Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlaaarrr:KK3::KK3:

bende yeni evliyim, henüz çalışmıyorum ve ev işlerinden şi:KK3:iden bıktım
halılarım çok fazla yün çkartıyor kocaman evi hergün süpür sil çok zor
bu konuda yardımcı olabilecek var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.:KK6:

valla halılarına yapıccak bsy yok yenı oldgu ıcın emınımkı hepımz aynı dertten muzdarııbız makınanın fırcalı kısmıyla supur ben oyle yapıyorum ve yıkatmak ii gelıomus 2-3 defa yıkandıktan sonra o dert bıtıomus ama yenı halıları yıkatmak ne kadr akıllıca bılemıyorum:26:ev temzlıgı konusuna gelınce burda hepımzz nerdeyse claısıyoruz bı kac arkdsmz harıc calıstgmz ıcınde izinli günlermzde yanı haftada 1 gün en azndan kendım ıcın soylım sadece c.tesi gunlerım iş ve yemek yapmakla gecıyor....

tenceren sarar dıysa ne yapılır bılemıyorum ama ben karbonatı denerdım heralde saedece fikir işe yarar mı yaramazmı bılemıyorum

birde seramik tenceremin dışı sap sarı oldu yanık gibi nasıl temizleyeceğim.:KK6:

hosşgeldin aramıza:KK42:
bende aynı şeyden şikayetçiyim..komşum hafif nemli bezle sildim halılarımı demişti bn denemedim ama dene istersen. diğer kızların önerilerini de al :KK34:

tencere konsunda fikrim yok maalesef.kitapcığı yokmu önerilerine bak

sorma nenacımmm yaa göklerdeyiz :KK34:
cam silmek sıkıntı..ama silmeyince pek dert olmuyor zaten :KK1:
her gelen sakin silme camları diyor ben de görünen yerleri pek uzanmadan siliveriyorum..yardımcı kadınlar bile gelmiyor o camlara bi d kocaman kocaman camlar...artık çocuk yürüyene kadar otururuz da sonra paranoyak olurum valla camlar mı açık çocuk nerde diye:KK31:

sen gene görünen yerleri siliyormuşsun, ben hiç dokunmuyorum daha doğrusu dokunamıyorum , yükseklik korkum var :KK53:, eşiminde yükseklik korkusu var, çocuk gibi el ele tutuşarak cam kenarına gidiyoruz :KK9: nolcak halimiz bilmiyorum valla :KK53: bu arada ay prensesini göremedim henüz de, çoook güzelsin :KK34:

valla yünlere yapılacak bir şey yok gibi geliyor, kayınvaldem biraz geçsinde yıkatalım demişti... daha azalıyormuş herhalde yünleri, annemde yıkatma , kirli değil ömrünü azaltır diyor... bilmem ne yapacağım :KK53: her gün yapmak yerine haftada 2 kez falan yapabilirsin, ben çalışıyorum o yüzden haftada iki gün süpürge tutuyorum , bir gün de genel temizlik işte... öyle her gün süpür süpür nereye kadar :KK9: seramik tencerelerle ilgili de benim öyle bir sorunum olmadı, ama seramik tencerenin kısık ateşte kullanılması gerektiğini biliyorum... yanıkları vim ve telle çıkarmayı denedin mi hiç...

var aslında da orada bulaşık makinasına atmayınız yazıyor ben ilk günden beri bulaşık makinasına yıkıyorum seramiklerimi:KK1:

tabiki yazarlarsa her birini değerlendireceğim.

Hoşbuldum bu arada =))

annem seramiğe tel sürme demişti o yüzden denemedim ama insan içine çıkacak hali kalmadı tencerenin deneyeyim bir .

Bu aralar kızlar beni sürekli topikte görebilirsiniz, çünkü tek başıma evdeyim :KK50: annemler , kardeşime gittiler, 10 gün falan kalırlar, kocam yok, off... dalga geçiyor arkadaşlarım , evlimisiniz değilmisiniz belli değil diye :KK9:
vallahi öyle ama, böyle öğrenciyken erkek arkadaşın olur ya... şu an o moddayız :KK53: neyse haftaya ben gidemeyeceğim gene ama eşim gelecek... otel ayarladım :KK34: annemlerin yanında rahat olamıyoruz haliyle... bir gün de olsa keyfini çıkartırırız :KK9:

kendimi spora verdim... hafta sonu kararlıyım günde 2 saat spor yapacağım... (3 gün boyunca)
saat 3 gibi de kuaföre gidip dip boya yaptıracağım.... kendimi kişisel bakıma verdim bu aralar :KK37:

var aslında da orada bulaşık makinasına atmayınız yazıyor ben ilk günden beri bulaşık makinasına yıkıyorum seramiklerimi:KK1:

Hoşbuldum bu arada =))

halıları yıkatmaya vermek lazm bı kac kere baska cozumu yok halılar yıkanmadan geldgı zaman ise ılık suyun içine az bsy sırke sonra bezle tekrar ustunden sılmek gerekıo bunu bırınden duymustm

bu arada bnde seramıklerımı makınaya atıorum hep artk elde yıkaym yaaa:KK9:

valla halılarına yapıccak bsy yok yenı oldgu ıcın emınımkı hepımz aynı dertten muzdarııbız makınanın fırcalı kısmıyla supur ben oyle yapıyorum ve yıkatmak ii gelıomus 2-3 defa yıkandıktan sonra o dert bıtıomus ama yenı halıları yıkatmak ne kadr akıllıca bılemıyorum:26:ev temzlıgı konusuna gelınce burda hepımzz nerdeyse claısıyoruz bı kac arkdsmz harıc calıstgmz ıcınde izinli günlermzde yanı haftada 1 gün en azndan kendım ıcın soylım sadece c.tesi gunlerım iş ve yemek yapmakla gecıyor....

tenceren sarar dıysa ne yapılır bılemıyorum ama ben karbonatı denerdım heralde saedece fikir işe yarar mı yaramazmı bılemıyorum

o hariçlerden biri de bnm çalısmıyorum ama hergün temizlik yapmıyorum gözümü rahatsız edince yapıyorum.haftada 1-2kez.

sen gene görünen yerleri siliyormuşsun, ben hiç dokunmuyorum daha doğrusu dokunamıyorum , yükseklik korkum var :KK53:, eşiminde yükseklik korkusu var, çocuk gibi el ele tutuşarak cam kenarına gidiyoruz :KK9: nolcak halimiz bilmiyorum valla :KK53: bu arada ay prensesini göremedim henüz de, çoook güzelsin :KK34:

valla yünlere yapılacak bir şey yok gibi geliyor, kayınvaldem biraz geçsinde yıkatalım demişti... daha azalıyormuş herhalde yünleri, annemde yıkatma , kirli değil ömrünü azaltır diyor... bilmem ne yapacağım :KK53: her gün yapmak yerine haftada 2 kez falan yapabilirsin, ben çalışıyorum o yüzden haftada iki gün süpürge tutuyorum , bir gün de genel temizlik işte... öyle her gün süpür süpür nereye kadar :KK9: seramik tencerelerle ilgili de benim öyle bir sorunum olmadı, ama seramik tencerenin kısık ateşte kullanılması gerektiğini biliyorum... yanıkları vim ve telle çıkarmayı denedin mi hiç...

canm görmeden güzelsin deme :p bakıver heheh

Hoşbuldum bu arada =))

valla canm bn paslanmaz çelik tencerelerimi bile elde yıkıyorum.mak.sadece tabak ve bardakları yıkıyorum. sende öyle yap tavsiye ederim

sweatoş bugun aktif rol oynuosun topikte:KK9:asen desen aşagılarda normalde prenseste eşlik edio bize ohh yandannn:KK9:

yemeğe gitmişttimm doydum geldim :KK52:

ya bizim işyerinde öğlen 12-2 arası net kapalı yoksa hep aktif olurum ki ben seviyorum hepiciğinizi :KK16:

aynen kuzu ya ne çektik biz halılardan...gerçi ilk zamanki kadar çok çıkmıyor..5.ayda azalmaya başladı.5.ayımız az kalmışş :KK17:

ayy çok güldüm sizin cam kenarına gidişinize :KK1: biz alıştık gibi balkondan bakıyoruz gelene geçene :KK52:

bu arada sağol kuzum da seni de görmek isteriz... :KK53:

Bu aralar kızlar beni sürekli topikte görebilirsiniz, çünkü tek başıma evdeyim :KK50: annemler , kardeşime gittiler, 10 gün falan kalırlar, kocam yok, off... dalga geçiyor arkadaşlarım , evlimisiniz değilmisiniz belli değil diye :KK9:
vallahi öyle ama, böyle öğrenciyken erkek arkadaşın olur ya... şu an o moddayız :KK53: neyse haftaya ben gidemeyeceğim gene ama eşim gelecek... otel ayarladım :KK34: annemlerin yanında rahat olamıyoruz haliyle... bir gün de olsa keyfini çıkartırırız :KK9:

oo süperrr 1 günlük balayı :KK1:

bu arada yeni arkadaşımız da hoşgelmişş.ama gelen cee deyip gidiyor..kalın bizimmle...

Son düzenleme:

kendimi spora verdim... hafta sonu kararlıyım günde 2 saat spor yapacağım... (3 gün boyunca)
saat 3 gibi de kuaföre gidip dip boya yaptıracağım.... kendimi kişisel bakıma verdim bu aralar :KK37:

takma cnm kafana yanlızlıgın keyfini cıkar bnde hafta basından beri annemlerdeyım ablam geldi diye yada onlar geldi bi kendimle kalamadım.

oturup netten dizilerimi izleyemedim yani o derecee:KK52:
birazdan bnde ağdaya gidicem:KK17::KK17: belim ağrıyo deli olcam yaa:KK53:

X