Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhabalarrrrrrrrrrrrrr naparsınız bakalım sizler

hiç hiç bşy yapmıyorum çünkü tek kaldım bütün gün herkesin hamaratlıgı tuttu bugun esasen bende yogun olurdum da istifa ettim ya yerime birini bakıolar die gelıorum işte vermiolar geyiğine takılıyorum bugunlerde anlıcgnz

hee sen çıkıom zati diye işleri askıya aldın yaniii iyi etmişsn ohh olsun.. bende iiş yernde işler felan griom bakıom çıkıyorum ayyy kızz senn evnde maşallah çok güzel resmlerne bakmştm sende öylesn fıstık gibi hatunsun annem

aynen aynen işleri askıya aldım ben mi kurtarıcam banane yaaaa sıkılmışım bunalmışım zaten hiç umurumda deil valla hi

ne demek herkesler gelio bakıo bakıo kaçıo :)))

lovelyli benm diğer topikten arkadasım 1 yılı aşkın süredir arkdslıgımız var nişanlılarmz askere gttgı andan ıtıbaren ve geldıklerı surecten ıtıbaren beraberz orda sıkı dostluklar kurduk her seyımız paylasır konusurz samimiyet ordan yani

oo maşallah ne güzel Allah ayırmasın sizi topiğimize hoşgelmiş o zaman

anladım cnm e bizde bursanın içinde değiliz bizde şehir dısı sayılır yanii bn merkeze gitmek için 2arac değiştiriyorumm ew almak kolay deil bnce değerlendir ne imkan varsaa bncee yerinde saymaktansa bişiler yapmak daha mantıklı. bnde eşime o yuzden arba almadan bbk olmz diyorum yakın deil hiçbişey

ama allah razı olsun yine kv. aldılar daire ewimiz var

nenacıkk öğlen pek ayrıntılı yazamadım..aslında şöyle oldu biz daha düne kadar arabadan sonra ev alırız diye konuşuyorduk hep..sonra dün dışardayken eşim bi araba gördü sanki oyuncak araba isteyen erkek çocukları gibi illa biz de kredi bitince bu arabayı alalım dedi.belki de öylesine hevesle dedi ama benim de ters anıma geldi sert çıktım ne gerek var falan diye klasik sonu gelmeyen konuşmlarıma başladım dır dır..kociş de böyle tepki beklemiyordu o da aynı sertlikle cevap verince büyüdü iş
aslında benimkinin huyunu biliyorum ben baştan he desem sonra gidişata göre zaten benim dediğim olur mesela bu oturduğumuz ev işime çok yakın daha sevgiliyken inşaatı yapılıyordu.evlenince burda oturalım dedim olmaz çok yüksek bu binalar dedi...onun için tartıştık...amaaa sonuç olarak onun da isteğiyle o binalarda 12.katta oturmaktayız

merhabalarrrrrrrrrrrrrr naparsınız bakalım sizler

biz iyiyiyiz dee sen ceee deyip kaçmışın?naparsın ne edersin de bakalım

canım çook şanslısınız...bana ev alsalar 40 yıl köleleri olurdum hatta birazcık peşinat bile verseler kabulüm..ama eşimle en ufak iğneyi bile kendimiz aldık...dışarıdan bi yardımla ev aldığımızı düşünmek güldürdü beni

birazdan çıkıcam eve gidicem..normalde eve giderken ararım çıktım diye..şimdi hiçbişey yokmuş gibi arasamm mı çıktım diye bilemedim ben onuu sevmiyorum küslüğü yaaaa

Son düzenleme:

canm araba işini takma bnce araba konusnda bnm eşimde öyle 1hafta once tipo alıyodu hafta bası punto şimdi de hyundai alıyo öylee yanni takmaa kfya hee de gec.
valla canm sanslımıyım bilmiyorum ama bizde böyle macırlarda kiraya ewlenen cok azdır.daire almadan nişan yapmadım ben.

kızlar iyi aksamlar bel agrısı ceken varmı aranızda

ben varım canm genelde herşey var bndee senin neden ne zmn agrının oluyoo ağrın?

Kızçelerrr artık benim de bir albümüm varr

hayırlı olsun canm cok begendim ewini de eklee.yarında bn yapıcam inş. şimdi eşime vercem pc grsz

kızlaaarrr merhabaa gecenin körü oldu ben ancak yazıyorum aynı ayprensesi gibi yakıncam şimdi :2: beni hiç özleyen olmamışşş

paylaş tatlımmm yakında yaa seni de görelimmm bu arada ben o gün nerdeki bu kız diye düşünmüştüm ama yazmadımm

sivtcimmm çok sağol benmde dün gece ağzım hediye paketi gibiydi 2 senedir sürünüyorum resmen çok sevindimm atanma ihtimalini sevdimm allah herkese nasip etsin yaa
Kızçelerrr artık benim de bir albümüm varr
tatlım çok tatlısın maşallaahhh bu topik güzel baağyanlarla dolmuş yahuuu

aklına geldim yannii sevindmm :):)

kızlar
sizden
bişey
isticem
olmayanlar
ayarlarmısınız
isimleri hatırlıyorum ama görsel olunca daha çok aklımda kalıyorsunuzz
:26:​

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar mutlu cumalar iyi hafta sonuna grmeler

sonuç olarak senın dedgn oluyors agüzelll sen detaylı yazmaynca alla alla dedm garipsemiştim ama tabı sızın hayatnz ıstersenz senede 1 araba degstrırsnz ben evınız yok die şey etmiştim

12. kat mı???:26:ben 5. kattayım ona bıle zor alıstım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…