- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.721
ben geldiiiimmmmm
demek arkadaşın sana teşrif edecek sonunda laflar da hazırlanmışşşşşş, sokulmak üzereeeeGeçmiş olsn minnoşş az kaldıı desenee...
Eşim iftara doğru geliyo cnm uyuyo o evde....
Bu arada persmbe yurt dısındn geln arkdsm gelck...
telden yazıyorum....
vallahi tebrikleeeerrrr anasına bak kızını al muabbeti yapıp yarın öbürgün senden de aynı performansı baklerlerse yandın kuzummmmmmbizim topiğinn minnoşlarııı canım arkadaşlarım benimmm
sizi çok seviyorum kiiiiii
annemlerde yaptığımız 20 kişilik iftarı da güzel bi şekilde atlattıktan sonraa yarın ki 12 kişilik iftarla finali yapıyoruz
ne güzel buluşmuş görüşmüşsünüz.... bizde iki arkadaşla görüştük bugün fakültede... hakkattan yıllardır tanıyorum sanki, halbuki ilk kez gördüm; bahçede çay eşliğinde oturduk sohbet ettik bizde... e bizde ki konu da malum, doktor nasılmış hastanedeki muameleler falan... gerçi ben seviyorum doktoru yaaaa.. zaten bunlar vesile, Rabbim ol demedikten sonra; tabi yine de insanın şımartılmaya ihtiyacı oluyo bu dönemlerde.... sezoşa da bak sen demek gözgöze gelip anneleri çekiştirmeye de başladı haaaaa yerim onu yerimmmmGunaydiiiiinnn :82:
Bulusmamiz cok guzel gectii.Biara Sezen'le Deren gozgoze bakisiyorlardi galiba bizi cekistiriyorlar dedik :) 3 kisi bulustuk buarada bebisler ve eslerle hepberaber.
Bir arkadas istanbullu aslinda Sapancaya birkac gunkugune dinlenmeye gelmislerdi,bizde onlarin yanina gittik.Sonrasinda da alisveris yaptik,gezdik,ohh
Sezen'e bikini aldik
Darisi sizlerlede basima insallah :)
Ilk defa gordgunuz ama sizi tanidigini endiseleri sevincleri bildiginiz,bilen biri..Degisik :)
SWEAT
Hosgeldiiinn kizceee
Enerji depoladin :) isi bir pazar sonrasi gb dusun cok sevindim guzel gectigine herseyin..Anacigininda ellerine saglik,Allah basimizdan eksik etmesin onlari
KEDICIK
Arkadasin geliyormus diger arkadasin icin falanca gelemez dedi derse kizma
Saka bir yana bakalim aniden gelismis bisyde olabilir beeeelki :)
Majorun gorumcesi
Bende merak ediyorum insallah iyidir major canini sıkmamislardir.
AMAYAAA
ASEEENNN
KELEBEEKK
DAMLACIKOLATAAA
kuşum kavgasız gürültüsüz olaysız macerasız bi şekilde gidip geldim.... cuma çıkan yangından ötürü raporum sisteme işlenememişti, işlendi şimdi çıkıp ilaçlarımı alcam... ayrıca 4 tüp kan verdim, ciğer filmimi çektirdim bide anestezi bölümünden çarşamba günü için randevu aldım ama bunu neden şimdi aldım bilmiyorum inşallah sende güzel haberler alcaksın doktor amcadan bi de dinlen derlerse nolur nasıl vercem raporu yüzüm yok falan düşünme yaaa, en önemlisi Eylülün iyi olmasıııGunaydin minnoslar alintilayamadim valla sorry Sweet hg cimcime koca gobekli arkdsim bnmde gobis busbuyuk oldu ki :)eylul koca kiz oldu vallahi :)senin fistik napio gezdi tozdu anesi ve babasıyla :) ASOS MASALLAHHH IYI YETISIOSUN NERDEYSE 100KISI AGIRLAADINIZ HELAL OLSUNNNN PLOJO NE GUZEL BULUSMA YAPMISSINZ INSALLAH BIZEDE NASIP OLUR O MANTICIGI YERIMMMM :) KEDICIK NABER NASILSINNNN KUSUMMMMNM amayaaaa fistik bugunmu akultedesn hadi hyrlisi olsnnn insallah bakalim neler olcak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooo yarıladınız demekkkk, az daha sabret tatlım... noluuuurrrr, nooolmaz dimi...... öpüyorum seni kağanı da yerim kiiiiiGunaydin citir kizcelerrr
Nasilsiniz bakalimm..ben ve kagan baby uykusuz ama mutluyuz gecinip gidiyorz..evde cok sıkıldik su 40 i cikmasi lazim muhabbetindn bunaldim valla lik lik gezesim var oglumuda alip yari 40 iniz dun oldu az daha dayanicazzz sicakta bi yandan...optuk ki sizii..
Son düzenleme: