uzaktan bi fotomu yükliyim

bence de lafları hazırla yarın saydır gitsin

ayh biz ikimiz sığamayız da bi yatağaaa
keşke ikimizin yanyana bi fotosu olabilseydi iki kocaman göbik

menü süperrr bence ilave tatlı yapmaa....
tedavin de yangını saymazsak sorunsuz gidiyor sanırım..
ama ilaçlar düşündüğümden pahalıymışa amaaa bebiş paha biçilemez nazlı kızımız gelcek dicektim aaaa kız mı olcak acep

tühh çilek mevsimi kaçtıı
doya doya yiyemeden

kuzuu annen çalışıyor dimi bi deee
maaşallah sizeee
iştee bence anasına bak kızını al burdan geliyor
benim asoşum da marifetli ama hacı yatmaz
neyse eylüle kadar keyfini çıkar sonra yattığın saatte kalkarsın

çoook güzelsiniz hepiniz bi sürü nazar boncuğu size

benim de instegramım yok
valla özendim açsak birer tane ay nasıl açılır onu bile bilmem

aa major gelmişşşşş neler yaptın kız anlat yediğin içtiğin senin olsun
bu arada benim bebiş çok büyük ihtimal kız c.tesi kesinleşicek...

yuppiii yazdım galiba yetiştirdim

bu arada eşimin tel.den becerebilirsem size yolsa foto ekliyim göbişli sivit fotosu

ev kedisi kim biri kullanıcı adını mı değiştirdi?

switin bebeğinin cinsiyeti ne?

nenanın kız biliyorum instagramdan öğrendim

Hoşgeldinn majorrr ben ayprensessiiii
Nerelerdesin naaılsınn merkta bıraknayın yahu bizii

telden yazıyorum....

Hoşgeldinn majorrr ben ayprensessiiii
Nerelerdesin naaılsınn merkta bıraknayın yahu bizii

telden yazıyorum....

aaa neden ev kedisi oldunki sen canım hayırdır??

valla sonunda aranıza döndüm. çok özledim sizi ben yaa
bebeiş iyi olsunda öğrenicez nasıl olsa kız mı erkek mi :)

tatile gittik geldik geçen hafta kv ve annemle birlikte her günüm dolu dolu geçti.
dünde hep beraber denize gittik bugün evdeydim çok yorgundum.

tatilde gündüz deniz havuz güzeldi ama akşamları yapacak bir şey yoktu çok sıkıldım orda.
kocaman bir havuzu vardı denizi soğuktu biraz ama balıklarla yüzülüyor su temiz kumu koyu renk o yüzden suyun temizliği anlaşılmıyor.

yani çocuklu ve emekli ailelerin gidince çok huzur bulacağı bir yerdi ama benim için sıkıcıydı biraz eşimse orda huzur buldu o sessizliği çok sever.

bide bugün iş ilanlarına bakarken Ziraat Bankasının sınavlarının olduğunu gördüm.
sınava girmeye karar verdim ama 2 aydan biraz fazla zaman var çalışırsam kazanır mıyım ya da torpil döner mi bilemedim

Hep annemdeyim de

İnşallah ya bakalim hamilelikte neler olacak astim var oda hamilelikte şekillenecek çok sevgili böbrek tasim var bide hayirlisi Allah tan
Aman düşünmüyorumcçok fazla Allahın dediği olur

tatlışkolarımmmmm ben geldi mmmm artık iftarlar bittiiiiiiiii hollleeeey holleeeey holleeeey

yarın kv mi gezmeye götürcem akşamada kp bizi yemeğe götürcekmiş iftara gezentiyimki ben baya

gördümkiiiii gördüm kiiiiii tatlı sezoşuu gördümkiiii maşallah güzel sezoş ve plojomaaa çok güzel çıkmışsınız canım

kızzzz kedicikkk özelden at bana instagram ismini ekleyim seniii instagramaaa

AYRICA TATLIŞKOLARA DUYRULUR HERKES İNSTAGRAM AÇSIN
birbirimizi görelim yahuu yeter bu hasretlik

canişkomm canınımı istettimm:18::18::18: keşke demeseydimm:18::18::18:

minnoşşşş hoşgeldinnn yollarımız gözlerimizde kaldıı bizde nerde bu majıor diyoruzz unuttumuki bizi dedikk
nasıl gidiyo evvde kv ile kuzumm memnun musun gerçi biraz sıkılmışsın ama olsunn azıcık dinleen başlarsınn

minnoşummm biz ana kız sadece cesaretliyiz deli cesareti diyeb,iliriz aslında kendi adıma pek becerikli olduğumu söyleyemem ama yine kendimi kurtaracak kadar yapıyorum
annem çalılşıyo tatlışım 3gündür zombi gibi kalktığı yataktan yarın dinlenerek kalkar inşalah

aç kızzz sen de instagram açç süper ötesi olur kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…