- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.301
tabiki tatlımmm :) bu arada eşinlede düzelmişsiniz sevindimm
avatar benm var mı yoksa nası ayarlanıyoo
sweatoşşş çok tatlısın topikte herkes güzelmiş yaaaa
prenses cok sevdm evını allah mutlulukla saglıkla oturmanızı nasıp etsin cok sadee ve ciciymiş sennde evin
senle kocişind etatlıymıssnz masallah nazar degmesn
teşekkür ederim nenacım. ewim küçük ama buna şükür diyorum
aman şekerim küçük olsun napıcan at mı koşturcan,temizliği kolay ollur hem fazla eşya almamak için bahanen olur
günaydınlarrrr
kızlarr sabah neti acmayı özlemişim. :) bu arda hayırlı cumalar herkeze..
kullanıcı panelinden avatar değiştire gir geçerli avatarı kullanı işaretle
çok şükür askm düzelttik arayı
güzeller tabii yeni ewliler :44:
tamam tatlım hemen avatar olayına el atcamyeni trendimiz avatar ayarlamak
bu arada çok hoşsun maşallaahheşinlede çok yakışmışsıızz
evinde gayet güzel küçük olsun ne olcak sanki o evde huzur olduktan sonrahuzurla oturun tatlımm
canm araba işini takma bnce araba konusnda bnm eşimde öyle 1hafta once tipo alıyodu hafta bası punto şimdi de hyundai alıyo öylee yanni takmaa kfya hee de gec.
valla canm sanslımıyım bilmiyorum ama bizde böyle macırlarda kiraya ewlenen cok azdır.daire almadan nişan yapmadım ben.
ben varım canm genelde herşey var bndee senin neden ne zmn agrının oluyoo ağrın?
hayırlı olsun canm cok begendim ewini de eklee.yarında bn yapıcam inş. şimdi eşime vercem pc grsz
kızlaaarrr merhabaa gecenin körü oldu ben ancak yazıyorum aynı ayprensesi gibi yakıncam şimdi :2: beni hiç özleyen olmamışşş
paylaş tatlımmm yakında yaa seni de görelimmmbu arada ben o gün nerdeki bu kız diye düşünmüştüm ama yazmadımm
sivtcimmm çok sağol benmde dün gece ağzım hediye paketi gibiydi 2 senedir sürünüyorum resmen çok sevindimm atanma ihtimalini sevdimmallah herkese nasip etsin yaa
tatlım çok tatlısın maşallaahhhbu topik güzel baağyanlarla dolmuş yahuuu
kızlarr albümüm hazır :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=32954
hepinize günaydınlar mutlu cumalar iyi hafta sonuna grmeler
sonuç olarak senın dedgn oluyors agüzelll sen detaylı yazmaynca alla alla dedm garipsemiştim ama tabı sızın hayatnz ıstersenz senede 1 araba degstrırsnz ben evınız yok die şey etmiştim
12. kat mı???:26:ben 5. kattayım ona bıle zor alıstım yahu
sağol canımm..evi de inşallah yakın zamanda eklicem...
sağol asencimmmben dün seni konuyu okurken gördüm sanki öğlen ama bişey yazmayınca müsait değilsin diye düşündüm..özlemezmiyik yoksa
kuzuu o senin tatlılığın..bu arada swaetoşu çok sevdim ben
canımm siz de eviniz de çok güzelsiniz..maaşallahh..
bu arada eşlerimiz adaşmış
sağol canımm..evi de inşallah yakın zamanda eklicem...
sağol asencimmmben dün seni konuyu okurken gördüm sanki öğlen ama bişey yazmayınca müsait değilsin diye düşündüm..özlemezmiyik yoksa
kuzuu o senin tatlılığın..bu arada swaetoşu çok sevdim ben
canımm siz de eviniz de çok güzelsiniz..maaşallahh..
bu arada eşlerimiz adaşmış
ehehe bi sen dördün sanırım beniben okudum dün ama sohbeti takip etcek vaktim yoktu dün kv günümdü yine
Gözüm kulağım sen de yakalrım seniiii
ee bu gün ne günün ?
:44: bugünn evde oturma günümmm:44: pardon pardon temizlk günüm olma ihtimali çok yüksek
yakala beni tatlışkommm bırakmaaa
Gözüm kulağım sen de yakalrım seniiii
ee bu gün ne günün ?
sweatoş bugun aktif rol oynuosun topikteasen desen aşagılarda normalde prenseste eşlik edio bize ohh yandannn
diyorum ki normalde asen pek bu saatlerde gelmez sweat te bi grer bakar cıkar o da pek bsy yazmaz genelde sen ve ben oluruz onu dıosum canım anladikos