-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.261
evet tatlım senin için çok daha zor :2: allah sabır versinnn sende burda bizimle sohbet edersinnn vakit çabuk geçer belki
benmde 1 odamda ütü masam eşimin bekarlık yatağı bi de gardrop var içine nevresimlerimi fln koyuyorumya ya aynen oyle bende bır cok seyde cok zorlandım nasıl durucak nasıl olcak kafam şişmişti küçük odama bir şey alamadm en sonunda bunaldm yani tuttuk kocamn bekarken kulandgı yatagı getrdk maksat doldurana kadr bos kalmasn kv ustune ortu almıs zevkm dil ama saolsun dusunmus baktı ben almıyorum
kocişinle resimlerni yenı gördüm masallahçok yakışmışsınız begendim... sen nerede yasıyordn manzara süperrr görünüo
ehehe senle zevklerimiz pek tutmuyo tatlımanladım canım evin geneline göre uymadı diyorsun ama inan çok şık deseni. zevk demek ki, ben çokk zor beğenen biri olarak çok beğendim o dantel gibi duruşunu.. güle güle kullan canım. hatta o perde zevkiyle yatak odasınınkileri hiç bağdaştıramadım. keşke o kadar renkli ve katlamalı olmasaydı.. değişmesi gereken onlar bence
kızlar kirada oturan varmı? ev almaı düşünüomusnz düşünüosanız planalrınız neler bnm kafam karısıo ya 10 yıl kendımı bı kredıye baglamak ıstemıorum kredı ekmeden de almam mumkun degıl siz neler yapmaı dusunuosunz
holdekı halılarına bıttım cok ozenle secılmıs bellı renk tonuda muhtesem,tv üniten cok modern onuda begendm salon perdelerın desensz olsaydı dıe dusundum yanı begenmedgmden deılde salonun modernlıgıne hafıf klasık kactı gıbı geldı rengı bıraz daha acık ve duz mu olsaydı sanki ama bu bnm terchm sen oyle begenmıssın begenmemek bana dusmez bnmkı sadece fıkırdı kuşummmmm ama allah hepımıze nasıp etsın masallah evın ayrı bı guzel sen apayrı guzel dosemıssın tebrık ederım cok sık tütütütüttü
benmde 1 odamda ütü masam eşimin bekarlık yatağı bi de gardrop var içine nevresimlerimi fln koyuyorumdiğer odam bomboş oturma odası yapmak istemedik şimdilik orası öyle bekliyor onlardada sadece stor var
bu arad ben boluda oturuyorum tatlım orası da gölcükgenelde abant bilinir ama bolulular en çok gölcüğü severr yolunuz düşerse beklerimmm
ehehe senle zevklerimiz pek tutmuyo tatlımbende o katlamalı perdenin renklerine aşık olarak aldım evet o perdelerim bambaşka kafadan bende bağdaştıramadım amaolsun
biz de 700 tl veriyoruz kiraya :18: peşinatımız olsa hemen ev almak isteriz heralde..ve tabii 10 yıl kredi ile..napalım mecbuurrr
ocak gibi araba alıcaz kısmetse..ev almamız ne yazıkki 5 seneyi bulucak...10 yıl da kredi ödesekkk..çocuk ortaokulu bitiriyorken oh diyebilicezneyse belki yılbaşı ikramiyesi bize çıkar sizde peşinat varsa hiç düşünmeyin bence...
ben de yatakkodasının perdelerine bayıldımm çok romanttikkksalonun perdelerine hiç dikkat etmemiştim bak nena deyince açtım tekrar baktım malum biz asenle ikimiz leylayız onlar da nazar boncuğu olsun kuzucum her şey mükemmel olsaydı olmazdı kii Nazar
şaka maka pilates çok rahat normal doğumu sağlıyor deniliyor... hatta pilates topuyla doğumdan önce egzersizler yaptırılıyormuş... tabi bilinçli bir şekilde yapmak gerekiyor hamileyken pilatesihamişler yukarıda hamile pilatesi reklamı geçio sizde artık yapın bebişler rahat gelsin
kızlar kirada oturan varmı? ev almaı düşünüomusnz düşünüosanız planalrınız neler bnm kafam karısıo ya 10 yıl kendımı bı kredıye baglamak ıstemıorum kredı ekmeden de almam mumkun degıl siz neler yapmaı dusunuosunz
benimde 4 ay sonra düğünüm var3 yıl sevgililik 3 yıl nişan derken inş 4 ay sonra evleniyorum:) rabbim herkese mutlu huzurlu evlilikler versinn
kızlaaaaaaaaaaarsizinle bi mutluluğumu paylaşmak istedimmm atama bekliyodum ve başbakan şubatta 10bin atama olacağını söylediii çok mutluyyummm
bu arada sende hoşgeldin tatlımmnasıl heyecan vardır şimdi sende
seçim yatırımı var, korkmayın, seçime kadar bir sürü atama olur, ayrıca şu dersanecileri mebe geçirme kısmından dolayı herkes tepkili, yapacak tabi atamahadi hayırlı olsun, kasım atamaları yapılmışmıydı canım... olucak herhalde senin şubatta
benmde 1 odamda ütü masam eşimin bekarlık yatağı bi de gardrop var içine nevresimlerimi fln koyuyorumdiğer odam bomboş oturma odası yapmak istemedik şimdilik orası öyle bekliyor onlardada sadece stor var
bu arad ben boluda oturuyorum tatlım orası da gölcükgenelde abant bilinir ama bolulular en çok gölcüğü severr yolunuz düşerse beklerimmm
ehehe senle zevklerimiz pek tutmuyo tatlımbende o katlamalı perdenin renklerine aşık olarak aldım evet o perdelerim bambaşka kafadan bende bağdaştıramadım amaolsun
biz de 700 tl veriyoruz kiraya :18: peşinatımız olsa hemen ev almak isteriz heralde..ve tabii 10 yıl kredi ile..napalım mecbuurrr
ocak gibi araba alıcaz kısmetse..ev almamız ne yazıkki 5 seneyi bulucak...10 yıl da kredi ödesekkk..çocuk ortaokulu bitiriyorken oh diyebilicezneyse belki yılbaşı ikramiyesi bize çıkar sizde peşinat varsa hiç düşünmeyin bence...
ben de yatakkodasının perdelerine bayıldımm çok romanttikkksalonun perdelerine hiç dikkat etmemiştim bak nena deyince açtım tekrar baktım malum biz asenle ikimiz leylayız onlar da nazar boncuğu olsun kuzucum her şey mükemmel olsaydı olmazdı kii Nazar
akıllılık etmıssınz bu zamnda kıra odemek cok zor çöpe gden aylık 800 tl em varşaka maka pilates çok rahat normal doğumu sağlıyor deniliyor... hatta pilates topuyla doğumdan önce egzersizler yaptırılıyormuş... tabi bilinçli bir şekilde yapmak gerekiyor hamileyken pilatesi
biz ev aldık hatta on yıllığına kredisini de ödüyoruz... tokinin yaptığı evlerden ama ben çok beğenmiyorum... eşim yatırım olsun diye daha önce almış, tayinim çıkmayınca da oturalım madem orda dedik... ama kiraya 700-800 vermektense kredi çekip ev almak en iyisi... şubatta muhtemelen tayin çıkarsa kiraya çıkacağız, işte o zaman hem kredi hem kira zorlayacak bizi
ama bence çocuk yapmadan ev almak yapılabilen en mantıklı yatırım olur...çünkü çocuk olunca harcamalarda çoğalıyor....
kızlaaaaaaaaaaarsizinle bi mutluluğumu paylaşmak istedimmm atama bekliyodum ve başbakan şubatta 10bin atama olacağını söylediii çok mutluyyummm
kızlar merhaba bende 1 senelik evliyim esimle severek evlendim sukurler olsun askere yolladım simdi onu bekliyorum sizinle sorunlar sıkıntılar hakkında hemde evlilik adına sohbet etmek isterim herkese mutlu omur gecirmek diliyorum sevdiceginizle
Allah kavuştursun canım..
bu gün pek kimse yazmamış
nenaa napıyorsun canımdevam mı rejime?ben de 1 kg verebildimsu içmeye başladım..normalde koca gün 1 bardak anca içerim ama zorla 1,5 lt falan içiyorum ..gerçi wc nin önünde otursam hiç fena olmaz
ayprenses sen nasılsın?inşallah düzelmiştir eşinle aranız...barışmaların çoğu gece olur
eşimle severek isteyerek evlendik 4 ay oldu.. 4 aya okadar gereksiz tartışamalar ve üzücü şeyler yaşadıkki sayısı yok eşimin sakin efendi bir kişiliği var fakat benim olan ilgimin saygımın biraz altında..yapısı çok zor kavga anında bile sessiz kalır cevap vermez aynı evin içerisinde 10 gün konumadığımızı biliyorum..kurtarmak içn çok konuşuyorum sabırla ama bana daha seni seviyorum karım bile demedi ağır abiyi oynamakla meşgul çünkü ve ona açıkca diyorum bana sevgini belli et ama ben senin gibi olamıyorum yapı meselesi deyip işin içinden çıkıyor..geçen gün tanışma yıl dönümümüzdü ve ona şahane süprizler yaptım o ona rağmen oyun oynamakla meşguldü..ve en son tartışmamız kayıt olduğum twitter fousqure hesabı bunun için bana surat asıyor küsme hayatım diyorum silerim senden önemli değil dememe rağmen ve 5 gündür konuşmuyoruz annemde kaldım 2 gün aramadı bile ama busefer bende ters etki yarattı soğudum bilmiyorum neolucak benim gibi bir insnaı tüketti 3 gündür sesini bile duymadım
merhaba 2,5 aylık evliyim.Bu ay adetım 4 gün gecıktı, hapla korunuyordum halbuki.Korkuyorum test için erkenmiş sanırım.allahım günahyazmasın elbettekı bende ıstıyorum ama çok erken hiç hazır değilim ben napcamdaha kesin değil ama içim içimi yiyor hem o kadar cok borcumuz var ki
benimde 4 ay sonra düğünüm var3 yıl sevgililik 3 yıl nişan derken inş 4 ay sonra evleniyorum:) rabbim herkese mutlu huzurlu evlilikler versinn
herkese günaydın kızçeler nasılsınız?
ya bende eşimin yatagını koydum güzel degil ama yenısını alana kadar dursun yatılı gelen olursa salona yatrmayım zaten utumu orda yapıorum camasrlatmı da o oda da asıyorum balkonum olmadgndan napalım...
bende yatak odasndaki perdelere bayıldım ki stor sevmedgm halde ınanılmaz sevdm çok şık çok şeker yatak odasnn saddelıgını renklendrmıs bnmde odam bembeyaz hatta gelın örtümde öyle o sebepten perdeleri pudra aldm havası dagılsın die...
kuzuşum peşinatımız var ama kredi ödemek istemıyoruz o parayı nasıl degerlendrsek dıe dusunuoruz arsa mı alsak vs... ama sanırım eve gırıcez gözümüz kapalı ,bizim endişemiz devlet memuru deılız ıkımzde ozel sektörde çalışıoruz allah korusn bırımz işten cıksak 10 yıllık kredıyı gözümüz yemıo vallahi ama bakalım hayrlısı ne ise o olsun eşim kat çıkmak ıstıo babsnn evının ustune ama uzlasamıolar vs vs planlar cokta ıcraat yok
akıllılık etmıssınz bu zamnda kıra odemek cok zor çöpe gden aylık 800 tl em var(( helekı ıstanbulda kırada oturmak ayrı bır dert,ev almak apayrı bır dert
hadi hakkınızda hayrklısı olsun asencim sevndm ama seçim için bunlar hep malesef
günaydın kızlarr...bırazdan yine anneme gidicem gitmeden bi bakyım dedim..
aramıza hoşgeldinnallah sabır versinn beklemek zor tatlm..
düzeldi canm daha o aksm düzeldi:26:
erkeklerin umursamazlığı cok cok sinir bozucu.gecen gun bnde bunlara benzer bişiler yaşadım.umursamaz tavırları sinirini bozuyor insanın ama bnce al karsına açık açık konus biraz da duygusallık yap tartısmadan yap. içinde tutma oturp konusun .uzatıp susup durunca insan hem soğuyor hem üzülüyor hem gecen zmna yazık.
aramıza hoşgeldinnallah hayırlısı ne ise onu nasip etsın dert etme.gelen bereketiyle gelir . eger hamile değilsen hapı bırak eşin korunsun.hap kullanınca insanın içinde acbaa? oluyor.
hoşgeldin aramızaaaallah kavustursun hayırlısı ile 3 yıl nişanlı iyi sabretmişsin valla helal olsunn..heycan doruktadır şimdii ne güzelll
kirada kalan arkadaslarımmm ve nenacım...çok şükür bnm krediyi kv ödüyor.kira vermiyoruz ama eğer kiraya ewlenmek zorunda kalsaydım 700-800 tl vermezdim bızım burdaki kiralar 200-250 onu bile vermezdim kradi ceker onu öderdim ewim olur diye.
ewlenmeden önce böyle düşünüyordum şimdi de öyle düşünüyorum.
çocuk oluck kredi vs zor diye düşünmeyin kira ödemicekmisiniz cocuk oluncaa????
herkez memur olcak deil ya nenacım bizde memur değiliz.işten ayrılırsan başka iş bulursunuz.bnce zmn kaybetmeyin alın ewinzi.
bu arada kızlar allah daha buyuk dert vermesin ama idrarda yanma vardı şimdi de et beni gibi bişey cıktınapicam bilmiyorum dr gitcem ama korkuyorum off :18::18:
foto paylaşmayn bi ben kaldım sanrım müsait bir zmnda paylasıcam bnde :)) bn annemlere gideyorm ablam bu aksm gidicek azıcık daha seveyim yeğenimi
bni özleyin hiç özlemiyonuzz
bu arada kızlar allah daha buyuk dert vermesin ama idrarda yanma vardı şimdi de et beni gibi bişey cıktınapicam bilmiyorum dr gitcem ama korkuyorum off :18::18:
aramıza hoşgeldinnallah sabır versinn beklemek zor tatlm..
erkeklerin umursamazlığı cok cok sinir bozucu.gecen gun bnde bunlara benzer bişiler yaşadım.umursamaz tavırları sinirini bozuyor insanın ama bnce al karsına açık açık konus biraz da duygusallık yap tartısmadan yap. içinde tutma oturp konusun .uzatıp susup durunca insan hem soğuyor hem üzülüyor hem gecen zmna yazık.
aramıza hoşgeldinnallah hayırlısı ne ise onu nasip etsın dert etme.gelen bereketiyle gelir . eger hamile değilsen hapı bırak eşin korunsun.hap kullanınca insanın içinde acbaa? oluyor.
hoşgeldin aramızaaaallah kavustursun hayırlısı ile 3 yıl nişanlı iyi sabretmişsin valla helal olsunn..heycan doruktadır şimdii ne güzelll
kirada kalan arkadaslarımmm ve nenacım...çok şükür bnm krediyi kv ödüyor.kira vermiyoruz ama eğer kiraya ewlenmek zorunda kalsaydım 700-800 tl vermezdim bızım burdaki kiralar 200-250 onu bile vermezdim kradi ceker onu öderdim ewim olur diye.
ewlenmeden önce böyle düşünüyordum şimdi de öyle düşünüyorum.
çocuk oluck kredi vs zor diye düşünmeyin kira ödemicekmisiniz cocuk oluncaa????
herkez memur olcak deil ya nenacım bizde memur değiliz.işten ayrılırsan başka iş bulursunuz.bnce zmn kaybetmeyin alın ewinzi.
foto paylaşmayn bi ben kaldım sanrım müsait bir zmnda paylasıcam bnde :)) bn annemlere gideyorm ablam bu aksm gidicek azıcık daha seveyim yeğenimi
bni özleyin hiç özlemiyonuzz
ya yaa şekerim bende asla kiraya cıkmam olcaksa kendı evım olsu n kredi ödeym diodum da ozamn peşinatm yoktu düğünde ii topladm şimdi onları peşinat düşünüyorum ama evler cok pahalı 250 den asagı ii bsy yok 10 yıl a vurdgndA 500 BİN ödemiş oluoz bunu da ıstemıyorum... eski eve almak hıc ıstemıyorum nolcak bılmıyorum valla bakıcaz caresıne planlar varda ne yonde ilerlicez allah bılır... neyse allah saglık versın ılla bsy alıcaz
evet foto paylas artk lütf.
yegenını op bnm ıcın oyy ne tatlıdr o
günaydın kızlar, sabah çok kişi uğramamış herhalde buraya, sayfalar ilerleyememiş
sabah kalkıp kocama yemek yaptım, annemler götürecek, kardeşimlere gidiyorlarda bizim ev, yollarının üstü, bırakıverin dedim... annem bir sürü erzak koydu, işte ev makarnası, kurufasulye, mercimek nohut, bulgur cinsindenevde çok durmuyorum ki bitsin dedim ama dinletemedim... ektra burdaki yazlık kıyafetlerimi annem kendi evine götür artık dedi... onlarda baya yer kapladı...
(bu arada benim görev yaptığım yer kendi memleketim, o yüzden annemlerin yanında kalıyorum, tüm kıyafetlerimde haliyle hala annemlerdehiç götürmedim kendi evime... )
2 hafta ayrıyız en azından yaptığım yemekler 3-4 gün götürür herhalde kocişineyse 13.00 de dersim başlıyor bugün, ama hiç ders anlatasım yok zaten milli eğitime gidiceğim, 2 ders sonrasında... asaleti kalkan öğretmenlerin yemin etmesi gerekiyor...her 24 kasımda yapılır bu iş... benim bulunduğum il çok önem veriyor böyle şeylere... bugün provası var törenin, pazar günü de yemin edeceğim işte kendimi asker gibi hissettim vallahi yazarken
asencikkk çok sevindim kzuumm benim en yakın arkadaşlarım ve eşim öğretmen olduğu için şu atama heyecanı ve sevincini çok iyi bilirim..Allah o güzel kalbine göre versin inşşalllahhh..
canım ben de merak ettim sen dün uğramayınca merak ettim..aranızın düzelmesine çok sevindim ..
bu arada bi doktora görün istersen...
yaa ben de foto yükleyemedim daha..bu hafta hiç evde oturmadık kii...
bu arada şu ev konusunu hiiççç konuşmak istemiyorum artık :18:eşimle yok yere tartıştık dün akşam..
zaten bizim tüm tartışmalarımız hep saçma sebepten olur....
ocakta araba alıcaz yaaa ben kredi bitince ev alalım dedim eşim de daha iyi bi araba alalım dedi..be de o kdar para bağlayıp niye kirada oturalım dedim veee 5 sene sonrası için tartışmaya başladıkben de sustum hiç tepki vermedim o söylendi döylendi...her akşam ikimize neskafe yapar dün akşam gitti sadece kendine yaptı..ben de gıcık oldum gittim uyudum
öyle iştee sebep olsa içim yanmıcak
ya yaa şekerim bende asla kiraya cıkmam olcaksa kendı evım olsu n kredi ödeym diodum da ozamn peşinatm yoktu düğünde ii topladm şimdi onları peşinat düşünüyorum ama evler cok pahalı 250 den asagı ii bsy yok 10 yıl a vurdgndA 500 BİN ödemiş oluoz bunu da ıstemıyorum... eski eve almak hıc ıstemıyorum nolcak bılmıyorum valla bakıcaz caresıne planlar varda ne yonde ilerlicez allah bılır... neyse allah saglık versın ılla bsy alıcaz
evet foto paylas artk lütf.
yegenını op bnm ıcın oyy ne tatlıdr o
eşinizle aranızın düzelmesine sevindim tatlımet beni dediğin nerde çıktı canım... hyr ben bir ara hemoroid olmuştum(basur yani) ne olduğunu bilmiyordum, kadın doğuma gittim, o söyledi sen basur olmuşsun diyerek, tam ön ile arkanın arasında oldu benimki... Bence dr gitmelisin en azından eczaneye gidip ilaç al... ilerde idrar yollarında ciddi iltihaplanma olabilir....
asencikkk çok sevindim kzuumm benim en yakın arkadaşlarım ve eşim öğretmen olduğu için şu atama heyecanı ve sevincini çok iyi bilirim..Allah o güzel kalbine göre versin inşşalllahhh..
canım ben de merak ettim sen dün uğramayınca merak ettim..aranızın düzelmesine çok sevindim ..
bu arada bi doktora görün istersen...
yaa ben de foto yükleyemedim daha..bu hafta hiç evde oturmadık kii...
bu arada şu ev konusunu hiiççç konuşmak istemiyorum artık :18:eşimle yok yere tartıştık dün akşam..
zaten bizim tüm tartışmalarımız hep saçma sebepten olur....
ocakta araba alıcaz yaaa ben kredi bitince ev alalım dedim eşim de daha iyi bi araba alalım dedi..be de o kdar para bağlayıp niye kirada oturalım dedim veee 5 sene sonrası için tartışmaya başladıkben de sustum hiç tepki vermedim o söylendi döylendi...her akşam ikimize neskafe yapar dün akşam gitti sadece kendine yaptı..ben de gıcık oldum gittim uyudum
öyle iştee sebep olsa içim yanmıcak
ya sweatcim evet tartışma sebebinz çok yersiz ama hepımz yeri gelio fol yok yumurta yokken hiç bir manası olmayan tartışmalar yaşıyoruz çok normal...
şimdi ev yokken arabanın olması bana cok sacma gelıo suan 0 kredsz cok saglam bı araba alablck durumum var ama evım yok o sebeple araba almıyoruz eve ve ya baska yatrım aracnda kullanablrz die... siz arabaya öncelık vermişsnz olablr ama eşin neden arabayı degstrırırz dıo ev alma planı yok sanırım hep kıra da mı oturcakmış bunu merak ettim:26:bizim öncelgmz ev eger ılerde durumumuz ii olursa arabada alırz hepsınıde bı sekılde oderız yarın ne olcgmz bellı deıl o yuzden zamanımı en ıyı sekılde degerlendrmek ıstyrm bnce sen cok haklısın eşinde sana hak vermiştr ama işine gelmemiştr o sebeple fazladan söylenmiş olabilr sen yinede cok tavız verme alın arabanızı krednz btnce ev alın araba falan degstrmeyn ne gerek var yani...
istbulda pahlı tabii gercekten de cokmus ödemesi.biz 60bin tl aldık ama içine masraf yaptık.kv ne kdr ödüyo bilmiyorum 2+1 ama yetiyo cok sukur kirada deilim.:26:
arka kısmın yanında ön kısım tarafında
bncede araba varsa gerk yk arba almaya bi magzaya gitcm sonra yzcm