Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydınlarrrr
kızlarr sabah neti acmayı özlemişim. :) bu arda hayırlı cumalar herkeze..

tabiki tatlımmm :) bu arada eşinlede düzelmişsiniz sevindimm:KK17::KK16:
avatar benm var mı yoksa nası ayarlanıyoo

kullanıcı panelinden avatar değiştire gir geçerli avatarı kullanı işaretle :KK34:
çok şükür askm düzelttik arayı:KK16:

sweatoşşş çok tatlısın topikte herkes güzelmiş yaaaa:KK9:

güzeller tabii yeni ewliler :44:

prenses cok sevdm evını allah mutlulukla saglıkla oturmanızı nasıp etsin cok sadee ve ciciymiş sennde evin:KK16:

senle kocişind etatlıymıssnz masallah nazar degmesn:nazar:

aman şekerim küçük olsun napıcan at mı koşturcan,temizliği kolay ollur hem fazla eşya almamak için bahanen olur:KK9:

her acıdan daha iyi kucuk ew ıstıma temizlik eşya vs. tek sorun misafir gelince oluyo.ama cok şükür ki annem cok yakın yatılı misafir gelirse gönderirim orya :KK1:

günaydınlarrrr
kızlarr sabah neti acmayı özlemişim. :) bu arda hayırlı cumalar herkeze..

kullanıcı panelinden avatar değiştire gir geçerli avatarı kullanı işaretle :KK34:
çok şükür askm düzelttik arayı:KK16:

güzeller tabii yeni ewliler :44:

tamam tatlım hemen avatar olayına el atcam :KK1: yeni trendimiz avatar ayarlamakEn Büyük KK

bu arada çok hoşsun maşallaahh:nazar: eşinlede çok yakışmışsıızz :nazar:
evinde gayet güzel küçük olsun ne olcak sanki o evde huzur olduktan sonra :nazar::KK16: huzurla oturun tatlımm:KK16:

tamam tatlım hemen avatar olayına el atcam :KK1: yeni trendimiz avatar ayarlamakEn Büyük KK

bu arada çok hoşsun maşallaahh:nazar: eşinlede çok yakışmışsıızz :nazar:
evinde gayet güzel küçük olsun ne olcak sanki o evde huzur olduktan sonra :nazar::KK16: huzurla oturun tatlımm:KK16:

teşekkür ederim canm.saolasın allah herkeze ew nasip etsin

canm araba işini takma bnce araba konusnda bnm eşimde öyle 1hafta once tipo alıyodu hafta bası punto şimdi de hyundai alıyo öylee yanni takmaa kfya hee de gec.
valla canm sanslımıyım bilmiyorum ama bizde böyle macırlarda kiraya ewlenen cok azdır.daire almadan nişan yapmadım ben.:KK51:

ben varım canm genelde herşey var bndee senin neden ne zmn agrının oluyoo ağrın?

hayırlı olsun canm cok begendim ewini de eklee.yarında bn yapıcam inş. şimdi eşime vercem pc grsz:KK34:

sağol canımm..evi de inşallah yakın zamanda eklicem...

kızlaaarrr merhabaa gecenin körü oldu ben ancak yazıyorum aynı ayprensesi gibi yakıncam şimdi :2: beni hiç özleyen olmamışşş :KK30::KK50:

paylaş tatlımmm yakında yaa seni de görelimmm :KK1: bu arada ben o gün nerdeki bu kız diye düşünmüştüm ama yazmadımm :KK34:

sivtcimmm çok sağol benmde dün gece ağzım hediye paketi gibiydi 2 senedir sürünüyorum resmen çok sevindimm atanma ihtimalini sevdimm:KK16: allah herkese nasip etsin yaa :KK42:

tatlım çok tatlısın maşallaahhh :nazar: bu topik güzel baağyanlarla dolmuş yahuuu:KK52: :KK76::KK76:

sağol asencimmm:KK52: ben dün seni konuyu okurken gördüm sanki öğlen ama bişey yazmayınca müsait değilsin diye düşündüm..özlemezmiyik yoksa :KK34:

sweatoşşş çok tatlısın topikte herkes güzelmiş yaaaa:KK9:

kuzuu o senin tatlılığın..bu arada swaetoşu çok sevdim ben :KK1:

canımm siz de eviniz de çok güzelsiniz..maaşallahh..
bu arada eşlerimiz adaşmış :KK52:

hepinize günaydınlar mutlu cumalar iyi hafta sonuna grmeler :KK9:

sonuç olarak senın dedgn oluyors agüzelll sen detaylı yazmaynca alla alla dedm garipsemiştim ama tabı sızın hayatnz ıstersenz senede 1 araba degstrırsnz ben evınız yok die şey etmiştim:KK9:

12. kat mı???:26:ben 5. kattayım ona bıle zor alıstım yahu

sorma nenacımmm yaa göklerdeyiz :KK34:
cam silmek sıkıntı..ama silmeyince pek dert olmuyor zaten :KK1:
her gelen sakin silme camları diyor ben de görünen yerleri pek uzanmadan siliveriyorum..yardımcı kadınlar bile gelmiyor o camlara bi d kocaman kocaman camlar...artık çocuk yürüyene kadar otururuz da sonra paranoyak olurum valla camlar mı açık çocuk nerde diye:KK31:

sağol asencimmm:KK52: ben dün seni konuyu okurken gördüm sanki öğlen ama bişey yazmayınca müsait değilsin diye düşündüm..özlemezmiyik yoksa :KK34:

ehehe bi sen dördün sanırım beni:KK1: ben okudum dün ama sohbeti takip etcek vaktim yoktu dün kv günümdü yine :KK52:

teşekkür ederim canm :KK70:
aynı isimde admlarla ewlendk he :KK70:

:44: bugünn evde oturma günümmm :KK52: :44: pardon pardon temizlk günüm olma ihtimali çok yüksek :KK43:
yakala beni tatlışkommm bırakmaaa :KK17:

temizlik demee yaa valla halılardan cıkan tozlar bni çıldırtıyoo

Gözüm kulağım sen de yakalrım seniiii :KK16:

ee bu gün ne günün ? :KK52:

sweat nasılsın denk gelmiyoz bayadır?

sweatoş bugun aktif rol oynuosun topikte:KK9:asen desen aşagılarda normalde prenseste eşlik edio bize ohh yandannn:KK9:

:44:anlamadım ben

diyorum ki normalde asen pek bu saatlerde gelmez sweat te bi grer bakar cıkar o da pek bsy yazmaz genelde sen ve ben oluruz onu dıosum canım anladikos:KK9:

Merhaba kızlaaarrr:KK3::KK3:

bende yeni evliyim, henüz çalışmıyorum ve ev işlerinden şi:KK3:iden bıktım
halılarım çok fazla yün çkartıyor kocaman evi hergün süpür sil çok zor
bu konuda yardımcı olabilecek var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.:KK6:

X