- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.681
Sonunda evime geldimm
aynen öyleee bnde sinir oldumm ..görmemezlikten geldim bnde..hıhh
Herkz kvlerleee...
arkdm geldi okuyodu cnm bizde kalmıck...
Bize gelceklerdi ama buluşmuşlar dısarda bni aramadılar...
yaa yorgndm iftara bi saat kala git ewe sucuyu bekle dediii
amaaa bn nayptm bugunn o annesindeyken ewe git çamasırları ser dedim haaha serdii kiii
Ağlama kıss yazık sana iyi yapmışsın boşver bnde olsam savunurdummm..bnde ne aileme nede eşime laf söyletmem kim olursa olsun haddini bilsin herkzzz
telden yazıyorum....
Bu 'sen gelemezsin zaten diye aramadik' muhabbetini hiiiic anlamam kabul de etmem..10 lere gelemem ama o gun gelebilecegim belki..cok kizdim onlara..oyle bi bahane sunarlarsa kiz onlara sen :)))
Aseeenn Kediiiiii
Bende anneme gidiyorum kizceler kayinvalidemler geliyor iftara
Hepimiz yamagız
aynen öyleee bnde sinir oldumm ..görmemezlikten geldim bnde..hıhh
Herkz kvlerleee...
Ev kedisi yurt disindan arkdsnmi gelio tam anlayamadm sendemi kalcakmis hizli ojuyunca aklmda kalmadida
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkdm geldi okuyodu cnm bizde kalmıck...
Bize gelceklerdi ama buluşmuşlar dısarda bni aramadılar...
amin canım inşallahhhh işe yararlarrr.. ben biraz rahat bi insanım tatlım; o kadar kafama takıp sinir olacağım bi durum değil, pazartesi hallederim. hem benim gerilmemem gerek bu günlerde :) malum tedavi zamanı....
seninde alınma gününmüş galiba... eşin su istemen için mi eve gitmeni söyledi? ve bunun için mi küstün gerçekten
arkadaşların konusuna hiç yorum yapasım yok, ben olsam bu saatten sonra onlar aramadıkça pek görüşmezdim kendileriyle....
yaa yorgndm iftara bi saat kala git ewe sucuyu bekle dediii
amaaa bn nayptm bugunn o annesindeyken ewe git çamasırları ser dedim haaha serdii kiii
Ya kizlar uzun uzun yazmicam annemden yeni geldik kayn validem kp ve kayinco geldiler annemlerdede halam babanem kardeslerm anne babam ve esimle bn vardik.... her sey guzeldi oturuldu sohbet edildi fena deil ailem keyf aldida esim sikilio kendi ailesnden bide esmle kardesi anlasamaz kardesi biraz fazla dusuncesz ve cok patavatsz ailemn yaninda sen soylesin sen boylesin yok pazardan gyniosun iste kaliteli almiosn bilmem ne almaz almaz yani bxm bebegmz olcak ve brikim yapiorz bekar dilizki pantolona 200verelm hadi verdik veya vermedk sanane yani esim araba alcak yok iste sana fazla kacar sen otobusle gt boyle resil edio bnde verdm veristrdm tabiri caizse s.. agzina banane sen kimsn ailemn yannda kocami itin k... sokuosun patavatsz sey kv de dio ki nasil savunuo kocasni savunucam dedm siz utanmadan ailemn yannda kocama yuklenrsenz banada soz hakki duser kayinco iste bn abimle istedgm gbi konusurm annem babam bana karismadi bu zamana kadr sen de karismazsn demee getrdi bnde zaten onlar karissaydi zamannda suan bnden bunlari duymazzdn edep adap die bsy var her sey her yerde heleki bnm yanmda asla kati surette konusmazsn izin vermiorm dedm tani bu konusulanlar kavga gbi deildi yani tansiyon yukselmedi sakin bi konusmaydi ama tartstk oyle haksizmiyim smdide bnle konusmuo cokta umrumdaydi bnm it e bak yaaa dedm her sey her yerde konusulmaz haddini bil seviyeyi bozma ama dayanamadm esimde napsin sustu tatszlik olmasn die eve geldi beni optu ben hic bu kadr deer gormedm beni cok onurlandrdn dedi smdi odadayim snrden agliyrm ya offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağlama kıss yazık sana iyi yapmışsın boşver bnde olsam savunurdummm..bnde ne aileme nede eşime laf söyletmem kim olursa olsun haddini bilsin herkzzz
telden yazıyorum....
Son düzenleme: