- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.941
tünaydın kızlar bugunn erken kalktımm...
bu aksm bende yerken yatcam hehe
ben uyandıktan 1-2 saat sonra geliyor ama bugun erken uyandım kiii
gözün aydın canm...Allah sağlık versin ikinizede..
en yakn zmnda aramıza dön inş. :)
plojo daha güzel acıklamış ama bn nette okumuştum yüzde ki lekeler kalıcı olabilirmiş dikkat et şapka ve günes yüz kremi kullan...
koyulaşmlarda normal...hatta hemililkte ilk koyulaşmalar belirti olabilir diyorlar yaa:26:
anladıgım kadarıyla bol bol tatil yapcaksnızz ohh misss ama güneşe dikkat et
10 günden beri yazm adıgının farkındayım nerelerdesinn sen naptın 10gün boyunca...
işi bıraktınmı? herşey yolundamı?
Aynen kuzumm kizceler kocalarinin koynundaa biz niye degiliz
Bizde yaptik sahuru simdi yataga gectik ama insan hemwnde uyuyamiyoki karnjndaki sislikle valla susuz kalacak gibi su iciyorumm normalinde icmem
Esin senin uyanmana geliyodur ne guzel
bu aksm bende yerken yatcam hehe
ben uyandıktan 1-2 saat sonra geliyor ama bugun erken uyandım kiii
Kizlar oglusuma saat 20:10 da spinal sezeryan ile kavustum cok sukur merak etmeyin diye yazayim dedim. Kaganim uyuyor su an iyi cok sukur.
gözün aydın canm...Allah sağlık versin ikinizede..
en yakn zmnda aramıza dön inş. :)
kızlar benm hamılelık cızgım olusmaya basladı bu sabah farkettm acık renk suan ama baya baya bellı kendımı tuhaf hsseettm bıde yanaklarmda lekelenmeler basladı sankı yada ben mı oyle goruorm yanakalrm da gozlerıme dogru gunes lekesı gıbı duruokoruyuucu krem kullanablrmym acaba bı druma sorucam bıde henuz hıc catlagm olusmadı normaldede kılolu oldgmdan vucut esnek dıesanırım olusmadı bılemıyorumbenı en cok korkutan o catlaklar koltuk altmda hafıf kararmalar basladı bıde afedersnzz ama meme uclarmda da cok koyulasma var bunlarn hepsı bırden normalmı sızce
plojo daha güzel acıklamış ama bn nette okumuştum yüzde ki lekeler kalıcı olabilirmiş dikkat et şapka ve günes yüz kremi kullan...
koyulaşmlarda normal...hatta hemililkte ilk koyulaşmalar belirti olabilir diyorlar yaa:26:
kızlar bız bu ay bı yere gtmıoruz ucak bıletlermızı dalaman yonune cevrdk eylulun son haftası fethıyeye gtcz tatıle ole karar aldık anlcgnz bu 2 ay daha evdeyım evlılık yıldonumumuzu kutlıcz orda gercı 22 eylul bzm ama p.tesıye gelıo o yuzden bızde hafta sonuna ladk 3 gun hem daha ıyı bı tatıl yaparız hemde bebısımzn bı kac eksgnı alırız bu 2 ay oyle karar verdık daha ıyı oldu sanırım bu ay sonuda yakın bıyere gtcz 2 gunlgne sanırım bı aksılık olmazsa
anladıgım kadarıyla bol bol tatil yapcaksnızz ohh misss ama güneşe dikkat et
Selam bebişler nasılsınız??
10 günden beri hiç yazamıyorum ne odlu ne bitti bilmiyorum sadece Kağan paşa gelmiş onu öğrendim
Gözün aydın canım allah sağlık sıhhat versin ikinizede
10 günden beri yazm adıgının farkındayım nerelerdesinn sen naptın 10gün boyunca...
işi bıraktınmı? herşey yolundamı?