- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.281
kimsecikler yokbugün beni yalnız bıraktınız malesef
prenses napıosun asagıda bakım sen:80:
merhabalarrrrrrrrrrrrrr naparsınız bakalım sizler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler yokbugün beni yalnız bıraktınız malesef
prenses napıosun asagıda bakım sen:80:
hiç hiç bşy yapmıyorum çünkü tek kaldım bütün gün herkesin hamaratlıgı tuttu bugun esasen bende yogun olurdum da istifa ettim ya yerime birini bakıolar die gelıorum işte vermiolar geyiğine takılıyorum bugunlerde anlıcgnz
hee sen çıkıom zati diye işleri askıya aldın yaniii iyi etmişsn ohh olsun.. bende iiş yernde işler felan griom bakıom çıkıyorum ayyy kızz senn evnde maşallah çok güzel resmlerne bakmştm sende öylesn fıstık gibi hatunsun annem
lovelyliii sen mi geldin napıon kız asagıda
ya teşekkür ederm gevezecim çok saol o senın guzellıgın
ne demek herkesler gelio bakıo bakıo kaçıo :)))
lovelyli benm diğer topikten arkadasım 1 yılı aşkın süredir arkdslıgımız var nişanlılarmz askere gttgı andan ıtıbaren ve geldıklerı surecten ıtıbaren beraberz orda sıkı dostluklar kurduk her seyımız paylasır konusurz samimiyet ordan yani
oo maşallah ne güzel Allah ayırmasın sizi topiğimize hoşgelmiş o zaman
ya hemde ateş pahası ist. da 60-70 bine bildgnz köürlük gibi yerleri ya da bodrum katlarnı satıolar camlar yukarda hava almak ıstesen alamıcan vs... 250binlik bsy alsak 10 yıl vadeli geri dönüşümü neredeyse tam 2 katı şehir dışından alsak ucuza yatrm amaclı ne yapacz kullanmadktan sonra kiraya versek 400-500 e kalan kendı kıramızı yıne cebmzden ödicezaman allahım bıldgn kabus bnmkının babası zamnnda evlernn ustune kat cıkaydı hıc bı derdım olmıcaktı ist. biraz düzgün muhitte azcık güzel bınada otur ıste 800 o da en dusugu yanı...
istanbul bıraz daha ust taraflarnda köylere yakın yerlerde daire alablrm 150bine şık bsyler varda oralarda her yere uzak daire aldmı bide arama şart olcak alsanaa aynı hesap offfkaldıkmı evsiz
senn kv allah razı olsun ne kadr iilermiş valla bnmkılerde kıramı odeseler sevap işleseler aama nerdeeeeeeeeeeee bide cocuk mocuk dusunemem ben bu durumda yapmaı verırım
ya sweatcim evet tartışma sebebinz çok yersiz ama hepımz yeri gelio fol yok yumurta yokken hiç bir manası olmayan tartışmalar yaşıyoruz çok normal...
şimdi ev yokken arabanın olması bana cok sacma gelıo suan 0 kredsz cok saglam bı araba alablck durumum var ama evım yok o sebeple araba almıyoruz eve ve ya baska yatrım aracnda kullanablrz die... siz arabaya öncelık vermişsnz olablr ama eşin neden arabayı degstrırırz dıo ev alma planı yok sanırım hep kıra da mı oturcakmış bunu merak ettim:26:bizim öncelgmz ev eger ılerde durumumuz ii olursa arabada alırz hepsınıde bı sekılde oderız yarın ne olcgmz bellı deıl o yuzden zamanımı en ıyı sekılde degerlendrmek ıstyrm bnce sen cok haklısın eşinde sana hak vermiştr ama işine gelmemiştr o sebeple fazladan söylenmiş olabilr sen yinede cok tavız verme alın arabanızı krednz btnce ev alın araba falan degstrmeyn ne gerek var yani...
anladım cnm e bizde bursanın içinde değiliz bizde şehir dısı sayılır yanii bn merkeze gitmek için 2arac değiştiriyorumm ew almak kolay deil bnce değerlendir ne imkan varsaa bncee yerinde saymaktansa bişiler yapmak daha mantıklı. bnde eşime o yuzden arba almadan bbk olmz diyorum yakın deil hiçbişey
ama allah razı olsun yine kv. aldılar daire ewimiz var
nenacıkk öğlen pek ayrıntılı yazamadım..aslında şöyle oldu biz daha düne kadar arabadan sonra ev alırız diye konuşuyorduk hep..sonra dün dışardayken eşim bi araba gördü sanki oyuncak araba isteyen erkek çocukları gibi illa biz de kredi bitince bu arabayı alalım dedi.belki de öylesine hevesle dedi ama benim de ters anıma geldi sert çıktım ne gerek var falan diye klasik sonu gelmeyen konuşmlarıma başladım dır dır..kociş de böyle tepki beklemiyordu o da aynı sertlikle cevap verince büyüdü iş
aslında benimkinin huyunu biliyorum ben baştan he desem sonra gidişata göre zaten benim dediğim olur mesela bu oturduğumuz ev işime çok yakın daha sevgiliyken inşaatı yapılıyordu.evlenince burda oturalım dedim olmaz çok yüksek bu binalar dedi...onun için tartıştık...amaaa sonuç olarak onun da isteğiyle o binalarda 12.katta oturmaktayız
biz iyiyiyiz dee sen ceee deyip kaçmışın?naparsın ne edersin de bakalım
canım çook şanslısınız...bana ev alsalar 40 yıl köleleri olurdum hatta birazcık peşinat bile verseler kabulüm..ama eşimle en ufak iğneyi bile kendimiz aldık...dışarıdan bi yardımla ev aldığımızı düşünmek güldürdü beni
birazdan çıkıcam eve gidicem..normalde eve giderken ararım çıktım diye..şimdi hiçbişey yokmuş gibi arasamm mı çıktım diye bilemedim ben onuu sevmiyorum küslüğü yaaaa
kızlar iyi aksamlar bel agrısı ceken varmı aranızda
Kızçelerrr artık benim de bir albümüm varr
günaydın kızlarr...bırazdan yine anneme gidicem gitmeden bi bakyım dedim..
aramıza hoşgeldinn allah sabır versinn beklemek zor tatlm..
düzeldi canm daha o aksm düzeldi:26:
erkeklerin umursamazlığı cok cok sinir bozucu.gecen gun bnde bunlara benzer bişiler yaşadım.umursamaz tavırları sinirini bozuyor insanın ama bnce al karsına açık açık konus biraz da duygusallık yap tartısmadan yap. içinde tutma oturp konusun .uzatıp susup durunca insan hem soğuyor hem üzülüyor hem gecen zmna yazık.
aramıza hoşgeldinn allah hayırlısı ne ise onu nasip etsın dert etme.gelen bereketiyle gelir . eger hamile değilsen hapı bırak eşin korunsun.hap kullanınca insanın içinde acbaa? oluyor.
hoşgeldin aramızaaaallah kavustursun hayırlısı ile 3 yıl nişanlı iyi sabretmişsin valla helal olsunn..heycan doruktadır şimdii ne güzelll
kirada kalan arkadaslarımmm ve nenacım...çok şükür bnm krediyi kv ödüyor.kira vermiyoruz ama eğer kiraya ewlenmek zorunda kalsaydım 700-800 tl vermezdim bızım burdaki kiralar 200-250 onu bile vermezdim kradi ceker onu öderdim ewim olur diye.
ewlenmeden önce böyle düşünüyordum şimdi de öyle düşünüyorum.
çocuk oluck kredi vs zor diye düşünmeyin kira ödemicekmisiniz cocuk oluncaa????
herkez memur olcak deil ya nenacım bizde memur değiliz.işten ayrılırsan başka iş bulursunuz.bnce zmn kaybetmeyin alın ewinzi.
bu arada kızlar allah daha buyuk dert vermesin ama idrarda yanma vardı şimdi de et beni gibi bişey cıktı napicam bilmiyorum dr gitcem ama korkuyorum off:18::18:
foto paylaşmayn bi ben kaldım sanrım müsait bir zmnda paylasıcam bnde :)) bn annemlere gideyorm ablam bu aksm gidicek azıcık daha seveyim yeğenimi
bni özleyin hiç özlemiyonuzz
sivtcimmm çok sağol benmde dün gece ağzım hediye paketi gibiydi 2 senedir sürünüyorum resmen çok sevindimm atanma ihtimalini sevdimm allah herkese nasip etsin yaaasencikkk çok sevindim kzuumm benim en yakın arkadaşlarım ve eşim öğretmen olduğu için şu atama heyecanı ve sevincini çok iyi bilirim..Allah o güzel kalbine göre versin inşşalllahhh..
canım ben de merak ettim sen dün uğramayınca merak ettim..aranızın düzelmesine çok sevindim ..
bu arada bi doktora görün istersen...
yaa ben de foto yükleyemedim daha..bu hafta hiç evde oturmadık kii...
bu arada şu ev konusunu hiiççç konuşmak istemiyorum artık :18:eşimle yok yere tartıştık dün akşam..
zaten bizim tüm tartışmalarımız hep saçma sebepten olur....
ocakta araba alıcaz yaaa ben kredi bitince ev alalım dedim eşim de daha iyi bi araba alalım dedi..be de o kdar para bağlayıp niye kirada oturalım dedim veee 5 sene sonrası için tartışmaya başladık ben de sustum hiç tepki vermedim o söylendi döylendi...her akşam ikimize neskafe yapar dün akşam gitti sadece kendine yaptı..ben de gıcık oldum gittim uyudum
öyle iştee sebep olsa içim yanmıcak
tatlım çok tatlısın maşallaahhh bu topik güzel baağyanlarla dolmuş yahuuuKızçelerrr artık benim de bir albümüm varr
kızlaaarrr merhabaa gecenin körü oldu ben ancak yazıyorum aynı ayprensesi gibi yakıncam şimdi :2: beni hiç özleyen olmamışşş
paylaş tatlımmm yakında yaa seni de görelimmm bu arada ben o gün nerdeki bu kız diye düşünmüştüm ama yazmadımm
sivtcimmm çok sağol benmde dün gece ağzım hediye paketi gibiydi 2 senedir sürünüyorum resmen çok sevindimm atanma ihtimalini sevdimm allah herkese nasip etsin yaa
tatlım çok tatlısın maşallaahhh bu topik güzel baağyanlarla dolmuş yahuuu
aklına geldim yannii sevindmm :):)
nenacıkk öğlen pek ayrıntılı yazamadım..aslında şöyle oldu biz daha düne kadar arabadan sonra ev alırız diye konuşuyorduk hep..sonra dün dışardayken eşim bi araba gördü sanki oyuncak araba isteyen erkek çocukları gibi illa biz de kredi bitince bu arabayı alalım dedi.belki de öylesine hevesle dedi ama benim de ters anıma geldi sert çıktım ne gerek var falan diye klasik sonu gelmeyen konuşmlarıma başladım dır dır..kociş de böyle tepki beklemiyordu o da aynı sertlikle cevap verince büyüdü iş
aslında benimkinin huyunu biliyorum ben baştan he desem sonra gidişata göre zaten benim dediğim olur mesela bu oturduğumuz ev işime çok yakın daha sevgiliyken inşaatı yapılıyordu.evlenince burda oturalım dedim olmaz çok yüksek bu binalar dedi...onun için tartıştık...amaaa sonuç olarak onun da isteğiyle o binalarda 12.katta oturmaktayız
sonuç olarak senın dedgn oluyors agüzelll sen detaylı yazmaynca alla alla dedm garipsemiştim ama tabı sızın hayatnz ıstersenz senede 1 araba degstrırsnz ben evınız yok die şey etmiştim
12. kat mı???:26:ben 5. kattayım ona bıle zor alıstım yahu
biz iyiyiyiz dee sen ceee deyip kaçmışın?naparsın ne edersin de bakalım
canım çook şanslısınız...bana ev alsalar 40 yıl köleleri olurdum hatta birazcık peşinat bile verseler kabulüm..ama eşimle en ufak iğneyi bile kendimiz aldık...dışarıdan bi yardımla ev aldığımızı düşünmek güldürdü beni
birazdan çıkıcam eve gidicem..normalde eve giderken ararım çıktım diye..şimdi hiçbişey yokmuş gibi arasamm mı çıktım diye bilemedim ben onuu sevmiyorum küslüğü yaaaa