Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben geldiiiimmmmm

Geçmiş olsn minnoşş az kaldıı desenee...
Eşim iftara doğru geliyo cnm uyuyo o evde....

Bu arada persmbe yurt dısındn geln arkdsm gelck...

telden yazıyorum....
demek arkadaşın sana teşrif edecek sonunda laflar da hazırlanmışşşşşş, sokulmak üzereeee

vallahi tebrikleeeerrrr anasına bak kızını al muabbeti yapıp yarın öbürgün senden de aynı performansı baklerlerse yandın kuzummmmmm

ne güzel buluşmuş görüşmüşsünüz.... bizde iki arkadaşla görüştük bugün fakültede... hakkattan yıllardır tanıyorum sanki, halbuki ilk kez gördüm; bahçede çay eşliğinde oturduk sohbet ettik bizde... e bizde ki konu da malum, doktor nasılmış hastanedeki muameleler falan... gerçi ben seviyorum doktoru yaaaa.. zaten bunlar vesile, Rabbim ol demedikten sonra; tabi yine de insanın şımartılmaya ihtiyacı oluyo bu dönemlerde.... sezoşa da bak sen demek gözgöze gelip anneleri çekiştirmeye de başladı haaaaa yerim onu yerimmmm
kuşum kavgasız gürültüsüz olaysız macerasız bi şekilde gidip geldim.... cuma çıkan yangından ötürü raporum sisteme işlenememişti, işlendi şimdi çıkıp ilaçlarımı alcam... ayrıca 4 tüp kan verdim, ciğer filmimi çektirdim bide anestezi bölümünden çarşamba günü için randevu aldım ama bunu neden şimdi aldım bilmiyorum inşallah sende güzel haberler alcaksın doktor amcadan bi de dinlen derlerse nolur nasıl vercem raporu yüzüm yok falan düşünme yaaa, en önemlisi Eylülün iyi olmasııı

oooo yarıladınız demekkkk, az daha sabret tatlım... noluuuurrrr, nooolmaz dimi...... öpüyorum seni kağanı da yerim kiiiii

Son düzenleme:
ay svitiiiii seni de alıntılamıştım sankiiii.... neyse ilk gününün güzel geçmesine sevindim.... kedicikin de dediği gibi cuma gelince bir hafta daha yatcaz nasılsa gerçi ben bu hafta da evdeyim.... ama tabi pek evde duramıycam. bu arada ben de yarın iftara iki görümcemi ve kv mi çağırdım, çocuklarla bereber 8 onlar 2 de biz 10 kişi olcaz....

menümü de yazıyım bakalım eksik gedik varmı.... yada olmuş mu???? ailecek olcağımız için abartmaya gerek yok diye düşündüm

ortaya kuru üzüm komposto, salata, yoğurt ve zeytinyağlı yaprak sarma koyuyoreeee....

mercimek çorba, izmir köfte ve pilav...

bide kemalpaşa tatlı yapcam kolay olsun diyerekten... bi de böyle serin sütlü bi tatlı yapabilirim sanki... o ışığı görüyorum kendimde

yemek sonrası için de meyve tabakları hazırlamayı planlıyorum. çay vs. de olur zaten....

Plojo senden ve diğerannelerden ogrenecem artik daha neler varki acaba :44:
Benimki planli olacakmi bilmiyorum olur İnşallah
Zaten hastada olamadim bi türlü off:18:

ayy ıyı cok sevndım kazasz belasız atlatmana ılaclarnıda almssn kullanmaya basla gelsın mınnossss

bu ne yaaaaaaaaaaaa menüye bakkkkkkkkkkkk aradan komposto sarma salatayı alayımmmm kemal pasyısa sevıom offff canımı cektrdn pisss amayaaaaaaaaaaaaaa aksam kendıme en ıyısı etsz cıg köfte ısmarlımsmdı onuda ıstedı canım kırk yılda bır yıebılırım sanırım azckta olsa

adresini yaz özelden gönderirim kuzum kargoyla, en azından sarmadan gönderirim.....

Pehh hep sevdiklerim hatta en sevdigimdir izmir kofte bana bana ohh :)
Bence kemalpssa yapacaksan baska yapma,dondurma koyuver 2 top cok makbul olur bu havada :))))

Hastane isleride yolunda gidiyormus sevindim,merakla okuyorum her yazdigini bilesin :)

Plojo senden ve diğerannelerden ogrenecem artik daha neler varki acaba :44:
Benimki planli olacakmi bilmiyorum olur İnşallah
Zaten hastada olamadim bi türlü off:18:

Insan duyduklarinin yakinlariyla ve bebekleriyle yaptiklari pratiklerin disinda emin ol kendi cocugu olunca ogreniyor gercek manada cunku gercekten bsmbaska birsey sorumluluguyla hissetmek..
Insallah gonlunuze gore olur..
Duzensiz mi normalde de?
Doktora gorun,dislerinin bakimini yap,saclari fln hallet :))) folik asit verir doktor hem onceden kullanmanda bi avantaj gebelik dusunuldugunde..

Kizlar alintilamaya vaktin yok arada bi gozume carpt bu arada hemen belirteyim hamileligimin 5.ayinda 2 kilo ciger dogradim ve pisirdim canim cekmisti ve hormonlu fln demeden ciktigi gundn beri cilekte bolca yedim ve oglumun bi yerinde leke vs yok bilginize

bilmem mi kuzum, eve geldim para alıp çıkıcaktım çünkü ilaçlar tahminime göre bin tl civarı tutacak.... bu tedavi ucuz Allahtan(geçen defa tedavi+ilaçlar 5500 ödemiştik, bu defa 2 bin civarı olacak)... biz de kenara koymuştuk az biraz.... du dedim önce kızlara bi haber veriyim sonra çıkarım

Son düzenleme:
adresini yaz özelden gönderirim kuzum kargoyla, en azından sarmadan gönderirim.....

Saol kuzummmmm afiyetler olsun ben daha c.tesi yaptm hemde z.yaglisindan anneme gotrmstm az bsyde dolabmda olcak aksam 1tane atsam agzma kafi... esasen bnm canim mor balli incir cekio 1.5aydr ama daha bulamadm malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o da ciğer gibiymiş kırmızı kırmızı leke yapıyorum bnde bu yıl duydumm....

kızlarr bn duşa girip gidiyorumm annemee...ablam aradıı uyucaz gel bak diyo sanrım gece uyutmadı bnm vahşiimm
telden takip edicem ki siziii öptmmm

Mor degil ama incir var dolabimda hamileyken bulmustum bende.Cok cesidi olan pazarcilarin dolaplari oluyor kizce gormesen bile sor dondurulmus var mi diye,oyle satiyorlar aserenler icin..Ya da azcik daha bekleyecen ya da ben gonderecem :)

Sende git hepberaber uyuyun :)))))
Bende mi anneme gitsem ya,zaten aksamustu beraber cikacaz iftara gitmek ixin..Sıkıldım evde iste yok :))

kız bizim bahçede vardı mor incirden yaaaaa..... ama şimdi var mı bilmiyom ki, olmamıştır herhalde henüz bak az zaman geçsin hala bulamamışsan gönderiyim ben burdan

Ben bulamadm aradgim gbi ya migrosta varso ama yesildi hic cezbettmedi beni ben ballisindan istiom biciksa koca bir kasa alip 1saat içinde yemegi planliyrm :)ama yok iste dondurulmusta istemiom o tatmin etmezki beni hemserm ya

ne güzel olmuş canımmm eşlerinizde anlaşmışsa deme keyfinee

minnoşşş yetiştim vallaa anama acıdım iştee kadın hem çalışıp hem iftar verincee

gelince söyle minnoşş beni çağırmadınız dee

aaa gayet güzel menü tatlışım annem benim 2 gündür bimden şekerpare alıp ıslatıyo valla sanki kemalpaşaya göre daha güzel ve hafif oluyo yanında vanilyalı dondurma koyuyoruzz tabaklar bomboş geliyo zaten dondurmayı plojo da demişş

caniişkolaaar bayrama çok az kaldıı bizim uyku düzenimi değiştirmemiz lazım sabah yattığımda 7ye 20 vardı daha anneme yardıma gitcem evimi accık şey götürüyo:18::18:

sivitoşşşş vee keleboşşş ben göbişlerinin resmini istiyorummmm

Yok ya düzenliydi aslında bir haftadir sinyal var da gelen yok daha öncesinde4 kutu d.kontrol hhapi kullandim etkilemez sanirim birbucuk ay bekle demiştidoktor simdi onu bekliyorum hapi 15 haziranda biraktim ay ssonusure doluyor iişte ondan sonra gelsin bebis
Dislerden sorunum çok ne yazikki cozumude pek yok gibi fazla sorun olursa protez yaptiricam tümden biktim agrisinfan su ara bisey yok çok şükür

Ama sen beni instgrmdan goruyonki esas sivitin tombik gobeni gormek lazm :)tmm ben yine paylasicam yarn olablr belki :)hatta carsamba olsun bnm dogum gunum hem cici gynmis olurum :) senin uyku duzeni nanay zor toparlarsn valla sen yarndan itibaren hatta bu aksam iftardan snra uyu sahrda kalk yune uyu sabah 9 alarm kur ve uyan uyandktan hemen snra dusa gr dustan cikinca bidaha uyumak istemicen haliyke uykunu tam almadgn icin ertesi aksam sahurdan snra yine uyunak isticen sen bana ozelden msj attlfnunu ben alarm vazifesi gorurum asosummm muahhb :)

ah minnoşumm benm iftardan sonra uyuma şansım yokki akşam misafirlerle boğuşcam muhtemelen
ama yarından itibaren yapabilirim dediğini sanırım benim koca yatmayacağı için erkenden en birinci alarmım yanımda muaah muaah

Yanlis yere yukledim iyi mi :)

Eklentiler

• $1405948045992.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…