- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.921
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)
UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..
geçen gün yolda gidiyoruz önümüzde totosuna kadar saçı olan 2 hatun var. dedim "nası uzatıyolar bu kadar ve nası dayanıyolar acaba???" eşim: "kestirmeyerek olabilir" dedineyse dedim senin saç takıntın varmıydı hiç sorma gereği duymadan kestirip duruyom ama dedim.... nası rahat ediceksen öyle olsun tatlım dedi tamam tatlım böyle çok rahatım didimmmm :103::103::103::103::103:
bu gün de bittii izine kaldı 10 gün
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için
PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?
ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki
o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...
öpüldünüzzzz
bu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş
çok heyecan yaptım
Allah yardımcısı olsun.....
Sag yan kulagimi kapatan bir tutam bolum var ama sol esimin asker arkadasi olmaya adayyaaa demee kıız..
ben de son 3 yıldır uzun işte kestirmeye korkuyom..
hem yakışıyo uzun bana...
hem de kociş de bööle seviyo..
bilemedimkiii:44::44::44:
o da iyiymişş..seninki nekadar uzunlukta kuzum?
ilahiii siviitt..
aceba ben de mi öle desem..
hem saçlarımı bi bakıma alırım kısaykene..
hem de derim kocişe böölee daha iyi at koşturruz diye
enemmm....
bebe geliyoo bebeee
ya leleee yaa leleeee....
Sag yan kulagimi kapatan bir tutam bolum var ama sol esimin asker arkadasi olmaya adayoldukca kisa sekerimmmm
tamam fesat değilmişim o zaman aklım hep orda gibi olmadığıma sevindim
Yaramazliktan kastım bebisin degil bizim yaramazlik
Sezende cok etkili tabi sacimda cunku kuruturken cok zman kaybediyorum ve ben islak birakamiyorum hemen migrenimi dürtüyor
Benim saclarim hep uzundu bi kere kisa kestirmistim cok yakisti..
Ben uzun seviyorum ama bakamiyorum suan hem pratik olacak saclarim duz oldugu icin hemencik yika kurula cik :)
UMitLi
Benimde sacim seyrek..
Kuzenim kuafor ve hep saci seyrek olan cok uzatmasin sac daha cok ve hareketli gorunur der..
ahaha ikna olabilir kuzum aslında hele doğumdan sonraya seni çok özleyeceği içinnbu gün de bittii izine kaldı 10 gün
eve gidip yemek yapıcam....
bu gün kolaya kaçtım çorba menemen bi de patates püresi gibi birbirinden alakasız 3 şeyi birleştirdim menü için
PLOJOOO küt mü kestiricen kuzu?
ah benim eşim de bi he deseeee.....bu kadar uzun saçı seven bi adam yok
şimdiden diyor hamilelik sonrası depresyona girersen istediğin renge boyat ama sakın kestirme diye
acabaa desem kiii "ne kadar kısa o kadar çok yaramazalık" ikna olur mu ki
o zaman kestirince PLOJOdan foto bekliyoruz
ben de doğuma yakın rapunzel olur bi foto koyarım size...
öpüldünüzzzz
Yiyin gaariii
aaaaaabu arada bizim çikolata temmuz annelerine yazmış da sancıları gelmiş ama açılma yokmuş sezeryana giriyormuş
çok heyecan yaptım
Allah yardımcısı olsun.....
Kızlar kimler burdaa
telden yazıyorum....
canlaaarrrben geldimmm saç kestirme muhabbeti baya dönmüşkeen bana hiç kısa saç yakışmıyoo ama kesinlikle çok rahattır bende kıskanıyorum ki sizii
tamam fesat değilmişim o zaman aklım hep orda gibi olmadığıma sevindim:86::86::94:
ahaha ikna olabilir kuzum aslında hele doğumdan sonraya seni çok özleyeceği içinn
yine yemek yapmışsın ya ona şükür tatlışım hamile halinlee
aaaaaaayyyy inşallah rahat bi doğum olmuşturrr kağan bey annesini uğraştırmamıştır
Allah yardımcısı olsunn:26::26:
beeeeennnnnn:76::76::80::80::80:
Aynen kuzumm kizceler kocalarinin koynundaabi sen bi ben zaten bu saatte
hoşgelidn...sahuru yapıp yatıcam ama eşimin işe gitme saati oluyor o gidince uyuyormm
gözün aydınnnnn canımmmmmKizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
ooh hayırlı olsun kuzum rahatlamışındır....
başta ben olmak üzere kıskananlar çatlasın
bu gün de çok yakın bi arkadaşımla tel.de konuştuk o da 6 aylık hamiş ve o da bana dedi göbeğini çekmeye başla gelişimi izlemek çok zevkli diye..
ama benim hamile kalmadan önce de göbişim vardı ki
henüz ayırt edemiyorum...
bu arada bu günn 3 ayımız bittti büyüdük biz
bayıldım bunaaa aynı biz
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce
Cek cek, iste 3. ay bisy yokmus daha diyeceksin :)))
Gozunuzaydiiiinnn
Hosgelmisss Kagan pasa..
Koyulasmanin tek sebebi zaten o hormonun artmasi canim,lekelerede sebep olur yaza geldigi icin hamileligin dikkat etmelisin gunese kreme musade edecektir doktor..
Cizginde normal :) bnmki daha duruyor..boydan boya olacak o :)
Koltukaltindaki renk bikini bolgendede olur ic kasiklarinda fln,gobisinde cizginin disinda rengi koyulasabilir gobisi guneslendirmis gb oluyor :)
Gobisindeki cizgi ne kadar belli?
Gobek deliginden asagiya dogru ve yukariya dogruda belliyse tam gobek deliginin ordaki duruslari ayni mi yanii dumduz mu cizgi?
Duzse erkek yamuksa kiz derler
Bnm alta dogru inen gobek deligimin sol yanindan basliyordu ustte dogru cikan sag yanindanbilmem anlatabildim mi yamuktu yani
Tatilde belli olmuss sevindim kizcee..
ya lekelenmeler bnm psıkolojmı bozcak sanırım 0 kol gyemıcem desene temzde olsa kıllıymıs gbı durmazmıyarım kol alım barı ustlermn hepsnı ınsallah ılerde gecıyordur o lekeler ,canım cızgım gordgm kadarıyla gobekten asagı bu sabah farkettım bıde dumduzdu ama yamukta olablr bılemedımkı oyle detaylarıbılmedgmden ck dıkkat etmedm bugunlavaboda tekar bakım...
gobısımdekı cızgı cok bellı dıl sılık kahverengı gıbı duruo canımcım
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim
Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede
Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim
Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bende yeni evliyim 1 yıl oldu aslında .Hepinizin yuvasında huzur olsun inşallah.bebek bekleyen arkadaşlarım bebekleriniz sağlıkla doğar büyürler inşallah Sizlere hayırlı evlat olurlar inşallah