- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.741
Yanlis yere yukledim iyi mi :)
Eh iyi madem bugun daha gec yat yarn basla 1haftada anca duzene grersn tatliskom :)ah minnoşumm benm iftardan sonra uyuma şansım yokkiakşam misafirlerle boğuşcam muhtemelen
ama yarından itibaren yapabilirim dediğini sanırımbenim koca yatmayacağı için erkenden en birinci alarmım yanımda muaah muaah
inşallah gitmiycem :) 26 yaşındayım ankara'dayım. evdeyim çalışmıyorum. oturduğum yer küçük bi kasaba pek fazla arkadaş yokdertleşecek birilerine ihtiyacım oluyo :)
Mor degil ama incir var dolabimdahamileyken bulmustum bende.Cok cesidi olan pazarcilarin dolaplari oluyor kizce gormesen bile sor dondurulmus var mi diye,oyle satiyorlar aserenler icin..Ya da azcik daha bekleyecen ya da ben gonderecem :)
Sende git hepberaber uyuyun :)))))
Bende mi anneme gitsem ya,zaten aksamustu beraber cikacaz iftara gitmek ixin..Sıkıldım evde iste yok :))
Ama sen beni instgrmdan goruyonki esas sivitin tombik gobeni gormek lazm :)tmm ben yine paylasicam yarn olablr belki :)hatta carsamba olsun bnm dogum gunum hem cici gynmis olurum :) senin uyku duzeni nanay zor toparlarsn valla sen yarndan itibaren hatta bu aksam iftardan snra uyu sahrda kalk yune uyu sabah 9 alarm kur ve uyan uyandktan hemen snra dusa gr dustan cikinca bidaha uyumak istemicen haliyke uykunu tam almadgn icin ertesi aksam sahurdan snra yine uyunak isticen sen bana ozelden msj attlfnunu ben alarm vazifesi gorurum asosummm muahhb :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin o zmn tekrar..
bnde kucuk bi yerde oturyuyorm hatta bim a101 ve sayhanlar diye ni marketten baska buyuk markt yok düşün yani ne kdr saçma sapn bi yer
Geldm ama herkez uyumuş boşuna gelmiş oldmewde işlerim vardıı
Aferimmm kızçebittimi işlerin
Git annene gitt işin de yokmuşş
Amaaa bn cok piss kıskanclık yaparımmm
bnde merk ettim göbişleri
bnde görmek istiyormm
bnmde var instgrmmım
bnde ndn yoksunuzzz
bni sevmiyormusunuzzz
bnde bnde bndeeee:84::84::84::84:
Ben bulamadm aradgim gbi ya migrosta varso ama yesildi hic cezbettmedi beni ben ballisindan istiom biciksa koca bir kasa alip 1saat içinde yemegi planliyrm :)ama yok iste dondurulmusta istemiom o tatmin etmezki beni hemserm ya
ne güzel olmuş canımmm eşlerinizde anlaşmışsa deme keyfinee
minnoşşş yetiştim vallaa anama acıdım iştee kadın hem çalışıp hem iftar verincee
gelince söyle minnoşşbeni çağırmadınız dee
aaa gayet güzel menü tatlışım annem benim 2 gündür bimden şekerpare alıp ıslatıyo valla sanki kemalpaşaya göre daha güzel ve hafif oluyo yanında vanilyalı dondurma koyuyoruzz tabaklar bomboş geliyozaten dondurmayı plojo da demişş
Yok ya düzenliydi aslında bir haftadir sinyal var da gelen yokdaha öncesinde4 kutu d.kontrol hhapi kullandim etkilemez sanirim birbucuk ay bekle demiştidoktor simdi onu bekliyorum hapi 15 haziranda biraktim ay ssonusure doluyor iişte ondan sonra gelsin bebis
Dislerden sorunum çok ne yazikki cozumude pek yok gibi fazla sorun olursa protez yaptiricam tümden biktim agrisinfan su ara bisey yok çok şükür
Aman tanrim sezosa bak yerimmmm ne tatli bsyyy opmelik isirmalik patlatmalik hepsi bi arda bide elbise gydrmis ayycildrdm burda onun kicini morartrim ben gorrsun masallah nazar boncuklariula susle bebegni cok guzel birbebek
Saskin ordek gbi gozler portlemis agzi acik pis tukuruklu kizin var eheheheh :)
Hoşgeldin o zmn tekrar..
bnde kucuk bi yerde oturyuyorm hatta bim a101 ve sayhanlar diye ni marketten baska buyuk markt yok düşün yani ne kdr saçma sapn bi yer
bnde görmek istiyormm
bnmde var instgrmmım
bnde ndn yoksunuzzz
bni sevmiyormusunuzzz
Ben cok erik istedigimde de incir istedigimde de oyle yedim,ya cok canimin istediginden bilmiyorum ayni tadi aldim :) bekleme sansimda olmayinca
Bekle bence o zaman,taze taze ye..
Esimin yegenide cok yemis,kasayla almislar :)))((
Biz cocuklarla ilgilendigimizden onlar kadar konusamadik :)
Bir basladilar muhabbete..
Sekerpare demeeeeee:)))))
Canimi cektirdiniz yahuu..
Hic sevmezdim halbuki serbetli tatli.
Belki hemen oldu :)
Hamilelikte disler ozellikle sonlara dogru cok etkileniyor o yuzden demistim,biraz onlem alirsan daha iyi olur agri vs acisindan..
Ye yee al :))) isir totosundan :))))))
Bitane totolu cekecem senin icin :)))) hahah
Cok tukuruklu artik :))
Hehh uyumuslar :)
Su dok azcik onlara ya da yuzlerini boya
Kina gecelerinde kim erken uyursa onu boyariz biz
Anneme yurumeyi goze alamadim bugun cok sicak :)
Evett bende gormek istiyorum illa instagram mi acalim yanii cık cık cık
Ay isircam valla hicte izin alamam zaten gozleri ayni sen bnm hemsermn oyy ne guzel bosnak kizi olcak cimcime tukuruklu pisss bebek ayakla minicik ay plojooooo nolur isittir bana onu dislerm kamasti yerimmm kiii maymuneyi :)nazarlar degemsn yahu tatli tatli bahsetmeyn tatlidan zaten kilo aldm bu ara hamuru ve tatliyi kacrdm bugun duzene soktm insallah boyle devam ederm :)yoksa panda gibi olcam esim smdiden panda panda pandaaaaaa panda enfes dondurma dio bana ahahahah sapsal herifim brnim
Ben cok erik istedigimde de incir istedigimde de oyle yedim,ya cok canimin istediginden bilmiyorum ayni tadi aldim :) bekleme sansimda olmayinca
Hamilelikte disler ozellikle sonlara dogru cok etkileniyor o yuzden demistim,biraz onlem alirsan daha iyi olur agri vs acisindan..
Anneme gitmedim kizce ancak bu saatten sonra cikmam lazim e zaten 6da iftar icin cikacaz hic ordan oraya yapmayim dedim.
hepimiz seni çok merak ettik...öhömm öhömm
selam bebişlerr ben geldim
nasılsınız bakalım ne var ne yok?
en son 03.07.2014 perşembe yazmışım bir daha ortalıkta görünmemişim.
işten ayrılmak bana yaramadı sizden çok uzaklaştım
öhömm öhömm
Önlem alamiyorum şöyleki 4 tane mi ne kanal var on disler ikinci kez doldu kompozit yaptilar yine catladi kanallardan birinin dolgusu düştü ama oraya dolgu yapmiyorlar marmara üniversitesine yolladilar onlarda gün falan vermedi bir iki yila kadar cagiricaz dediler saka yapmiyorum gerçekten ayrica diş etlerinden asinma var diş eti geriye doğrusiyriliyor ddişin dibi meydana cikiyor bunlara da bisey yapamiyorlar marmara üniversitesine cagiracaklar diye bekliyorum onlar cagirana kadar ben protez yaptiririm herhalde 17 yasindan beri boyle o zamanlarda bile yasin büyük olsa protez yapicaklardi gittiği yere kadar artık kalitsal sanirim annemde 30 yaslarinda falan protez yaptirmisti artik Allah tan hayirlisi yapacak bisey yok.
hepimiz seni çok merak ettik...
hepimiz seni çok merak ettik...
Evet! :)
Nasilsinn? Nasil gidiyor?
Hep annemdeyim de
Oyy oyy..Allah yardimcin olsun..Insallah hamilelikte yasamazsin ayrica sorun..
Diste hicbiseye benzemiyor.
:54
günaydınn kızlarr nasılsınızzz
3gün sonra biraz uyudum..ama daha da yorgun kalktımm
yok cnm bn aramadım ztnn o msj atmıss..bnde gelirsin bize dedim olur dediii....gelsin o zmn aaaa siz buluştunuzmu bana nedn haber vermedinizzz hıh dicemm
buluşma mııı ayy ne gariptir yaaa...güzel geçmesine sevindim kızçee
onların buluşması tesadüf değildiii çünküü getirdiği çikolataları fln çekmiş koymuşş faceyee...
ztn her yaptıklarını facede paylaşırrrr..öyleleri de yakında wc ye gittim büyüğünü yaptım küçüğünü yaptım diceklerr....
iyim canm sen nasılsın dr.a mı gitceksin bu haftaaa inş. iyi şeyler duyarın....sağlıklıdır eylül...
atlass....
sen hamile kalamak istiyorsan bi bak dedim hamilelikte neler yasak neler yasak bi bilsen
çilek yemek--kırmızı kırmızı kalıcı leke yaparmışş
çiğ ciğere dokunmak--kalıcı lele yaparmış...
saç boyatamazsın..kastiemezsin... aklma bunlar geldi şimdilikk:44:
çikolataaa...
bu sıcakta napcaksn kız dışardaaa ewde otur serin serin...ama akşam gezmesi iyi olurdu sanrm...:26:
iyisinizdir inş...
sviiittt...
bugun p.tesi tatil sonu işe gitmek en zor p.tesidirr...en sendromlusundanama neyse ki haftaya yine tatil...bayrmm
kızın nasıll...
amayaaa...
dr.a randevun nasl geçti...ne dedi...
kelabek ve svitt...
göbişler çıkmadımı dahaa.... plojo gibi paylaşsanızaa bizleee
naber sweeet rapor almıcam ama dr 1-2 gun verırse alırım bana en asagı 1 haftaa 10 gun yazmakıstıolarda onu ıs yerıne vermeye yuzum yok yıne derse oyle ısı bırakıcam barı evd eyatım kımse bnm keyfmı beklemez ıs yernde napalım bu ay kı paramı alır çıkarım... send ecok yoruluosn kıyamam sana yaaaa gelsene sarılalıp uyuyalım ıkı tombık
ay svitiiiii seni de alıntılamıştım sankiiii.... neyse ilk gününün güzel geçmesine sevindim.... kedicikin de dediği gibi cuma gelince bir hafta daha yatcaz nasılsagerçi ben bu hafta da evdeyim.... ama tabi pek evde duramıycam. bu arada ben de yarın iftara iki görümcemi ve kv mi çağırdım, çocuklarla bereber 8 onlar 2 de biz 10 kişi olcaz....
menümü de yazıyım bakalım eksik gedik varmı.... yada olmuş mu???? ailecek olcağımız için abartmaya gerek yok diye düşündüm
ortaya kuru üzüm komposto, salata, yoğurt ve zeytinyağlı yaprak sarma koyuyoreeee....
mercimek çorba, izmir köfte ve pilav...
bide kemalpaşa tatlı yapcam kolay olsun diyerekten... bi de böyle serin sütlü bi tatlı yapabilirim sanki... o ışığı görüyorum kendimde
yemek sonrası için de meyve tabakları hazırlamayı planlıyorum. çay vs. de olur zaten....
Kizlar alintilamaya vaktin yok arada bi gozume carpt bu arada hemen belirteyim hamileligimin 5.ayinda 2 kilo ciger dogradim ve pisirdim canim cekmistive hormonlu fln demeden ciktigi gundn beri cilekte bolca yedim ve oglumun bi yerinde leke vs yok bilginize
ne güzel olmuş canımmm eşlerinizde anlaşmışsa deme keyfinee
minnoşşş yetiştim vallaa anama acıdım iştee kadın hem çalışıp hem iftar verincee
gelince söyle minnoşşbeni çağırmadınız dee
aaa gayet güzel menü tatlışım annem benim 2 gündür bimden şekerpare alıp ıslatıyo valla sanki kemalpaşaya göre daha güzel ve hafif oluyo yanında vanilyalı dondurma koyuyoruzz tabaklar bomboş geliyozaten dondurmayı plojo da demişş
Anneme gitmedim kizce ancak bu saatten sonra cikmam lazim e zaten 6da iftar icin cikacaz hic ordan oraya yapmayim dedim.
öhömm öhömm
ev kedisi kim biri kullanıcı adını mı değiştirdi?
switin bebeğinin cinsiyeti ne?
nenanın kız biliyorum instagramdan öğrendim
Hoşgeldinn majorrr ben ayprensessiiii
Nerelerdesin naaılsınn merkta bıraknayın yahu bizii
telden yazıyorum....
aa major gelmişşşşş neler yaptın kız anlat yediğin içtiğin senin olsun
bu arada benim bebiş çok büyük ihtimal kız c.tesi kesinleşicek...
yuppiii yazdım galiba yetiştirdim
bu arada eşimin tel.den becerebilirsem size yolsa foto ekliyim göbişli sivit fotosu
Evet! :)
Nasilsinn? Nasil gidiyor?
Hep annemdeyim de
Oyy oyy..Allah yardimcin olsun..Insallah hamilelikte yasamazsin ayrica sorun..
Diste hicbiseye benzemiyor.
:54
gördümkiiiii gördüm kiiiiii tatlı sezoşuu gördümkiiiiYanlis yere yukledim iyi mi :)
kızzzz kedicikkk özelden at bana instagram ismini ekleyim seniii instagramaaaHoşgeldin o zmn tekrar..
bnde görmek istiyormm
bnmde var instgrmmım
bnde ndn yoksunuzzz
bni sevmiyormusunuzzz
canişkomm canınımı istettimm:18::18::18: keşke demeseydimm:18::18::18:Ben cok erik istedigimde de incir istedigimde de oyle yedim,ya cok canimin istediginden bilmiyorum ayni tadi aldim :) bekleme sansimda olmayinca
minnoşşşşöhömm öhömm
kızçelerimmm eşim yolda beni almaya geliyor kvlere gidicez 10 dkda yazmam lazımmmm
umarım yazarım :26:
göbiş çıktııııı en yakın zamanda foto gelicek teyzelereeee ama sadece göbişi yüklemyim korkarsınız
uzaktan bi fotomu yükliyim
bence de lafları hazırla yarın saydır gitsin
ayh biz ikimiz sığamayız da bi yatağaaa
keşke ikimizin yanyana bi fotosu olabilseydi iki kocaman göbik
menü süperrr bence ilave tatlı yapmaa....
tedavin de yangını saymazsak sorunsuz gidiyor sanırım..
ama ilaçlar düşündüğümden pahalıymışa amaaa bebiş paha biçilemez nazlı kızımız gelcek dicektim aaaa kız mı olcak acep
tühh çilek mevsimi kaçtıı
doya doya yiyemeden
kuzuu annen çalışıyor dimi bi deee
maaşallah sizeee
iştee bence anasına bak kızını al burdan geliyor
benim asoşum da marifetli ama hacı yatmaz
neyse eylüle kadar keyfini çıkar sonra yattığın saatte kalkarsın
çoook güzelsiniz hepiniz bi sürü nazar boncuğu size
benim de instegramım yok
valla özendim açsak birer tane ay nasıl açılır onu bile bilmem
aa major gelmişşşşş neler yaptın kız anlat yediğin içtiğin senin olsun
bu arada benim bebiş çok büyük ihtimal kız c.tesi kesinleşicek...
yuppiii yazdım galiba yetiştirdim
bu arada eşimin tel.den becerebilirsem size yolsa foto ekliyim göbişli sivit fotosu