- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.661
Hosbulduk canim.. bende cekirdek ailede buyudum fakat hep misafirmz olur kalabalga aliskinm ama bilmiyorum yinede nisanlimla da iyi anlasyrz cok sukur cikali 2 yil oldu iste evlenince degsr mi erkekler ?
hoşgeldin aramızaa...eğer imkanın varsa ayrı yaşa...
saygı sevgi oldugu sürece anlaşırsınız...
ama bu işin diğer yüzü de var
evlenince eşinin kucağına rahat rahat yatabilcekmisin?
istediğin gibi giyinip, istediğin saatte yatp istediğin saatte kalkabilcekmisim?
istediğinde bulaşıkları bırakıp gezmeye gidebilcekmisin?
cevapların hepsine ewetse yaşarsın ama unutmaki bi hafta yada bi ay değil bir ömür.....
vakit varken iyi düşün derim...
amayaaaa
iznin hayırlı olsun bayrmla birleştirdin heee 2 hafta ewdesinnn
fakülte bi gün yanıp kül olcak ama ne zmn bilmiyorum...hep yangın cıkıyor orda
hadi inş iğneler haplar ampüller işe yarasın gelsin meleğin inş
o içinden akıveren şeyi de takma kim bilir kaç kez yaşanmıştır o durum normal bişi k.doğm orası
aseenn
gitmeeee
seminer seminer gezerken gelemiyorsunn özlüyoruz seniiii
bugunn sıkıcı bi gündüü her nekadar yeğenime bakıp bakıp gülsemde canm sıkkındıı
eşim tutturdu iftara bi saat kala ewe git su isteee diye gitmicem dedim git dedi küstüm eşimehatta ağladm
neyse sonra barışstık
ablam da bnmle geldi uyudu bnde eşimi bekliyormm...
birdee face de gördüm kii hani bize gelemek istediğini söyleyen lise ardasm diğer arkadsmla buluşmuşlar ama bni aramadılar bilee
bugun belki gidemzdim ama en azndan arayabilrlerdiii nezaketen....
ewlendim diye beni aramadılar sanrımm
iyiki varsınız anlattım rahatladım ohhh
canımmm senin bugün duygusal bi gününmüş sanırımm:26::26:
eve git niye dedi onu anlayamadımm:26::26: bak ablanda sizde kalmış ne güzel de olmuşş hadi üzme kendini kiii
valla öyle olunca bende üzülüyorum ama oluyo işte:26::26: mesela benmde 2 arkadaşım ben yokken yakınlaşmışlaar içten içe kıskandımama oluyo öyle evlisin çıkamazsın diye söylememişlerdirr
bu arada bende gitmek istemiyorum kiiiineyse daha eylüle 1.5 ay var
Öylee cnm..iyim şimdii yattm uyucm
Arkadsn biri yurtdısındydı hep..o gelimce diğeri size gelcez dedi hadi o aramadı normlde de cıkmayız onunla ama yurt dısındakıyle bn daha yakınım o neden armadı şaşırdm...
Cnm bnm başka zmn sohbt edlm yarn anneme yardma gitcm bnm kvler iftara gelck pazar günü de teyzmler gelck anneme...10da gidrm..dün gece hotl bakarken uyumdk ztm...
Öptm senii
telden yazıyorum....
allah allah ben dayanamaz söylerdim bi yerde patlardım yani beni neden aramadınız diye
kolay gelsin canımm benmde bu önümüzdeki 3 gün annemde iftar var bende baş yamak olarak programa dahilimöpüyorum seni kolay gelsinnn
bugunn sıkıcı bi gündüü her nekadar yeğenime bakıp bakıp gülsemde canm sıkkındıı
eşim tutturdu iftara bi saat kala ewe git su isteee diye gitmicem dedim git dedi küstüm eşimehatta ağladm
neyse sonra barışstık
birdee face de gördüm kii hani bize gelemek istediğini söyleyen lise ardasm diğer arkadsmla buluşmuşlar ama bni aramadılar bilee
günaydın canımmm gittiğin saati görünce ben çok geç kaldım dedimGünaydınnnnnn
Saol cnm şimdi cıkıyorm bnde...anneme yardma...
Ne zmn fırsat bulurum artık bilmiyorm
telden yazıyorum....
bizim bu akşam babanemler yarın akşam kvler ve pazartesi akşamı da ananemler varBu 'sen gelemezsin zaten diye aramadik' muhabbetini hiiiic anlamam kabul de etmem..10 lere gelemem ama o gun gelebilecegim belki..cok kizdim onlara..oyle bi bahane sunarlarsa kiz onlara sen :)))
Aseeenn Kediiiiii
Bende anneme gidiyorum kizceler kayinvalidemler geliyor iftara
Hepimiz yamagız
canımm hayra çıksın rüyan tatlışımmGunaydinlarr hanimlaar :82:
Uykusuzlugun neden oldugu garip ruyalarim bi garip gercekten :)
Esim ise gittikten sonra uyuyunca ;
Ruyamda evimizde bir kadin vardi.Kucaginda cocugu onu emzirecekmis,bayan kapali ama uzerinde incecik bir atlet gogusleri killi killi heryeri belli esimde evdeymis sen napiyorsun diyorum kadina git diyorum evimizden kapinin onune koyuyorum cantasini onu ve esyalarini..
Sonra tam esim isim gidiyormus balkondan mi ne bakiyorum anammmmm esime sesleniyorum gitmeeee gitmeeee diye kapiya donuyor diyorum ki ben agliyorum galiba cok kotuyum hasta oldum galiba ben insanlari ciplak goriyorum beni doktora gotur diyorum
Sonra arabaya biniyoruz yine agliyorum dön dön Sezen evde yalniz kaldi diyee
Arabadan inince tam eve girecekken bi bakiyoruz kadin giyinmis apartmandan cikiyor bizim yukardaki dedede balkondan bakiyor eyvah diyorum onun biseysiymis ayip oldu zaten kadin soyunmamis ben oyle goruyormusum diyorum
Soooooooraa eve giriyoruz esim ise gidiyor annem kosa kosa bize gelmis bende aahh kus kacti diye evde dolaniyorum sonra yatak odasinda masmavi bir muhabbet kusu vardi onu yakaladim kacmamis :)))))))
hadi yorun bakalim guzel yorun ama :82:
canişokommmm kıskanma kiiiAsennn sen smdi ruya goruosndr sana iyi tatli sekerlemelerrr bnde amele kelebek calisayim kafa yokki keske teacher olaydm cok pis kiskaniyrmmm sniiiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallahhhh işe yararlarrr.. ben biraz rahat bi insanım tatlım; o kadar kafama takıp sinir olacağım bi durum değil, pazartesi hallederim. hem benim gerilmemem gerek bu günlerde :) malum tedavi zamanı....amayaaaa
iznin hayırlı olsun bayrmla birleştirdin heee 2 hafta ewdesinnn
fakülte bi gün yanıp kül olcak ama ne zmn bilmiyorum...hep yangın cıkıyor orda
hadi inş iğneler haplar ampüller işe yarasın gelsin meleğin inş
o içinden akıveren şeyi de takma kim bilir kaç kez yaşanmıştır o durum normal bişi k.doğm orası
neyse sonra barışstık
yeğenim iyi sizlere de çok selamı var... yatıyo dinleniyo işte napsın.... ilk gün olan korkusu falan gitmiş daha rahat gördüm sevindimmmAmayaaaa canimmm ne komik bi muayene olmus cok tatli anlaiosn uzun uzun insallah minigmz bu ugraslara bizi bekletmez hemencik gelir saglikla sihatle bak yeni yumilerde cikmis umid veriomus madem cok bsy kalmadi sanki yaaa valla inanilnaz heyecanlandm senn adina kuzucum hadi gelsin minnossscukkkk bu arada yegenin nasil oldu?
Selamlar sondan baslim yazmaya plojo valla ruya tabiri yapamam da ne sacma sapan bi ruyaymis :)cok güldüm vallahi anlayan yorumlasn hic bilmem
Aksam iftara annemlerdeym kizlar kv lerde gelicek esimi zorla ikna ettm ailesni gormek istemio bnde ben gdicem anneme yardm etmem lazm dedm iyi gderz dio smdi isten cikimm z.yagli yaprak sarmasi yapicam malz. Dun aksamdan hazrladm bugun sadece saricam kizceler hem annisle sohbet ederm birazcik
günaydın canımmm gittiğin saati görünce ben çok geç kaldım dedimtembel asennnnn:18::18::18: gidiyorum ben tutmayın beniii:18::18::18:
bizim bu akşam babanemler yarın akşam kvler ve pazartesi akşamı da ananemler var:18: bende gidiyorum birazdan napim az uyuyamıyorum :18::18::18:
canımm hayra çıksın rüyan tatlışımmvalla ben de pek rüya yorumlayamam önceden annemin bi kitabı vardı rüya tabirleri ondan bakardık herşeyi
Rüyada mavi kuş görmek duygusal hayatın yolunda olduğuna, yararlı işler ile meşgul olacağına, kazanılan nimete, feraha kavuşmaya, maddi yükü olan yabancıdan uzaklaşmaya, mülke gelecek berekete, sorunlardan uzak olacağına, iyi işler yapacağına, yeminin tutulacağına, hünerli bir kişiye yorulur.
bak biz buna yoralım
canişokommmm kıskanma kiiibenimde tempon 1.5 aya tekrardan başlıyoo:26::26::26: kız atanması ayrı dert atansan uzağa gidiyosun amaaan boşver öğretmenliği
öpüyorumkii keleboşşş
hepiciğinizi çok öptüm herkes bugün anasında anlaşılannkolay gelsinnnnnn
aleykum selam sende cok selam soyle duzelmesne sevndmyeğenim iyi sizlere de çok selamı var... yatıyo dinleniyo işte napsın.... ilk gün olan korkusu falan gitmiş daha rahat gördüm sevindimmm
Korkunctu yahu dusunsene insanlari ciplak gormek
Haydaa :) herkes kvlerle buara :)
Sevindim gorusmuste oluverirsiniz iste,insallah canini sikacak birsey olmaz
Sen calisiyor musun hala!? Cok uzuldum suan !
Amiiiinnn :) guzelmis yorduk gitti
Masallah valla ramazanin temposuda ayri oluyor..Sana da kolaygelsin kizcee
canım benimm hamile halinle başka insanlar için kendini hiç üzme ağzının payını da vermişsin baya güzelYa kizlar uzun uzun yazmicam annemden yeni geldik kayn validem kp ve kayinco geldiler annemlerdede halam babanem kardeslerm anne babam ve esimle bn vardik.... her sey guzeldi oturuldu sohbet edildi fena deil ailem keyf aldida esim sikilio kendi ailesnden bide esmle kardesi anlasamaz kardesi biraz fazla dusuncesz ve cok patavatsz ailemn yaninda sen soylesin sen boylesin yok pazardan gyniosun iste kaliteli almiosn bilmem ne almaz almaz yani bxm bebegmz olcak ve brikim yapiorz bekar dilizki pantolona 200verelm hadi verdik veya vermedk sanane yani esim araba alcak yok iste sana fazla kacar sen otobusle gt boyle resil edio bnde verdm veristrdm tabiri caizse s.. agzina banane sen kimsn ailemn yannda kocami itin k... sokuosun patavatsz sey kv de dio ki nasil savunuo kocasni savunucam dedm siz utanmadan ailemn yannda kocama yuklenrsenz banada soz hakki duser kayinco iste bn abimle istedgm gbi konusurm annem babam bana karismadi bu zamana kadr sen de karismazsn demee getrdi bnde zaten onlar karissaydi zamannda suan bnden bunlari duymazzdn edep adap die bsy var her sey her yerde heleki bnm yanmda asla kati surette konusmazsn izin vermiorm dedm tani bu konusulanlar kavga gbi deildi yani tansiyon yukselmedi sakin bi konusmaydi ama tartstk oyle haksizmiyim smdide bnle konusmuo cokta umrumdaydi bnm it e bak yaaa dedm her sey her yerde konusulmaz haddini bil seviyeyi bozma ama dayanamadm esimde napsin sustu tatszlik olmasn die eve geldi beni optu ben hic bu kadr deer gormedm beni cok onurlandrdn dedi smdi odadayim snrden agliyrm ya offf